Kelly Ripa diett og treningsøkt

Tilbake i 2012 ble Kelly Ripa kåret som en av de mest kraftfulle folket i media av The Hollywood Reporter, slik at du ikke kan tilgi denne 44 åringen for å tenke at hun må holde seg i god form. Selvfølgelig, så vakkert som hun, uten riktig kosthold og mosjon, kunne selv noen som er så varme som Kelly glide i fedme hvis hun ikke var forsiktig, men med noen nøye gjennomtenkte øvelser og et godt kosthold, selv etter tre barn, Kelly Ripa er i beste form av livet hennes.

Født i New Jersey 2. oktober 1970, kan du knapt tro at denne kyllingen er over 40 år gammel, og TV-produsenten, talk show-vert og skuespillerinne har virkelig en helt upåklagelig kropp. Hun setter virkelig standarden for alle 40-noe mødre der ute, ikke sant? Hvis hun kan klare en travel karriere med tre barn, så kan resten av oss!

Kelly Ripa diett

Ifølge rapporter starter Kelly sin dag på samme måte hver dag - hun våkner om 630 og har en kopp kaffe laget av henne av mannen hennes. Se, selv om vi er ledet til å tro at høykalibrert kaffe er dårlig for deg, er det første om morgenen at de kan være bare lurt å sette opp for dagen og få deg summende på vei. Det er tingen om kosthold og vekttap - noen ganger må du tenke utenfor boksen og finne ut hva som vil være produktivt for DU!

kelly Ripa Diet and Workout_04

Hun spiser alt, forbyr ingenting for hennes meny, og ved å gjøre dette går hun ikke i fare for at hun spiser noe som hun fortalte seg selv at hun ikke kunne ha. Hvor mange ganger har du gått på en diett bare for å ødelegge alt ved å spise tre skiver med sjokoladekake? Hvis du bare hadde latt deg ha det ene stykket, ville du ha brukt færre kalorier som du da må brenne av. Det er bare fornuftig å la deg få litt av alt du liker - det handler bare om å ha dem i moderasjon.

Hennes største kjærlighet er hvitvin og pommes frites, to veldig høyt kalori ting der. Imidlertid inneholder hun rikelig med sunne matvarer og treningsøkt med høy intensitet for å brenne ut de dårlige greiene, spise ting som vanlig yoghurt, masse friske løvgrønne grønnsaker og hauger av frukt for å gi henne energi og se henne om dagen.

Det er en fast familiehistorie for hjertesykdommer i Kelly Ripas familie, så hun prøvde å innlemme så mye hjerte-sunn mat som hun kan i kostholdet, og disse inkluderer fisk (med omega-3 fettsyrer), avokado, mandler og andre nøtter, nyrebønner og linser, tofu og mer.

Kelly Ripa Workout

Starter dagen sin fin, lys og tidlig gir henne mye energi, tilsynelatende, og dette er når de fleste finner det er den enkleste tiden å trene. Du trener, dusjer og gjør deg klar for dagen din og vet at stoffskiftet ditt har gitt en kick-start i riktig retning, og kroppen din er allerede summende og klar for dagen fremover. Hun liker å treffe treningsstudioet rundt syv dager i uken, selv om de fleste av oss bare ikke ville ha tid til det. Selv tre til fire ganger i uken er bedre enn ingenting, skjønt, så hvis du sliter med å stå opp av sofaen, kan det være på tide å gi deg et strengt ord.

kelly Ripa Diet and Workout_02

Når hun ønsker å slappe av, gjør hun det de fleste andre kjendiser gjør og vender seg til yoga, men i dagene når hun vil ha en veldig god treningsøkt, elsker hun å gjøre kardialløsning som inkluderer løp og andre maskiner som du finner i ditt lokale treningsstudio. Noen ganger i uken vil hun avslutte kardioopplæringen med litt styrke trening for å hjelpe tone opp disse musklene, og selv om hun ikke har tid til å faktisk gå på treningsstudioet, vil hun fortsatt gjøre en slags fysisk trening , selv om det går utenfor. Faktisk vil du bli overrasket over hvor mange kalorier du kan brenne av bare ved å gå.

Hvis du er hjemme og ikke kan komme deg til treningsstudioet, er det nok av andre ting du kan gjøre fra komforten til din levende romkamerat, få samme effekt. Hopping jacks, kjører på stedet, og til og med løper opp og ned trappene kan klassifiseres som kardio, og med sit-ups, lunges og squats, kan du få magen og støvlene til å gå sammen med din nye trimmer kroppsbygning!

Leave A Comment

+ 64 = 70