10 måter å gjøre han gal om deg

Ingenting er bedre enn å være i et forhold hvor fyren er over hælene forelsket. Hvis du vil gjøre en fyr gal på deg, tar det bare litt tålmodighet. Følgende trinn vil gjøre det enkelt for ham å bli helt forelsket i deg.

Bruk parfyme eller en bestemt duft

Tidligere har forskere utført studier som har vist at duft er en av de mektigste minner. Selv når vi ikke kan huske hvor vi luktet en duft, husker vi det i fortiden. Det kan høres overfladisk, men å plukke en bestemt duft kan gjøre gutta faller hodet over hælene for deg. Velg en flørtende parfyme og legg litt på håndleddene. Før lenge vil han forbinde den lukten med å være rundt deg.

crazy1

Bli involvert med hans venner og familie

Hvis vennene dine hatet fyren, ville det få deg til å spørre forholdet ditt. Det samme gjelder for din dato. Gutter er lojale mot sine nære venner og familie. Lær hvordan du kommer sammen med vennene sine og stiller ekte spørsmål om hans familie. Hvis du ærlig bryr deg om hans nære forbindelser, blir han gal på deg.

Nyt livet ditt

Det kan ikke virke relevant, men å nyte livet er attraktivt. Ingen ønsker å tilbringe tid med en downer. Hvis du er stadig deprimert, vil den bare kjøre ham bort. Noen som er trygg og elsker livet er attraktive. Lær hvordan du kan nyte livet ditt og din fyr vil falle hodet over hælene for deg.

crazy2

Være selvstendig

Menn har en tendens til å bli slått av av jenter med lav selvtillit eller en klangete natur. Vær uavhengig og vis at du kan komme alene. Din uavhengighet er attraktiv og en surefire måte å holde interesse for.

Hold deg vakker

Det som er på innsiden, kan hende mest, men din personlighet var ikke det første han la merke til. Selv om vi liker å tenke det ser ingen rolle, er sannheten at de er viktige. I langsiktige forhold og ekteskap er det lett å la utseendet ditt slippe. Uansett hva du gjorde for å tiltrekke ham opprinnelig, bør du fortsette å gjøre. Enten det var krøllete hår eller et naturlig utseende, er den stilen som tiltrukket ham til deg.

crazy3

Parasitter Ikke Velkommen

Når vi blir forelsket, er det altfor lett å bli innpakket og overdrevet klamret. Du ønsker kanskje å tilbringe hele tiden med ham, men stadig stikker til ham, vil bare skyve ham bort. Et lite fravær vil få hjertet til å vokse fonder. Når han trenger plass, la han få det. Ved å vite når du skal være nær og når du skal være borte, vil du få ham til å bli gal for deg.

Sjalusi

Sjalusi er en av de verste ting noen kan gjøre i et forhold. Noen damer prøver å flørte med andre gutter eller tilbringe hele tiden med venner i et forsøk på å gjøre deres kjærlighetsinteresse sjalu. I noen relasjoner kan dette fungere. For de fleste forhold vil en delikat balanse av sammen tid og vennstid være best. Du vil gi ham nok tid til å savne deg og ikke så mye tid at det gjør ham sjalu. Hvis du allerede har gjort det offisielt og går ut, bør flørting med andre være sterkt unngått.

Ikke vær redd for å være unik

Ingen to personer er akkurat det samme, og det er ingen grunn til at du skal prøve å være. Du har unike kvaliteter, og du bør la dem skinne. Disse egenskapene setter deg fra hverandre og er attraktive for din betydelige andre. Ikke vær redd for å la din individualisme og uvanlige egenskaper ut.

Lær å lytte

Hvis du vil fange din forelskelse, må du lytte. Alle liker å føle at noen bryr seg og ønsker å være oppmerksom på dem. Den beste måten å vise at du bryr deg om er å lytte til det han sier. Gutter liker det når jenta de bryr seg om bryr seg om dem også. I stedet for å alltid snakke om dine egne lidenskaper og interesser, la han tale hans sinn. Han kan ikke alltid være så vokal med sine følelser, men han vil åpne opp til slutt.

crazy4

Vær deg selv

Du må være deg selv. Hvis du leter etter å ha forskjellige kvaliteter eller attributter, vil din fyr falle for en dame som ikke er deg. I løpet av noen uker eller måneder vil han oppdage at det han er dating er en bedrageri. På samme måte er en fyr som ikke er interessert i hvem du er i starten, ikke en person som du vil ende opp med å tilbringe livet med. Du må finne en fyr som liker deg for hvem du er. Sørg for å være deg selv og han vil bli gal for deg.

Hold deg til disse ti tipsene, og du er sikker på å lage ditt knuste fallhodet over hælene. Vær deg selv og bli involvert i livet hans. Hvis han synes du bryr seg om sitt liv, vil han elske deg for det.

Leave A Comment

46 − 44 =