14 Signerer din fyr betyr det når han sier “Jeg elsker deg”

Det er virkelig ingenting mer spesielt i denne verden enn kjærlighet. Det er en intens, guddommelig følelse som gir oss varme i våre hjerter, men frysninger nedover ryggraden vår. Å se personen du elsker er å se en engel rett fra himmelen, mens du hører disse tre små ordene 'Jeg elsker deg', får vi oss til å stoppe død i sporene våre, smelter på et øyeblikk. Kjærlighet kan også være komplisert, også når noen sier det betyr egentlig ikke det. Så hvordan kan du fortelle om en fyr egentlig betyr det når han forteller deg de tre spesielle ordene? Vi skal dykke inn i kjærlighetsverdenen og avsløre alle tegnene at fyren virkelig betyr det når han sier "Jeg elsker deg".

Tre grunner kan han være faking

Det er uheldig, men noen ganger sier menn (og kvinner også!) 'Jeg elsker deg' uten å virkelig si det. Det er en skam og virkelig noe som knuser med hjertet i den andre enden, men for å redusere risikoen for å bli spilt inn i en falsk kjærlighet, skal vi gi deg de tre viktigste grunnene til at en mann kan si "Jeg elsker deg" uten betyr det.

14 Signerer din fyr betyr det når han sier "Jeg elsker deg"

Han ønsker å komme inn i buksene dine

Det er uheldig, men nesten alle mennesker på planeten jorden vet at en kvinne er en følelsesmessig skapning som er mer sannsynlig å "gi opp" hvis hun føler at en mann er forelsket i henne. Mange menn bruker dette "trikset" på kvinner for å få dem til sengs, så etterpå er de opp og forlater. Det er viktig å legge merke til når en mann bare sier 'Jeg elsker deg' å sove med deg - det er ganske tydelig hvis han gjør det mens du fyrer opp ting eller når han åpenbart er slått på og berører deg på hvilken måte.

Han føler seg tvunget til å si det

Når en kvinne er forelsket i en mann, vil hun åpenbart at han skal kjenne og dø for å gjengi svaret. Når det blir sagt, vil en forelsket kvinne trolig fortelle denne fyren igjen og igjen hvor mye hun elsker ham, bare venter på at han sier det tilbake til henne. Hvis du bugger ham hele tiden om 'L' -ordet, og han sier endelig det tilbake, er han mest sannsynlig, følte han at han bare hadde sagt det for å få deg til å være lykkelig. Mener han det? Sannsynligvis ikke.

14 Signerer din fyr betyr det når han sier "Jeg elsker deg"

Fjorten grunner han er ekte

Selvfølgelig sier ikke alle menn 'Jeg elsker deg' fordi de vil ha sex eller føler at de må gjøre det; så hvordan kan du fortelle når en fyr blir ekte? Det er fjorten enkle måter å fortelle om han er den virkelige avtalen, og hans kjærlighet er ren.

Sier det først

De fleste menn liker ikke å si "jeg elsker deg" først. Det kan være at de er redd, de vil ikke komme over som trengende, de er redde for avvisning, eller bare deres ego vil ikke at de skal være den som er alle følelsesmessige. Noen menn er selv redd for å være forelsket periode. Alt dette gjør det vanskelig for en mann å endelig si det store L-ordet, så hvis fyren din er den første som sier det, kan du være trygg på at han sannsynligvis er ekte med sine følelser; spesielt hvis han ikke gjør det før eller etter samleie.

Høres ekte

Med noen mennesker kan du bare fortelle når de er ekte. Kanskje de har en viss måte å si noe de egentlig mener, eller deres kroppsspråk sier alt. Når han endelig forteller deg at han elsker deg, må du være veldig oppmerksom på hvor ekte han faktisk ser ut. Vær oppmerksom på kroppsspråket sitt fra hode til tå, og ta en god titt på ham når han sier det.

Ser dypt inn i øynene dine

En rask og enkel måte å dømme en manns ekthet når han forteller deg at han elsker deg, er å legge merke til hvor hans øyne er. Ser han på bakken, prøver å unngå øyekontakt helt? Han kunne enten være virkelig, veldig nervøs eller bare ikke bety det i det hele tatt. Men ni ganger ut av ti, når en mann er virkelig forelsket og klar til å si ordene, vil han se dypt inn i øyet av sin kvinne for å sikre at han har full oppmerksomhet når han forteller henne en så viktig ting. Så når tiden kommer for "Jeg elsker deg", må du kontrollere at øynene er låst på deg. Øynene hans skulle være som om de ser dypt inn i din sjel og forteller hver tomme av kroppen din at kjærligheten er meningsfull og sann.

Sier det tilfeldig

En fyr som er forelsket, trenger ikke å bli bedt om å si "Jeg elsker deg", og når de blir komfortable og sier det, vil de si det hele tiden. Hans kjærlighet vil skje tilfeldig når du minst venter det, fordi han vil at du skal vite at han er for ekte, og han vil få deg til å smile så mye som mulig. Og han vil absolutt ikke forlate kjærligheten til bare 'Jeg elsker deg også, når dere snakker.

