15 tankefulle gaver til ham

Med julen rett rundt hjørnet er det på tide å begynne å vurdere feriegaver til ham. Hvis du er datert i mer enn et par uker før jul, så bør du finne en gave til ham. Selv om du har lite penger, er det mange gaveideer som parkuponger og DIY-gaver som passer til budsjettet ditt. For senere lesere av dette innlegget, kan disse gaver også brukes som bursdagsgave ideer eller Valentinsdag gaver. Uansett anledning, disse gaver er sikkert en hit.

gaver

Før du får ham en gave fra denne listen, gi deg et øyeblikk til å stoppe og vurdere hans interesser. Disse gaveideer fungerer for den gjennomsnittlige mannen, men er ikke alltid den riktige tingen for alle. Mens en mann kan like hockey-billetter, kan en annen kjæreste ha billetter til en mystisk middag. Det er opp til deg å sørge for at din gave passer perfekt til hans interesser og lidenskaper.

1. Få spillet ditt på

Det kan være cliché, men sportsbilletter er en av de beste gaver du kan få. De fleste gutta har en lidenskap for minst en sport. Selv om noen av disse billettene er drastisk utenfor din prisklasse (f.eks. Super Bowl), er det alltid pre-season billetter, off-day spill eller et ikke-pro team som har billigere billetter. Hvis du bare ikke kan se deg gjennom et hockey- eller basketballspill, kan du alltid få en jersey med navnet på favorittspilleren på den.

ramme

2. Ramme et bilde

Hvis du har vært sammen for lengre tid, har du utvilsomt minst ett bilde med kjæresten din. Selv om det bare er på Facebook, kan du enkelt lagre det og få det trykt offline. Når en kopi av favorittbildet ditt er gjort, kan du få det lagt inn i en fin utseende av lær eller krom. De fleste rammer koster bare fem til ti dollar, så dette virker som en av de billigere gavealternativene som er tilgjengelige.

gave card

3. Gavekort er godt mottatt

For tretti år siden ble det gitt et gavekort eller penger betraktet som en av klebriggaven som ga ideer. I de senere år har denne konnotasjonen gradvis endret seg. Hvis du gir en gave til kjæresten din, kan du alltid bare velge et grunnleggende gavekort eller gavekort. Hvis han liker en bestemt pub, får han et sertifikat, så han kan få noen pints med vennene sine. Andre gavekort ideer inkluderer gavekort for musikk butikker, Itunes, hobby butikker, gå Kart spor eller noen av hans favoritt tidsfordriv.

skøyter

4. Søt "Sammen tid" presenterer

En av tingene som resesjonen i 2008 lærte alle var at folk har mer enn bare ting. I stedet for å få ham til en skjorte eller noe han aldri vil bruke, bør du vurdere å planlegge en hendelse som din nåtid. Du kan gå maling keramikk sammen, rase gå karts eller ha en fin kveld på et hotellrom. For en søt ferie tema arrangement, kan en tur til skøytebanen bare være billetten. Besøk rinken i ditt søteste vinterutstyr og rund om kvelden med en dampende kopp kakao.

piknik

5. Picnic Time

Hvis været er fint nok, kan du alltid planlegge en søt piknik sammen. Pak noen burgere eller smørbrød og ikke glem potetsalat! Hvis du er i et område som er utsatt for snøfall og kjølige temperaturer, er det fortsatt en mulighet for en piknik. I stedet for å rulle ut gingham-teppet, prøv å finne et lysthus i ditt område. Du kan ordne en candlelit piknik i lysthuset som gjør at du kan se på snøhvitene uten å snø på.

1 movie

6. La oss gå Se filmene!

Cabin feber gjør deg gal? Hvis du er ute av ting å gjøre denne vinteren, kan du prøve å planlegge en filmdato. Dette er en av de bedre begivenhetsideer for kjæresten din julegave. I motsetning til andre gave datoer, trenger du ikke å bekymre deg om været. De fleste filmer har ikke en linje, og du kan enkelt med billetter på forhånd. Bare husk at du skal gå til en film som han ønsker å se. Hvis det er en gave til ham, er det bedre å være en film han faktisk ønsker å se på.

