16 måter å få ham til å bli forelsket i deg

"Hun var ikke helt sikker på når det skjedde. Eller selv når det startet. Alt hun visste visst var det akkurat her og nå, hun gikk hardt og hun kunne bare be at han følte på samme måte. " -Nicholas Sparks. Hvis det høres ut som du er kjærlighetsliv akkurat nå, lurer du sikkert på om det er noen måte å garantere at han elsker deg tilbake. Men mens det ikke er mulig å gjøre noen faller for deg, det er fortsatt noen enkle trinn du kan ta for å komme et skritt nærmere. Ta en titt på disse 16 måtene for å få ham til å bli forelsket i deg!

37e7e42a669dac9c5396030c0a130971

1. Vær alltid deg selv

Hvis du setter på et show eller er noen du ikke er i håp om at han vil bli forelsket i deg, setter du deg bare opp for feil. Den andre du slipper ut av det du tror er perfeksjon for ham, vil han ikke bare se deg som en løgner - men vil ikke elske deg lenger. Han vil vite den virkelige deg. Han vil ha deg med alle dine feil. Derfor plukket han du. Så vær sant selv og alltid være hvem du er. Du vil bli overrasket hvor mye lenger det får deg enn å prøve å være noe du ikke er - noe som fører oss til å tippe nummer 2.

f12f5307c39615f0125663fda9ee9740

2. Vær annerledes enn resten

Hvis du er for opptatt av å være som alle andre, hvordan kan du være annerledes enn pakken? Menn vil ikke ha en annen plastreplikat av alle andre. De vil ha en dame som er unik. Vær den jenta, ikke en annen klone i resten av verden. Det vil tiltrekke seg ham og få ham til å falle for deg raskere enn noe klær, smink eller falsk takknemlighet for videospill.

  c2273cd2873185f696a1e3a2b9b7089b

3. Se ditt beste

Jeg skal ikke engang forsøke å sukkere denne setningen: menn blir forelsket i det de ser. Så hvis du ikke ser ditt beste ut, hvor langt tror du det kommer til å få deg? Sett alltid din beste fot fremover. Dette betyr ikke at du må kjøpe de dyreste klærne eller være en størrelse 0. Bare ta vare på deg selv og bruk klær som fremhever dine beste egenskaper. Finn ut de tingene han elsker, og prøv å gjøre dem ofte. Din fyr elsker rød leppestift? Gå ut og kjøp deg en nydelig skygge av rødt og glide den over dine lepper - han blir gal! Har en mann som liker kvinner i søte sommer kjoler? Kjøp et par blomstrende, søte (og selvfølgelig korte) sommerkjoler for å slå ham på.

393f2376dae3f099b0940f5eeb8e36d8

4. Ikke vær lett

Har du noen gang hørt det som sier: "Hvorfor kjøpe kua når du kan få melken gratis?" Det er litt tøft; men det er også latterlig sant. Menn som en utfordring, og å være rask og enkel, kommer ikke til å få ham til å falle for deg - enda mindre respekterer deg. Og dette betyr ikke bare at det ikke er lett når det gjelder å ha sex. Du kan være lett på andre måter, som å si ja til hver dato han ber deg om eller godta med alt han sier. Du må være uavhengig, ha dine egne meninger og få ham til å jobbe for det - fra første date til første kyss og alt som følger. Bare husk å ikke holde ut for lenge, da dette kan være en stor slå av også.

423590ba28e8e681615184b751838313

5. Vær en stor lytter

Kvinner er ikke de eneste som liker å snakke i lange perioder, får følelsene sine, eller bare ha en fin samtale. Menn liker det også, og ingenting gjør at noen føler seg verre enn å snakke med noen som ikke lytter til dem - noe som egentlig betyr at de bryr seg ikke. Hvis du vil at mannen din skal bli forelsket i deg, vær oppmerksom på ham. Lytt til ham når han vil snakke og være der for ham - selv når samtalene er repetetive eller kjedelige. Han trenger et øre for å lytte, du burde være den med åpne ører klar for hva han trenger å si. Du vet aldri, den neste samtalen kan være den tiden han uttrykker sin kjærlighet for deg.

