Taylor Swift uten sminke

Taylor Swift er en amerikansk country-pop-musikksanger som på bare tjuefire ser ut til å ha tatt musikkbransjen med storm. Hun er berømt over hele verden for hennes talent, hennes relatable sanger som er basert på sine egne erfaringer og hennes skjønnhet. Dag inn og dag ut ser hun ut til å ha idyllisk hud, perfekt øye sminke, og kanskje de vakreste, blonde krøllene som går. Men hva ligger under laget av sminke? En kvinne som hele resten av oss, det er sikkert, men er hun en naturlig skjønnhet, eller er det hennes profesjonelle makeup artister som hjelper henne å se på en del av en verdensomspennende kjendis? Jeg har gjort noe for deg og har svaret her ...

1. En sportslig skjønnhet

Taylor Swift without makeup_01

Den unge stjernen ble fotografert i et felt med uformelle klær med hennes løse hår som flyter fritt. Mens hun ser ut til å ha fått et øye med øye sminke, ble resten av ansiktet hennes etterlatt. Hun viste til verden at mens hennes hud ikke er naturlig feilfri, er det et nært som kan være naturlig. Hun ser ut som en ekte naturlig skjønnhet her, spesielt med sitt flotte hår.

2. En avslappet spasertur

Taylor Swift without makeup_02

Her ble Taylor fotografert i en nydelig rød duffeljakke med hennes uttalelse hår som flyter fritt som hun gikk ned en gate. Med øreproppene i og hennes uformelle utseende ser hun ut som hun ikke har omsorg i verden. Jeg innrømmer at hvis jeg så det bra uten sminke tviler jeg på at jeg vil ha for mange bryr heller! Hun ser fantastisk ut!

3. Instagram Selfie

Taylor Swift without makeup_04

Når hun ikke jobber eller rusler ned i Røde Teppet, har Taylor det enkle livet. Hun er ikke en for å feste hardt eller drikke og røyke, noe som sannsynligvis forbedrer hennes vakre hud. I stedet elsker hun bare å henge ut i hjemmet hennes med katten Meredith som hun regelmessig legger inn bilder på Instagram. Her kan du se at hennes poser bare står overfor hennes furrige venn. Ser de ikke søt sammen?

4. En avslappet spasertur

Taylor Swift without makeup_05

Her ble Taylor slått med en fantastisk stilig jakke med håret løs og med en pose slenget over skulderen hennes. Igjen, hun står overfor sine dager med et blott ansikt, men likevel ser hun ut så fantastisk som noensinne. Hennes hud ser feilfri ut og har en vakker, rosa glød om hennes kontroller. Jeg elsker også den naturlige fargen på leppene hennes! Samlet sett ser hun fantastisk ut, hvorfor hun noensinne har sminke, er utenfor meg!

5. En shoppingtur

Taylor Swift without makeup_06

Jeg vet ikke om deg, men jeg føler at øynene mine også kan være ikke-eksisterende når de ikke er ringet med eyeliner og mascara. Det er som plutselig de bare krymper! Som du kan se fra bildet ovenfor, er det ikke et bilde kjære Taylor ser ut til å ha. Her ser øynene så bred og nydelig ut som noen gang, og belyser hennes naturlige utseende. Gutt er jeg sjalu!

6. En ung Taylor

Skjerm Shot 2014-05-06 at 12.08.34

Har du noen gang lurt på hva Taylor Swift så ut før hun ble en global superstjerne? Hvis så, så er her ditt svar! Vakker! Dette er et bilde av stjernen da hun fortsatt var en oppadgående følelse. Hennes ansikt er helt uberørt av sminke, slik at hun ser frisk ut og full av ungdom. Hennes hår er så nydelig som alltid, som er hennes figur.

7. En direkte sammenligning

taylor-swift-91b3fedd-9ac1-4e9c-9a48-392b192f5c56_taylordouble

Jeg trodde du kunne nyte en direkte sammenligning av Taylor med og uten sminke. Mens hun ser helt fantastisk ut på bildet til høyre når hun forbereder seg på å spasere ned på Røde Teppet, tror jeg jeg foretrekker bildet til venstre. Selv uten sminke her kommer øynene fortsatt, kanskje mer, hvis du spør meg, og hennes hud lyser fortsatt. Alt om henne ser nydelig og naturlig ut, noe som bare forsterker hennes utseende.

8. Dagdrømmering

taylor-swift-uten-sminke-tapet-x-hot-hd-tapet-hifipandacom-1398005647c4lp8

Her stirrer Taylor inn i rommet, ser ut som om hun sannsynligvis dagdrømmer. Igjen har hun våget å bar og viser oss hvor vakkert hun er, selv uten sminke. For en gang har hun håret bundet tilbake, noe som bidrar til å avsløre enda mer av sitt vakre ansikt til oss.

9. En People Magazine Shoot

Taylor-Swift-uten-makeup1

Tilbake i mai bestemte People Magazine å gjøre et skudd av en rekke vakre kvinner og kjendiser uten sminke som en del av deres 100 mest vakre mennesker. Taylor Swift var en mer enn villig deltaker og priste bladene i magasinet, som bare hadde en ren, hvit søndag for å forbedre hennes naturlige utseende, når hun viste bort den misunnelsesverdige figuren. Hun hadde håret løs og igjen viste hun oss hvor mye en skjønnhet hun virkelig er.

10. Enkel og søt

Taylor-Swift-uten-makeup2

Her ble Taylor fotografert med en enkel rød og hvit stripet topp og maroon jeans mens hun bar gitaret hennes. Hun har håret flettet inn i en enkel hverdagsfletting som feier den av ansiktet hennes, og avslører igjen hennes skjønnhet. Igjen ser hun ut som nydelig som noen gang, til tross for hennes mangel på sminke, og viser at det ikke er behov for at hun skal gjemme seg bak eyeliner.

11. Signering av autografer

Taylor-Swift-uten-makeup5

Taylor har alltid vært snill mot sine adoring fans og her stoppet hun for å signere noen autografer til tross for mangel på sminke og glamour. Kledd i en grå t-skjorte og med håret kastet inn i en rotete flett, ser hun fortsatt helt fantastisk ut. Stjerne er levende bevis på at et smil er den eneste sminke du trenger.

12. En opptatt stjerne

Tenårene

Her er et annet bilde av unge Taylor i dagene før hun var en verdensomspennende følelse. Hennes tykke mop av bølget hår er helt misunnelsesverdig, og hennes smil synes å lyse på utseendet hennes. I tillegg er det ikke en dråpe sminke i sikte!

13. På stranden

Stranda

Her tar Taylor en barfotgang nedover stranden. Hun ser fantastisk ut i hennes solbriller, solbriller og helt sminkefri. Hun er en sann strand skjønnhet.

14. En årsakssag av

Taylor Swift without makeup_16

Her så Taylor på seg en fantastisk stilig polkadot-jumper og en overdimensjonert jakke, mens han nesten ikke har noen sminke i det hele tatt. For de av dere som ønsker å ha sminke, men likevel ser naturlig ut, er dette veien å gå!

15. Angelic

tayswift

Her er Taylor som poserer igjen for People Magazine. Til tross for hennes helt blotte ansikt ser hun utgjørlig vakker, selv denne nærbilden. I sin hvite kjole ser hun helt englerisk ut!

(alle bilder hentet via pinterest.com)

Leave A Comment

66 − 56 =