12 Kjærlighetsbrev til kjæresten min som vil få ham til å gråte

Vi sier alle, "Jeg elsker deg" hele tiden. Vi sier det til våre mødre og fedre, kanskje også søsken. Vi forteller beste venner det, "Vi blir BFFs 4 liv, elsker deg" hele tiden, og kjærlighetens hjerte-emoji er blitt en mye elsket favoritt, ofte sett på den nylig brukte listen over mange telefoner.

Kjæreste Love 2

Noen ganger, men bare å si, "Jeg elsker deg" er ikke nok. Disse tre små ordene overfører ikke helt hva du prøver å si. Vel, hvis du er på jakt etter noe helt unikt, annerledes og dypt; en ny måte å vise deg at du elsker ham via et kjærlighetsbrev, har du kommet til rett sted. Vi har ryggen din, som alltid. Her er 13 kjærlighetsbrev til kjæresten min som vil få ham til å gråte:

(Og hvis han ikke gråter, har han ikke noe hjerte i det hele tatt!) 

1 - Når du trenger å si "Jeg er lei meg"

Min kjære, jeg beklager.

Jeg beklager at jeg sier ordene jeg ikke mente. Jeg beklager ikke å si ordene jeg burde ha sagt Beklager. Du er min beste venn, min elskede, min verden. En verden som føles som den har blitt vendt opp ned når du ikke lenger er i den. Vi har både gode tider og dårlige over kapitlene i vår kjærlighetshistorie, men en ting vil forbli sant i det hele tatt - jeg beklager at jeg elsker deg.

2 - Når du vil si "God morgen"

Hver morgen er en god morgen med deg i mitt liv, en glede jeg blir møtt med hver dag. Tross alt, hvem ville ikke være fornøyd med noen så fantastisk som deg å si hei til hver dag? En mann som kan få meg til å smile med bare ett ord, som kan berolige meg med en enkel klem, som kan få meg til å glemme alt annet, bra eller dårlig, med bare en titt ... Hver morgen er en god morgen med deg i mitt liv , en glede jeg håper du blir møtt med i dag. God morgen min kjære.

3 - Når han er på vei for en guttens natt ute

Hei baby,

Jeg vet at du sannsynligvis er veldig opptatt med å fikse håret og stryke skjorten din til de store guttene dine, men jeg ville bare at du skulle vite hvor mye jeg elsker deg, og hvor mye jeg stoler på deg også. Jeg vil ikke bugge deg hele natten, sende deg melding etter melding, krevende å vite hvem du snakker med eller hvor du er. Jeg lover ikke å være den slags jenta som gjør det. Tillit er et valg, og jeg velger å stole på deg, på samme måte som du velger å stole på meg. Tiden med vennene dine er veldig viktig for deg, og du er veldig viktig for meg. Jeg teller ned de endeløse timene til jeg ser deg neste, min kjærlighet, men til da håper jeg at du får den mest fantastiske natten med vennene dine.

Ta en drink for meg!

Din kjære kjæreste xo

4 - Når du sier farvel

Farvel på fransk er adieu. I Spania sier de adiós, og det er addio på italiensk. Den portugisiske sier adeus, og hvis du skrev på latin, ville du skrive av med vale. Det er hundrevis av måter å si farvel, men min favoritt er Aloha - hvordan de sier farvel på Hawaii. De bruker ikke bare ordet for å si farvel, men også å si hei. Mer enn det betyr Aloha kjærlighet, gode ønsker og kjærlighet, og det er alt jeg føler for deg og ønsker deg til vi ser hverandre igjen. Min konge, min kjærlighet, alt mitt, aloha.

5 - Når han trenger en oppmuntring

Lao Tzu sa dette:

"Å være dypt elsket av noen, gir deg styrke, mens du kjærer noen dypt, gir deg mot."

Det er et vakkert sitat og en som jeg føler at du burde lese akkurat nå, baby. Fordi du er dypt elsket, har du derfor styrke. Og jeg føler at du dypt elsker meg, og gir deg derfor mot. Når du har styrke og mot, kan du overvinne alt og alt i denne verden.

Jeg vet at du har en hard tid akkurat nå, men tviler aldri på din egen styrke og mot. Jeg tviler ikke på det en dråpe. Ikke tvil om at du er dypt elsket.

