Topp 20 Hotteste Black Men (del 1)

Wow, ting har slått opp her nylig, har ikke de? Først hadde vi Justin Bieber raseri. Vi kan ikke glemme En retning øyeblikk vi hadde heller. Så var det Topp 100 Hotteste menn i verden 2013, raskt etterfulgt av Topp 10 britiske menn, og deretter av Topp 10 australske menn. 

Hva kan Herinterest muligens ha neste, vi hører deg gråte!

Vel damer og herrer, neste avdrag i vår mann etter kjærlighet er de hotteste svarte mennene der ute! Vi skal bare gi deg den mest smelte i munnen din sjokoladebrune hunks. Er du klar for dette?

Hvis du sitter komfortabelt, skal vi begynne ....

20 - Dolvett Quince

Dolvett Quince

Denne kjekke mannen er en av de ansiktene du gjenkjenner fra TVen, men er ikke helt sikker på hvorfor. I tilfelle du trengte en mild påminnelse, er denne muskuløse hunk en av trenerne i USAs TV-show Den største taperen. Du kjenner showet - de som vil miste vektfunksjonen på showet og blir sprengt til de fysisk ikke kan ta lenger. Nå vet jeg ikke om deg, men det høres ut som om ideen om helvete, men med Dolvett Quince som driver showet, kan vi bare være fristet til å gi det et skudd!

Dolvett Quince 2

Han ble opprinnelig født i Stamford, Connecticut, og har vist seg på showet siden rundt 2011. Ikke bare en personlig trener, han er også en stolt far til sin sønn, Isiah, og har også gitt ut treningsdvd, bøker og mye mer! Vi antar at han liker å holde ting opptatt. For å være ærlig, ville vi ikke forestille oss at vi ville gjøre mye i form av trening hvis vi så denne mannen på en DVD. Vi kan kanskje kaste mye skjønt, rett?

19 - Reggie Bush

Reggie Bush 2

Denne hot black cutie ble født 2. mars 1985 i Spring Valley, California i USA. Du kan kanskje kjenne ham bedre som en av de løpende ryggene til det amerikanske fotballaget Detroit Lions. Du kan også kjenne ham fra hans yngre dager da han daterte den sosialistiske Kim Kardashian. Kanskje du husker ham fra da han ble nominert til beste mannlige idrettsutøver for både 2007 og 2009 i BET-prisen?

Når det var at Reggie Bush først fikk oppmerksomheten din, kan du ikke nekte det skinnende hvite smilet og vakre dype øyne har en beroligende, men likevel pulserende effekt på deg. Han er bare en vakker mann rett?

Reggie Bush

Dessverre er han ikke oppe. Kjæresten hans, Lilit Avagyan, har gitt ham en vakker babypike, Briseis, siden deres forhold slått opp en gang før oktober 2012. Vi kan fortsatt drømme om ....

18 - Blair Underwood

Blair Underwood

Du kjenner denne fyren, men du er ikke sikker på hvor fra, ikke sant? Har du noen gang sett Sex og byen? Ja, det er riktig! Han var Robert - Mirandas kjæreste en stund før hun kom tilbake med Steve! Nå husker du, ikke sant? Steve gikk inn på Miranda og Robert hadde sex en ettermiddag, og han legger tamponger opp i nesen fordi han er en doktor for Nicks! Beklager ... Vi har tydelig sett showet altfor mye!

Det er riktig; det er blair underwood Blair og hans vakre smil.

Blair Underwood 2

Han er skuespiller og regissør, opprinnelig født i Tacoma, Washington 25. august 1964. Han er nå gift med Desiree DaCosta, og de har tre barn sammen, så det ser ut til at det ikke bare er hans familieliv som går bra, men dømmer etter Gullet Globe nominasjoner og en Grammy Award, hans skuespillerkarriere går også fra styrke til styrke. Han er nå inne LA Law spiller rollen som Jonathon Rollins, og han har vært på showet i sju år nå!

17 - Daniel Sunjata

Daniel Sunjata

Daniel Sunjata Condon er hans virkelige navn, og han ble født 30. desember 1971 i Illinois, USA. Bedre kjent for sin rolle som Franco Rivera i hitshowet Redde meg, han har også vært i en rekke andre fantastiske filmer. For eksempel starred han i Dårlig selskap tilbake i 2002, Djevelen går i Prada i 2006 og til og med Den mørke ridderen reiser seg bare i fjor. Dette er alle ganske store hitfilmer, og det er derfor som tilhører denne listen! Ikke bare er han varm, men han kan også handle med sine bukser!

Daniel Sunjata 2

For å se mer av Daniel må du holde øye med en film som heter nattasang. Ikke bare med denne sjokoladebrune charmeren finner du også Amy Adams, Garrett Hedlund og til og med Jennifer Hudson i filmen.

Du vet at det kommer til å bli en vinner! 

