10 Advarselsskilt på et usunt forhold

Ikke alle forhold er gjort i himmelen. Noen relasjoner er usunn og bør avsluttes. Dessverre er det vanskelig å se tegnene på et usunt forhold tidlig. Hvis forholdet har utviklet seg mye, kan det være vanskelig for deg å avslutte forholdet. I stedet for å holde seg i et svekket forhold, lytt til disse følgende tipsene for å oppdage et usunn forhold før det skjer.

Partnere føler seg tatt for gitt

Ingen nyter når de blir tatt for gitt. Dette skjer vanligvis av to grunner. I langsiktige forhold kan en partner ta den andre for gitt ved et uhell. Innenfor andre relasjoner, oppstår det fordi en partner elsker mer. Partneren som elsker mindre kan utilsiktet ta sin dato for gitt. Begge disse forholdene er negative for forholdet. Med mindre du vil være motvilje mot kjæresten din eller ha ham hater deg senere, må du rette opp situasjonen.

Du ser sjelden venner

unhealthy1

Du ble forelsket og vil tilbringe hvert våkne øyeblikk med kjæresten din. Selv om dette er forståelig, kan du ikke holde det oppe lenge. Begge partnerne må ta seg tid til å se sin familie og venner. Komplett isolasjon fra samfunnet er ikke sunt for individet eller forholdet. I tillegg kan det være et tegn på at en av partnerne i forholdet er fornærmende. Misbrukende mennesker vil prøve å kutte sin partner av venner og sosiale forbindelser. Selv om partneren din ikke er fornærmende, må du tilbringe tid med andre mennesker hvis du vil være følelsesmessig balansert.

Fornærmelser og respektløshet

Hvis du vil at forholdet skal fungere, må begge partnere respektere hverandre. I usunne forhold mangler respekt ofte. Manglende respekt fører til ødelagte løfter, hyppig kritikk eller konstante fornærmelser. Sniping og fornærmelser er aldri en god del av et forhold. Kjæresten din skal få deg til å føle deg bra om deg selv i stedet for verre. Et av de viktigste advarselsskiltene til et følelsesmessig fornærmende forhold er en partner som fornærmer og demererer den andre. Hvis dette er tilfelle, bør du prøve å unnslippe fra forholdet.

Hyppige argumenter

unhealthy2

Det kan ikke alltid være et tegn på et voldelig forhold, men argumenter er absolutt et tegn på en usunn. Når du har svært lite til felles, kan du kjempe ofte med din ektefelle eller kjæreste. Når du bor sammen, skjer dette enda oftere. Hvis disse argumentene oppstår for ofte over ulemper, så er du kanskje i et dårlig forhold. Du bør ikke tilbringe mesteparten av tiden din i en uenighet eller opprørt-ingen fortjener å leve slik. Hvis begge parter ikke kan kompromittere med hverandre og gjøre innrømmelser, er det på tide å finne en bedre partner.

Ditt forhold mangler tillit

Gjør My Boyfriend Really Love Me_5

Stoler partneren på deg? Stoler du på dem? Partnere som må lese sin elskers e-post og søke gjennom telefonene sine, stoler ikke på hverandre. Det kan være et tegn på at du ikke har nok tillit til kjæresten din, eller det kan være en indikasjon på at han ikke fortjener din tillit. Uansett er forholdet usunnt. Du bør kunne stole på din partner helt og trofast. Enkelte sjalusi er alltid vanlig, men det er en grense for hvor mye sjalusi forholdet ditt kan håndtere. Begge partnerne bør aldri være sjalu av vennene eller prestasjonene deres partner har.

Partneren din kontrollerer

Urban myte sier at tommelfingerregelen eksisterte for ekteskap. Ektemenn i de siste århundrene kunne slå sine koner så lenge de brukte noe tynnere enn tommelen. I moderne tid er fysisk misbruk av denne typen mindre vanlig enn emosjonell misbruk. En ektefelle eller kjæreste trenger ikke å løfte en finger fysisk for å forårsake skade. Forsøk på å kontrollere livet ditt er et viktig advarselstegn på et usunt forhold. Kontrollerende partnere kan prøve å stoppe deg fra å besøke med venner og familie. Han kan virke sjalu av suksess og til og med prøve å stoppe deg fra å gå på jobb. I noen tilfeller kan kontrollerende og følelsesmessig fornærmende partnere forsøke å diktere hva du har på deg og hvordan du bruker tiden din. Hvis dette skjer med deg, bør du gå umiddelbart fordi forholdet ikke er sunt.

For mye skyld

Folk har en vane å handle på forutsigbare måter når et forhold avsluttes. De begynner å skylde partneren og kan bli irrasjonelt sint. Hvis du tilbringer tiden din å skylde på partneren din eller han stadig blader deg for alt, bør du vurdere å forlate forholdet.

Det er ikke helt løgn ...

unhealthy3

Din partner eller du kan ikke lyve helt om hva du gjør. I stedet kan du eller din partner bare utelate sannheten eller endre emnet. Selv om helt ærlige forhold ikke alltid er nødvendige, bør det aldri være et slør av hemmelighold som gjemmer dine handlinger. Begge partnerne skal kunne være rimelig åpne med hverandre og bør unngå å skjule sannheten.

Holde hemmeligheter

I motsetning til advarselsskiltet ovenfor involverer denne en partner med vilje å holde en hemmelighet. Hvis du eller partneren din gjør noe nebulous eller tvilsomt utenfor forholdet, må disse aktivitetene stoppe. På samme måte gjemmer en familiehemmelig eller personlig detalj i et langsiktig forhold et tegn på at du ikke stoler på den andre personen. Hvis du er redd for at partneren din vil bruke informasjonen mot deg senere, bør du sannsynligvis ikke bry deg om å være med ham. Par må kunne dele sine hemmeligheter og ha en åpen dialog med hverandre.

Kommunikasjonen er avsluttet

fix`

Et av de siste advarselssymbolene om et usunt forhold er når kommunikasjonen avsluttes. Hvis du har brukt timer eller dager uten å snakke med partneren din, er du ikke lenger i et forhold. I beste fall har du en venn med fordeler situasjon. Forhold forblir ikke stabile bare fordi du har vært sammen i lang tid. Begge partnerne må fortsette å dele følelser og informasjon med hverandre. I tillegg bør det være mer forholdet enn bare sex. Hvis du erstatter sex for kommunikasjon, setter du forholdet opp til å mislykkes. Sex er et utmerket supplement til et sterkt forhold, men bør ikke være den eneste delen av båndet ditt.

Noen ganger slutter folk ikke et dårlig forhold fordi de liker å være forelsket. Over tid er det lett å bli vant til å være i en endeløs strøm av monogame relasjoner. I disse tilfellene kan folk ikke lenger føle seg lykkelig til å være alene og kreve et forhold for å føle seg levende. Dessverre kan et vellykket forhold kun utvikles av partnere som er glade som enkeltpersoner først. Når du er en helt hel og glad person, kan du prøve å være i et forhold.

romanse

Hvis du merker noen av advarselsskiltene ovenfor, bør du finne måter å jobbe på. Bare fordi forholdet ditt ikke er sunt, betyr det ikke at du har muligheten til å forvandle den til en positiv. Med mindre en av partnerne i forholdet er fornærmende, er det alltid håp for en bedre fremtid. Det første trinnet er å gjenkjenne forholdets problem og arbeide med å fikse det som et lag.

Leave A Comment

+ 14 = 22