Kate Bosworth diett og trening

Kate Bosworth ser alltid uanstrengt feilfri ut, men den gode nyheten for alle våre "normale" jenter der ute - hennes utseende har ikke kommet fra bare lykke til og gode gener. Faktisk, akkurat som de fleste andre kvinner der ute, må Kate jobbe for at en kropp skal se så bra ut som hennes gjør, og hvis du vil oppnå en bikini-klar kropp i tide til sommeren, bør du kanskje ta en titt på noen av hennes tips og triks?

Kate Bosworth Diet and Workout_01

Kate Bosworth Workout

For å bli så trim som hun er, må Kate trenge i minst en halv time til femti minutter på dagen, men hun varierer hvor mye trening hun får, avhengig av kroppsfilmen. Hun foretrekker å gjøre mesteparten av treningsøktene hennes om morgenen når hun finner at hun har mest energi, og selv om det bare er femten eller tjue minutter, får hjertet sitt sparket opp med et sunt treningsøkt, hjelper det virkelig å sette henne opp for dagen - akkurat som det ville med deg også, hvis du bare klarte å dra rumpen din ut av sengen!

Kate Bosworth Diet and Workout_02

Når du trener, akkurat som Kate Bosworth har blitt rapportert å si, forynges kroppen din og sinnet, så hvorfor ikke gjøre det til din første anløpshavn for dagen, og få det om og om med fint og tidlig?

Kate elsker å gjøre en trening i hele kroppen for å få alt gjort, brent og tonet på kortest mulig tidsramme, og elsker å sette hodetelefonene inn og bare fortsette å gå til hun heller ikke vil gå lenger, eller gjør det ikke Har ikke tid til å trene lenger. Kroppsresistensøvelser som svømming er gode for en treningsøkt, men det er lette vekter du bør slå til hvis du vil tone så vel som brenne fett. Plus, hun liker å bruke hoppetauet til å livne ting litt fra tid til annen også. Det er tingen om å trene - jo flere ting du synes du liker å gjøre, desto flere alternativer har du åpen for deg, så når du ikke har lyst til å slå på treningsstudioet, kan du til enhver tid prøve en sport med svømming, eller til slutt kom deg rundt til å bruke de vekter du kjøpte alle de juleårene, og aldri helt kommet rundt for å trekke ut av boksen!

Kate Bosworth diett

Som mange andre kjendiser der ute, er Kate en stor fan av å drikke rikelig med vann som ikke bare holder hele kroppen hydrert, fra håret på hodet til neglene på tærne, men også for å holde alle de dårlige tingene spylt ut av hennes indre også. Når du drikker vann, oppfordrer du fordøyelsessystemet til å fungere så godt som det skal gjøre, og når dette skjer, vil du være mindre sannsynlig å holde fast på alt overflødig avfallsprodukt, og derfor eventuell overflødig vekt!

Opprettholde en god diett er viktig når du vil tone opp, bli i form eller slåss mot fettet, og Kate, akkurat som mange andre kjendiser, foretrekker å pumpe kroppen sin full av næringsstoffer, i stedet for de dårlige tingene for deg som hurtigmat og sukker. Vi vet alle hva et sunt kosthold er - rikelig med frisk frukt og grønnsaker kombinert med sunne, magre kjøttstykker og ikke stek! Selvfølgelig trenger hun å leve ting opp fra tid til annen, avhengig av hvilken filmrolle hun mister vekt / bygger muskel / toning opp for, men for det meste er bare de sunneste matene gode nok til denne skjønnheten.

For å bekjempe blid mat, som de fleste tror er sunn mat å være, legger Kate rikelig med urter og krydder, og faktisk har krydderier vist seg å øke vekttapet fordi varmen i dem oppfordrer kjernetemperaturen til kroppen din til å øke , og når dette skjer, brenner kroppen din av kalorier raskere raskere. Kanskje det er på tide å legge til litt krydder og smak til kveldsmåltider ...?

Kate Bosworth Diet and Workout_03

Leave A Comment

+ 33 = 36