Topp 100 Hotteste menn i verden 2013 Del C

Har du allerede sjekket ut Top Hottest Men in World 2013 Part A? Du har sett de vakre ansiktene til de som Adam Levine, George Clooney, Bradley cooper og Ryan Gosling.

De beste hetteste mennene i verden 2013 del B har sett deg kaster over super-varme menn som Jason Statham, Britisk sanger James Arthur, og vi har selv sett Taylor Lautner med toppen av seg! Ikke at vi vil at du skal ta en titt eller noe!!

Nå har vi kommet til Del C av vår samling - nummer 51 til 75. Vi vil sparke ting med den delable Vin Diesel, og vi kan love deg så mye mer i veien for at varme menn kommer snart!

51. Vin Diesel

Vin Diesel 1

Min åh, hvem elsker ikke en liten bit av Vin Diesel? Han er varm, han er revet, han er stor, og han er søt! Hva er ikke å elske? La oss bare ta et par øyeblikk for å beundre skjønnheten til denne fantastiske mannen:

Vin Diesel 2

Oh og bare så du kjenner damer; Rask og rasende 6 kommer ut i år! Det må være en av de svært få bilbaserte filmene der ute som faktisk appellerer til som menn og kvinner! Vi lurer på hvorfor ...?

I tillegg til de mye forventede Rask og rasende 6 I 2013 har Vin Diesel noen andre filmer som kommer ut også - Riddick, Den tredje delen av serien, hvor du vil se Vin Diesel som hovedrolle sammen med Karl Urban, Katee Sackhoff og Keri Hilson. Tilsynelatende er det en annen xXx film på kortene også! Opphisset squeak!

Vin Diesel F&F6

Mark Sinclair Vincent aka Vin Diesel, ble født i New York den 18. julith, 1967 og er best kjent for sin rolle som Dominic Toretto i Rask rasende samling, med sine store rippede muskler og veldig dyp stemme. Til tross for pågående rykter om at han er homofil, (vi er ikke sikre på hvor disse fortsetter å stamme fra!) Han en gang daterte sin co-star Michelle Rodriguez, og er nå med en modell-kjæreste kalt Paloma Jimenez, med hvem han har en datter. Han er kjent for å holde sitt personlige liv veldig personlig, og en gang sitert hans stemme for privatliv for hans familie å være slik gjorde mine greats som Marlon Brando og Al Pacino.

52. Pauly D

Pauly D 1

Jeg bryr meg ikke hvor mange mennesker protesterer mot dette, jeg legger ham på listen. Han var en av våre favorittpersoner på TV-showet Jersey Shore og vi er trist at Snooki gikk og hadde seg en søt baby gutt og uunngåelig avsluttet showet som vi elsket og visste det.

Den søte DJ, Paul DelVecchio, født 5th Juli 1980 har en av de Rhode Island aksenter som du vet at du vil glemme, og hans galte "utblåsende" stil har gjort ham elsket av tusenvis, kanskje til og med millioner av kvinner over hele verden.

Han klassifiserte seg som italiensk-amerikansk, han startet DJing i en alder av 16, men det var hans stint å spille den beryktede Pauly D i Jersey Shore som sendte ham rett til D-List berømmelse. Starter i 2009 og kjører i seks årstider, har vi sett denne frekk kappy i mange en dumgy situasjon, og lo av sine mange fangstfraser. "Fist pumpe, push-up, chapstick" og "GTL: Gym, brunfarge, vaskeri" vil alltid være faste favoritter av oss. Og hvem kan muligens glemme "Caaabene er heeere!"

Pauly D 2

Han har sitt spin-off show, Pauly D-prosjektet fortsetter, og han registrerte seg med 50 Cents etikett i august 2011, så han er nødt til å holde seg opptatt. Og hans kjærlighetsliv - vel, hvis du har sett showet, vet du hvorfor vi ikke kunne skrive for mye på det! Winky ansikt!

53. Liam Neeson

Liam Neeson 1

Rooting for Brits igjen, og vi kommer til den skremmende, men utrolig sexy Liam Neeson. En annen eldre fyr på Hollywood Hottie-listen, han ble født 7. junith, 1953 (en dag etter våre forfattere - en fyr Gemini!) I Nord-Irland. En arbeider som en gaffeltruckfører for Guinness, (en pen misunnelsesverdig jobb!) Han er nå bedre kjent for den mani som sirklet verden etter filmen tatt, og så Tatt 2 ble utgitt. Nå ansvarlig for mange meme på nettsteder som Pinterest.com, har du også sett ham i legendariske filmer som Titansens vrede, The Grey, The A-Team, Batman Begins og Love Actually.

Liam Neeson Meme

Dessverre for Liam ble hans ekteskap med skuespilleren Natasha Richardson etter en dårlig skiresøyle kuttet kort i 2009, da hun døde. Han har to sønner og har siden vendt seg til islam tro, og har nå blitt naturalisert som en amerikansk statsborger.

Liam Neeson 3

2013 kommer til å bli et godt år for Liam Neeson. Han er en stemme i den nye filmen Nut Job sammen med Katherine Heigl, Brendan Fraser, Will Arnett, Stephen Lang og Jeff Dunham. Han kommer også til å være hovedroll i filmer - Khumba, Non-Stop, en tur blant gravsteinene, den tredje personen og The Lego Movie i 2014. Han har vært en veldig travel gutt faktisk!