16 - Dwayne Johnson

Dwayne Johnson 2

Kan du lukte hva The Rock er cookin '? Det stemmer, Dwayne Douglas Johnson er The Rock; Den semi-pensjonerte profesjonelle WWE bryteren. Ikke bare det, men han er nå kjent for å være en av de beste aktørene i vår tid. Han synes å ha alt i gang, ikke sant? Det er før vi til og med kommer inn på emnet for hans rippede muskler og massive armer! Vi ville gi noe for en bjørnkram fra denne fyren, rett damer? Sukk…

Dwayne Johnson

Fra 1997 til 2007 var han gift med Dany Garcia, men de utmeldte en dag at de hadde en vennskapelig splittelse og ville bli det aller beste av venner. Det må være en første for Hollywood sikkert? En minnelig splittelse?!

Dwayne Johnson 3

Hvis du egentlig ikke har sett Dwayne rundt og om, må du sjekke ut noen av disse filmene - The Mummy Returns, The Scorpion King og Kjappe fem. Også, Arnold Schwarzeneggers beste venn vil snart bli sett på Rask og rasende 7... .. Se på dette rommet, damer!

15 - Lil Wayne

Lil Wayne 2

Hva er ikke å elske om denne mini rap artisten, seriøst? Dwayne Michael Carter, Jnr. er også kjent som baby D. Født i New Orleans 27. september 1982, er han konsernsjef, produsent og rapartist og er kjent over hele verden. Du må ha husket sangen han gjorde med Destiny's Child? "Jeg trenger en soldat ...." Du vet det - synge det med oss!

Lil Wayne

Hans "blinged" opp stil og unik grus stemme har gjort ham populær i alle typer musikk. Han har vært kjent for å gjøre rap, litt rock, noen alternative og punk ting .... Han er en pen alternativ fyr, det er trygt å si.

Han er godt inn i sine tatoveringer, akkurat som de fleste andre rap-artister, men Lil Wayne har også en ting for piercinger. Han har et par leppepiercinger, og vi tenker bare det som gjør ham kortere fortsatt! Når du kombinerer dette med sin galte kjolefølelse, har gullgrillen han vanligvis i munnen, og alle de store blinged smykker som han elsker å ha på seg, og du har sikkert litt unikt unikt. Kanskje det er derfor så mange kvinner elsker ham. Og menn også ...

Lil Wayne har fire barn og tilsynelatende var allerede en far da han hadde nådd 15 år. (WOW!) Han lider også av en medisinsk tilstand som kalles epilepsi, som i årevis hadde blitt spekulert til å være en slags narkotika- eller alkoholproblem. Heldigvis er disse ryktene nå fjernet, men for å være rettferdig, det er det galne livet som skjer når du er en berømt rapartist - du er alltid avhengig av ett stoff eller en annen, eller har biff med en annen artist. Det er et mentalt liv å lede, men Lil Wayne ser ut til å klare det ganske bra.

En slik kule fyr som han er; Lil Wayne har selv blitt referert av Barack Obama. Hvis presidenten i USA mener han er kul, så kult er han!

14 - Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

Denne glatte crooner har vært bak mange en baby-making økt rundt om i verden. Hans glatte toner og vakre sjokoladebrune hud har sjarmert buksene av mange kvinner, og når du kombinerer det med sitt blendende smil, har du en oppskrift på suksess med mange, mange kvinner!

R & B og Hip Hop-artisten er ikke bare en sanger. Han er også en modell, en skuespiller, en manusforfatter, en sangskriver, en forfatter, TV-presentatør og til og med filmprodusent. Er det ingenting denne mannen ikke kan gjøre når han legger seg til det???

Opprinnelig født i Los Angeles, California, er Tyrese Darnell Gibson fødselsdag 30. desember 1978. Du har sannsynligvis sett ham i Rask og rasende serie filmer også. Han har vært i noen få av dem, og han er også veldig varm i dem!

Han har vært i noen andre filmer også. transformers I 2007, for eksempel, satte han godt og virkelig på Hollywood-kartet, og han var inne Transformatorer: Mørke av månen i 2011 som bare gjentok hvorfor så mange mennesker elsket ham.

13 - Drake

Drake

Aubrey Drake Graham - det er definitivt ikke det kuleste navnet i verden, men på en eller annen måte, for Drake, det virker bare ganske pent, tror du ikke?

Denne fyren er ikke amerikansk; han er kanadisk og ble opprinnelig født i Toronto, Ontario den 24. oktober 1986! Det er vanskelig å tro at han bare er 26 år gammel når han skriver dette. Han virker så mye eldre enn årene hans, ikke han?

Skuespiller, sangskriver, sanger, rapper .... Dette er alle yrker som Drake har klart å kaste under belte, og selv om hans kjærlighetsliv egentlig ikke har gått på plan, går hans musikalske karriere sikkert fra styrke til styrke.