4 clean

7. Start rengjøring

Vitser om menn som har dårlige renslighetskrav er så vanlige at de har blitt kliché. Dessverre er denne klisjeen av og til basert på virkeligheten. Noen menn tilfeldigvis er forferdelige på å rense sine hjem. Dette er spesielt sant hvis de planlegger å reise en stund i løpet av ferien eller over bursdagen helg. Hvis du vet at kjæresten din skal besøke familie, kan du alltid rydde opp leiligheten som en overraskelsesgave.

2 music

8. Lag en blandet CD eller en spilleliste

Avhengig av ferien eller varigheten av forholdet, kan typen av CD som du lager kjæresten din, variere. En hjertelig blanding av kjærlighetssanger kan være den perfekte tingen for et nytt forhold. Du kan også prøve å bli kreativ med din blandede CD. Hvis du vet at kjæresten din elsker å trene, kan du prøve å lage en liste over de beste treningssangene. For helligdager kan du blande sammen tradisjonelle, morsomme julesanger.

3 scrapbook

9. Lag en utklippsbok

Kjæresten din kan ikke innrømme det, men han hemmelighet liker å se på bilder fra ditt forhold. Du kan lage en utklippsbok fylt med bilder av hele livet eller bare en utklippsbok som illustrerer forholdet ditt. Noen kjærlighet sitater eller dikt kan også se bra ut i utklippsboken.

ipod

10. Companion Gaver

Også kjent som en kompis gave, disse gaver kan være den beste. Hvis du vet at hans venn eller foreldre får ham til en ekstremt fin gave som en Wii eller iPod, kan du alltid få en følgesvenn til å gå med den. Et iTunes-gavekort eller iPod-sak ville være perfekt følgesvenn gaver. Disse typer gaver er flotte fordi du ikke trenger å kjøpe den ekstremt dyre gave-du får bare å forbedre den!

brev

11. Skriv et kjærlighetsbrev

Lav på penger? Ikke noe problem! En av de mest berørende gaver du kan gi ham er et kjærlighetsbrev. Ta deg tid og skriv et vakkert dikt eller tegne en karikatur av dere begge sammen. Hvis du er kort på ideer, kan du alltid slå opp korte kjærlighet sitater for ham. Et par spritzer av parfyme og noen vakre stasjonære kan også legge til riktig etterbehandling.

ornament

12. Lag et pynt

Det kan virke som en barnehage tilbakebetaling, men å lage et ornament kan være en fin julegave. Alt du trenger å gjøre er å trekke ut håndverket og la kreativiteten skinne!

middag

13. Kokmiddag

Hvis du vil gjøre ham glad, kan du prøve å lage sitt favorittmåltid. Finn ut på forhånd hvilke retter han liker best og gjør dem alle på en natt. Hvis du er kort tid, kan et parti av informasjonskapsler eller hans favoritt dessert være et godt alternativ.

Blad

14. Vurder et abonnement på magasiner

Magasinabonnement er en av de tingene vi alltid glemmer å kjøpe. Hvis du ser ham konstant bla gjennom Economist eller få ham til å se opp informasjon om hans favoritthobby, prøv å kjøpe et blad som passer til hans smak. Det er en relativt billig gave å kjøpe, men vil vare i måneder og måneder.

TV

15. TV årstider på båndet

Spesielt blant millenials, kabel har nesten blitt et skittent ord. Netflix, video streaming og TV-på-DVD blir alle stadig mer populære. Hvis kjæresten din har et favoritt-tv-show, kan du prøve å kjøpe de siste årstidene på DVD. Han kan se dem fra komforten i stuen din uten å måtte stoppe for en enkelt reklame.

Leave A Comment

+ 19 = 22