54. Channing Tatum

Channing Tatum 1

Skal vi gi deg et minutt damer? Hva med et annet bilde?

Channing Tatum 2

Bedre nå? Channing Matthew Tatum, født 26. aprilth, 1906, er ikke bare en skuespiller, men også en produsent! Det er før du begynner å kaste seg over hans perfekt dannede kropp, hans dansevner i EPIC-filmen Magiske mike, basert på livet hans da han tilbrakte åtte måneder FAKTISK stripping i Florida.

Dessverre for oss damer, møtte Channing Tatum kjærligheten til sitt liv, Jenna Dewan i 2006 når de jobber sammen med Step Up-filmen. De giftet seg i 2009, og i siste etappe av 2012 annonserte de begge at de ventet sitt første barn sammen.

Channing kan bli tatt i virkeligheten, men det stopper ikke oss å kaste over ham i filmland. Selvfølgelig har han vært i noen få trefffilmer enn Magiske mike. Det var Løftet sammen med Rachel McAdams, 21 Jump Street, kjære John og Hun er mannen. Hver av disse filmene har nettopp økt fanebasen til Channing Tatum, og han regnes nå som en av de mest attraktive mennene i Hollywood-land, og vinner "Topp ti" stilutmerkelser for å være en hottie over hele verden.

Channing Tatum 3

2013 kommer til å være et veldig travelt år for Channing, med en rekke trefffilmer satt til å bli utgitt. Det er uunngåelig morsom 21 Jump Street 2, som vi ikke kan vente med å se! Det er også Foxcatcher Kommer snart, som vil se Channing i hovedrollen sammen med Steve Carell, Sienna Miller og Vanessa Redgrave. White House Down er også ivrig forventet, også med Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal og Jason Clarke. Det er også Gastrointestinal Joe: gjengjeldelse, bivirkninger, som nettopp er utgitt, og også et par filmer rapportert å bli lansert i 2014 også - god tid til å få vår Channing Tatum-løsning, det er sikkert! (Vi er sikker på at han får sin topp i minst en av filmene!)

55. Colin Egglesfield

Colin Egglesfield 1

Dette er absolutt et veldig pent ansikt i Hollywood, men jeg slår på at noen av dere lurer på hvor du ville ha sett denne Hollywood-hottie før, ikke sant? Vel, la meg liste noen ting - Noe lånt, S.W.A.T., Beautiful Dreamer... Ring noen klokker?

Født 9. februarth, 1973, er Colin Egglesfield kanskje bedre kjent for sin lange løpende del i 1970-seriens TV-show, Alle mine barn, der han spiller Josh Madden. Det kan også ha vært en del av Auggie Kirkpatrick i Melrose Place som først sendte ham til superstjerne? Hva med showene Gilmore Girls og Charmed? Han spilte også i disse! Uansett hvilken det var, ser det ut til å ha gjort kunsten, og Colin er nå ikke bare en Hollywood-hottie, men også en travel gutt de neste månedene!

Du fortsetter å se Colin i TV-showet Klient listen, men det er også en film i røret som heter En fremmed i paradiset, der Colin spiller del av Josh sammen med Stuart Townsend. Det heter også filmen Hjem som nettopp har avsluttet produksjonsfasen av filmreisen, og flere detaljer er satt til å bli utgitt snart! Oh og for den absolutte kirsebæren på kaken, er han også i drift for den delen av Christian Gray i hit-romanfilmen 50 nyanser av grå! Kan vi få et helvete ja?

Colin Egglesfield - 50 Shades

Også en modell og eier av Shout Out Clothing, Colin Egglesfield ble koblet romantisk til Jennifer Love Hewitt da de filmet Klient sammen. Til tross for dette har ingenting virkelig materialisert seg, og det ser ut til at Colin holder sine personlige forhold svært nær brystet.

56. Conor Maynard

Conor Maynard 1

En annen Brit tar en for laget, hvis du ikke har hørt om Conor Maynard ennå, vil du snart! Født 21. novemberst, 1992, er denne britiske cutie fra Brighton signert opp til EMI, og har gitt ut noen flotte rockinspor, blant annet hans samarbeid med amerikanske musikklegenden Ne-Yo - Snu. Han hadde også den superkule Better Than You, der han sunget sammen med en annen britisk stor - Rita Ora. Med Wiley med hovedrollen i det siste musikalske tilbudet som denne britiske wonder-child må gi, virker det som at barnet er bestemt for gode ting!

Conor kommer til å ha en hektisk timeplan for året 2013 med mye forfremmelse som skjer, samt et garantert sted på KissBeach-festivalen. Også, med sin rapporterte romantikk med en britisk skuespiller, Preeya Kalidas; 12 år hans senior. Kanskje han prøver å konkurrere med Harry Styles som en Cougar-Dater?

Conor Maynard 3

Det er et annet album på grunn av å komme ut snart, satt til å konkurrere med hans nummer ett (i britiske diagrammer) - Kontrast. Med hans ønske om å jobbe med slike som Drake, Ed Sheeran og John Mayer, antar jeg at vi bare må se på dette rommet og se hva som skjer ....

