Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Thailand, smilelandet er fortsatt varmt for en film eller serie, og det er også velsignet med mange skuespillere som skinner deres talentfulle og uunngåelige sjarmerende i noen del av vår verden. I dag, ifølge 4,0-tiden vi lever i, går alt på nettet bare ett klikk, så disse skuespillerne må ha blitt bevist deres berømmelsesreise til de er akseptert for å være topp av de thailandske folks favorittskuespillarlister.

Noen av dem er også bemerkelsesverdige som mange presentatører for kommersiell reklame, en seremoniemester for varmt utvalgsshow, en god sanger og annen talentfull evne til sport eller musikkfag. Videre kaller thailandske fans av disse skuespillerne sine favorittskuespillere som #nationalhusband (#sameehaengchart), spesielt hvis i virkeligheten han fortsatt er singel eller de ikke har gift seg ennå. Her er en liste over Thai ektemann som de fleste thailandske fans er galne av.

1. Nadech Kugimiya

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Alle må elske ham, en skuespiller, en modell som opprinnelig var en australsk-thailandsk nedstigning og et yngste adoptiv barn av Yoshio Kugimiya (hans adoptivfar) og Sudarat Kugimiya (hans adoptivmor). Hans berømmelse steg fra en ledende rolle i Ngaorak Luangjai i 2010 som "Nawa Gamtornpuwanat", etter at han fikk mye mer popularitet fra serien kalt drama 4 Hua Jai ​​Haeng Khun Khao (Duang Jai Akkanee eller Akkanee's Heart) som "Fai Akkanee Adisuan "spilt med" Urassaya Sperbund "og (Gamerai Gamerak eller Love Game Evil Game) som" Sichon / Charles Makovich ". Han får også en enorm fans når han spiller sammen med sin virkelige livspartner Yaya. Hans enorme sjarmerende i serien og filmen holdt alltid alle thailandske fans enthralled hele tiden han var på skjermen. Nå ser serien ut med sitt par Yaya, Leh Lub Salub Rang er også en snakk om byens tilbakemelding blant thailandske fans. Hans neste prosjekt han skal ta en rolle som Do Min Joon i en romantisk komedieserie, fikk en stor hit blant koranen og også Kina og over Asia, "mannen som kom fra stjernen".

2. James Ma

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

En thailandsk skuespiller og modell, som ble født 3. juli 1993. Hans far er en thailandsk kinesisk avstamning, og moren hans er en Hongkong-kineser. Hans popularitet ble oppdaget av Supachai Srivijit, som da ble hans leder i underholdningsindustrien. Før han ble skuespiller, vurderte han å være en pro golfspiller derav James Ma vant et gullmetall i ISSFHK Golf Pairs Championship 2008 i Hong Kong og mange andre priser mot andre skoler. Han begynte å fungere som en ledende rolle i en hovedrolle i en spesiell periode drama Gentleman of Jutathep Series i 2013, med hovedrollen som Khun Chai Ronnapee. To år senere kom James tilbake med et romansaksdrama Kongens tjener regissert av Atthaporn Teemakorn i 2015. Dette drama foregår i King Nang Klaos epoke, den tredje regjeringen (etter kong Rama II). James spiller rollen som Haym en snygg, velsignet og lykkelig gutt, han er kjent som "Phor Haym Roop Thong" han handlet sammen med Peranee Kongthai. Deretter fikk han en stor popularitet fra Just a Man, ikke en magiker, med hovedrollen med Kimberly Ann Volemas.

3. Nine Napat Siangsomboon

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Nine Naphat er en thailandsk skuespiller, han gjorde sitt første utseende på skjermen i Nivea For Men TV-reklame og kom til offentlig oppmerksomhet i King Power-kommersiell. Hans debutdrama "Rak Kan Panlawan 2017" som han ville handle med Ice Preechaya. Han er en eneste sønn av Pimpaka (Mhoo) Siangsomboon som er skuespillerinne. Han ble født 5. mai 1996, og han ble uteksaminert fra Bromsgrove International School Thailand og fortsatte å studere ved Mahidol University International College. Han startet sin filmrolle som Beam i første del av filmen til A. Gift, Love at Sundown.

4. James Jirayu Tangsrisuk

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Jirayu Tangsrisuk ble født 19. september 1993 i Thailand. Han er skuespiller, sanger og modell. Han studerer for tiden på Rangsit University med hovedfag i bedriftsøkonomi. Thai-fans kalles vanligvis James Ji for kort. Som barndom spilte han en ballroom dance og ble plukket til å være skuespiller under et underholdningsbyrå kalt "META TALENT MANAGEMENT". James gjør sin debut i TV drama Suparburoot Jutathep i 2013, noe som gjorde ham til en berømt stjerne. Han var en presentatør for mange kommersielle reklame som Toyota, Uniqlo og Meiji Bulgaria Yogurt. Bortsett fra sitt arbeid som skuespiller, fungerer han også som modell og sin første fotobok (skutt i Japan), "JAMES JI UP CLOSE AND PERSONAL IN JAPAN".

