10 tegn på en trang mann

Sosial stigma ber kvinner å tro at de er de som klamrer seg på forholdet. Men har du noen gang tenkt at det kan være den andre veien? Hva om fyren du er dating er ekstremt grøtaktig og sentimental, kanskje til og med overbærende og irriterende? Vel, med økningen av alfa kvinnelige og beta mannlige relasjoner i samfunnet, er problemet med menn som er de trengende, steget. Vi har imidlertid en tendens til å ignorere det oftere fordi det ikke har vært veldig vanlig i det siste.

Usikkerhet er den virkelige grunnen til at menn klamrer seg til deg - frykten for at de feistige kvinnene blir forført av sine kolleger, naboer, venner, er noe de bare ikke kan skje av. Også, enkelte personlighetstyper er virkelig trengerere enn andre.

Finn ut om din fyr er en av dem.

f8ba28ea4988d7a199fcfbeb94230eb5

1. Han blir opprørt for ofte: Du svarte ikke på sin siste tekst, eller du fikk ikke tekst tilbake raskt nok, og han er veldig opprørt. Nå forventer han at du skal skjemme bort ham, for å si søte nothings til ham, og lulle ham tilbake til normalhet. Dette er et sikkert tegn på en mann hvis liv er avhengig av deg. Selv om det er veldig søt, kan det bli irriterende når du har veldig viktig arbeid på hånden, og de ber om å bli bortskjemt med fingrene i fingrene.

2. Du er forbudt fra å se noen andre: Så du vil ha en jentekveld ute? Glem det! Han vil tilby å komme med. Det er som om du ikke kan gjøre noe i livet ditt uten å ha sin skygge rundt! Og hvis du forbyder ham fra å komme sammen, så går vi tilbake til punkt 1: han blir sint og fjern. Og på av sjansen gir han deg ut for en natt på byen, han vil fortsette å be om detaljer om arrangementet hvert femte sekund - hvor irriterende!

44841f149ac60b7982ee9d6a9d210c8e

3. Konsekvente samtaler og tekster hele dagen: Ok, det er definitivt en grense som vi alle kan forlenge vår kjærlighet til. Hvis han fortsetter å smsere deg hver time på dagen og gjøre telefonen din i løpet av natten, er det definitivt et skremmende tegn. Ikke bare det, men han argumenterer også for at du ikke gjør noe slik at du enkelt kan snakke med ham. Gi deg selv en pause. Hver person har rett til sin "meg" tid og ikke la noen følelsesmessig manipulere deg ut av det.

4. Ønsker å se deg ofte og oftere: Så du hadde en anstrengende uke, og du vil legge deg lavt hjemme i helgen. Vel, det er bare ikke mulig når du har "Needy Man" rundt. Han vil være der uansett hva. I hans sinn trøster han deg og prøver å fylle ensomheten. Den trengende mannen er fylt med søte forestillinger slik, bare han vet ikke at du egentlig vil være alene. Det er svært viktig for alle å innse hvor viktig det er å gi en person sin ledig plass, men en trengende mann forstår det bare ikke.

5. Han spionerer på deg: Hvis en fyr spiller som han er en detektiv, sporer din Facebook-profil og følger deg på alle sosiale medier plattformer tilgjengelig på internett, bortsett fra å være helt skummelt, er det et sikkert tegn på en trengende mann. Visste han alt om favorittbandet ditt på din første date? Kjente han din fødselsdato? Dette kan være et tegn på at han gjorde litt personlig forskning på deg. Og det er bare rett og slett skummelt.

6. Han elsker å kjempe med deg: Vær redd når din fyr bare elsker å kjempe med deg. Noen gutter har denne merkelige ideen om at de må kjempe med deg når de trenger deg, og de tror at å få en jente til å føle seg mindre av en person vil få henne til å kle seg til ham - men det er her de ikke klarer å holde forholdet levende. Kvinner liker ikke en mann som behandler dem sånn!

7. Han raser raskt som et rakett: Siden den første dagen kan han ikke vente å være i et forhold med deg. Han har allerede planer for fremtiden for dere to. Menn gjør det vanligvis ikke, men når de gjør det, kan du være trygg på at han er en trengende mann, og resten av de trengende mannstrekkene er sikker på å følge. Han er mer enn klar til å si farvel til de tidlige stadiene av romantikk - går på datoer, deler minner - og hopper rett inn i engasjement og beveger seg sammen. STOR rødt flagg!

c16a697ba827c6281337bbec4f416c07

8. Han må være beroliget igjen og igjen: Denne mannen tror bare ikke at følelsene du har for ham, er ekte. Du må fortsette å fortelle ham om og om igjen, eller du må fortsette å bevise din kjærlighet til ham ved å gjøre små bevegelser for ham. Dypt er han veldig usikker og må føle seg trygg med sine følelser.

9. Hva han gjør føles for mye, for tidlig: Det er greit å ta med blomster på første date - kvinner elsker det. Men hvis han går (vei) utover alt for tidlig - la oss si et gavekort på $ 100 til din favorittbutikk før den første datoen - det kan være et problem. Han prøver å vinne din kjærlighet alt for fort, og det er definitivt et trengende tegn!

10. Søt snakker: Åh denne mannen vil snakke snakk om deg som ingen andre. Dette er yang-siden av punkt 8, hvor han er villig til å gi deg søtt snakk så mye som ønsker det fra deg. Han vil komme opp med de rare tider for søtt snakk. Han prøver å bekrefte deg at han virkelig elsker deg - om og om igjen og igjen. Alt dette er litt søtt, ja, men drømmer om framtiden din sammen bare i de første ukene av å være sammen? Det er skummelt. Dette betyr at han enten er helt hekta på deg og har fantasert deg i svært lang tid, eller han er desperat i behov av en kvinne.

Har du noen gang vært med en trengende mann? Hva var tegnene?

 

Leave A Comment

51 − 41 =