57. Andrew Garfield

Andrew Garfield 1

Andrew Russell Garfield, født 20. augustth, 1983 ble født i LA, men flyttet til Storbritannia med sin britiske mor og amerikanske far da han var bare 3 år gammel. Med en rekke hitfilmer bak ham allerede, forventer vi å se ham rundt for en god stund ennå, spesielt når du vurderer den ivrige forventningen The Amazing Spider Man 2 satt til å bli utgitt i 2014.

Du har sett ham på noen få gode filmer nylig; ikke bare Den fantastiske Spiderman der vi så ham med hovedrollen sammen med Emma Stone! Det var også Det sosiale nettverket som, la oss innse det; var ganske enkelt strålende. Du ville også ha sett ham inn Aldri la meg gå, de Legen som TV-serier, og Lions for Lambs, utgitt i 2007.

Andrew Garfield Spider Man

På samme måte som mange Hollywood-skuespillere og skuespillerinne-stiler, møtte Emma Stone og Andrew Garfield på settet Den fantastiske Spiderman, og selv om deres påståtte romantikk ble holdt stille så lenge som mulig, kommenterte mange på skjermforbindelsen. Dette var faktisk hvordan kom de begge fikk del - de var perfekte med sin allerede tilstedeværende kjemi. De flyttet tilsynelatende sammen i april 2012, men bare en stund senere i et intervju med USA i dag, han uttalt at de ikke var sammen. Jeg antar at vi bare trenger å se dette rommet ...

58. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey 1

Det blonde håret, de blå øynene, den Texanske dråpen - alt om Matthew McConaughey skriker HOT! Født 4. novemberth, 1969 kommer han fra Texas og er faktisk den yngste sønnen til en bensinstasjonseier - det ser ut til at han har kommet ganske langt!

Matthew McConaughey har vært i mye gjennom årene. Det var utrolig varmt Magiske mike der han stjerner sammen med Channing Tatum, også i vår Varmeliste! Det var også Lincoln advokat, U-571 (en personlig favoritt av oss her på Herinterest!) og Ghosts of Girlfriends Past i tillegg til Hvordan å miste en fyr i 10 dager, som vi alle elsket og lo ved!

Matthew McConaughey HTLAGI10D

Til tross for noen steinete flekker i sin fortid, er Matthew McConaughey ganske doting familien mannen. I 1999 ble han arrestert for en rekke problemer - motstand for arrestasjon, besittelse av cannabis, selv om dette ble droppet, og brudd på fred. Han ble bøtelagt bare $ 50 og har siden innløst seg, spesielt med den personlige hjelpen han ga til ofrene for orkanen Katrina. Han reddet egentlig kjæledyr i oversvømmingen av New Orleans! Kan han være noe bedre?

Gift i 2012, Matthew har vært med Camilia Alves siden 2006 og de har nå hatt tre barn sammen - 2 gutter og 1 jente. Dette har ikke holdt ham fra sin Hollywood-jobb selv, spesielt når du ser på alle filmene han spiller i det som er satt til utgivelse i 2013.

Dallas Buyers Club vil se at Matthew jobber med Jennifer Garner og Jared Leto som en del av Ron Woodroof - en kvinne-kjærlig, narkotikamisbrukende homofob mann som bor på 80-tallet og fortalt at hiv / aids skal drepe ham. Det er ingen tvil om at denne filmen uten tvil vil føre til kontrovers, og vi kan ikke vente på å se hva oppstyret handler om! Det er også The Wolf of Wall Street, Starring Jonah Hill og Leonardo DiCaprio og handler om en New York Stockbroker.

Matthew McConaughey Magic Mike

Nå hvis bare de ville love oss en Magic Mike 2 ......

59. Josh Duhamel

Josh Duhamel 1

Først og fremst vil vi bare si en stor gratulasjon til Josh Duhamel, som nettopp har annonsert med sin partner Stacy Ann "Fergie" Ferguson (bedre kjent som Fergie fra The Black Eyed Peas) at de forventer sitt første barn ! Det var bare 18. februarth, 29013 at de bekjente nyheten via Twitter! Vi elsker en kjendis baby!

Så nå vet du at han er en familie mann, gjør det ikke at du elsker denne fyren bare det litt mer? Vel heldigvis for dere, han kommer til å være rundt en liten bit av 2013, og gir deg mange muligheter til å ha en god ogle på ham!

Josh Duhamel Safe Haven

Det er noen filmer som er satt til å bli utgitt i 2013 - Film 43, for eksempel er satt til å være en massiv hit, og med Trygg havn (kjærlighetshistorie fra samme fyr som skrev Notisboken og Kjære John), Naturskjønn rute og Du er ikke deg også rapportert å bli utgitt i løpet av de neste månedene, ser det ut til at han må balansere publisitet med å bytte bleier virkelig snart!

60. Chris Hemsworth

CinemaCon 2011 - Day 1

Vi husker alle Thor, ikke sant? Den vakre, blåøyne skjønnheten som spilte Gud, med den varme broren som var i The Hunger Games. Yup, det er Chris Hemwsorth!

Født i Australia 11. augustth, 1983, Chris Hemsworth er best kjent og elsket for sine roller som Thor og også sin del i The Avengers, men det var hans rolle i TV-serien Hjem og Borte at noen av oss vil huske hans vakre, små ansikt.

