10 måter å vite at han er seriøs om forholdet ditt

Hvordan kjenner du en manns alvor med hans intensjoner? Alle menn er forskjellige, så det er ingen formel for å vite. Men det er ting de fleste menn gjør for å vise at de er seriøse med et forhold. Les videre for å finne ut hva de er.

Han er ærlig med deg

Det er ingen halv sannheter eller halv løgner. Han forteller det som det er. Det er ikke å si at han forteller deg alt - han vil ikke tenke å gjøre det. Det du mener er viktig å dele, er ikke nødvendigvis hva han tror, ​​er viktig å dele. Den viktige biten er at han er oppreist med deg når du spør ham om noe, eller når han deler noe.

Hvis du skal dele livet ditt med noen, må du være ærlig med dem. Ellers har du ingenting mer enn en løgn ved slutten av dagen.

familie

Han tar deg til å møte venner og familie

Bare fordi noen tar deg til å møte venner og familie, betyr det ikke at han er super alvorlig. Noen har vokst opp så nært til familien at de vil introdusere noen og alle til dem. Andre synes det er naturlig å ta med en date med hendelser med sine venner, enten de er seriøse eller ikke. De fleste ville imidlertid ikke introdusere deg til venner eller familie med mindre de likte deg. Og i mange tilfeller holder menn seg av å introdusere deg til de har mer seriøse intensjoner.

Jeg kommer fra Europa, hvor det er vanlig å ta med datoer sammen for å møte venner så snart du har møtt dem, men i USA er det ofte litt av en større avtale å gjøre det. Vær oppmerksom på at forskjellige kulturer har forskjellige tradisjoner.

bruke time talking to him

Han gjør tid for deg

Noen gutter er så opptatt de nesten ikke kommer opp for luft. Hvis han ser på et forhold, vil han prioritere sin tid med deg selv. Det betyr ikke at han har mye tid for deg, men det betyr at han i sin travle tid vil sørge for å se deg. Du er viktig for ham. Og når han har planlagt en date med deg, gjør han sin darnedest for å sikre at det skjer.

Taurus love compatibility

Han tar en interesse i deg

Noen gutter er overfladisk fascinert av noen kvinner. Det er nesten som en besettelse når de møter noen som de er super tiltrukket av. Det er ikke et tegn på ekte kjærlighet. Det er et tegn på sann lyst.

Hvis noen virkelig bryr seg om deg selv om de vil være veldig opptatt av å finne ut så mye som mulig om deg. Mens noen gutter er mer nysgjerrige av natur enn andre, vil alle som bryr seg om deg, bryr seg om livet ditt. De vil ønske å finne ut hva som gjør deg glad og det som gjør deg trist, da de vil vite hvordan de kan bidra til å gjøre deg glad. De vil også være nysgjerrige på deg generelt - vil forstå deg og hva interesserer deg i livet.

Han høres faktisk ut

Et tegn på en fyr bryr seg (og at han er moden nok til forhold) er at han faktisk lytter til deg. Han lytter ikke bare til å snakke sitt eget sinn, men for å forstå deg bedre. Og han verdsetter det du sier. Han shrugger ikke bare dine tanker og ideer.

Hvis du vurderer å tilbringe mye tid med noen, må du vite at de respekterer deg for hvem du er. Jo, noen gutter er sta og liker å vise seg ved å snakke om egne ideer, men du må være med noen som i det minste også bærer dine tanker og ideer i tankene. Og de fleste modne menn har nådd et punkt der de innser at å leve med noen du må respektere dem og imøtekomme for dem å være lykkelige også.

nøkler

Han er gitt deg knappene til hans sted

Hvis noen gir deg nøklene til deres sted, betyr det generelt at de stoler på deg. De stoler på at du ikke snobler rundt. De stoler på at du ikke skal stjele. De stoler på at du ikke setter stedet på hovedet. De stoler på at du ikke kommer til å bli full i fem på mandag morgen, eller være en irritasjon på andre måter. De stoler også på at du ikke vil bryte opp når som helst, da de må få nøklene tilbake, eller endre låser. Sannsynligvis ga de deg nøklene fordi de anser deg som viktig; de vil ha deg i livet deres.

Han snakker om fremtiden

Når han snakker om ferie tre måneder fra nå inkluderer han deg i noen av hans planer, om ikke alle. Også når du generelt snakker om ting mye lenger fram, inkluderer han deg, for eksempel å kjøpe et hus, eller flytte noe sted. I det minste snakker han ikke om å gjøre disse tingene med noen andre.

Han inviterer deg til familiefirmaer

Enten det er hans fars bursdag, eller jul, han vil bruke den med deg. Han inviterer deg til å komme med på familiefestene sine og antar at du vil invitere ham til feiringer i familien din. Kanskje fødselsdager kommer før ferien feiringen som han føler seg forpliktet til å tilbringe tid med sin familie og antar at du vil bruke tid med din, men til slutt blir det viktigere at dere to er sammen.

Han bryr seg

Han går den ekstra mile for å sikre at du er glad, komfortabel og omsorgsfull. Ikke alle mennesker vet selvsagt hvordan de skal bry seg om noen, men du vet vanligvis når noen gjør sitt beste.

Kjærlighet Quotes for Your Boyfriend_15

Du føler bare at du er en del av hans liv

Du vet, uten tvil, at du er partnere i kriminalitet. Du hjelper hverandre ut. Du går sammen med bryllup og begravelser sammen. Du kjøper hverandre julegave og Valentins kort. Du håndterer problemer i livet ditt sammen. Du går på ferie sammen. Du tar det for gitt at hvis du har lyst til å gråte, har du hverandres skuldre til å gråte på. Du muntre hverandre på og feire hverandres seire. Du kan ikke vente med å se hverandre når du har vært borte fra hverandre i noen dager. Det føles naturlig å være et par. Du er bare en del av hverandres liv.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

62 + = 70