10 tegn han har en følelsesmessig affære

Det er definitivt vanskelig å få tak i om din boo er juks på deg eller ikke. Det er ikke det enkleste å skille mellom om han er fiks på deg følelsesmessig, fysisk eller hvis han ikke har en affære i det hele tatt. Men, forutsatt at du hellere vil vite hva som skjer i stedet for bare å være uvitende om hele greia, er det 10 tegn som forteller deg at han mer enn sannsynlig har det du var redd for: En følelsesmessig affære.

Tegn # 1.) Hvor fjern er han?

EN man and a woman on a pier

 En mann som har en følelsesmessig affære, blir plutselig mer og mer fjern. Han vil kontinuerlig prøve å plassere mellom deg to fordi han fokuserer på en annen kvinne. Det er tøft nok for en fyr å være følelsesmessig involvert med en kvinne, enn si to og han kan ikke innse at han gjør det, men han vil vokse mindre intimt med deg og mer intimt med den andre damen i livet hans.

Tegn # 2.) Er han annerledes?

2

 Han vil begynne å handle forskjellig, foruten avstanden, vil han begynne å handle. Han kan bli lettere frustrert over deg, behandle deg annerledes og forsøke å skjule ting fra deg som han ville vært mer åpen om før saken startet. Hvis han snyder, vil han være mer hemmelig om telefonsamtaler, meldinger, hvor han har vært eller går. Han vil være motvillig til å fortelle deg et flertall av ting.

Sign # 3.) Vil han ... Du vet?

3

Overraskende, et godt tegn på at han har en affære er hvis han ikke vil ha sex så mye eller i det hele tatt. Han kan slutte å starte fysiske forhold med deg. Han vil gjøre dette fordi han allerede har forhold til en annen kvinne.

Tegn # 4.) Er han mer bekymret for hans utseende?

4

 Hvis mannen din begynner å ta mer interesse for hvordan han ser ut, hvordan han klær eller begynner å trene uten grunn, kan han ha et hemmelig forhold bak ryggen din. Når en fyr går inn i et forhold, begynner han å bry seg om sitt utseende. Hvis du har vært sammen med partneren din for en stund, og du begynner å legge merke til at han har på seg Köln (som han ikke har gjort siden du møtte) eller begynner å pusse over hans antrekk (som han aldri gjorde før), kan han snyte deg.

Sign # 5.) Får han Defensive?

6

Et godt tegn på at du deler kjæresten din med en annen jente, er at han plutselig blir mer defensiv om mange ting. Han kan begynne å bli defensiv når du spør hvor han har vært, hva han har gjort, hvem han snakker med, etc..

Tegn # 6.) Er han mer kritisk?

5

Hvis kjæresten din begynner å plukke slagsmål ut av det blå, som handler mer fiendtlig mot deg eller begynner å være ekstremt kritisk overfor deg, kan han ha en affære. For å ha en affære med en annen kvinne må han fjerne sin skyldige samvittighet ved å rettferdiggjøre sine handlinger. For å rettferdiggjøre hva han gjør, vil han plukke ut grunner til at han ikke vil være med deg.

Tegn # 7.) Er han gått mye?

7

Sier han at han bor sent på jobben oftere? Eller er han ute med sine "venner" mer enn vanlig? Du kan sjelden se din partner hjemme hvis han snyder deg. Han kan være borte mye av tiden og deretter bli defensiv om hans oppholdssted.

Tegn # 8.) Unngår han å løse problemer?

8

Til en fyr som jukser, er det ikke noe poeng i å prøve å finne løsninger på eventuelle forholdsproblemer du to har. Han vil ikke engang prøve å sortere ut ting og bedre forholdet ditt. I stedet vil han mate inn argumentene eller problemene bare for å gjøre dem verre med vilje.

Tegn # 9.) Er du to kommuniserende?

Par having drinks in bar

Den første tingen som holder sammen et forhold er kommunikasjon. Hvis han slutter å fortelle deg om dagen, hva som gjør ham glad, hva som plager ham eller egentlig bare slutter å snakke med deg om et flertall av ting du bør snakke om, kan han ha en følelsesmessig affære. Han kan ikke bry seg om å spørre deg om dagen eller snakke med deg om dine problemer i det hele tatt heller. Han vil gjøre dette fordi, akkurat som nr. 8 over, vil han ikke finne grunnlaget for å holde tingene gå greit fordi han ikke ser et poeng på forholdet ditt.

Tegn # 10.) Er han henger ut med en jente Oftere?

10

Noen ganger vil gutta gå ut med jenter rett foran partnerens øyne for å prøve å få det til å virke mindre tydelig at de er sammen. Han kan plutselig begynne å henge med en kvinne som er "bare en medarbeider" eller den "beste jentevennen", men han vil tilbringe en uvanlig mengde tid med henne og aldri invitere deg med dem.

Leave A Comment

24 + = 25