15 sanger om å bli forelsket

Du kan ikke kontrollere hvem du blir forelsket i eller hvor fort du blir forelsket. Når du blir forelsket, er den allerede for sent. Nå er du bare igjen og lurer på om personen liker deg tilbake eller ikke. Hvis du begynner å føle de sommerfuglene i magen når den spesielle personen er rundt, er disse sangene om forelskelse for deg. De er i en rekke stilarter og fra forskjellige tider, så det er nødvendig å være en god sang for alle.

Jeg Love You Playlist

1. Lucky av Jason Mraz Featuring Colbie Caillat

Når du har en god venn, begynner du bare å nyte tiden du bruker med dem. Før lenge begynner du å ha følelser for dem. De er din venn, så du er redd for å ødelegge vennskapet ved å si hvordan du føler. Samtidig føler du deg utrolig heldig å bli forelsket i din beste venn. Venner gjør ofte for de beste forholdene, så dette heldige tilfeldighetene kan forvandle seg til et langvarig forhold hvis dere begge er interessert i hverandre.

Best Lyrics:

"Jeg er heldig, jeg er forelsket i min beste venn
Heldig å ha vært der jeg har vært
Heldig å komme hjem igjen
Heldig vi er forelsket på alle måter
Heldig å ha bodd der vi har bodd. "

2. Skremt av Katharine McPhee

Mens du er forelsket, kan det være spennende, det kan også være skremmende. Plutselig holder en person hele lykken og skjebnen i sine hender. Kjærligheten gjør livet ditt lysere, og du er plutselig redd for hva mørket vil bli som om personen tar sitt lys bort. Hvis du føler deg sårbar eller redd, er dette en av de beste sangene om å bli forelsket.

Best Lyrics:

"Du sa det igjen
Mitt hjerte er i bevegelse
Hvert ord føles som en skyte stjerne
Ser på skyggene som brenner i mørket
Og jeg er forelsket
Og jeg er redd
For første gang
I siste gang
I mitt eneste liv. "

3. Jeg vil ikke si at jeg er forelsket av Hercules

Det er utrolig hvor mange Disney-sanger er fengende og relevante for hverdagen. I denne sang Megara om hvor fort hun har blitt forelsket. Hun ønsker ikke å innrømme hennes følelser for Hercules, men hun kan "hjelpe den måten hun føler. Hvis du blir forelsket og ikke vil innrømme det ennå, kan dette være den perfekte sangen for deg.

Best Lyrics:

"Ingen sjanse, ingen måte, jeg vil ikke si det, nei, nei."

4. Bedre mann av Paolo Nutini

Usher sang en sang som ligner denne kalt "U Got It Bad." Denne spesielle sangen handler om begynnelsen av et forhold til den perfekte kvinnen. Hun er alt Paolo vil ha i en kvinne, men han føler at han må være en bedre mann for å fortjene hennes kjærlighet. De er ikke et element ennå, men han faller fort for henne og hans følelser begynner raskt å bli sterkere.

Best Lyrics:

"Hun får meg til å smile
Hun tenker slik jeg tror
Den jenta får meg til å bli bedre
Tok henne ned Bleecker Street
Så hun drakk den måten jeg drikker
Jeg kysser himmelen for å sende henne blått et brev. "

Perfekt Songs to Enjoy that Happy Rush

5. Fortsatt fallende for deg av Elle Goulding

Hvis du elsket Bridge Jones-serien av filmer, kan du kanskje huske denne sangen. Denne spesielle sangen kom fra Bridget Jones 'Baby. Det handler om hva som skjer i denne filmen. Hun ble forelsket i noen som er helt annerledes enn det hun trodde hun ville ha i en partner. Denne vakre sangen encapsulates hvordan det er å falle i noen som er annerledes enn deg og å bli forelsket i deg. Hvis du er med en mann eller kvinne som virker som en uventet passform for din personlighet, så er dette en av de beste sangene om å bli forelsket.

Best Lyrics:

"Det tok oss en stund
Med hver pust en ny dag
Med kjærlighet på linjen
Vi har hatt vår andel av feil
Men alle dine feil og arr er mine
Fortsetter faller for deg. "

6. Love Song by the Cure

Dette er en av de sangene du kanskje ikke husker ved navn, men du vil mest sannsynlig anerkjenne det så snart du hører det. Denne sangen snakker om å elske noen uansett hva. Den har en rolig, avslappet beat som er perfekt for de dagene når du bare vil slappe av og tenke på personen du blir forelsket i.

Best Lyrics:

"Men langt unna
Jeg vil alltid elske deg
Men lenge jeg blir
Jeg vil alltid elske deg."

7. Uheldigvis forelsket av Counting Crows

Ærlig talt beskriver denne sangen omtrent hver gang du blir forelsket. Du forventer sjelden å bli forelsket, så det føles alltid uventet når du endelig gjør det. Førstesangeren til Counting Crows, Adam Durits, skrev denne sangen basert på sin egen erfaring om å bli forelsket i noen som han ikke skulle. Hvis du har blitt forelsket i noen uten å planlegge det, så er dette sangen for deg.

