15 måter å juble opp kjæresten din

I media er kvinner alltid portrettert som den humørlige partneren i ethvert forhold. Som kjæresten vet, kan menn være like følelsesmessig forvirrende. Enten kjæresten din er opprørt over en tapt kampanje, et lite tilbakeslag eller et stort tap, kan du bruke hvert av disse tipsene for å hjelpe ham til å føle seg bedre. Som en del av et forhold, er det opp til deg å yte støtte under beste og verste tider. Når livet gir deg sitroner, kan du prøve å bruke noen av de følgende tipsene for å oppmuntre kjæresten din opp.

gave

1. Kjøp ham en gave

Sjokolade, blomster og smykker kan fungere for henne, men hva får du for ham? Begynn med å vurdere hans hobbyer. Har han en favoritt sport, bok sjanger eller hobby? Uansett hva han liker å gjøre, se om du kan kjøpe ham en gave i tråd med hans interesser. Hvis du kjører kort på penger, er det andre gaveideer som koster svært lite eller ingenting. Du kan tilberede ham sitt favorittmåltid eller bake favorittkakene sine. Selv et håndskrevet notat kan bidra til å oppmuntre hans humør.

2. Ta en picnic

Mange romantiske komedier inkluderer en scene hvor jenta og gutten piknik sammen. Dessverre er denne stereotypen sjelden tatt i virkeligheten. I stedet for å bare gå ut på middag, gjør den til en romantisk piknik. Dette vil gi deg en sjanse til å komme seg bort fra det som stresser kjæresten din ut samtidig som du lar deg slappe sammen i det store utendørs. Hvis du ikke har nok tid til å lage piknik selv, kan du alltid kjøpe smørbrød, potetsalat, sjetonger og kaker på ditt lokale supermarked.

dusj

3. Hopp i dusjen

De fleste menn er ganske enkle. Mat, sex og søvn er deres primære drivkrefter. Hvis du ikke kan heie kjæresten din opp med en middag eller en piknik, kan du alltid prøve en dusj sammen. Den pounding varmt vann og hyggelig selskap bør være en umiddelbar løsning til noen mindre tilbakeslag.

4. Lag en liste

Noen ganger blir folk deprimert når de har tatt et slag mot tilliten sin. Hvis kjæresten din selvfølelse har falt, kan du bidra til å gi ham et løft. På egen hånd, ta ut en blyant og et par stykker papir. Begynn å liste av all grunnen til at du liker ham og tror at han er spesiell. Etterpå kan du bruke en kalligrafi-penn og bedre papir for å gjøre listen din best. Når du har gitt dette til kjæresten din, vil han få en liste over hans positive egenskaper som han kan henvise til når han er under været.

5. Prøv å snakke

Myten om at menn aldri snakker er en løgn. Selv om kvinner kan være chattier kjønn, har menn fortsatt bekymringer, frustrasjoner og stress at de trenger å lufte. Når dette skjer, er det beste du kan gjøre å høre på kjæresten din. Stopp å distrahere deg selv med andre aktiviteter og bare sett deg ved siden av ham. I stedet for å forstyrre ham eller dele historiene dine, bare la han snakke og dele det han er bekymret for.

film night

6. Filmtid!

Hvis kjæresten din har vært under stress på jobben, må han begynne å slappe av. I stedet for å rushing rundt i byen eller gjør ærend, planlegg litt tid til å bare sitte og slappe av. La ham plukke ut sin favorittfilm for å se hjemme, eller gå til teatrene for å se noe nytt.

massasje

7. En hodemassasje fungerer underverk

Menneskelig berøring har vist seg å være en ekstremt kraftig stressavlastning. Forskere har vist at massasje kan bidra til å øke sirkulasjonen og slappe av sinnet. Hvis du oppdager at kjæresten din er under ekstra stress, gi ham en massasje langs hodebunnen eller skuldrene. I tillegg til å redusere spenning, kan det også være en fin måte for deg to å binde som et par.

8. latter er den beste medisinen

Forskere har gjennomført mange kliniske studier på latter. En ting viktig konklusjon var latterens kraft og et enkelt smil for å fullstendig forandre andres utsikter. Selv om smilet er i utgangspunktet falsk, vil folk raskt glemme over tid at de ikke var egentlig lykkelige. Ved å få kjæresten din til å le først, kan du bidra til å kjøre bort skyggene og forbedre sin generelle stemning.

ta a walk

9. Ta en tur

Det er altfor lett å bli distrahert av daglige aktiviteter når du er i et forhold. Før lenge har du sluttet å fokusere på partneren din og forholdet begynner å falle. En enkel måte for deg å fikse dette er å ta en tur med kjæresten din hver dag. Tiden fra fjernsyn og Internett vil tillate deg å snakke og dele ideer. Hvis han føler seg, vil den ekstra treningen og oppmerksomheten bidra til å øke humøret hans.

10. Middagstid er den beste tiden

Ofte er de små tingene vi gjør hver dag den beste måten å vise vår kjærlighet til noen. Du har sannsynligvis ikke råd til å fly til Paris hver gang kjæresten din er opprørt. Hva du kan gjøre er å få ham til middag. Finn ut hva hans favorittmiddag er og gjør den til ham når han har hatt en dårlig dag. Selv de vanskeligste problemene ser bedre ut når du har full mage.

kjøre

11. Gå til en stasjon

Kjøring er en av de aktivitetene som er nesten hypnotiske i løpet av noen få timer. Når kjæresten din er opprørt, ta ham til en kjøretur i landet. Åpne veier, begrenset trafikk og fortauet kan være mer beroligende enn noe du faktisk kunne gjøre. Bare vær oppmerksom på at han fortsatt er opprørt. Selv om du kanskje vil snakke det, kan det være bedre hvis den åpne veien beroliger er frustrasjon før du prøver å hjelpe ham.

12. Planlegg en natt ute

Under hektisk rush i arbeidsugen kan det virke umulig å få noe øyeblikk alene for kjæresten din. Dette gjør det enda viktigere at du planlegger litt ekstra tid for ham i helgen. Planlegg en kveld på en danseklubb eller en fancy middag - bare sørg for at du spør ham om det er greit først. Hvis han har hatt en ekstremt stressende uke, kan han bare bruke litt tid på å spille videospill eller se på en film.

13. Hold deg rolig

En av de viktigste tingene du kan gjøre når han er stresset, er fortsatt rolig. Hvis du er både opprørt, vil det bare føre til flere argumenter og stress.

lover

14. Påminn ham om at du er der for ham

Selv når du gjør alt riktig i forholdet ditt, kan du kanskje ikke løse hans frustrasjoner. Det beste du kan gjøre når ingenting annet fungerer, er bare å fortelle ham at du er der for ham. Han må kanskje håndtere sine problemer alene. Det han trenger av deg, er kunnskapen om at du støtter ham og elsker ham betingelsesløst.

15. Gi en løsning

Hvis du er sikker på at det vil fungere, kan du alltid prøve å tilby ham en løsning. Du trenger bare å sørge for at du gjør det riktig unasked for råd kan være irriterende i noen problemer.

Leave A Comment

99 − = 91