Topp 10 Hotteste kvinners nyhetsankere

Kvinner har gjort overskrifter i mange år, men det ser ut til at de leser overskriftene flere og flere i disse dager også. Vi har bestemt oss for å ta en nærmere titt på noen av de 10 toppeste kvinnelige nyhetsankrene.

1 - Jenna Lee

La oss få ting startet med den vakre Jenna Lee, en 37 år gammel journalist fra New York City. Ikke bare en journalist, Jenna hadde også et tidligere ankerpunkt på Fox News Channel, men det var faktisk frilansskriver for Forbes som fikk ting å rulle. Ved å bruke hennes erfaring forsøkte hun å komme foran kameraet, og det var akkurat det hun oppnådde, og ble hentet av Fox Business Network. Det var i 2010 at hun forlot kanalen, hoppet over til Fox News Channel, og det var der hun bodde og tok på seg ulike roller til hun annonserte at hun dro til å gjøre andre ting i juni 2017.

Topp 10 Hottest Women News Anchors 1

Kilde: jennaleeusa

2 - Robin Meade

En stjerne som har laget flere navn for seg selv, på tvers av flere bransjer, ble 48 år gammel Robin Meade født i New London i Ohio, og startet sin karriere som en modell, ikke et nyhetsanker. Det var tilbake i 1992 at hun ble kronet Miss Ohio, og det var i den staten at hennes kringkastingskarriere ble tatt til neste nivå. Hun var en reporter, og så et anker, og hun dekket til og med OL i 1996 med NBC-affiliate, WMAQ-TV. Fra det kom en bok, kom han til HLN, som var kjent som CNN Headline News på den tiden, og ble vert på Oprah Winfreys Ask Oprahs All Stars, og selv fortsatte å ha en vellykket countrymusikk karriere. Imponerende? Vi tror det!

Topp 10 Hottest Women News Anchors 2

Kilde: robinmeade

3 - Alex Wagner

Ikke fornøyd med å gjøre et navn for seg selv i TV-verdenen, hun snudde henne hånden til magasinredigering, som for tiden holder rollen som seniorredaktør ved Atlanterhavet. Hun er også en politisk kommentator med liberale synspunkter, og var til og med Vita husets korrespondent for å stave, jobbet med AOL News, og deretter The Huffington Post (etter at AOL snappet det opp). Du vil nå se henne jobbe med denne morgenen lørdag på CBS.

Topp 10 Hottest Women News Anchors 3

Kilde: nowwithalex

4 - Tamron Hall

Tamron Hall er veldig kjent i nyhetsbransjen, født i Texas, og deretter på Temple University for å få en bachelorgrad innen kringkastingsjournalistikk. Hun har hatt noen ganske imponerende spesialiteter for å synke tennene sine i løpet av årene, og nyere arbeider inkluderer dekning av University of Texas i Austin skyting, med 50-årsjubileumsminneshowet, Gun on Campus: Tamron Hall Investigates. Hennes arbeid med kriminalitet stammer fra hennes svært personlige erfaringer med vold i hjemmet. Selv om han aldri ble anklaget, ble det påstått at hennes søsters partner hadde drept søsken hennes og spurret henne.

Topp 10 Hottest Women News Anchors 4

Kilde: tamronhall

5 - Susan Li

Født i Kina, men vokste opp i Canada, Toronto for å være eksakt, er Susan Li et 32 ​​år gammelt nyhetsanker som var kjent for å jobbe med TV-kanalen for Amerika, NBC. Hun kan snakke tre språk - Mandarin, engelsk og kantonesisk, og har også en grad i økonomi etter uteksaminering fra University of Toronto. Hennes karriere startet faktisk i Canada, med CBC (Canadian Broadcasting Corporation), men det var ikke lenge før hun gikk videre til andre ting. Inntil nylig jobbet hun for CNBC som en lettelse kringkaster og en korrespondent, forlater i august 2017.

Topp 10 Hottest Women News Anchors 5

Kilde: Pinterest

6 - Brooke Baldwin

Denne 38-årige amerikanske tv-nyhetsanker og journalist har blitt registrert med CNN siden 2008, men det var tilbake i 2001 at hennes nyhetsarkitektur først startet. Hun begynte først WVIR-TV i Charlottesville, Virginia, før han flyttet videre til WOWK-TV i West Virginia (Charleston og Huntington), og så til slutt, CNN. Hun har hatt ulike roller i stasjonen, og kan i dag bli vert for CNN Newsroom med Brooke Baldwin.

Topp 10 Hottest Women News Anchors 6

Kilde: brookebcnn

7 - Gigi Stone Woods

Gigi Stone er født i New York City, og er kjent for å jobbe med noen av de største stasjonene på amerikansk TV, inkludert Bloomberg Television, ABC News og CBS News. Det var ved Columbia University at hun studerte og fikk sin mastergrad. Du kan nok gjette emnet - journalistikk. Ting har gått fra styrke til styrke siden da, og det har blitt rapportert at hun kunne være verdt over $ 4 millioner.

Topp 10 Hottest Women News Anchors 7

Kilde: gigistonewoods

8 - Julie Banderas

Hvis du tilfeldigvis ser på Fox Report Weekend eller America's News Headquarters på en lørdag, vil du se Julie Banderas. Hun er ankeret for AMH-showet på lørdag, og er også en anker- og tv-nyhetskorrespondent for Fox News Channel. Det var faktisk i Massachusetts, Boston, å være nøyaktig, at hun først startet sin karriere på WLVI-TV. Det var ikke lenge før hun ble forfremmet til lokalbefolkningenes nyhetsanker, og dette var for en rekke stasjoner som dekket New York City, Harrisonburg, Virginia og mer.

Topp 10 Hottest Women News Anchors 8

Kilde: Pinterest

9 - Megyn Kelly

Denne 47-åringen er et alvorlig kickass barn, og blir ikke bare en bedriftsforsvarsadvokat, men også en politisk kommentator og amerikansk journalist. I øyeblikket jobber hun med NBC News, men hun var også knyttet til Fox News i 13 år, startet i 2004 og annonserte avreise i 2017. Det har gått fra styrke til styrke for dette vakre ankeret gjennom årene, med en publisert selvbiografi under beltet hennes, og en årslønn på et sted i området $ 15 og $ 20 millioner, har det blitt rapportert.

Topp 10 Hottest Women News Anchors 9

Kilde: megynkelly_

10 - Courtney Friel

Født i Pennsylvania, USA, er 37 år gamle Courtney Friel en amerikansk journalist, kjent for å jobbe med KTLA-TV akkurat nå, i California (Los Angeles). Hun har vært koblet til andre stasjoner, inkludert Fox News Channel, samt KTTV / Fox 11. Åh, og bare for å bevise at hun er verdt sitt sted på denne listen over topp 10 Hottest Women News Anchors, har hun selv blitt omtalt i Lads-mags FHM og Maxim.

Topp 10 Hottest Women News Anchors 10

Kilde: Courtneyfriel

Leave A Comment

67 − 63 =