Best Lyrics:

"Vel, baby, jeg overgir
Til jordbær iskrem
Aldri noen ende av all denne kjærligheten
Vel, jeg mente ikke å gjøre det
Men det er ingen rømning din kjærlighet. "

sanger About Love That Make You Want to Fall Again

8. Jeg har fått et knus på deg av Ella Fitzgerald

Dette er definitivt en av de eldre sangene på denne listen. Hvis du elsker jazzstjerner, så er denne Ella Fitzgerald-sangen for deg. Sangen handler om hvordan Ella hadde en uventet forelskelse. Hun regnet ikke med å bli forelsket, men han slitt ned motstanden hennes og hun begynte å utvikle følelser for ham. Selv om hun aldri forventet å bli så forelsket, synger hun nå en sang om hvor mye hun liker ham. Dette er for alle disse tider når du mister oversikten over alt annet enn tankene til personen du er forelsket i.

Best Lyrics:

"Jeg har en forelskelse på noen, gjett hvem
Jeg har en forelskelse på deg, kjærepai
All dag og natt gi meg tegn
Jeg hadde aldri den minste oppfatningen som
Jeg kunne falle med så mye følelser. "

9. Hvordan ville du føle deg? Av Ed Sheeran

Dette er en av de nyere sangene på denne listen. Dette er en av de sangene om hvordan du vil fortelle deg hvor du føler deg forelsket. Du er redd for å ta det trinnet, men du vil bare legge alle kortene dine på bordet. Du fortsetter å falle dypere og dypere i kjærlighet, slik at du endelig forteller deg hvor du føler deg og venter på å se svaret.

Best Lyrics:

"Hvordan ville du føle, hvis jeg fortalte deg at jeg elsket deg?
Det er bare noe jeg vil gjøre
Jeg tar min tid og bruker livet mitt
Faller dypere forelsket i deg
Så fortell meg at du elsker meg også. "

10. Du fikk det dårlig av Usher

Denne sangen er et flott alternativ hvis du trenger sanger om å bli forelsket. Først tror du bare at du liker å henge med noen. Først begynner kjærlighet å begynne og du forandrer små ting om hva du gjør hver dag. Fra å hoppe over klubben for å henge sammen med henne for å ta mer tid på utseendet, begynner de små detaljene i livet ditt helt og fullt som du blir mer og mer forelsket. Når du skjønner hva som foregår, blir du helt overrasket over dine følelser for den spesielle personen.

Best Lyrics:

"Når du sier at du elsker dem
Og du vet virkelig
Alt som pleide å bety, spiller ingen rolle lenger
Som mine penger, alle mine biler
(Du kan få alt tilbake)
Blomster, kort og godteri
(Jeg gjør det bare fordi jeg er ...)
Sa jeg er heldig å ha deg jente
jeg vil at du skal vite
Jeg elsker deg virkelig. "

11. Jeg kunne ha danset hele natten av min rettferdige dame

Hvis du elsker musikaler, så er dette den riktige sangen for deg. I historien begynner hun å falle for professoren og innser at hun begynner å ha følelser for ham. Når du er forelsket, vil du bli oppe hele natten og snakke med personen du elsker.

Best Lyrics:

"Jeg vet bare når han begynte å danse med meg,
Jeg kunne ha danset, danset, danset hele natten. "

sanger To Listen To When You're Falling In Love

12. Kjærlighet ved første syn av Michael Buble

Dette er en fantastisk sang for når du blir forelsket i noen i det øyeblikk du møter dem. Fra tvers av rommet, føler du litt ryst som noe inni deg sier at denne personen er spesiell og unik. I øyeblikk har de fått et permanent sted i ditt hjerte.

Best Lyrics:

"Første gang jeg så deg
Jeg visste at kjærlighet ved første øyekast må være sant, så sant, oh så sant
Og nå må jeg bare forklare hvorfor jeg føler denne måten
Jeg føler meg glad, jeg har smerte
Du er i hjertet mitt og det rive meg fra hverandre
Fordi jeg elsker deg, jeg elsker deg, jeg elsker deg! "

13. Kan ikke hjelpe Falling Love av Ingrid Michaelson

Du vil tenke gjennom det, finne den rette personen og deretter utvikle et forhold. I stedet blir du umiddelbart forelsket og kan ikke hjelpe deg selv. Det er ingen rim eller grunn til å bli forelsket. Som Ingrid, kan du bare ikke hjelpe hvordan du føler.

Best Lyrics:
"Vise menn sier at bare tuller skynder seg i, oh
Men jeg kan ikke hjelpe å bli forelsket i deg
Skal jeg bli
Ville det være en synd
Hvis jeg ikke kan hjelpe å bli forelsket i deg. "

14. Første gang jeg så ditt ansikt av Roberta Flack

Når du først ser din forelskelse, er det en gnist og hele mørket ser ut til å forlate livet ditt. Plutselig lyser hele verden og virker som et lysere sted. Hvis dette er hvordan du føler deg akkurat nå, så ville dette være en toppsang for deg.

Best Lyrics:

"Første gang jeg så ansiktet ditt
Jeg trodde solen steg opp i øynene dine
Og månen og stjernene var gaver du ga
Til mørket og den endeløse himmelen. "

15. Halo av Beyonce

Dette er en av sangene om å bli forelsket som handler om hvor himmelsk det føles. Selv når du prøver å holde vakt og bekjempe det, føler du deg tvunget til å la deg bli forelsket i hjertet ditt. På grunn av å bli forelsket, føles det som om du er på et høyere plan og bor i en drømmeverden.

Best Lyrics:

"Husk de veggene jeg bygget
Vel, baby, de tumbler ned
Og de gjorde ikke engang en kamp
De gjorde ikke engang en lyd
Jeg fant en måte å la deg vinne
Men jeg har aldri hatt tvil
Stående i lys av din halo
Jeg har nå min engel. "

Leave A Comment

57 − = 54