Chris er gift med en spansk skuespiller som heter Elsa Pataky, og de har en vakker baby jente sammen. Han har vært ganske opptatt i løpet av de siste årene med hele baby-making ting skjer så vel som en rekke filmer - 2009 så Star Trek og En perfekt Getaway, 2010 så Ca $ h, 2011 så Hytta i skogen og Thor. Så i 2012 var det Avengers film så vel som Snøhvit og Huntsmen.

Chris Hemsworth 2

2013 er nå annerledes for denne fyren - han ser ut til å vise ingen tegn til å bremse seg i det minste. En film kalt Skynde kommer til å bli utgitt snart, og dette vil se Chris filme sammen med Olivia Wilde i en film om livet til F1 legende, Niki Lauda.

Thor: Den Mørke Verdenen er også satt til å bli utgitt i 2013, sammen med den andre Snøhvit film, og enda en mulig Avengers 2 senere i 2014-15!

61. Ryan Reynolds

Ryan Reynolds 1

Med filmer som Green Lantern, The Change-Up (morsom!), den nye filmen: The Croods, og X-Men Origins: Wolverine, Det er ikke rart at interessen synes å ha plukket opp for denne vakre ansiktskjønnheten! Når du tar en titt på filmene, vil han slippe ut i løpet av 2013, og du kan bare finne at Ryan Reynolds er det eneste navnet du vil høre i Hollywood i sommer.

The Croods, som vi nettopp har nevnt, er den første filmen i 2013 med denne fyrens navn på den, og sies å være DE barn komedie av sommeren! Du har sikkert sett trailere for dette rundt og i øyeblikket - du bør mest definitivt sjekke det ut i teatre!

Ryan Reynolds 2

R.I.P.D. er en action-komedie-stilfilm med hovedrollen Ryan Reynolds sammen med Kevin Bacon, Jeff Bridges og Mary-Louise Parker.

Filming for en ny film kalt Turbo er også pågår for øyeblikket - dette sies å være en annen animert film for denne Hollywood beauten og fra de store navnene i den, kan det bare være verdt å ta en nærmere titt på!

Når det gjelder relasjoner, ser det ut til at Ryan Reynolds gjorde sin vei gjennom noen av de heteste kvinnelige navnene for å få tak i blader. Først var det kanadisk sanger og sangskriver, Alanis Morissette - de ble engasjert i 2004 og brøt opp i 2007.

Deretter var det Scarlett Johansson - de møtte i 2007, kort tid etter at Morissette-Reynolds-oppbruddet ble forlovet i 2008, gift senere i år, brøt opp i 2010 og i juli 2011 ble skilsmissen ferdiggjort.

Det stopper ikke der, men det virker som Ryan Reynold samler koner som de fleste kvinner samler sko. Deretter hadde han flyttet til hans Grønn lanterne co-star Blake Lively. Den samme typen historie fulgte, selvfølgelig - oktober 2011 begynte de å danse, etterfulgt av et nytt hjem som ble kjøpt i juni 2012, gift i september samme år. Alt denne fyren ønsker er å være gift!

Ryan Reynolds & Blake Lively

Vi sloss med det neste stedet på listen - det var Orlando Bloom eller Stuart Townshend, og etter hvert som Stuart Townsendd ser ut til å være med på flere filmer i 2013, gikk vi for ham ... godt valg?

62. Stuart Townsend

Stuart Townsend 11

Jeg vil bare påpeke at jeg personlig ble forelsket i Stuart Townsend da han stjernespillet i filmen Dronningens dronning med Aliyah (RIP!) Den irske skuespilleren og produsenten, født i Dublin den 15th Desember 1972 ble snappet opp av Charlize Theron fra ganske tidlig tid - de møtte på settet av 2002-filmen Fanget, bodde sammen i Irland en stund og brøt da Charlize kom tilbake fra en ferie i januar 2010, hvor hun hadde delt opp det i Mexico. Siden da ser det ikke ut til å være mye i veien for romantiske vedlegg siden da, selv om han i noen få filmer kommer ut i løpet av de neste månedene, så kanskje rykter snart begynner å overflate?

Stuart Townsend 1

Det er to hovedfilmer med Stuart Townsend som vil bli utgitt i 2013, som begge er spådd å være store i filmkartene. Først er det En fremmed i paradiset. Denne thrilleren er satt til å bli utgitt i mai i mai i år, og vil stjerne Stuart Townsend sammen med Catalina Sandino Moreno, Colin Egglesfield (Nummer 55 på denne listen!) og Bryon Mann.

Den andre av filmene blir utgitt i 2013 med denne fyren Forræderi, som er rapportert å være en tv-film om en fotograf som starter en affære med en advokat og stjerner James Cromwell.

63. David Beckham

David Beckham 1

Nå vet jeg ikke hvor mange mennesker rundt om i verden vil ha sett den nye britiske tv-reklamen med David Beckham i et skummet par truser, og på et tidspunkt trekker dem ut av sin rumpesprekk, men det bør gjøres obligatorisk for hver røde blodige kvinne i verden har glede av å se dette vakre synet minst en gang i livet.

