Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Hvis det er noe som kan konkurrere med den brennende varmen til sommersolen i Filippinene, noe som kan gå så høyt som 42 ° C, er det deres MEN! Unge raser av varme menn, som deler gener med landets kolonisatorer, japansk, spansk og USA, er aplenty. Westerniserte filippinere som har gått for å jage sine drømmer i fremmede land, hadde videre brakt interessante egenskaper til genpoolen.

Det er ikke overraskende å se disse flotte vertene nåd verden av underholdning. Fra utskrift til kino dominerer disse karene også scenen og våre hjerter. Vi tok friheten til å forlate veteran mannlige kjendiser som Piolo Pascual, Richard Gutierrez, Coco Martin og Dingdong Dantes, for å nevne noen. De har alltid vært en støttespiller i de fleste hot male lister på nettet - det er på tide at vi sender ballen til sine yngre kolleger. Dette reduserer imidlertid ikke deres rene awesomeness; de er fortsatt vår favoritt hot, A-list skuespillere.

Her er 10 av de hotteste mannlige kjendiser på Filippinene som vi ikke kan hjelpe, men svømmer over.

10. Tony Labrusca

Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Fødselsdag: 7. august 1995

Stjernetegn: Leo

Hvorfor kan vi ikke få nok av ham: Tony fikk sin første store rolle i fantaserdramaet La Luna Sangre, ved å jobbe sammen med landets berømte loveteam Kathryn Bernardo og Daniel Padilla, men du vil nok huske ham mer som en Pinoy Boyband Superstar-håpfull, og den forlatte ex-kjæresten til Elisse Joson i McDonalds kommersielle "Kaya Niya, Kaya Mo." Mer enn hans ogle-verdige kroppsbygning, kan denne fyren synge!

9. Enrique Gil

Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Fødselsdag: 30. mars 1992

Stjernetegn: Væren

Hvorfor kan vi ikke få nok av ham: Han begynte å stjele hjertene til mange i det populære primetime dramaet "Forevermore". Han er den nåværende loveteam-partneren til hjertebryteren, og ryktet kjæresten, Liza Soberano. Han ble rost for sin skuespillerinne i indie thrillerfilmen, Dukot.

8. Alden Richards

Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Fødselsdag: 2. januar 1992

Stjernetegn: Steinbukken

Hvorfor kan vi ikke få nok av ham: Skuespiller, modell og platina-opptaker, Alden Richards 'gutt-nabo-utseende er vanskelig å motstå. Denne kjekke gutten kan gjøre hjerter til unge og ikke så unge jenter flirter, uten å slå en øyenvippe. Den unge GMA-skuespilleren har alltid vært kjent for sitt sunne bilde, men hans karriere gikk til høyere høyder etter å ha blitt parret med den morsomme, søte og jordnære kjendisen, Maine Mendoza - mest kjent som Yaya Dub.

7. Xian Lim

Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Fødselsdag: 12. juli 1989

Stjernetegn: Kreft

Hvorfor kan vi ikke få nok av ham: Suksessen av hans filmer med loveteam-partner, Kim Chiu, sementerte sitt navn som en av de mest bankable artister i ABS-CBN. Han kan spille ulike musikinstrumenter som piano, saxofon og gitar. Hva mer kan du be om?

6. JM De Guzman

Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Fødselsdag: 9. september 1988

Stjernetegn: Virgo

Hvorfor kan vi ikke få nok av ham: Hans suksess i showbiz-bransjen ble ødelagt av hyppige nedturer i hans personlige liv. Men han er fortsatt den følsomme og lidenskapelige dyptankeren vi har vokst til å elske - veldig mye som hans karakter Anthony i sovende trefffilmen That Thing Called Tadhana. Han søker nå sin tid alene for å komme seg fra noen "dårlige vaner", men vi vet at det ikke vil vare lenge før han holder oss i ærefrykt for sine skuespillere igjen.

5. Daniel Padilla

Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Fødselsdag26. april 1995

Stjernetegn: Taurus

Hvorfor kan vi ikke få nok av ham:  "Teen King", Daniel Padilla er ingen fremmed for å skuespillere og underholdningsindustrien; hans foreldre Karla Estrada og Rommel Padilla møttes på et talentbyrå og senere ble det gift. Danis suksess ga enorm hjelp til familien sin, som hadde levd et vanskelig liv mens faren hans ble fengslet. Da han kjøpte et 8-roms hus for sin mor, gjorde han ikke bare sin mor glad og stolt, han fikk også millioner av fans for å være en dedikert og familie-orientert skuespiller.

4. JC De Vera

Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Fødselsdag: 10. mars 1986

Stjernetegn: Væren

Hvorfor kan vi ikke få nok av ham: Visst, hans kropp er til å dø for, men JC ble også spioneringen som Drama Prince etter GMA-nettverket etter suksessen til hans drama: Pati Ba Pintig ng Puso og Pasan Ko Ang Daigdig. Han er for tiden under GMAs rivaliserende nettverk ABS-CBN, som ga ham minneverdige prosjekter, som Halik Sa Hangin og The Better Half.

3. Matteo Guidicelli

Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Fødselsdag: 26. mars 1990

Stjernetegn: Væren

Hvorfor kan vi ikke få nok av ham: Han er den typen mann som sikkert vil bringe ut eventyrlysten til enhver kvinne. Som skuespiller, modell, karting driver og triathlete - denne fyren bringer multitasking til et annet nivå. Så mye som vi hater å regne på paraden, har Matteo vært i et seriøst forhold i over tre år nå, med ingen andre enn den ultimate popstjernen royalty, Sarah G. Det er uendelige rykter om at de tar løftet når som helst snart. Selv om både Matteo og Sarah nektet det, har fansen deres bare støtte til lavprofilparet. De ble sagt å omdefinere hva #relationshipgoals handler om i Facebook og Snapchat.

2. Joseph Marco

Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Fødselsdag: 4. oktober 1988

Stjernetegn: Vekten

Hvorfor kan vi ikke få nok av ham: Joseph startet et band etter at han ble oppdaget på en av kjøpesentrene i Quezon City. Han ble moro på hvordan han ble akseptert umiddelbart etter sin første VTR. Han skylder sannsynligvis sin mannlige og sexy appell fra å være av italiensk, tysk og spansk avstamning. Ovenfor er et gammelt bilde av ham som ser alle brennende ut. Vokt dere for å surfe på skjermløse Joseph Marco pics; de kan føre til overoppheting av bærbare datamaskiner eller mobiltelefoner. Vurder deg selv advart.

1. James Reid

Topp 10 Hotteste Gutter i Filippinene 2017

Fødselsdag: 11. mai 1993

Stjernetegn:Taurus

Hvorfor kan vi ikke få nok av ham: Denne halvparten av filippinske og halve Australian.singer, skuespiller og låtskriver begynte å bli et husstandsnavn etter å ha gjort flere vellykkede prosjekter med virkelige kjæresten Nadine Luster. Selv om deres loveteam ikke har blitt kastet inn i noe drama eller film så sent som de, gjør de hyppige gjester i noontime-utstillingen, Showtime. Vi vet at sangene fra hans nylig utgitte album Palm Dreams spiller nå på loop på musikkspillerne dine akkurat nå. Vel, vi kan ikke klandre deg.

Bilde allerede lagt til

Leave A Comment

− 7 = 1