10 tips for å håndtere blandede signaler

Det er få ting mer irriterende enn når den fyren du liker kontinuerlig gir deg blandede signaler. Forsøk på å lese dem og finne ut nøyaktig hva han prøver å kommunisere kan være et mareritt! Ingen tvil om det vil være tider hvor hans blandede signaler vil få deg til å trekke håret ut og bare rope og spørre ham helt hva på jorden han spiller på. Det kan være mange grunner gutta avgir blandede signaler, men hvilken er den første leksjonen du trenger å lære. For det andre må du vite hvordan du skal håndtere alle de forskjellige meldingene han sender deg. Jo, det er frustrerende, men jeg lover at det er måter for deg å håndtere det og holde et nivåhodet. Her er 10 tips om hvordan du gjør akkurat det ...

Se på ham som en hawk

Nå er de virkelig blandede signalene han gir av eller tenker du bare på det? Den eneste måten å være sikker på er å holde øynene på ham (slyly skjønt, ikke vær skummel!) Og se nøyaktig hva han gjør. Gjør han øyekontakt med deg? Smiler han når han ser deg? Dette er viktige spørsmål. Prøv å lese litt på kroppsspråk og hva det betyr å se hvilken melding han prøver å formidle.

a7b8ca75014072912746861454dda263

Ikke hopp til konklusjoner

Så hardt som det kan være, ikke hopp til konklusjoner om hva hans blandede signaler kan bety. Du vil bare ende opp med å skremme deg selv - mer enn sannsynlig uten grunn.

En liten ekstra info gjør aldri vondt

Hvis det er mulig, snakk med vennene sine for å prøve å få en bedre ide om hva som skjer i hodet. Er det en annen jente på scenen? Gikk han bare med noen? Få all info på din forelskelse du kan for å hjelpe deg å forstå hele bildet.

flirt

Hvis det er en annen jente på scenen eller din fyr har problemer med å gjøre tankene hans opp, gjør det aldri vondt å registrere din interesse. Flørt litt når du er med ham, det vil fortelle ham at du er en konkurrent og vil hjelpe ham med å se deg i et nytt lys.

905b9b30dc1b59b98383db7ffb07a0cd

Vis ham hva han mangler

Vær den beste versjonen av deg mulig. La, ha det gøy, nyt livet og sørg for at fyren ser dette. Vis ham akkurat hva han mangler og hva slags jente du er, hvis han har noe fornuft, kommer han til å løpe!

Finn ut hva han vil

Slå en samtale med ham om hva han vil ha ut av livet og ut av et forhold. Dette vil subtly få ham til å tenke på ideen om deg og han, og vil hjelpe deg å forstå ham litt bedre.

55baa2f06df10cff0419781f3bde887c

Gi ham tid

Han visner liker deg eller det gjør han ikke, ikke sant? Feil. Jeg er lei meg for å si det, jenter, men det blir tider når mannen din ikke vet hva han vil. Jeg er sikker på at du alle har hatt disse tider med noe eller annet i livet, så prøv å forstå at han har lov til å være forvirret også. Det er mange grunner folkene kan bli forvirret også, så ikke panikk at det er deg. Bare vær sikker på å gi din mann rikelig med tid til å finne ut hva han vil, være forståelse og ikke presse ham ellers er du sikker på å skyve ham bort.

Gi ham plass

Hvis du tilbringer mye tid sammen, er han kanskje vant til å ha deg i nærheten. Gi ham litt alene, en stund når du ikke er i nærheten, men du er vanligvis. Hvis alt går til plan, vil han begynne å savne deg. Dette vil gi ham klarhet og kan bidra til å fjerne oss alle de irriterende blandede signalene - spesielt hvis han, som jeg sa før, ikke engang er sikker på hva han vil.

f7ceb1cda12d2244a6f8a0519987c39c

Hold det kul

Så mye du kan stresse og hvor mye du vil rope på ham, spør hva som er galt, prøv å holde deg kult. Noen gutta gir ubevisst av blandede signaler bare for å se hvordan vi reagerer, så det er viktig at du ikke faller inn i denne altfor vanlige fellen. Gjør deg opptatt og liker det, gjør det ikke for deg - han kommer til å løpe etter deg på ingen tid.

Konfrontere ham

Hvis alt annet mislykkes, og hvis han etter noen uker fortsatt sender ut alle slags blandede signaler, er det sannsynlig at du tok oksen ved hornene og konfronterte ham. Jeg vet, det vet jeg, det er en skummelt ide, men noen ganger må det gjøres. Gå opp til ham, legg alle kortene dine på bordet og fortell ham hvordan du føler og spør ham hvorfor han har handlet som han har. Du kan ikke garanteres svaret du vil ha, men i det minste har du svar på en eller annen måte.

d773834e4dd8bbef6c7aa6a91a61f4d7

(alle bilder hentet via pinterest.com)

Leave A Comment

40 + = 42