10 måter å imponere på en fyr

Det er forskjellige måter å imponere på en fyr som vanligvis skjer naturlig hvis du er glad i deg selv og vet hvordan du kommuniserer effektivt. Dessverre, ikke alle av oss ble født med det perfekte selvbildet og kommunikasjonsevnen som trengs. Så her er noen tips for å imponere en fyr, samtidig som du sikrer at du bare er ute med gutter som respekterer og elsker deg.

imponere a guy

Få ham til å jobbe for deg

Det er en grunn til at hver prins i eventyrene måtte kjempe mot en drage eller klatre opp et tårn. Det ga mannen en måte å bevise sin kjærlighet ved å vise sin styrke, besluttsomhet og engasjement. Hvis han ikke er villig til å overvinne noen få hindringer bare for å være med deg, er han virkelig verdt det?

Hvis du lar en mann ha deg uten å vise at han virkelig vil ha det først, sjansene er at han ikke vil respektere deg. Du må la ham jobbe for det. Mens du ikke vil spille hardt, må du ikke kaste deg over ham, selv om du liker ham. Sannheten er deg ikke kjenne ham først, selv om du er tiltrukket av ham. La han ta seg tid til å bevise for deg hvem han egentlig er. Hvis du tillater deg å falle hodet over hælene, vil du bli blindet, og han vil tro at du er villig til å overgi deg til noen som spør.

Ta det rolig. Svar på tekster, men ikke alltid minuttet de blir sendt. Gå på datoer, men ikke hver dag i uken - sørg for at du tar deg tid til å være med deg selv og venner også. I utgangspunktet: Ikke alltid tilgjengelig, men visst at du har ditt eget liv, og hvis han vil være en del av det, må han jobbe for det. Og når han gjør det bra, som å sette inn en masse innsats for å komme opp med en date, vet han at du vil like, kle deg pent for å imponere deg, hold døren for deg - la ham få vite at du setter pris på det. Den beste måten å få en mann på å jobbe for, viser at du setter pris på det arbeidet han gjør.

290e39512dd22be3c7d5112a2616a331

Ikke la ham gå over alt

Hvis du alltid går ut av veien for å gjøre deg komfortabel - gå på datokvelder du vet at han vil like (men han bryr seg ikke om å komme opp med de han vet at du vil), ta deg tid til å se ham fordi det passer til hans tidsplan (men ikke egentlig din), gå ut av veien for å kle deg (men han kommer opp i en gammel t-skjorte) - han vil ikke respektere deg. Det er ikke å si at du ikke bør gjøre ting for å prøve å gjøre ham lykkelig, eller vise deg vare. Selvfølgelig bør du. Det vil imponere ham, men du må sørge for at det er en like utveksling. Hvis han fortsetter å vise seg sent til hver dato og ikke legger inn et forsøk på å tilfredsstille deg, må du stoppe det. Neste gang han viser seg en halv time for sent, kansellerer du datoen. Hvis han ikke svarer på en tekst, ignorerer han neste gang han tekster deg. Gjør ham til å jobbe for det, som sagt i forrige eksempel. Vis at du ikke er glad hvis han ikke gjør det. Ikke kast en tantrum, bare rolig forklare at han trenger å sette inn et forsøk.

15f4e6230ddaea8ef417781b97307926

Ta vare på deg selv

En mann vil selvfølgelig bli imponert av deg hvis du viser deg å ta vare på deg selv. Hvis du ser etter helsen din ved å spise godt og trene og du bryr deg nok om å ha en fin garderobe, er det imponerende. Menn som kvinner som er glade i hvem de er og som inkluderer å se etter seg selv.

Lead et liv du elsker og går etter det du vil ha

Hvis du ønsker å tiltrekke en flott mann som elsker deg for hvem du er, må du være den du virkelig er. Du må leve livet du drømmer om. Det handler ikke om å oppnå store ting, men heller hver dag å skape et liv du elsker. Hvis du liker å male for eksempel, ikke sett den av til i morgen å male. Selv om du ikke kan finne en jobb som kunstner med en gang, kan du begynne å male umiddelbart. Det handler ikke om å bli rik og berømt som en maler, det handler om å leve din lidenskap hver eneste dag. Glade mennesker er attraktive mennesker.

c2d786464c50c0c2625c517702304af4

La samtalen flyte

Menn er tiltrukket av gode conversationalists. Snarere enn å babble fordi du er redd for å løpe ut av ting å si, eller være stille som du er redd for å ikke ha noe å si, sakke ned. Pust dypt inn. Hold deg i ubehag hvis du føler noe, i motsetning til å forsøke å dekke det opp eller bekjempe det. Så snakk. Snakk om de samme tingene du vil snakke med venner om. Prøv å finne noe felles grunnlag - ting du begge liker. Gi komplimenter uten gushing. Og hør. Hør virkelig på hva han har å si før du svarer.

