Topp 10 mest stilige indiske mannen 2017

India er klassifisert som det største demokratiet i verden, og det har en befolkning på en blomstrende 1,2 milliarder mennesker og teller. Det syvende største landet i verden, det har produsert noen ganske kjekke menn, noen av hvilke vi ønsker å bringe til din oppmerksomhet i dag. Hvis du sitter komfortabelt, vil vi gjerne begynne ... med topp 10 mest kjekke indiske mannen 2017.

1 - MS Dhoni

Han er 36 år gammel, og MS Dhoni, ekte navn, Mahendra Singh Dhoni, er faktisk en idrettsmann, kjent for å ha captain det indiske cricketlaget. Faktisk er han ganske god cricket spiller, med mange sportslige fans og kritikere kaller ham "største etterbehandlere i limited-overs cricket".

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 2

Siden da har han gått på å bli mote designer, så vel som sportslig, med 2016 utgivelsen av motemerket SEVEN.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 1

2 - Sachin Pilot

Vi går inn i politikken nå, med 40 år gammel medlem av Indian National Congress, Sachin Pilot. Sønnen til en seniorpolitiker, rollen var veldig tidlig i blodet hans, og han er også godt kjent for noe annet også - følger veldig mye i sin fars fotspor og militærhistorie, og blir den første indiske unionsministern til å bli med Den territoriale hæren, og også å bli en oppdragsgiver. Han er kjekk, og han kan redde deg i tilfelle krig. Vi liker det.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 3

3 - John Abraham

44 år gammel, John Abraham, er produsent, skuespiller og en modell, opprinnelig født i Kerala, India. Hans karriere begynte med modellering, som dukket opp i ulike reklamer og annonser, og det var ikke før 2003 at han stjernespillet i sin første film, Jism. Tro det eller ei, denne debutrollen fikk faktisk en prisutnevnelse - "Beste Debutpris" på Filmfare Awards.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 5

Det var ikke lenge før han fant kommersiell suksess, og det var i 2004-filmen, Dhoom, og han har hatt en rekke treff, samt prisutnevnelser, siden da.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 4

4 - Salman Khan

Han kan være 51 år, men Salman Khan er fortsatt veldig ansett som en av de hotteste mennene som kommer fra India, opprinnelig født 27. desember 1965 i Madhya Pradesh. Hans karriere har spredt ikke bare tjuefem år pluss, men også i en hel rekke forskjellige retninger. Hans skuespillerkarriere begynte i 1988, og han ble også en produsent og en TV-personlighet, en filantrop, en sanger og mer.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 7

Selvfølgelig er han kjent for å være litt av en dårlig gutt også, noe som gjør at kvinner elsker ham enda mer. Det var hit-and-run, så vel som noen ganske alvorlige trakasseringsklager fra ex-girlfriend, Aishwarya Rai, da de brøt opp. Han er fortsatt ganske kjekk skjønt, tror du ikke?

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 6

5 - Hrithik Roshan

Hvis du trodde han så litt kjent, er det fordi Hrithik Roshan er sønn av Rakesh Roshan, den indiske filmskaperen. Hrithik Roshan er en 43 år gammel skuespiller, nå kjent for å bli vist i Bollywood-filmer, og har vunnet ikke mindre enn seks priser på Fanfare-prisen, men har blitt ganske berømt for sin evne til å kunne danse også. En talentfull skuespiller og han kan flytte også? Hvor registrerer vi oss??

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 8

6 - Shahid Kapoor

Denne kjekke mannen er Shahid Kapoor, 36 år gammel hindi-skuespiller, som opprinnelig ble født i New Delhi, India. Han var bare tiår gammel da han kom til en danseskole, da han visste at rampelyset var i blodet hans fra en tidlig alder, og i begynnelsen av nittitallet opptrådte han som en bakgrunnsdanser i noen filmer.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 9

Derfra forgrenet han seg til TV-annonser og ulike videoer for musikk, og det var i 2003 at han endelig gjorde sin debut i filmverdenen, og en film som fikk ham sin første pris også. Ishq Vishk ble betraktet som en "sovende hit", og så ham bagging Fanfare Award for "Best Male Debut".

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 10

7 - Akshay Kumar

Denne 50 år gamle kjekke indiske skuespilleren har faktisk kanadisk nasjonalitet nå, men han var opprinnelig født i Punjab, India, så han gjør en flott utfordrer for de 10 beste kjekkeste indiske mannen 2017. Han er ikke bare en filmskuespiller, men en tv-skuespiller og personlighet, sammen med produsent, og til og med kampkunstner. Det må være hvordan han holder seg i så god form. Det er heller det, for det faktum at han har spilt i over 100 forskjellige hindi-filmer, og har også bagged en rekke store priser. Imponert? Vi er.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 11

8 - Ranveer Singh

En annen hindi-skuespiller, denne gangen ser vi på 32 år gamle Ranveer Singh, som ble født i Maharashtra, India. Det var bare noen år tilbake, i 2010 at han gjorde sin skuespiller debut, og det var også etter at han hadde avsluttet sine studier. Han reiste faktisk tilbake til universitetet før han slo filmen verden hardt, og selv om han har hatt et par tilbakeslag i løpet av årene, synes hans karriere å ha gått fra styrke til styrke, og til og med tjent noen imponerende priser underveis.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 12

9 - Virat Kohli

En annen idrettsutøver, denne gangen kommer vi til 28 år, Virat Kohli, den internasjonale cricket som spiller for India, og er også kaptein til landslaget. Som om det ikke var imponerende nok, føler vi at vi burde fortelle deg at bare i fjor (2016) ble han kåret som en av de 10 beste verdens mest berømte idrettsutøvere av ESPN, og han har vunnet en rekke andre priser siden da også. Faktisk kom han åttende i ESPN-meningsmålingen, som vi synes er ganske imponerende.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 13

10 - Ranbir Kapoor

34 år gammel indisk produsent og skuespiller, Ranbir Kapoor, har berømte skuespiller foreldre - Neetu og Rishi Kapoor - så det var fornuftig for ham å følge i fotsporene og lage et navn for seg selv på sølvskjermen.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 14

Hans første film kunne ha vært en boksflop, men et par år senere gjorde han tre store treff på ett år, og tjente seg kritisk anerkjennelse. Med et par "Best Actor" -priser på Fanfare Awards, er han nå klassifisert som en av de mest betalte skuespillerne i landet.

Topp 10 Most Handsome Indian Man 2017 15

Leave A Comment

35 − 30 =