10 andre dato tips

Så din første date gikk bra, og du lurer på om dette kan være forholdet til drømmene dine. Men samtidig er du også bekymret for å skru opp ting på den andre datoen. Men ved å bare følge disse enkle 10 sekunders tipsene, kan du sikre at den andre datoen gnister like mange fyrverkeri som den første.

stor

1. Velg en annen, morsom plassering

For din første dato sitter du sannsynligvis fast med det typiske datafariatet: middag på en av de lokale restaurantene i byen eller bare ta en drink på en av de mer dyrebare middagerne i sentrum. For den andre datoen, velg en mer morsom og engasjerende opplevelse som gir dere to sjanser til å bli bedre kjent med hverandre. Velg noe moro som ikke går over bord, for eksempel et vinsmakingskurs eller ridning langs stranden. Begge tilbyr en morsom opplevelse i et avslappet miljø.

2. Ikke dvel deg på første dato uhell

Hvis noe gikk galt på din første date - som din brus går gjennom nesen din over bordet etter en altfor morsom vits - ikke dvel deg på den. Bare unnskyld deg for uhellet og fortsett. Han vil sannsynligvis ikke bli plaget av det, han kan til og med tro at det som skjedde var søtt. En ting å huske er at han ba deg om en annen dato, så hva uhellet var på første date, var ikke nok til å svinge ham til å aldri se deg igjen.

3. Ikke vær altfor ivrig

Selv om datoen din endte med et røykende kyss under stjernene, betyr det ikke at brannen fortsatt skal lyse når du ser datoen din. Dette betyr absolutt ingen å gå inn for en "hei kyss" eller prøve å slå på din potensielle kompis det andre du ser dem. Å være ivrig er ikke bare irriterende, men ekstremt unattractive for de fleste menn. Sett på din sjarm, hold din verdighet, og viktigst, fortsett å gi ham det sjenerte, uskyldige utseende han krever. Du vet aldri hvordan natten vil ende hvis du bare holder deg kult (selv om hjertet ditt er racing og leppene dine dør for en annen smak!).

stor

4. På den andre hånden, vær ikke uinteressert

Det er sant, du vil ikke være obsessiv eller ivrig - men du vil ikke komme ut som helt uinteressert, enten du er for kult for den andre datoen. Bare si noe som "Det er flott å se deg!" Med åpne armer og et stort stort smil er nok til å vise ham at du er glad for å se ham, men ikke desperat å være hans dame der og da.

5. Vis ham, du bryr deg med utmerket minne

Du tenker nok, 'Hva betyr det?' Tillat meg å bryte det ned for deg. La oss si at din potensielle kjæreste fortalte deg et par ting om seg selv i løpet av den første datoen, for eksempel han er redd for høyder eller har 4 søstre. Ta dette opp i samtalen i løpet av den andre datoen for å vise ham at du var oppmerksom og at du bryr deg nok til å huske de tingene han har fortalt deg. Det er en umiddelbar måte å vinne ekstra brownie poeng med din fyr.

6. Vær sikker i deg selv

I løpet av den første datoen har du kanskje følt seg litt nervøs og ubehagelig. Du har kanskje ikke gitt din mening om bestemte saker eller endte med å godta din dato bare for å holde tingene i gang. Men ved den andre datoen bør du føle deg tryggere i deg selv og kunne uttrykke dine tanker og følelser uten anger. Hvis han faktisk er fornærmet eller sint av dine meninger og tanker, er han sannsynligvis ikke den rette mannen for deg uansett. Bedre å finne ut raskere enn senere!

7. Bytt ut ditt utseende

Hvis du hadde på seg noe som er typisk for første date, som et par skinny jeans med en tank og hæl, så vil du kanskje bytte den opp til den andre datoen. Vis ham din stil og hvordan du kan gå fra typisk til blendende i løpet av et øyeblikk. Dette vil gjenkjenne sin interesse og selvfølgelig holde øynene på deg hele natten.

8. Ikke glem å flørte!

Noen mennesker vil slutte å flirte etter at de får sitt første kyss med en potensiell kompis. Hvis du faktisk fikk et kyss godnatt på første date, gir dette deg ikke en lisens for å slutte å flirte. Gjør din potensielle mann varm og spesiell med mye flørting. Dette gir ham et sjenerøst tillitshøyde, samtidig som han får vite at du fortsatt er veldig interessert i å forfølge ham.

stor

9. Be ham rikelig med spørsmål

Poenget med de første par datoene er å virkelig lære deg en person (selv om du fortsetter å lære om dem for resten av livet ditt), så sørg for at du spør ham mange spørsmål - men ikke noe personlig. Dette kan være en stor slå av, mens enkle spørsmål vil gi ham beskjed om at du er interessert i å finne ut mer om ham som en person.

10. Et smil går langt

Har du noen gang vært på en dato da den andre personen ikke smilte? Ja, snakk om en katastrofedato. På andre dato må du sørge for at du smiler så mye som mulig. Odds er han er hodet over hælene om ditt vakre smil og elsker å se det. Pluss et smil viser at du nyter deg selv og det selskapet du er med - en vinn, vinn situasjon!

stor

Bildekreditt: Kiron Ahmed, Fatima Aguirre, Annasphotographs, BooHoo

Leave A Comment

− 1 = 6