Stå høyt og vær åpen

Kroppsspråket ditt vil snakke for deg selv om du er stille. Hvis du slashing, eller tenner opp, vil en fyr føle at du ikke er komfortabel og i retur føler seg ubehagelig rundt deg. Jo mer komfortabel du føler deg selv og jo mer du slapper av og åpner opp, desto lettere blir det for gutter å nærme deg og være rundt deg. Neste gang du går ut, ta bare et øyeblikk her og der gjennom hele natten for å observere hvordan du føler deg i din egen kropp. Akkurat som med samtalemner, trenger du ikke å "fikse" noe ubehag du føler, bare slapp inn i det, og det vil sakte smelte bort.

Husk også, hvis du er på en andre eller tredje dato, ser de fleste menn ut som fysisk kontakt. Ikke vær redd for å legge hånden på armen for å legge vekt på et punkt, eller sett deg nært på sofaen. Ikke fest deg selv som en leech, men snakk flørtt til ham noen ganger så ofte.

Ingen drama

Det er ulike situasjoner som kan føre til drama, men de trenger ikke. Fra sjalusi, til noen som ikke viser seg når de sa at de ville, kan du enten takle det fra ditt hjerteområde, dele det du føler på en enkel måte, eller du kan bli sammenflettet i dine egne følelser og kaste tantrum. En ting som bidrar til å holde bort drama er å alltid huske at alt du opplever kommer fra din egen oppfatning - det er ikke nødvendigvis sannheten. Så spør alltid om det før du gjør ting om en situasjon, eller noe som har blitt sagt. Hvis du trenger litt hjelp med dette, les de fire avtalene av Don Miguel Ruiz - han er en mester for å få folk til å se hvor mye deres egen oppfatning smaker virkeligheten.

En annen strategi er å ta et skritt tilbake fra din egen sinne for å føle det du virkelig føler - sinne er bare å holde de virkelige følelsene av vondt bort. Del dine virkelige følelser, og for all del, legg foten din ned eller uenig med noe, men ikke begynn å skrike og rope om det, og ikke utelukke lange monologer eller angripe noen, og prøver å sette dem ned. Bare hold deg i hjertet ditt og del.

27694c390c80939068b6fcb177c0b8ac c63f2317292b0ac6b12c90eb44a7a3e5

Flørting

Nesten alle mennesker har det vanskelig å motstå en flørtende kvinne. Få øyekontakt. Smil. Spill med innuendo fra tid til annen. Bruk kroppskontakt når du snakker. Og alltid hold intensjonen bak den i bakhodet.

Heve ham opp

Ingen mann setter pris på at du setter ham ned, eller gjør narr av ham, spesielt ikke foran sine venner eller kolleger. Snarere enn å sette ham ned for det han ikke har, oppfordrer han til å oppnå det han vil og rosere for det han allerede er bra på. Få ham til å føle seg godt om seg selv. Spesielt foran andre.

Trenger ham uten å være nødvendig

En mann vil være nødvendig i den maskuline forstanden til ordet. Be ham om å bære en tung veske til deg, eller åpne en krukke på kjøkkenet. Vis ham du liker å holde på ham under en skummel film, eller at du vil sette pris på hans råd når det gjelder noe du jobber med. La han gi deg genser når du er kald. Ikke fortell ham at du kunne gjøre det alene, eller at du har det bra uten hjelp - i stedet få ham til å føle at du virkelig verdsetter hans tilstedeværelse som en mann. Ikke bli på den annen side trengende, noe som gjør ham til å tro at du ikke kunne leve uten ham. Du kan leve livet ditt helt fint alene, men du vil ha ham der som det gjør det enda større, og du må kunne vise ham det.

  41031a4be4d3c3c3d1c23a75d7fb435e

Bildekilde: Pinterest.com

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

23 − = 15