Jeg elsker deg sterkt.

6 - Når du vil si "god natt"

Hvis vi bodde i en perfekt verden, ville jeg ha kokt deg middag i kveld. Jeg ville ha kjørt deg et bad. Jeg ville ha le med deg, kanskje kysset deg, kanskje holdt hendene med deg.

Hvis vi bodde i en perfekt verden, ville jeg sove i sengen like ved deg i kveld. Jeg ville også våkne med deg i morgen formiddag.

Vi lever ikke i en perfekt verden, selv om livet mitt definitivt virker mye nærmere perfekt siden du kom inn. Og i vår ikke-perfekte verden, vil jeg veldig godt at du skal vite at jeg skal sove ved siden av deg , men i mine drømmer.

God natt min elskede.

Ha de beste drømmene xo

Kjæreste Love 1

7 - Når ensomhet setter inn

Netter uten deg er kald og ensom. De er lange. Uendelig, synes det. Selv den minste sengen ser ut som en stor sammenligning når jeg sover alene, den varmeste av tepper gir ingenting i form av varme og beskyttelse.

Når vi er fra hverandre, gjør hjertet mitt vondt. Jeg savner deg. Hele kroppen min savner deg. Jeg hater at vi trenger å tilbringe tid fra hverandre, men jeg vet at det er en viktig del av livet og bare en av de kampene som vi må kjempe for å få ting til å fungere. Jeg vet, når vi først setter øynene på hverandre, at du ville være den jeg virkelig kunne være med, for resten av livet mitt. En sjelevenner, hvis du tror på slike ting, men definitivt mer enn bare en elsker eller en venn.

Vår tid fra hverandre er alltid for lang, de separate netter tilsynelatende kaldere enn de som kom foran dem. Men en ting hjelper meg - hver dag og natt som går forbi at vi ikke er i hverandres armer, er en dag nærmere å se deg igjen. Spaltet blir kortere. Lengten blir mer, men ventetiden er mindre. Hver time som ser oss skilt er en time nærmere til å kunne kysse ansiktet ditt, hold hendene og se på øynene dine.

De sier at avstanden gjør hjertet sterkere, og avstanden mellom oss har definitivt gjort min kjærlighet til at du vokser - sterkere, lysere, sterkere. For hver time sørger jeg for at vi er fra hverandre, jeg feirer fordi vi er ett skritt nærmere å være sammen igjen.

Jeg elsker deg. Jeg er ensom for deg. Snart, kjærligheten min, og snart kan jeg ikke komme raskt nok!

8 - Når du er lei av å slåss

Har du noen gang kommet til et punkt i en kamp hvor du ikke lenger brydde om hvem som hadde rett eller galt? Min kjære, det er akkurat det jeg føler. Jeg vet ikke hva som startet kampen, eller hvem var skylden. Jeg vet ikke hvilken av oss som skal be om unnskyldning, eller hvilken skal sende den første teksten. Jeg vet ikke, og jeg tror ikke engang det betyr noe fordi det er liten. Hvis vi må kjempe, bør vi gjøre det over de viktige tingene - ting som betyr noe. Ikke de tingene som spiller ingen rolle, som det som sikkert startet denne kampen.

For de tingene jeg sa til deg: Jeg beklager.

Forresten forstyrrer jeg deg og gjør vondt ditt: Jeg beklager.

For uansett små ting begynte kampen: Jeg beklager.

La oss ikke kjempe lenger.

Jeg elsker deg.

9 - Når han hadde en lang dag

Når alt du trenger er for noen å vikle armene rundt deg, er jeg der. Når alt du trenger er at noen skal fortelle deg at du har det bra, er jeg der. Når du trenger noen til å elske deg på ditt verste, er jeg der.

Dårlige dager kommer og går. Arbeidet vil virke uendelig. Vi vil gå tom for penger. Vi går gjennom sykdom og smålig kamper, med hverandre og med våre venner, lider dårlige dager og nyter det gode. Med deg ved min side føler jeg at jeg kan håndtere alt og alt. Med meg ved din side kan du forhåpentligvis si det samme.

Jeg vil være der når du har dårlige dager, og lange også. Jeg lover, mellom oss, vil vi og kan se dem gjennom. Men mer enn det, lover jeg å alltid elske deg.

