Topp 10 Hotteste norske kvinner

Norge tilbyr mange ting til den spirende turist, inkludert en aktiv vulkan, kalt Beerenberg. Osteflaket ble oppfunnet her også, av en herlig kule som heter Thor Bjørklund. Det ser ut til at Norge har mange ting - den største eksportøren av laks i verden, samt hjemmet til juletreet som finnes i Londons Trafalgar Square hvert år. Og ifølge listen over Topp 10 Hotteste norske kvinner ser det ut til at landet har en hel last mer å tilby også ...

1 - Heidi Johnsen

Hun kaller seg en "modell og en fri ånd" på Instagram, en 5 '9 1/2 "modell og den første til å starte vår topp 10 heteste norske kvinner. Heidi Johnsen ble født i Tromsø i Norge og er kjent for sine vakre grønne øyne og lange blonde låser. Det var med Team Models at hennes modellering karriere begynte, men hun har siden jobbet med noen ganske store navn, selv vises i GQ Italia. Hun kan bare ha 6000 tusen tilhengere på Instagram akkurat nå, men vi garanterer at det ikke vil vare lenge før hun har utviklet seg ganske internasjonalt.

Topp 10 Hottest Norwegian Women 1

Kilde: heidijohnsenofficial

2 - Lene Nystrøm

Ok, hvis du ikke gjenkjenner denne jenta, skal vi bare gjøre en ting for å rette opp situasjonen. Vi skal bare synge "Barbie Girl" til deg, om og om igjen. Det var riktig, Lene Nystrøm var en del av Eurodance-gruppen fra Danmark, Aqua. Hun er selvsagt også en musiker, og selvfølgelig er hun også en vellykket låtskriver. Faktisk har 44-åringen vendt hånden til ganske mange karrierer gjennom årene, forgrener seg til filmer.

Topp 10 Hottest Norwegian Women 2

Kilde: lenenystrom

3 - Silje Norendal

Født i Kongsberg, er det en god sjanse for at du ikke har hørt om den 24 år gamle norske skjønnheten, Silje Norendal. Hun er en kickass snowboarder, knyttet til klubben Kongsberg IF, kjent for å konkurrere i ikke bare slopestyle og boardercross, men også i halvpipe. Hun har også bagged seg noen få gullmedaljer, og vinner et gull hver på Winter X Games Europe i 2013 og 2017, og også i 2014 og 2015 Aspen Winter X Games også.

Topp 10 Hottest Norwegian Women 3

Kilde: siljenorendal

4 - Ingrid Bolsø Berdal

Født i Utøy, Inderøy, Norge, var Ingrid Bolsø Berdal på videregående skole da hennes kjærlighet til rampelyset virkelig begynte å komme igjennom, og det var i en kort film kalt Limbo, i 2005, at hun først startet sin karriere. Det har vært en rekke filmer siden det punktet, og noen som du kanskje har sett inkluderer 2012-thrilleren, Chernobyl-dagbøker, så vel som 2014-filmen, Hercules, og 2013-filmen, Hansel & Gretel: Heksejegere. Faktisk brøt hun gjennom noen tak i glasset Hercules film, er den eneste kvinnen som spiller en kriger i treff.

Topp 10 Hottest Norwegian Women 4

Kilde: ingridbb_

5 - Therese Johaug

Denne 29-årige norske hottie ble født i Os, Hedmark i Norge, og hun har gjort seg kjent for vintersporter. Hun er faktisk en langrennsløyper, og en olympisk medaljevinder også, tre ganger over! Dessverre er hun for tiden forbudt fra å konkurrere, men det er sagt at hun kommer tilbake i spillet kommer sommeren 2018. Forbudet var helt ned til en leppebalsam som inneholdt et av de forbudte stoffene også, oversett av lagets lege.

Topp 10 Hottest Norwegian Women 5

Kilde: theresejohaug

6 - Natassia Malthe

Født i Oslo, er 43 år gammel Natassia Malthe ikke bare norsk, men også halvmalsk, og gir henne det eksotiske utseende som har tjent henne ganske godt. En skuespillerinne og en modell, hennes karriere begynte i 1996, med TV-showet, Viper. Hun fortsatte med å stare i en rekke TV-programmer og filmer, inkludert Lake Placid i 1999, Meg, meg selv og Irene i 2000, 40 dager og 40 netter i 2002, og mange flere. Hun har vært stille i et par år, men har nylig blitt brakt tilbake til media etter de Harvey Weinstein-påstandene.

Topp 10 Hottest Norwegian Women 6

Kilde: Pinterest

7 - Kathrine Sorland

Ikke bare er Kathrine Sorland en tidligere skjønnhetskandidatvinner, som vinner Miss Norway (kjent lokalt som Frøken Norge) i 2001. Hun fortsatte faktisk med å konkurrere i Miss World det følgende året, som representerer landet hennes. Siden da har hun gått på å ha en veldig vellykket karriere i tv-presentasjonens verden, og har også åpnet en boutique brudekjolebutikk også. Når du legger til det faktum at hun fortsatt er sterkt involvert i modelleringsspillet, og hun nylig har hatt en baby, er hun ikke bare vakker, men veldig opptatt også!

Topp 10 Hottest Norwegian Women 7

Kilde: kathrinesorland

8 - Mette-Marit, Kronprinsesse av Norge

Jeg mener, hun er en prinsesse, så hun er allerede ganske mye å vinne i de kule kvinnene i norge-innsatsene. Men Mette-Marit, Kronprinsesse av Norge, er kona som er satt til å overta tronen en dag, Kronprins Kaakon. Deres engasjement var faktisk ganske kontroversielt, med Kronprinsessen faktisk ganske dårligst og en enslig mor da de møtte. De har vært gift siden 2001, og det lykkelige kongeparet har siden gått på å ha to vakre barn. Hvis de har arvet sin mors gener, blir de ganske søte barn også!

Topp 10 Hottest Norwegian Women 8

Kilde: Pinterest

9 - Alisha Boe

20-åringen Alisha Boe er veldig kjent i disse dager, for det meste for Netflix-serien som heter 13 grunner til hvorfor, der hun spilte del av Jessica Davis. Det var ikke der hun gjorde sin skuespiller debut, men opprinnelig landet en rolle i horrorfilmen, Fornøyelse, i 2008. Bare noen få år senere, i 2012, så hun dukket opp i Paranormal aktivitet 4. Forgrener seg til TV derfra, kan du huske å se Alisha Boe i begge deler Moderne familie og bevart, og til og med blitt med Dager i våre liv i NBC i 2014, med det som er kjent for å være en gjentakende rolle. Alt fra den norske skjønnheten fra Oslo!

Topp 10 Hottest Norwegian Women 9

Kilde: alishaboe

10 - Sara Marie Lawler

Hvis du er en stor fan av skjønnhetsregnskap på Youtube, kan du kanskje vite hvem Sara Marie Lawler er. Hun er en Youtuber, og en som har vokst ganske også også. Det ble rapportert at hun var verdt over en million dollar, fra april 2017, en jente født på julaften i 1987. Med over 6,5 millioner tilhengere på videodelingsstedet, er det en god sjanse til at du hører om denne norske -født skjønnhet hvis du ikke allerede har det.

Topp 10 Hottest Norwegian Women 10

Kilde: sarabeautycorner

Leave A Comment

+ 63 = 69