Den lykkelig giftede mannen er halvparten av makten - David og Victoria (Posh Spice) Beckham. De har vært sammen siden 2007, og synes å ha vart lenger enn mange andre A-List kjendis ekteskap, men det har sikkert ikke vært uten sin rettferdige andel av kamp og strid. Faktisk var det i de siste to dagene i Storbritannia at nye rapporter hadde oppdaget om hans påståtte utroskap med denne kvinnen - Rebecca Loo, med reality-tv "stjerne" snakker om "prøvelsen" i nyere intervjuer, sparking raseri fra Victoria Beckham, hvis nyhetene og media skal troes.

På en litt lykkeligere note, velkommen David Beckham og hans kone Victoria nylig en babypike i sin voksende familie, kalt Harper som ble født i 2011. Skal de gjøre flere babyer? Se på dette rommet! Vi er sikre på at det er mer å komme; det ser ut til at de kom sammen for å lage de søteste babyene i verden!

David Beckham & Harper

Ikke bare kjent i fotballverdenen, har David fingrene i mange forskjellige paier. Paret er nå kjent for å være moteikoner og har vært kjent for å tilslutte seg en seriøs mengde produkter gjennom årene, inkludert Coca Cola, og mer nylig ble han sett i underbukser i H & M-reklameene.

David Beckham H&M

64. Garrett Hedlund

Garrett Hedlund 1

Hvis du hadde sett den siste Troy film, du vet allerede hvem Garrett Hedlund er. Hvis du trenger litt inspirasjon, sjekk ut disse filmene - Country Strong, Four Brothers, Friday Night Lights og på veien.

Garrett John Hedlund er en amerikansk skuespiller som ble født i Minnesota den 3. septemberrd, 1984. Han møtte Kirsten Dunst på settet On the Road i 2012, og det ser ut til at de har vært lykkelig dating siden.

Helgen Laurent - Front Row - PFW F/W 2013

Ikke bekymre deg om damer; Det vil være mange muligheter til å sjekke ham ut i løpet av det neste året. Inne i Llewyn Davis er en film om New Yorks folkemusikscene på 60-tallet, og vil se Garrett filme med likeså Justin Timberlake, en annen Hottie som finnes på vår liste (Top 100 Hottest Men in the World 2013 - Del A) John Goodman og også Carey Milligan.

nattasang er en annen film satt til å bli utgitt i 2013 og du vil se Garrett spille den delen av Jonathon i dramafilm, også med hovedrollen Terence Howard og Amy Adams.

65. Joseph Morgan

Joseph Morgan 1

Vi vil bedre kjenne Joseph Morgan som sin del av Klaus Mikaelson i USAs serien The Vampie Diaries. Han har prøvd hånden på ganske få filmer i løpet av årene - Han var Lysander in Immortals i 2011 og Philotas i Alexander i 2004. Det ser ut til at han liker Hollywood-verdenen og har hovedrollen i et par filmer som rapporteres til bli utgitt senere i år.

Open Grave er en frykt som vil se Joseph Morgan spille Nathan, og det høres ut som det er litt freaky!

Joseph Morgan The Vampire Diaries

En engelsk skuespiller, Joseph Martin (Joseph Morgan) ble opprinnelig født 16. maith, 1981 i London, og selv om det ser ut til at hans kjærlighetsliv har virket relativt stille, har han vært veldig uttalt om hans kjærlighet til veldedighet Positive Kvinner, selv går så langt som å spørre fans å donere til denne veldedighetsorganisasjonen for sin bursdagsgave! Det er en måte å komme ombord med millioner av kvinner over hele verden, det er sikkert!

66. Liam Hemsworth

Liam Hemsworth 1

De Hemsworth foreldrene visste sikkert hvordan de skulle dyrke vakre barn, ikke sant? Det var Chris Hemsworth - Nummer 60 på våre Hotteste menn i verden 2013-listen, og nå har vi endelig kommet til Liam ....

Vi vil kanskje vite Liam Hemsworth bedre som Gale-ansiktet i den utrolig strålende Dødslekene film, hvorav den andre sies å skyldes i senere stadier i år. The Hunger Games: Catching Fire vil se flere problemer og strid for Gale og Katniss Everdeen, spilt av Jennifer Lawrence, og er bare en av de mange filmene som sies å bli utgitt til 2013 med denne super søte skuespilleren.

Liam Hemsowrth Hunger Games

Empire State er en annen film som vil bli utgitt snart, og vil se Liam som hovedrolle som Chris Potamitisms rolle sammen med Dwayne Johnson, som også vil stjernes litt senere i de heteste mennene i verden 2013. Et drama basert på to venner fra barndommen, Empire state er nå i etterproduksjon og utgivelsesdatoen skal bli annonsert snart.

Du vil også se Liam i et par andre filmer snart bli utgitt. paranoia, Også hovedrollen Harrison Ford og Gary Oldman vil være ute snart, som vilje Tidløs, Selv om utgivelsesdatoen for dette ser ut til å være oppe i luften.

Liam Hemsworth The Last Song

Født 13th Januar 1990, Liam er en australsk skuespiller, opprinnelig fra Melbourne, og er nå dating Miley Cyrus, som han møtte på settet av Den siste sangen i 2009. De brøt opp og gjorde opp et par ganger, før Miley ble oppdaget ut og om med en fullstendig forlovelsesring på fingeren hennes. 2012 så paret offisielt kunngjør sitt engasjement, men merkelig nok, Miley ble rapportert å ha uttalt "Det er min hubby!" og bekjente kjærligheten til mannen hun hadde gift i et intervju med Cosmopolitan magasinet i mars i år, og fortsetter å brenne ryktene om at paret hadde blitt gift i hemmelighet.