14 Signerer din fyr betyr det når han sier "Jeg elsker deg"

Holder deg nær

Menn som er virkelig forelsket i sin dame vil holde dem nærme hele tiden; ikke bare når dere blir klar til å kysse eller se på en film, men hele tiden. Det er bare naturlig! Jeg mener tenk på det: Når du virkelig elsker noe eller noen, vil du ha det ved siden av deg hele tiden, og du vil bare føle deg nær Det er akkurat slik en fyr føler når han blir forelsket i en kvinne. De kan ganske enkelt ikke få nok av kontakten, og etter en omfavnelse er det vanskelig for dem å gi slipp.

Snakker om fremtiden med deg

La oss bare være brutalt ærlige akkurat nå: en fyr som ikke er hundre prosent seriøs om deg og er absolutt ikke forelsket i deg vil ikke snakk om fremtiden med deg! De gjør det ikke vil en fremtid med deg, og de holder fortsatt ut for kvinnenes drømmer for å endelig gjøre en solid forpliktelse til. Så hvis din fyr snakker om fremtiden - enten det er den typen hus du vil ha eller en ferie du bør ta om sommeren, ta det som en stor indikasjon han er virkelig forelsket i deg og vil at du skal holde deg for en veldig lang tid.

Kisses You Passionately

Det er en stor forskjell mellom en peck på leppene og et lidenskapelig kyss, og en "Jeg elsker deg" bør bare avsluttes med en lang, lidenskapelig kyss, hvor kjærligheten blir strødd opp og ned i ryggraden som tungen presser mot hver andre på en bemerkelsesverdig måte. Det er kysset hvor du nesten kan se fyrverkeri, den som smelter hele ditt vesen. Det er den lidenskapelige "Jeg elsker deg" kyss, du vil bare motta fra en mann som virkelig er forelsket i deg.

14 Signerer din fyr betyr det når han sier "Jeg elsker deg"

Gjør at du føler deg spesiell

Så du vil se en forferdelig chick flick og han åpenbart vil heller se gress vokse? Men likevel ser han det likevel? Det må være kjærlighet. Så ryggen din gjør vondt, men du vil ikke få en massasje? Han vil massere det for deg. Så sender han deg en søt tekstmelding bare for å lyse opp dagen når du er halvveis gjennom arbeidet? Dette er alt en mann vil gjøre for sin kvinne som han virkelig elsker med hele sitt hjerte.

Er sjalu

Menn og kvinner blir sjalu når de er forelsket. Hvis kjæresten din ikke bryr seg om at en fyr flirter sammen med deg eller at han kanskje har lagt merke til at du har øye-balling som kutte på tvers av rommet, så bryr han seg nok ikke om du i det hele tatt. Sjalusi går bare hånd i hånd med å være forelsket; det suger, men er sikkert sant!

Han elsker å være nær deg

Ikke bli overrasket hvis en mann som sier "Jeg elsker deg" vil se deg nesten hver dag i uken; Jeg mener, hvorfor ville han ikke? De to av dere er forelsket og å være fra hverandre er nesten forræderiske. Ja, noen personlig plass er ok, men for det meste vil dere to være sammen hele tiden. Du vil gå på datoer, lage middager sammen, eller bare bare sitte hjemme snuggling å se på en film. Poenget er: dere vil være nærme hele tiden.

14 Signerer din fyr betyr det når han sier "Jeg elsker deg"

Smiler virkelig på deg

Du vet det store smilet en fyr gjør når han stirrer i øynene som du er den vakreste kvinnen i verden? Yup, det er smilet til en mann som er slått.

Har spesielle ting for deg

Menn elsker å overraske og ødelegge de kvinnene de elsker, om det er et lite "Jeg elsker deg" dikt på kjøleskapet før han forlater for arbeid, eller et nydelig diamantkjede på Valentinsdag. De store tingene og de små tingene er alle en del av pakken, og du får både om en mann er virkelig forelsket i deg.

Han skryter om deg

En mann som er seriøst forelsket vil også at alle som er rundt ham, skal føle seg super sjalu på sin fantastiske kvinne, så hvis du overhører ham, sparer han deg ikke, vil han sikkert elske deg.

Du vet bare

Noen ganger er den beste måten å vite om noe er ekte eller falskt å bruke din egen vurdering. Vi har alle intuksjoner, og hvis din forteller deg at han virkelig er forelsket i deg, kan det hende du har rett. På den annen side, hvis alt bare virker 'av' og 'ikke ekte', så vær nøye med ham og finn ut hva sannheten egentlig er. Uansett må du følge hjertet ditt.

Hvordan tror du at en mann opptrer når han virkelig er forelsket? Hva er noen av skiltene? Del med oss ​​dine tanker og historier nedenfor!

Leave A Comment

85 − 80 =