5. Gun Kantathavorn

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Han er den siste nasjonale mannen som har fått en enorm berømmelse som vert fra det hotteste utvalgsshowet i Thailand, The Mask Singer 1-2. Gun's ekte kallenavn er faktisk Fluke og bare hans familie og noen få nære venner kaller ham Fluke, de fleste kalles bare han Gun. Han begynte å være i en underholdningsindustri som modell, da ble han invitert av Warayuth Milintajinda til å være skuespiller. Han har vært opptatt siden 2008, hans berømte serie er Ruk Mai Mee Wan Tai, Kularb Rai Kong Naii Tawan, Sanaeha Sunya Kaen, Club Friday, Serie 6, Lah Dup Tawan og Sood Ruk Sanae Rai, og han pleide å være en DJ på 94EFM, men hadde sluttet på grunn av sine travle tidsplaner. Han ble uteksaminert fra Chulalongkorn University, fakultet for handel og regnskap. Han eier et streetwear merkevare Monkeysurf Thailand. Gun planlagt å gifte seg med kjæresten sin, Ploy i 2018.

6. Mick Tongraya

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

En annen het skuespiller Mick Thongraya, en thailandsk skuespiller og modell i en dansk anstendig. Hans far er dansk, og hans mor er en thailandsk. Han studerte journalistikk på universitetet i sin plass i Saraburi, Thailand. Han står 190 cm. Han ble oppdaget fra Dream Star Search i løpet av året 2008 og vunnet en pris for beste nye skuespiller. Han begynte å opptre i 2010 som en støttende rolle i Khun Chai Tum Raberd, og han fikk mer popularitet fra å fungere som hovedrolle av Fire Series2: Talay Fai som Techin og Daniel Wong på en Karn la krang neung nai hua jai som er kjent blant thailandsk og kinesiske fans starring med Pimprapa "Pim" Tangprapaphorn. Nå er hans nåværende serie Mussaya i kanal 7 som får en 8,0-vurdering akkurat nå.

7. Mark Prin Suparat

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Prin "Mark" Suparat ble født i Chiangmai, vokst opp og studert videregående skole i Lampang og deltok på fakultetet for turisme og gjestfrihet på Rangsit University på et atletisk stipendium. Han begynte å være en hovedrolle fra den første thailandske tv-serien "Ngao rak luang jai" som forkynte med Natwara "Mint" Wongvassana, og han ble mer populær fra serien "Patapheelehrak". Nylig snakket han om byens film er Kluen cheevit, en hovedrolle av Sathit en advokat med Yaya Urassaya. Han definerer sin status som kjæreste til en ledende skuespillerinne "Kim Kimberly". Han gjør en god jobb med de mange romantiske såpeoperaene. Så bra er han på det at han vant Fantasibaret av årets premie i 2012 Seesang Bunteng Awards.

8. Sean Jindachot

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

En annen hearttrob skuespiller Sean Jindachot eller Thorn Jindachote, en thailandsk skuespiller og modell. Hans eldre søster er skuespiller og modell Ploy Chindachote. Han begynte å være kjent fra kanal 7-serien i 2006 på den tiden var han bare 17 år gammel "Kling wai korn poh sorn wai" .og begynte å bli gal av alle thailandske fans da han dukket opp i Lehratee som Khun Sek. Han er også et idol representert gjennom sin bok og hans instagrams bildetekster.

9. Mario Maurer

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Han har utvilsomt akkumulert mye popularitet fra ledende rolle i filmen av Love of Siam, og blir også den mest kjente av Thailands høyeste grosseringsfilm Peemak Phrakanong. Ingenting kan være mer perfekt enn hans perfekte figur og også hans fremragende prestasjon i priser og nominasjoner. Han begynte å motta mange priser i 2008 som Hot Young Man fra Hot Young Man, Best Actor fra 6th Starpics Thai Films Awards, Seventeen Choice Hottie Male, Rising Star Award fra 3. OK! Awards. Fra stor suksess fra Pee Mak har han best skuespiller fra 11th Starpics Thai Film Awards, beste filmskuespiller av året fra 3. Daradaily The Great Awards og Actor of the Year fra 7. Nine Entertain Awards.

10. Tor Thanapob Leeratanakakorn

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

Topp 10 thailandske skuespillere 2017

En thailandsk skuespiller som var kjent fra en rolle som Phai på Television Series; Hormoner og hormoner 2. Han ble uteksaminert fra St.Dominique og fortsatte sin videregående skole på Adventist Ekamai School. Nå studerer han på Kasetsart University. Hans filmopptredener er Mary er glad, Marry er glad, Fakwainaigaiter og Maynaii fairangfer. Nå har han for tiden en ProjectS serien; Side ved side episode som fungerer som en autistisk badminton spiller og TV-serie kalt Lehraksalabrang, som en støttende rolle Arkom.

Leave A Comment

+ 88 = 95