12 grunner menn ikke tekst tilbake

I en verden hvor du enkelt kan danne et forhold over en dataskjerm eller telefonen, er teksting ekstremt viktig for å kommunisere og bygge det forholdet. Du kan ikke virkelig bli kjent med noen hvis du ikke kommer til å snakke med dem, riktig?

Men det gjør det enda vanskeligere å bli kjent med noen hvis de ikke skriver deg tilbake. Vi kan ikke nekte at menn synes å ikke svare på en tekst langt mer enn oss jenter gjør. Kanskje det er fordi vi blir mer glade for å snakke med dem, eller kanskje det er fordi de bare er for nervøse for å svare.

Uansett, ikke å få den teksten tilbake er bare ødeleggende. Og veldig, veldig forvirrende. Hva betyr det selv når de ignorerer en tekst fra oss? Vel, heldig for deg, jeg har funnet ut noen grunner til at menn ikke tekst tilbake.

12 grunner menn ikke tekst tilbake

 1. De er opptatt.

Dette burde være det første du antar. Aldri bare hoppe ned til "han er ikke interessert" fordi det kan få deg i mye trøbbel. Gutter kan ikke skrive tilbake når de er opptatt. Hvis de jobber eller ut og om og ikke kan ha telefonen på dem hele tiden, er de tydeligvis ikke i ferd med å skrive tilbake.

 1. De fikk ikke teksten din ennå.

Dette er en annen grunn de ikke kommer tilbake. Kanskje teksten din aldri gikk gjennom eller kanskje de nettopp ikke har åpnet telefonen på lenge, og har ikke engang sett det i det hele tatt. Istedenfor å hoppe til konklusjoner og bli opprørt, husk bare at gutta ikke er egentlig typen for å obsessivt sjekke deres telefon - uansett hvordan de er i deg. Men vær sikker på ikke å falle for denne unnskyldningen når de bruker den igjen og igjen.

 1. De er ikke sikre på hvordan de skal svare.

Dette er en stor grunn til at menn sluttet å svare. Noen ganger vet de ikke hva de skal si. Kanskje de er nervøse, og vil bare si det rette til en kommentar du har laget. Å ta deg tid til å komme opp med det svaret kan ta lang tid, og det kan virke som om de ikke smiler tilbake når de gjør dette. Dette er imidlertid en god grunn til at de ikke svarer. Det betyr at de bryr seg om din mening.

 1. De vil unngå konfrontasjon.

Gutter vil rett opp ignorerer deg fordi han vet at du er sur eller han vil ikke forklare seg på noen måte. Dette kan bli verre jo lenger han går uten å svare fordi han vet at du vil bli enda mer opprørt med ham. De vil bare unngå konfrontasjon i denne saken, og hvis de må starte en samtale med unnskyldning, vil de heller ikke starte det i det hele tatt.

 1. Fordi de ikke er interessert.

Noen ganger vil de unngå konfrontasjon fordi de bare ikke er interessert i deg. Hvis du to har hengt ut en tid eller to og pleide å skrive, men nå unngår han deg, dette kan være tilfelle. Gutter ville heller ignorere tekster og ikke svare i stedet for å fortelle deg at de bare ikke er i det. Det er vanskelig for dem, og de vil ikke forstyrre deg - selv om de allerede er ved å ignorere tekstene dine.

 1. De så det og bare glemte.

Dette skjer hele tiden. Kjæresten min har en fryktelig vane med dette, og det er noe du bare må huske når menn ikke tekst tilbake. Noen ganger ser de meldingen og legger deretter telefonen ned fordi de ikke kan svare det minuttet eller de er opptatt og da glemmer de at teksten til og med begynner med.

 1. De er irritert og kan ikke holde tritt.

Hvis du har smittet ham hele dagen uten svar, skal han ha mye å se gjennom og svare på. Det er ikke alltid bra. Hvis han føler seg overveldet, og som han ikke kan muligens fortsette, vil han sannsynligvis bare ignorere det helt.

 1. De vil ikke bli misforstått.

Gutter vet at oss jenter tar tekstene våre veldig alvorlig. Vi sitter og analyserer dem som om de skal avsløre alle deres hemmeligheter. Det er skremmende og gutta vil ikke at du skal misforstå dem.

 1. De vil ikke snakke.

Noen ganger, gutter vil bare ikke snakke i det hele tatt. De er ikke alltid i humør til å chatte - spesielt hvis de ikke er i godt humør i det hele tatt. Når det blir sagt, hvis dette er slik de føler, vil de bare ignorere teksten. De vil unngå å svare slik at de ikke trenger å sitte på telefonen og ha en samtale. Det er ikke bare deg. Det kan være alle som prøver å snakke med dem.

 1. De spiller hardt for å få.

Gutter kjenner spillet, for damer. De vet at hvis de ignorerer deg nå og da, vil de nesten tigge til føttene. Hvorfor? Fordi du gjør det. Når du ikke får en tekst tilbake, sitter du og bekymrer deg og lurer på og vil at de skal snakke med deg enda mer. Så han kunne bare spille dette spillet.

 1. Du har ikke intrigt dem nok til å svare.

Hvis du bare slår dem opp med en "hei", vil de ikke svare. Det viser ingen interesse. Det får dem ikke til å snakke med deg. Jo, du hilste på dem, men du må intrigere dem litt mer hvis du vil at de skal skrive deg tilbake. Så du kan sende dem ting som, "hei, gjett hva jeg gjør" og spill et lite spill.

 1. De vil ikke ha noe fra deg akkurat da.

Dette har mer å gjøre med sex enn noe annet. Mange gutter satte av teksting en jente tilbake, fordi det er midt på dagen, og de vet ingenting vil komme av det. Så venter de på å svare til senere den kvelden når de vet at du vil være fri hvis de vil komme over og få noe. Hvis du merker denne trenden, må du slutte å svare på dem sent på kvelden.

Gutter kan være veldig frustrerende. Noen ganger svarer de straks, og andre ganger gir de ikke tekst tilbake i det hele tatt. Neste gang en mann ikke svarer på deg, kan disse grunnene være hvorfor.

Leave A Comment

25 + = 28