bb08c8029fdfd4162a3e94c22b784616

6. Vær positiv

Hvem ønsker å være rundt noen som er negativ? Sikkert ikke kjæresten din. Positivitet spiser bare en ting: mer positivitet. Hvis du vil ha et positivt, godt forhold med bare positive og glade utfall, må du være positiv fra begynnelsen. Selv når det går tøft, vær positivt for mannen din og for deg selv. Denne positiviteten vil antennes fremtidig positivitet som kan føre til kjærlighet og ekteskap.

5f463c3a37f38c704a04cc332f198f5b

7. Vær søt

Ingenting gjør at en mann blir forelsket raskere enn en fin, søt, uskyldig jente (med en skjult stygg side, selvfølgelig - men vi kommer til det senere!). Hvis du virkelig vil suge ham inn i kjærlighetsspell, bare vær søt - fra det øyeblikket han møter deg. Ha et smil på ansiktet ditt og vær så feminint og forsiktig som mulig. Han vil elske din søte holdning og vil naturligvis grave mot deg. Det er bare fysikk, damer!

falle in love with you

8. Vær dum

Kvinner sier alltid at det er et stort pluss hvis en mann kan få dem til å le. Hvorfor ville det ikke være det samme for en mann? Menn elsker det når en jente kan få dem til å smile, og det er bare ekstra brownie poeng hvis hun kan lage ham latter også. Vær den jenta som han egentlig nyter å være rundt. Ikke vær redd for å la håret gå ned og ha det gøy. Gjør dumme kommentarer og gjør dumme ting uten å føle seg flau eller "for varm" for å gjøre morsomme ting. Det er en stor slå av for gutta! Selv de kornete vitsene du tror er dumme å si-ikke vær redd for å blurt dem ut også. Han vil nok finne det søt og morsomt alt på samme tid. Major WIN!

troverdig

9. Vær troverdig

Du vet hva som bryter forholdet opp raskest? Mangel på tillit. Stol på (sammen med kommunikasjon) er stepping stones som utgjør det perfekte forholdet. Og ikke bare en perfekt, en langvarig. Du vil ikke få ham til å bli forelsket i deg hvis du er konstant usikker, spør han hvor han er hver gang han forlater huset eller beskylder ham for å være sammen med en annen kvinne bare fordi han sa hei. Vær trygg på deg selv og ha tro på partneren din. Det gjør virkelig underverk, og du vil ikke tro hvor sterk det vil gjøre forholdet ditt.

fab5d17a7cf82e1a783be39c2ad58f6f

10. Gi ham plass

Dette går hånd i hånd med tips nummer 9. Du må stole på ham nok til å gi ham litt personlig plass. Tross alt, å være rundt noen for mye er aldri en god ting. alle trenger deres personlige tid - selv din mann. La ham gå ut med vennene sine og ha det bra. La ham bli hjemme og bli fanget opp på sitt arbeid hver gang og en stund. Gi ham litt plass, og du vil merke et sterkere forhold. Du vil ikke bare bevise for ham at du stoler på ham, men gir deg også en avslappet tid der han kan løsne.

  støttende

11. Vær støttende

Når en mann har en dårlig dag, vet du hva han vil komme hjem til? En kvinne som vil være positiv, oppmuntrende og støttende. Selv når den vanskelige tiden kommer, trenger han sin dame ved siden av hva som helst. Vis ham at du virkelig er den kvinnen, og han vil ikke være i stand til å motstå å falle for deg.

