10 Tegn på at en fyr er skremt av deg

En av de beste og verste ting i datingverdenen er å være en skremmende person. Nå er dette ikke å si at du er skummelt i en forstand at du ser skummelt ut. Nei. Dette sier at noen liker deg og synes du er så attraktiv at de bare er redd for å være rundt deg. De blir så nervøse at de ikke kan gjøre et trekk.

Nå, både du og jeg vet at dette er en dårlig unnskyldning. Likevel skjer det ganske ofte når en fyr er spesielt nervøs, og dessverre kan det forhindre at de forteller deg hvordan de føler seg og gjør et trekk. Det betyr at, med mindre du snakker og forteller dem at du liker dem, er det sannsynlig at det ikke vil være noe forhold i det hele tatt.

Hvis du alltid synes å tenke en fyr liker deg å bare bli igjen med flere spørsmål enn svar når du ser dem, kan de bli skremt av deg. Slik forteller du om en fyr er skremt av deg, så du kan løse problemet.

  1. De er rundt mye, men aldri si noe

Dette er så sant, men det er også vanskelig å fange som det eneste som skriver noen ting du er skremmende. Men det er fortsatt en å holde øye med, fordi det egentlig betyr mye. Når noen er rundt ofte, men snakker ikke mye, og likevel tror du fortsatt at de liker deg, kan de bare bli skremt av deg.

munter-gruppe-of-venner

  1. De adresserer bare deg i en gruppe

De snakker aldri til deg med mindre de adresserer deg med en gruppe mennesker. Hvis han for eksempel ser på deg og forteller hele gruppen at han forlater, og du alle skal komme, er det mest han snakker med deg hvis han er veldig skremt av deg. Dette er imidlertid et annet vanskelig tegn, en fyr er skremt av deg fordi han bare rett og slett trenger å adressere hele gruppen som en.

  1. De viser alle tegnene til å likne deg, men aldri innrømme det

Hvis du vet hvordan du skal fortelle om en fyr liker deg og du er ganske sikker på at en spesiell noen virkelig gjør det, har de aldri gjort et trekk eller innrømmet det i det hele tatt, det kan være fordi de er skremt av deg. De er bekymret for hvordan du føler om dem, og derfor vil de ikke fortelle hvordan de føler om deg fordi de bare er redd.

  1. De lager ikke øyekontakt

Ofte, når folk ikke gjør øyekontakt, er det av en bestemt grunn. Mennesker utviklet seg for å få øyekontakt med hverandre for å vise ingen skade og vise sin vennlighet. Når noen ikke kan få øyekontakt med deg, er det vanligvis fordi de føler seg truet. AKA, hvis noen liker deg og de bare ikke ser ut til å se deg i øyet, kan du satse på det fordi de er skremt av deg.

54dad702a0d98 _-_ Sev-venner-flirt-061610-LGN

  1. Du hører alltid dem prale om seg selv rundt deg

Hvis du er i en gruppe, og de er ofte, og du kan ikke hjelpe, men overhøre dem å snakke seg selv - uansett hvor du går - så er det sannsynligvis fordi de sørger for at du hører med vilje. De gjør dette slik at du begynner å utvikle en høyere mening av dem. I utgangspunktet prøver de å få seg til å føle seg bedre, slik at du ikke virker så skremmende for dem. Men dette virker vanligvis ikke for dem, og du kan til og med finne dem å være fulle av lur og lyve hele tiden.

  1. Når han snakker med deg, er det veldig formelt

Dette er ikke å si at han ser deg på en formell måte, men at når han snakker til deg (hvis han selv kan klare det), snakker han veldig riktig og bare om intelligente emner. Nå kan dette bare være på grunn av hans personlighet, men jeg vil be om å adskille at han virkelig bare vil at du skal betrakte ham på en høyere måte. Han vil at du skal tro at han er mer utdannet og mer intelligent enn han er fordi han er skremt av deg.

  1. De ser bare nervøs rundt deg

Hvis du er skremmende for noen, skal du gjøre dem latterlig nervøse hele tiden. De kommer til å være på kant, hoppete, riste og sannsynligvis til og med svette. Hvis du oppdager en fyr som har flere tegn på å bli skremt av deg som handler på denne måten og til og med stammering over hans ord, er det sannsynligvis fordi han er en fyr som er skremt av deg.

sjalu-guy-ser-på-par

  1. De handler sjalu

Bare fordi noen er skremt av deg, betyr det ikke at de vil holde sine følelser skjult. En måte dette er sant er når de opptrer SUPER sjalu. Faktisk, hvis de er skremt av deg, kan dette være den eneste måten noen vil opptre som om de liker deg. Hvis du snakker en annen fyr, og de hopper inn og prøver å få oppmerksomheten på seg selv uten å snakke direkte med deg, viser denne sjalu oppførselen bare hvor skremt du er.

  1. De sender sine venner for å fortelle deg hvordan de føler

Dette er trolig den laveste tingen en fyr kan gjøre hvis de føler seg skremt, men det er et tydelig tegn. Det kan være halt, men hvis han er så skremt at han ikke engang kan snakke med deg selv, vil han sannsynligvis sende noen venner til å snakke med deg i stedet, og de kan til og med fortelle deg akkurat hvordan han føler om deg. Selv om dette kan virke søt og endearing, burde fyren ha mot til å snakke med deg selv om du er litt skremmende for dem.

  1. De innrømmer det

Selv om de forteller deg at du skremmer dem og er veldig skremmende for dem, har de modet til å faktisk innrømme det, beundringsverdig. Hvis en fyr snakker til deg og forteller at han tror du er skremmende, så betyr det tydeligvis at han må tenke dette.

boy-snakker-til-en-jente

Å være skremmende er ikke alltid en dårlig ting. Noen mennesker kan til og med si at det er en god ting å kreve slik respekt og frykt. Likevel, hvis du lurer på om en bestemt fyr bare er skremt av deg, vil disse tegnene hjelpe deg med å fortelle sikkert.

Leave A Comment

− 4 = 1