10 - Når han føler seg usikker eller sjalu

Til min elskede,

Det blir tider når folk prøver å komme mellom oss og tvinge seg inn i mitt liv eller din. De vil fortelle løgner. De vil sladre. De vil prøve å rive oss fra hverandre. De vil imidlertid bare lykkes, hvis vi lar dem, og det er ikke noe jeg er villig til å gjøre.

Jeg elsker deg. Min kjærlighet til deg er langt lysere, langt sterkere, og langt tøffere enn selv den mest fastslåtte av angriperne. Det vil overvinne løgner, sladder og de som prøver å rive oss fra hverandre, og jeg vet dette med absolutt sikkerhet. Mine øyne kan ikke bli fanget av utsiktene til et fint smil eller blinkende øyne. En natt med drunken latter vil ikke fange min oppmerksomhet. Muskler er ikke nok til å friste meg bort. Det er ingenting som noen andre kan dingle foran meg som ville være nok til å lokke meg bort fra deg. Det er noe du trenger å vite med absolutt sikkerhet.

Neste gang du føler at min oppmerksomhet eller interesse ligger andre steder, bare husk hvordan vi får hverandre til å føle oss når vi er sammen - når armene dine er viklet rundt meg og jeg stirrer i øynene dine. Ekte kjærlighet. Sterk kjærlighet. Kjærlighet som ikke kan svekkes av den forbifulle brisen av noen andre. Glem hvordan de fikk deg til å føle - de som prøver å ødelegge oss. Hvordan får jeg deg til å føle? Husk at.

Jeg elsker deg.

11 - Når du føler deg usikker eller sjalu

Har du noen gang de dagene hvor du våkner opp og føler at ingenting du gjør er bra nok? Ingenting du sier er morsomt nok, interessant nok, eller har nok betydning? Som ingenting ser du godt ut. Ingenting du gjør er godt nok eller betyr noe.

Jeg har de dagene noen ganger. Dager hvor det virker som alt er mørkt og grått og ikke helt bra nok. Disse dagene ble mindre hyppige dagen jeg møtte deg, men i dag ville jeg virkelig finne trøst i armene rundt meg. Å føle din varme og bli soothed av stemmen din. Å bli fortalt at jeg er god nok, mer enn god nok, hvis ikke for resten av verden enn bare for deg. Jeg elsker at du beroliger meg og lindrer angst med bare et enkelt utseende.

På de dagene jeg sliter med, når jeg føler sjalu eller usikker, trenger jeg deg - armene dine for komfort eller stemmen din og beroligende toner. Ingen har noensinne hatt en avslappende touch som du har på meg, nok til å roe selv de stormigste dagene.

Jeg vil takke deg for at du er der og for å få meg til å føle at jeg er god nok, på de dagene jeg ikke føler det for meg selv. Jeg elsker at du gjør det for meg, at du er der for meg på den måten, og at du kan gjøre ting bedre - at du kan få meg til å føle meg bedre om meg selv.

Jeg elsker deg så mye. Jeg er så takknemlig for å ha deg i mitt liv, men akkurat nå har jeg en av de dagene.

12 - Bare fordi du kan

"Sjelen har heldigvis en tolk - ofte et ubevisst, men likevel en trofast tolk - i øyet."

Det var Charlotte Brontë som sa disse ordene, i Jane Eyre. En av mine favoritt ting å gjøre er å se dypt inn i øynene dine, ofte avslørende mange ting du ikke kan eller velger å ikke si. Det var i dine øyne at jeg først ble forelsket, en kjærlighet som vil brenne sterkt for resten av livet mitt, jeg er sikker. Og det vil være i mine øyne at du vil se min kjærlighet brenne sterkt for deg, vokser mer og mer med hver dag som går.

Du er en fantastisk mann, en av de beste jeg noensinne har møtt. En morsom mann, en ekte, lojal og ærlig også, jeg slår definitivt jackpotten på den flotte dagen jeg bestemte meg for at det var deg.

Du er min elskede, min beste venn, noen jeg håper å bruke for alltid med. Jeg ville bare at du skulle vite det og at jeg elsker deg.

Leave A Comment

92 − = 91