Drake 2

Snakker om sitt kjærlighetsliv, hvem kan glemme denne romantikken med Rihanna? De daterte en stund i 2009, en gang Chris Brown hadde påstått angrepet henne, og selv om deres datingsperiode ikke vare så lenge, har de bodd venner siden da. Det er mer enn det som kan sies om ham og Chris Brown, men; Det var en massiv barbrems der nesten ti personer ble skadet. Årsaken er ikke blitt identifisert, men det var sikkert et rot for å rydde opp!

Til dags dato har Drake vært litt av en rekordbryter gjennom årene. Først og fremst har han solgt over fem millioner album over hele verden. Det er en forbløffende mengde, tror du ikke? Han har også vunnet noen priser - det var Grammy Award, Six BET Awards, tre Juno Awards og en hel haug mer!

Han har også vært kjent for å skrive sanger til andre mennesker, og bare noen av de store artister som har sunget en Drake-sang, er Alicia Keys og Jamie Foxx. På toppen av det ble han stemt nummer to på MTV Hottest MCs-listen tilbake i 2012.

Vi visste at han var varm. 

12 - Ludacris

Ludacris

Vi vet ikke om deg, men Ludacris får oss til å føle oss unge igjen! Husker du at du lyttet til denne fyren når du var på skolen? Han var kult, riktig?

Faktisk er Ludacris fortsatt kult. Christopher Brian Bridges er hans virkelige navn, og han ble født i Chicago, Illinois den 11. september 1977. Hans bursdag var bare et par dager siden!

Gratulerer med fødselsdagen Ludacris! 

Ikke bare en skuespiller og en rapper, han er også en gründer. Forstyrre Tha Fred er plateselskapet han co-grunnla, og det har siden gitt ut en linje med hodetelefoner kalt "Soul by Ludacris" og til og med en linje med Puma sko. Det er ikke så ille!

For de av dere som har rullet sin rolle Tej Parker i Rask rasende filmer, vil du være glad for å høre at du snart kan se ham inn Rask og rasende 7 som kommer ut neste år! Dessuten lekket han ved et uhell at han for tiden jobbet med den legendariske sjelsangeren Anita Baker! Dette skulle hint et nytt album ... Er vi glade for dette?

11 - Pharrell Williams

Pharrell Williams 2

I dag har Pharrell Williams en tendens til å bli kalt Pharrell. Det er som om han ble for kult for to navn, så kom han sammen med Sting og Madonna i etnavnet mannskapet. Vi tror det gjør ham kulere.

Født 5. april 1973 i Virgina, USA, er denne fyren i alle bransjer! Ikke bare er en produsent, mote designer, rapper, sanger, musiker og låtskriver, han er også utrolig HOT!

Pharrell Williams

Han dannet en gruppe som heter The Neptunes med Chad Hugo, og han er også en del av N.E.R.D. Vi kan tenke oss at livet kan bli ganske opptatt for denne fyren. Dette er enda mer tilfelle når du vurderer at han også medgrunnlegger de to klærmerkene - Ice Cream Clothing and Billionaires Boys Club. Bare en annen fin negle i kisten for å bevise hvor varmt denne fyren er, Esquire kjedde egentlig seg som den beste kjolede mannen i verden tilbake i 2005. Så ikke bare er han varm, men han kan kle seg også! Kunne denne mannen virkelig være den perfekte svartmannspakken? Du har hørt ham synge for rett?

Han kan være en travel mann, men han har fortsatt god tid til å være brystpappa til sin lille gutt, Rocket Man Williams. Denne gutten er så kult allerede, og han ble bare født i 2008! Har du noen gang sett Misfornøyd meg? Vel sangen Rocket's Theme ble faktisk skrevet av Pharrell for hans barn! Hvor kult er denne pappa? Han var tydeligvis gift med kjæresten sin i august i år. Modellen-slash-designer, Helen Lasichanh og Pharrell gjør absolutt et flott par!

Så der har du dem - vi har avsluttet første del av vår neste todelte serie på de heteste mennene der ute for øyeblikket. Vi vil bringe deg den andre delen av våre Top 10 Hottest Black Men snart, vi lover, så sørg for at du holder øynene skli. For nå, hvorfor ikke sjekke ut noen av de andre artiklene på nettstedet vårt? Hva med Topp 20 Hotteste Gutter fra Filippinene ? Har du sjekket ut de gutta ennå?

Det er alt fra oss for akkurat nå, men vi vil gjerne vite dine synspunkter på de heteste svarte mennene for øyeblikket. Tenk bare på mulighetene for mennene som kan være på topp ti nedtellingen på denne listen. Kan Chris Brown muligens snike seg der inne? Hva med Will Smith - han må sikkert være der inne et eller annet sted, ikke sant? Hva er dine spådommer for vårt nummer ett sted?

Vi vil gjerne vite hva du synes! For nå, ha litt mer øye-godteri ... Bare en tremende behandler om hva som kan komme i vår neste episode av de 20 beste hotteste mennene!

======Fortsett til del to======

Vil Smith Usher Michael Ealy

* Bilder kjærlig hentet fra Pinterest.com

Leave A Comment

88 + = 91