10 sanger om å komme over noen og gå videre

Når et forhold avsluttes, føles det som om verden er slutt. På en måte er det. Ditt liv før må endres for deg å helbrede og fortsette. Hvis du føler at du blir gal, er du ikke alene. I MR-studier så hjernen til mennesker under en oppbrudd som de opplevde en psykisk lidelse. På en måte gjør en oppbrudd deg midlertidig vanvittig. Mens du prøver å helbrede, kan disse sangene om å komme over noen og komme videre, hjelpe. De spenner fra optimistiske melodier til triste sanger, så det er noe for alle.

sanger For The Over It Stage In Your Breakup

1. Ikke bry deg om Shakira

Shakira er min favoritt magedansmusikk, og denne sangen vil sikkert hjelpe deg med å leve opp og begynne å fortsette. Du trenger ikke å forandre deg selv for noen. Hvis du er med noen som sier at du ikke har rett og trenger å endre, så kunne de bare ikke sette pris på deg. Det vil ta tid, men du finner noen som liker deg for nøyaktig hvem du er. Din eks er problemet; ikke deg. Det kan føles som det på den tiden, men dette vil ikke være den eneste kjærligheten i livet ditt.

Best Lyrics:

"Jeg er virkelig en katt, du ser
Og det er ikke mitt siste liv i det hele tatt. "

2. Smil av Lily Allen

I virkeligheten er dette hele albumet flott å spille etter en oppbrudd. Alle sangene er så oppsiktsvekkende, men tekstene har alltid en mørkere kant under dem. Denne sangen er en påminnelse om at dårlige ting kan skje med deg, men du vil ende opp med å smile i slutten. Det kan også tjene som en påminnelse om å feire det til du gjør det. Du kan ikke endre fortiden, så du må fokusere på nåtiden. Heng med vennene dine, hold deg opptatt og ta et smil på ansiktet ditt. Før lenge vil du glemme at smilet er falskt og begynner å nyte livet ditt igjen.

Best Lyrics:

"I verste fall føler jeg meg dårlig for en stund
Men så smiler jeg bare
Jeg går videre og smiler. "

3. Irreplaceable av Beyonce

Denne sangen er en fin måte å løfte dine ånder på. Beyonce synger om å fortelle henne hvilken bokser han skal ta når han pakker opp og beveger seg ut. Han er problemet og ikke henne. Denne sassy melodien er en av de beste sangene om å komme over noen og fortsette. Hvis du trenger en påminnelse om at du er fantastisk og uerstattelig, men din ex er lett nok til å erstatte, er dette den perfekte sangen for deg.

Best Lyrics:

"Jeg kunne få en annen deg om et minutt
Mattere faktum, han vil være her om et øyeblikk, baby. "

4. Jeg vil alltid elske deg av Dolly Parton

Dette er en av de eldre sangene på listen. Denne klassiske balladen kan hjelpe deg med å arbeide gjennom oppbruddens smerte og begynne å føle deg dårlig. I utgangspunktet kan du hate din eks og bli sint på hvordan ting endte. På et tidspunkt forstår du at det er på tide å fortsette. Det kan alltid være noen følelser for din eks, men du vet at du ikke vil være med dem lenger. I stedet for å hate ham, vil du at han skal vokse som en person og en venn når han begynner å leve sitt eget liv. Du er trygg nok til å ønske ham lykke fordi du vet at du kan bygge et nyere, bedre liv alene.

Best Lyrics:

"Jeg håper livet behandler deg snill
Og jeg håper du har alt du har drømt om
Og jeg ønsker deg glede og lykke
Men fremfor alt dette ønsker jeg at du elsker. "

Beste Songs to Help You Get Over a Breakup

5. Someday vil du bli elsket av Death Cab for Cutie

Death Cab for Cutie har faktisk en rekke sanger som er bra for folk som går gjennom en pause, så dette er bare en av de mange, mange forskjellige sangene om å komme over noen og fortsette. I denne sangen synger Ben Gibbard til en kvinne med øyne som sommeren. Han forteller henne at hun vil bli elsket igjen, selv om hun har blitt skadet før. En dag vil hun finne en kjærlighet som er bedre enn alt hun noensinne har kjent, og minner fra hennes eks kommer til å falme i avstanden. Når du kaster deg ned på iskrem og ser på sappy-show på Netflix, kan du late som at exen din synger sangen til deg.

Best Lyrics:

"Du blir elsket, du blir elsket
Som du aldri har kjent
Og minnene fra meg vil virke mer som dårlige drømmer. "

6. Du lærer av Alanis Morissette

Mens ingen ønsker å gå gjennom en pause, kan det ende opp med å være en lærerik opplevelse. Du lærer hva som fungerer i et forhold, det du trenger i en partner, og at du er i stand til å gå videre fra en dårlig opplevelse. Uansett hvor ille et brudd er, er det noe du kan gråte om, lære av og fortsette.

Best Lyrics:

"Du bor du lærer, du elsker deg å lære
Du gråter deg, lærer deg, du mister deg
Du bløder du lærer, du skriker deg, lærer du. "

7. Siden du er gått av Kelly Clarkson

I begynnelsen kan det virke umulig å håndtere en oppbrudd. Etter en liten stund innser du at bruddet faktisk gir deg sjansen til å puste. Du kan føle deg trist, men du innser at du kan gjøre det du vil, være den du vil ha og få mest mulig ut av livet ditt igjen. Du trodde at du skulle være hos den personen for alltid, men da skjønner du at de aldri følte seg på samme måte. Hvis du sliter med å komme over noen, vil denne sangen virke bra for deg.

Best Lyrics:

"Hvordan kommer jeg aldri til å høre deg si," Jeg vil bare være med deg "
Jeg antar at du aldri har følt den måten. "

beste breakup songs to help you move on

8. Store jenter gråter ikke av Fergie

Denne sangen er en påminnelse om at det å komme over noen er mulig. Selv om du kanskje føler deg deprimert og opprørt, er du en stor jente som kan komme over oppbruddet, akkurat som Fergie. Hvis du ønsket oppriktige sanger om å komme over noen og fortsette, er dette et godt valg.

Best Lyrics:

"Og jeg kommer til å savne deg som et barn savner sitt teppe
Men jeg må fortsette med livet mitt. "

9. Den første kutten er den dypeste av Sheryl Crow

Dette er sangen å synge mens du arbeider gjennom en oppbrudd. Selv om det kan føles som det, kan du fortsatt forelske seg igjen. Denne sangen kan hjelpe deg med å jobbe gjennom den første, smertefulle kuttet av tap og begynne å gå videre.

Best Lyrics:

"Jeg ville ha gitt deg hele mitt hjerte
Men det er noen som har tatt den fra hverandre
Og han tar det akkurat som jeg hadde
Men hvis du vil prøve å elske igjen. "

10. Overlev av Destiny's Child

Dette er en av de beste sangene om å komme over noen og fortsette. Husk: Du er en overlevende. Smerten ved bruddet kan skade nå, men det har gjort deg sterkere og smartere. All smerten har bare ført til at du oppdager hvem du er og hvor sterk du virkelig er inne. Din ex trodde du ville gå tapt uten han, men du viste ham feil.

Best Lyrics:

"Du trodde at jeg ville være svak uten deg, men jeg er sterkere
Du trodde jeg ville bli slått uten deg, men jeg er rikere. "

Leave A Comment

74 + = 82