 67. Matt Bellamy

Matt Bellamy 1

Hvis du er en fan av det britiske bandet, Muse, du vil allerede ha en ide om hvem Matt Bellamy er og for de av dere som ikke gjør det - han er den fremre mannen til dette fabelaktige, alternative bandet. Han er veldig kjent over hele verden for sin høye sangstemme, eksentrisk on-stage persona og hans episke gitar spiller!

Født i Cambridge, England den 9th Juni 1978 har denne Gemini hatt en ganske imponerende karriere gjennom årene og hans band, Muse, er nå kjent som en av de største tingene som kommer ut fra Storbritannia. Den opprinnelig dannet i Devon, England i begynnelsen av 1994 og har gått tilsynelatende fra styrke til styrke siden. (Muse er også et av våre favorittband! En av våre forfattere gikk faktisk for å se dem i Londons 02-arena i fjor og sa at de var AMAZING å se live!)

Matt Bellamy 2

Muse var det første bandet som noen gang skulle selge på den nybygde Wembley Stadium i London, har hatt seks studioalbum utgitt gjennom årene, og i 2010, Totalt gitar nominert Matt som en av de hotteste gitaristene i tiåret, plasserer han sammen med greats som Jimmy Hendrix! Han er også en plateholder - The Guinness Book of Records uttalt at han var rekordinnehaver for å ha de mest ødelagte gitarene på en tur! Det var den Absolution tur som forårsaket all kaos - han smadret etter hvert 140 gitarer!

Matt Bellamy & Kate Hudson

Til tross for sin rock n roll-livsstil, er Matt den opptatt familie mannen har vært med skuespillerinne, Kate Hudson siden 2010. Det var bare noen få måneder senere, i januar 2011, at Matt og Kate kunngjorde at hun var gravid med sin første barn, og i april samme år annonserte de sitt engasjement. De hadde en sønn bare noen få måneder senere og lever fortsatt lykkelig etter hvert som vi snakker!

 68. Leonard DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Hvem har ikke hatt en forelskelse på Leonardo DiCaprio gjennom årene? For mange av oss var det hans rolle som Jack Dawson i den episke filmen Titanic som ga vår interesse. For andre var det hans litt merkelige karakter i Stranda. En ting er sikkert, selv om Leo har vært opp og ned gjennom årene, er han helt sikkert tilbake på fin måte, og fra listen over filmer som er satt til å være ute i løpet av de neste månedene, er han definitivt tilbake og jobber hardt!

Leonardo DiCaprio har sikkert spilt mer enn noen få forskjellige figurer gjennom årene. Mellom Blood Diamond, Django Unchained, The Departed, Hva spiser Gilbert Grape og mange andre, har han blitt noe av en heartthrob og har vist filmverdenen at han er så mye mer enn bare et pent ansikt.

Leonardo DiCaprio 2

I 2013 alene er det to hovedfilmer som kommer ut som kommer til å stjerne denne heartthrob. Den store Gatsby, for eksempel, ble skrevet og regissert av den store Baz Luhrman, ansvarlig for slike greats Romeo og Julie, også starring Leonardo, og vil stjerne Hollywood-ikoner som Isla Fisher, Carey Mulligan, Tobey Maguire og Jason Clarke.

Det er også The Wolf of Wall Street på grunn av dette året, med Leonardo DiCaprio sammen med Matthew McConaughey og Jonah Hill, og er satt til årets forbrytelse / drama!

Hans romanser med andre flotte og vakre kvinner har alltid vært et mediefokus, og hans kjærlighetsliv har blitt fulgt svært nært av både fans og paparazzi-ens. Det var Emma Miller, en britisk modell og socialite, Kristen Zang, Gisele Bundchen, Bar Refaeli og til og med Blake Lively og Erin Heatherton. Hvem han er i dag, og hva annet er i butikken for Leo, er noen gjetning, selv om vi er sikre på at det vil gi overskriftsnyheter!

 69. Ian Somerhalder

Ian Somerhalder 1

Ian Somerhalder er kanskje bedre kjent for sin rolle i Vampyr dagbøkene, spiller den uforglemmelige Damon Salvatore. Han har prøvd hendene på filmer for 2013, med Fanget på tape blir utgitt i begynnelsen av 2013, men på imdb.com, filmen ble bare vurdert som å ha 2,6 stjerner av 10, som ikke synes å bode bra. Han har jobbet med noen få filmer gjennom årene, men det ser ut til at ingen av dem slo de store innsatsene, og The Vampire Diaries er fortsatt hans mest suksessrike venture til dato.

Nina Dobrev, hans medstjerne i The Vampire Diaries, innrømmet at de to deltok i september 2011, og det virker som om de fortsatt lever drømmen sammen.

