12 Libra Love Compatibility

Romantisk, karismatisk og mild, Libras er en ting med skjønnhet. De liker å leve i fred og harmoni, og de er galne i å utforske ting og steder. Libras styres av spillesteder, noe som gjør dem kjærlige og drømmende. Stjernetegnets oppførsel i et forhold er eksemplarisk, og det er fordi en Libra er vanedannende mot følelser av kjærlighet. Hvilke av de 12 tegnene er for det meste kompatible med en Libra? Her utsiktene:

kjærlighet compatibility1

 1. Libra og Libra

De sier at folk med samme stjernetegn ikke passer godt sammen. Selv om dette kan skje med andre stjerneskilt, er det ikke tilfellet i et Libra-Libra-forhold. Disse to passer godt sammen. Kombinasjonen er en av de beste i dyrekretsen, og det er hovedsakelig fordi de utfyller hverandre vakkert. Begge skiltene er ambisiøse, noe som betyr at de er utrolig konkurransedyktige. Dette kan skade det romantiske engasjementet. Nøkkelen til å leve i harmoni er å akseptere og forstå hverandre. Ikke glem at du er den samme!

kjærlighet compatibility2

 1. Vekt og Væren

Det er mye seksuell tiltrekning mellom en Libra og en Arian. Fra dette synspunkt kan vi si at et forhold er dampende varmt og ekstremt behagelig. Men vurderer at begge tegnene er visjonære, de kan ha forskjellige meninger om alt. De tenker annerledes. Libras liker å tenke på seg selv og de ville aldri tillate noen å forstyrre deres personlige tilfredshet. På den annen side kan en Arian føle seg truende av en Libra, og det er fordi Libra er ivrige kritikere.

kjærlighet compatibility3

 1. Libra og Taurus

Libras og Taureans både krever fine ting. De har et formet øye for håndverk og stil, så dette betyr at de ville gjøre det trendigste paret. Chic og detaljorienterte, disse to er romantiske i hjertet; begge har urealistiske forventninger, selv om dette er et dyrekretsen, og det bør ikke sees som en relativ ulempe. Det er veldig viktig å være tålmodig med en Taurean; Den animalistiske og impulsive siden av stjerneskiltet kan komme i veien for din lykke. Likevel kan kjærlighet hjelpe deg med å overgå alle hindringer og ha den mest fristende kjærlighetsforbindelsen.

kjærlighet compatibility4

 1. Libra og Gemini

Disse to kunne trene den perfekte kjærlighetsaffære. Libras og Gemini er flotte sammen. De kan bygge rapport ekstremt fort, og de satser hele tiden på å holde forbindelsen blomstrende. Begge tegnene vet nøyaktig hva de vil ha fra et forhold; de har ideer til å bygge forståelse, og de vil ikke nøle med å uttrykke sine tanker hvis monotony sparker inn. Selv om Gemini kanskje trenger litt tid til å huse med elsker og bestemmer seg for å slå seg ned, vil en Libra være der for å hjelpe dem med å gjøre det rette beslutning.

kjærlighet compatibility5

 1. Vekt og kreft

Disse to er egentlig ikke den perfekte kampen, og hvis de velger å komme seg inn i et forpliktet forhold, kan det oppstå ulemper underveis. Den gode nyheten er Libras og kreftere er bosettere. De vil ha et hjem, venner, barn og en stabil jobb. Problemet er Libras er tenkere og kreftfare er følere. De er motsatte og de kan engasjere seg i alle slags argumenter. Likevel sier de at alt kan skje i kjærlighet og krig!

kjærlighet compatibility6

 1. Libra og Leo

For et fantastisk par! Libras og Leos er stilige og de krever kreativitet og luksus. De er ikke overfladiske skjønt, men de gjør som kvalitetsspørsmål. Leo har et ivrig instinkt og Libra liker å vise frem en intellektuell holdning. Sammen gjør de ting, og et romantisk forhold kan gå veldig langt. På ulemper er de begge dramakroner, og de må kompromittere for å nå en avtale og nyte en vakker forbindelse.

kjærlighet compatibility7

 1. Libra og Virgo

Libras og Virgos både verdsetter elegansen. De vil imponere alle, overalt og på hver time på dagen. La oss bare si at det er en skjult lidenskap mellom disse to, en lidenskap som ikke er åpenbar, og den må avdekkes. Det er mye tiltrekning mellom en Libra og en Jomfru; fordi de er begge attraktive mennesker, kan noen følelser av sjalusi realisere seg. Når det gjelder noen andre ulemper, elsker Libras å være alene, mens jomfruer hater ensomhet. Dette kjærlighetsforholdet er mer som en blanding av idealisme og realisme. Men det betyr ikke at det ikke vil fungere!

kjærlighet compatibility8

 1. Libra og Scorpio

Et forhold mellom en Libra og en Skorpion er en veldig interessant en. Disse to tegnene er seksuelt trukket til hverandre. Det er mye karisma involvert fra begge sider. Det eneste problemet er at flammen slites ut ganske enkelt. For ekte følelser å forme seg må du forlate ditt ego til side og delta i en samtale. Tillat en skorpion å bli kjent med Libraen i deg, og du kan bare bygge en vakker kjærlighetsaffære sammen basert på full engasjement.

kjærlighet compatibility9

 1. Vekt og Skytten

Libras og Sagittarians har gode muligheter til å bygge en solid sammenheng. Begge er kulturelskere. De liker å reise og de vet vanligvis hva de vil ha i en partner. Disse to tegnene har en sosial natur om seg selv; de verdsetter en sunn livsstil, og de vil være i et forhold med noen som er like hengivne. Som for downsides, er Sagittarians litt for hoppete. De gjør rushed beslutninger og de liker å gripe øyeblikket. Libras kan bli skremt med en Skytten som stadig søker å få en adrenalin rush.

kjærlighet compatibility10

 1. Libra og Steinbukken

En forbindelse mellom en Libra og Steinbukken er interessant å si mildt. Begge disse tegnene verdsetter kjærlighet, så vel som andre fine ting i livet. Hvis du er singel og det er noen som lurker rundt, og han er Steinbukken, så burde du vite at det er normalt å føle en seksuell spenning. På ulemper, fordi disse stjerneskiltene er både feisty og kraftige, kan konfliktfylte situasjoner oppstå.

kjærlighet compatibility11

 1. Libra og Aquarius

Libras og Aquarians er galne om å lære nye ting, inkludert nye ting om hverandre. De har et åpent sinn og de liker å ha en aktiv sosial eksistens. De lever med spenning, og de kunne ikke leve sine liv uten det. Problemet med dette paret er at de begge frykter dype følelser. De liker ikke å snakke om emnet, og dette kan forstyrre deres kjærlighetsaffære.

kjærlighet compatibility12

 1. Libra og Fiskene

Kjærlighet er i luften med disse to. Ekstremt romantisk og omsorgsfull, Libra er den perfekte partneren til en Piscean. De er begge ekstremt engasjert og viet til en elsker. Imidlertid liker de ikke å komme i konfliktfylte situasjoner; de hater å kjempe og de vil helst unngå delikate emner enn å rydde dem ut. På sikt kan dette påvirke deres kjærlighetsaffære. Likevel, forutsatt at disse kan finne en måte å bygge felles grunnlag på, vil alt fungere bra.

Er du en sexy Libra på jakt etter Mr. Right? Sjekk ut de kjærlighetskompatibilitetene vi nettopp har lagt ut for deg. Glem aldri at du er en ting med skjønnhet, så det er umulig å ikke finne en kamp for å gå med ditt hjerte og din sjel før eller senere.

Leave A Comment

− 1 = 2