184103819a233d907af59f3318cbdb44

12. La ham være helten

Det er i hver manns natur å ønske å være helten. De ønsker å være den sterke beskytteren som kan gjøre noe for sin kvinne, fra å åpne den tøffe mayonnaiseburken for å bringe baconet hjem. Du fungerer som om du er en fin, feminin jente som faktisk behov Han skal utføre de mannlige oppgavene, og du vil få ham til å forstå deg på kort tid (samtidig som han gir et stort, svært nødvendig ego boost).

flirt

13. Flørt mye

Hvem elsker ikke å bli flørt med? En flørt, stor eller liten, gjør at du føler deg spesiell. Det gjør at du føler deg ønsket og trengte, og mest av alt, attraktiv. Din mann vil bli flørt med, enten det er første datoen eller den trehundrede og tredje datoen. Dette gjør ikke bare han føler seg bra om seg selv, men holder forholdet sterkt og romantisk. Husk damer: aldri slutte å gjøre de enkle tingene du gjorde i begynnelsen av forholdet. Det er det beste rådet for å holde et forhold i live. Så når han forteller det morsomme vitser, fnisser og berører armen som du gjorde første gang. Når han kommer ut med din favoritt blå skjorte, fortell ham hvor utrolig kjekk og muskuløs han ser ut. Han trenger dette og han vil definitivt sette pris på det.

efa0ef45870b764588dc7f4d89c0bf1e

14. Hold ting krydret

Ja, det er på tide for sexpraten. Husk tidligere da vi laget "wild in bed" kommentar? Vel, vi mente det. Gutter elsker dette. De vil ha en dame som kan slå dem på i soverommet. Hvis du ikke holder ting krydret og interessant, så kan han bli lei - og ingen vil ha det. Kjedsomhet fører bare til to ting: juks og oppbrudd. Prøv å bytte ting ofte, enten det er med en ny antrekk eller et nytt lys, eller noe enda freakier-det avhenger virkelig av hvor gal mannen din er og hva han foretrekker. Spør ham hva slags ting han vil prøve i soverommet og overraske ham med en av hans fantasier. Han vil absolutt elske dette og vil ikke slutte å være med deg; en liten blanding av lyst og kjærlighet.

b4fadb88210216018bd9cb67b74a3d52

15. Prøv nye ting

Det er så enkelt som det: prøv nye ting ofte, inn og ut av soverommet. På soverommet, prøv en av hans fantasier, selv om det ikke er i din komfortsone. Du kan finne ut at du liker det. Men det er ikke det eneste stedet du bør være eventyrlystne.

La oss si at fyren din elsker å dykke, men du har aldri prøvd det før. Faktisk frykter tanken på å svømme med fiskene deg. Han forsikrer deg om at det er tonn moro, og han vil være der ved siden av deg for å veilede deg og beskytte deg. Med all den beroligelsen, hvorfor ikke prøve den? Du kan oppdage en nybegynt kjærlighet for dykking, og du gjorde fire store ting: 1. Du viste ham at du er en eventyrlystne kvinne som ikke er redd for å prøve nye ting. 2. Du to har nå noe gøy du kan gjøre sammen ofte. 3. Du viste ham at han er din store, sterke, mektige mann, og ved hans side kan du gjøre noe. Du stoler på ham! 4. Du vil utforske ting han liker, bare fordi han liker dem. Og det viser at du virkelig bryr deg om ham, og han kan ikke annet enn beundre det.

Så neste gang han vil gjøre noe nytt og spennende, hvorfor ikke gi det et skudd?

16. ha det gøy sammen

Dette går sammen med å prøve nye ting. Men selv om det er noe du allerede har gjort en million ganger før, HAR FUN! Ingen vil bli sittende fast i et kjedelig forhold, ikke sant? Så hold det interessant og alltid ha det gøy, enten du bare spiller videospill på sofaen sammen eller drar havfiske. Å være morsomt vil holde deg både glad og positiv, noe som bare vil gjøre forholdet vokse enormt.

Det kan virke som en utfordring, men å få mannen til å si de tre spesielle ordene "Jeg elsker deg" kan være lettere enn du tror. Bare husk å holde en søt, morsom og spontan holdning og alltid være deg selv. Hold din tillit og tro på din spesielle person og få ham til å føle seg som den perfekte fyren han er. Han vil ikke være i stand til å motstå deg!

Damer, hva er noen av grunnene til at mannen din ble forelsket i deg?

Leave A Comment

− 1 = 1