Ian Somerhalder & Nina Dobrev

Han er kanskje ikke stor i film for 2013, men hans veldedighetsarbeid forteller sikkert mye om hva han får opp i fritiden. Han hjalp med den store opprydningen etter Deepwater Horizon oljeutslipp / katastrofe i 2010, og er en beholder av St. Tammany Humane Society; Hoster ulike bashes for å bidra til å samle inn penger. Han støtter også noe som heter The Gets Better Project, og han har også avslørt at han vil grunnlegge Ian Somerhalder Foundation, som ble lansert 8. desemberth, 2010, (dette er hans bursdag også!) Og han har bedt om at fans skal donere til grunnlaget til ære og til anledninger som fødselsdager og jul.

70. Zac Efron

Zak Efron 1

Langt fra den unge gutten som vi først møttes i High School Musical og filmen 17 igjen, det virker som Zac har vokst opp i ganske kjekk ung fyr! Det virket også som han har funnet føttene i Hollywood-verdenen, spesielt når du vurderer populariteten til filmer som Den heldige, et annet filmoffer fra forfatteren Nicholas Sparks, hvem var også skyldige bak Notisboken! (Dette gir deg en ide om hva slags film Den heldige er!) Nicholas Sparks er også forfatteren bak 2013s romantiske film - Trygg havn, som nettopp har blitt utgitt. Zac star ikke i dette, men Josh Duhamel gjør det!

Zak Efron - The Lucky One

Zachary David Alexander Efron ble opprinnelig født i California den 18. oktoberth, 1987, og heldigvis forkortet hans munnfull av et navn til Zac. I begynnelsen av 2000 begynte sin skuespillerkarriere, og det virket som om han har fløyet fra styrke til styrke til styrke, fra hans roller på ER og Vergen, rett til å vise som NCIS, The Suite Life av Zac og Cody og selvfølgelig, High School Musical, som har internasjonal suksess.

Zak Efron 2

Zac var med hans High School Musical co-star Vanessa Hudgens fra omtrent 2007 til desember 2010, men det ser ut til at han for øyeblikket er på markedet. Hvis dette ikke var nok til å få alle jentene til å løpe, var han faktisk oppført på Forbes Celebrity 100-listen i 2008, med en estimert inntjening fra juni 2007 til juni 2008 på nesten 6 millioner dollar. Enkelt, varmt og velstående - kan han være noe varmere?

2013 er et godt år for Zac Efron, og han har noen filmer som kommer ut. Er vi offisielt dating? Vil se ham stirre som Jason, en bachelor i Manhattan og park~~POS=TRUNC vil se ham skuespillere sammen med Billy Bob Thornton. Forhåpentligvis vil det være mange muligheter for oss å sjekke ut Zac uten hans T-skjorte på!

71. Charlie Hunnam

Charlie Hunnam 1

En annen bror rocker våre sokker av og vi kommer til Charlie Hunnam, født 10th April 1980 i Newcastle, England. Han har vært kjent for noen få TV-programmer - Queer as Folk og Undeclared, men det var hans del av Jax Teller i det fantastiske amerikanske TV-showet, Sønner av anarki at mange av oss ble forelsket i ham. Vi gjorde det sikkert!

Charlie er nå dating smykker designer, Morgana McNelis og har vært siden rundt 2007, men før det har han vært knyttet romantisk til et par jenter, hovedsakelig Katharine Towne, som han møtte da de begge auditioned for Dawson's Creek.

Charlie Hunnam 2

Det er noen få filmer i fremtiden for dette tøffe rundt kantene. Det er en planlagt å komme ut i 2013, og en annen ringte Crimson Peak, men utgivelsesdatoen for det har ikke blitt annonsert ennå.

Den som kommer til å komme ut i år kalles Stillehavet og vil se Charlie Hunnan spille en del av Raleigh Becket, og vil se ham spille sammen med SOA co-star Ron Perlman. Denne sci-fi-filmen vil se Charlie kjempe mot romvesener - guttene er sikker på å elske det! (Og vi får vårt øye-godteri, høyre jenter?)

72. Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr 2

Robert Downey Jr. har hatt sin rettferdige andel av problemer gjennom årene, spesielt når du ser nærmere på hans kamper med rusmidler og alkohol, og det var faktisk hans narkotikamisbruk som forårsaket splittelsen av ham og Sarah Jessica Parker, med hvem Han daterte til 1991. Han giftet seg da med Deborah Falconer i 1992 og hadde en sønn med henne, men igjen syntes hans kamp med rusmidler og alkohol å føre til deres død, sammen med mange andre problemer. Det var 2001 at alt kom til et hode, og han endte opp med rehabilitering. Han møtte heldigvis Susan Levin, en produsent, under filmingen av Gothika, og de er fortsatt sammen nå, og lever lykkelig. Han krever faktisk henne for å være ansvarlig for å være fri for narkotika siden 2003!

Heldigvis synes hans turnaround å ha ført til en ganske imponerende Hollywood karriere, da han så Robert Downey Jr. med hovedrollen i noen av de største og beste filmene noensinne! Hvem kan glemme Jern mann eller Tidsfrist? (En av våre forfattere møtte Robert Downey Jr. på London Premiere of Due Date i Leicester Square og han var den perfekte gentleman!)

Robert Downey Jr 1

Det er bare en film på grunn av å komme ut i 2013 for Robert Downey Jr., men det kommer mye mer ut for 2014 og 2015. Iron Man 3 kommer til å komme ut i år, og ser Robert spille Tony Stark igjen, og i de følgende årene vil du se han spille Stemmen til Gepetto in Pinocchio, Dommeren og et sekund Avengers film. Vi er super glade for den tredje Jern mann, det er sikkert!

