Nina Dobrev Diet og Workout

Bulgarskfødte Nina Dobrev er kjent for å være den varmere enn hot jenta ut av The Vampire Diaries, sammen med to av de hotteste skuespillerne i verden - Ian Somerhalder og Paul Wesley. Med to ledende menn så varmt som det, er det ikke rart at det er et presseelement på Nina å holde seg så passform og fabelaktig, og heldigvis har vi funnet alle de saftige sladder, slik at du kan prøve sine tips for deg selv!

Nina Dobrev Diet and Workou_01

Nina Dobrev Diet

I stedet for å forby karbohydrater fra kostholdet hennes, foretrekker Nina en diett som er "low carb", noe som gir henne muligheten til å feire på sin favorittmat når hun har sine "juksedager".

Juksedager er viktige fordi når slanking går ned i vekt, er det hardt arbeid, og nå må du unne deg å sørge for at du ikke blir motløs. I tillegg, når du forteller deg selv at du ikke kan ha en bestemt mat, vil du kreve det enda mer og så hva skjer? Vel, du sannsynligvis binge ut på det, det er hva.

For det meste spiser Nina en diett som er rik på mineraler og vitaminer, med frisk frukt og grønnsaker, mange grønne grønnsaker, sunne fettstoffer og hele korn. Hun liker ikke å spise bearbeidede matvarer, og det er en god grunn bak det også - de behandlede matvarer du kjøper er så fylt med ting du ikke trenger å spise; de er bare ikke gode for kroppen din!

Nina Dobrev Diet and Workout_03

For en stund valgte Nina et vegansk kosthold i et forsøk på å få kroppen hun alltid hadde ønsket, og i ca fire måneder fjernet hun all dyrefôr og produserte helt fra kostholdet hennes. Dessverre ble hun ganske skuffet da folk fortalte henne at hun så syk og usunn slank, og hun bestemte seg for at det var på tide å sette bacon tilbake på menyen igjen.

Hun svarte ikke bare henne på vegansk diett heller. Nina bestemte seg for at det var på tide å forkaste alle kjepphestene fra hennes liv - hver gang hun prøvde dem, som de fleste av oss, la hun heller vekten tilbake da hun kom tilbake til "normal" å spise igjen, eller kommentarene hun fikk fra folkene det var bra - hun fikk heller seg for tynn, eller fant ut at hennes hud og hår så dårlig på grunn av mangelen på vitale matgrupper fra kostholdet hennes.

En annen kjendis som liker å hengi seg til mindre, mer vanlige måltider, liker Nina Dobrev å ha seks mindre måltider, i stedet for de tre hovedmåltider. Ved å gjøre dette, lider hun aldri med sultpangs, slik at hun ikke når til ettermiddags sjokoladekake for energi, og hun har mer energi enn hun hadde før, fordi hennes blodsukker ikke har mulighet til å dyppe.

Nina Dobrev Workout

En av Nina favoritt trening er hot yoga, og faktisk hopper mange kjendiser på denne vognen. Du får alle de gode greiene ut av å gjøre yoga selv, men på grunn av den varme innstillingen, får du svette mer og dermed brenne av flere kalorier. Det er imidlertid hardt arbeid - du må vite det!

Nina Dobrev Diet and Workout_02

Å sortere ut stillingen og gi kjernestyrken, yoga er perfekt for en allsidig øvelse som ikke er for stressende på kroppen, og når hennes hjerne er stekt, ligner de fleste av oss fra tid til annen yoga virkelig hjelper henne til å rydde hennes sinn.

I tillegg til yoga trives Nina, noe som er en annen intensiv treningsøkt som i utgangspunktet innebærer å sykle som en lunatisk i et bestemt tidsrom, normalt på et veldig ansikt forbi, og normalt til noen veldig opptatt musikk. Hun liker også å vandre, surfe og andre utendørsaktiviteter, og disse er gode fordi når du gjør dem, føles det ikke noe som trening i det hele tatt!

Disse øvelsene er gode for å bygge opp utholdenheten din - du starter sakte og jobber deg opp, og når du gjør dette, vil treningsnivået øke gradvis, og vekten begynner å slippe av, sakte men sikkert. Det er den eneste måten å sikre vekttap som stikker - sakte og stabil. Fad dietter og sultne deg selv, er bare å gjøre svingning i stedet for å holde seg nede.

Leave A Comment

9 + 1 =