73. Johnny Depp

Johnny Depp 1

Ingen liste over hot guys ville være komplett uten Johnny Depp, og han har utviklet seg ganske fan base gjennom årene. Nå litt eldre, ser det ut til at han tiltrekker seg så mange kvinner - fra den yngste til den eldste. Når du tar en nærmere titt på karrieren, kan du sikkert forstå hvorfor!

John Christopher Depp, AKA Johnny Depp ble født 9. junith, 1963. Han deler bursdag med nummer 67 på vår liste - Matt Bellamy av Muse. Denne Tvillingen har vært knyttet romantisk til en rekke kvinner gjennom årene, men han syntes å være fornøyd med Vanessa Paradis, som han aldri har giftet seg med. Dessverre brøt de to i juni 2012, og han har ikke vært knyttet til noen siden. Det er håp for oss enda! Han spiller fortsatt den doting far til sine to barn!

Johnny Depp 2

Denne fyren er kjent for å være en av de mest allsidige gutta i Hollywood, og når du tar en titt på noe av det brede spekteret av filmer han har stjernet inn, vil du se et slikt utvalg av figurer, det ville nesten virke umulig at han har spilt dem alle! Det var Edward Scissorhands, selvfølgelig, og hans del av kaptein Jack Sparrow i treff Pirater av Karibien filmer. Faktisk er den femte Pirates of the Carribean film sies å være ute i 2015 - ikke lenge å gå ennå damer! Åh, og du kan ikke mulig glemme da han spilte Willy Wonka også! Det var sikkert et sjokk for noen jenter der ute!

Johnny Depp Willy Wonka

Heldigvis for oss damer, er det noen filmer satt til å bli utgitt i løpet av det neste året eller så med denne Hollywood-hottie i. Den Lone Ranger vil være ute snart, og vil se Johnny Depp spille en innfødt amerikansk kriger (vi er sikker på at han vil være topløs i noen scener!) og så Svart masse sies å være ute neste år. Massevis av kulltid tilgjengelig for oss, og hvis ikke, kaster vi bare vår Blu-Ray av Pirater av Karibien på!

74. Christian Louboutin

Kristen Louboutin 1

Nå vet jeg at denne fyren ikke er alles kopp te, men til millioner av kvinner over hele verden, er han som Gud! Han lager de vakreste skoene som de fleste kvinner bare kan drømme om å ha på seg, og hans fottøy har blitt flaunted av som Victoria Beckham, Kim Kardashian, og mye mer rødt teppe A-Listers! Det ser ut til at for å bli klassifisert som en del av Hollywoods kongelige, må du eie de riktige skoene, og disse skoene er definitivt veien fremover!

Kristen Louboutin 2

Du vil kjenne skoene hvis du ser dem - de har den kjente røde sålen og signaturautografen til Christian Louboutin selv. Ta en rask titt på nettet, og du vil se det mest fantastiske spekteret av både mannlige og kvinnelige sko som han designer og kjærlig skaper.

Kristen Louboutin 3

Født 7. januarth, 1963, har han vært aktiv som skobutiker siden 1991, og har bokstavelig talt brutt inn i moteverdenen med sko som kanskje ikke er behagelig, men visst se på delen. Det ville være urettferdig av oss å lage en liste over de heteste menn i verden 2013 uten å nevne navnet på den ene mannen som har evnen til å få hver kvinne til å føle en million dollar, bare ved å få et glimt av disse vakre skoene.

75. Danny O'Donoghue

Danny O’Donoghue 1

Født 3. oktoberrd, 180, Danny O'Donoghue har hatt hjerter som flirter over hele verden for en tid nå. Ledsanger av det irske hitbandet, Manuset, han har gått fra styrke til styrke veldig raskt de siste årene, og har nå en hel rekke jobbtitler å legge til sin omfattende samling.

Ikke bare en sanger, Danny O'Donoghue er også en rapper og en sangforfatter, og nå har TV-presentatør også å legge til listen med det britiske tv-showet Stemmen gjør nummer ett sted. Det ser ut til at hans kjærlighetsliv har vært inspirasjon for mye av musikken som bandet skaper - det var Breakeven-videoen som så Danny møte den litauiske modellen Irma Mali, som han var i forhold til frem til 2012, da par hadde offisielt annonsert deres splittelse. Det ble rapportert at denne oppbruddet var bak den massive hitlåten, Seks grader av separasjon som ble utgitt senere i samme år. For nå er han tilbake på markedet! (JIPPI!)

Danny O’Donoghue 2

De gode nyhetene for noen Danny O'Donoghue eller The Script fans er at de vil turnere i år. For nå er det bare Storbritannia de treffer, men det er snakk om en runde verdensturen kommer snart! Vi vil holde fingrene krysset. For nå, ha litt øye candy!

Så damer, vi har nådd slutten av del C av våre heteste menn i verden 2013 .... Se på dette rommet for siste avdrag - de siste 25 årets gutta. Inntil da, hvorfor ikke ha en titt på nettstedet og se hvilke andre gode ting du kan finne? Pass på at du sjekker ut DEL A og DEL B!

Fortsett til del D >>>

Leave A Comment

28 − = 19