Kast av blå blod: Hvor mye er de verdt?

Kast av blå blod: Hvor mye er de verdt?

Med sin første lufting i september 2010, Blått blod har gått på å bli en av de mest elskede politiene på TV. CBSs juridiske drama-serie er hovedsakelig basert i New York City, grener ut for å lukke nabolag, og er nå inn i sin åttende sesong. Det ble bekreftet i mars 2017 at showets kontrakt ville bli fornyet for en annen sesong.

Noen av de kastede medlemmene har vært der siden begynnelsen, men det har vært noen nybegynnere der inne - opptatt talent. Disse dager, kastet av Blått blod sies å være verdt ganske mye penger, og vi har bestemt oss for å se nærmere på hvor mye ...

12 - Sami Gayle

Anslått verdi: Ikke kjent

Et annet navn som har startet i Broadway, er Sami Gayles estimerte verdi egentlig ikke kjent med. Det ser ut til at hun holder ting litt på den lave. Hun dukket opp i en film sammen med Nicholas Cage - stjålet, og hun er også ganske kjent for sin posisjon i TV-showet, Blått blod. Med bare syv andre studiepoeng til hennes navn, er det ikke helt sikkert hva slags penger hun tjener. Vi holder deg oppdatert hvis vi finner ut!

Blå Bloods 1

Kilde: CelebMafia

11 - Len Cariou

Anslått verdi: Ikke kjent 

Et annet kastet medlem av Blått blod hvis estimerte verdi er faktisk veldig vanskelig å komme forbi, er 77 år gammel Len Cariou en kanadisk-født skuespiller som kanskje er bedre kjent for sin del i originalen Sweeney Todd: Demon Barber of Fleet Street. I det han spilte hovedrollen, Sweeney Todd, og han også stjernespillet sammen med Johnny Depp i filmen, Hemmelig Vindu. Du kan også ha sett ham inn 1408, og også Løkfilmen, og det er før vi selv begynner på hans TV-utseende.

Det var på Mord skrev hun sammen med Angela Lansbury at han først fant TV-berømmelse, og de skulle senere stjerne i Sweeney Todd film sammen. Det har også vært opptredener i The West Wing, skader, FX drama, og også Lov og orden, blant mange andre. Vi vet kanskje ikke hva hans beregnede verdi er, men vi vet sikkert at det er imponerende!

Blå Bloods 2

Kilde: TV Guide

10 - Abigail Hawk

Anslått verdi: $ 800 000

Hun har jobbet lenge, først fra 1995, men hun har faktisk ikke stjernespillet med at mange filmer / TV-programmer, tror det eller ikke, noe som sannsynligvis er grunnen til at hennes formue er betydelig mindre enn noen av hennes andre kaste medlemmer.

Abigail Baker på Blått blod er sannsynligvis det du vil huske Abigail Hawk bedre fra, men hun har forgrenet seg til noen andre TV-programmer, og også til å lede og produsere, og ta en mer utøvende rolle. I disse dager er hun sagt å være verdt et sted i området $ 800.000 til $ 1 million.

Blå Bloods 3

Kilde: Hollywood.com

9 - Vanessa Ray

Anslått verdi: $ 1 million 

En sanger og en skuespillerinne, 35 år gammel Vanessa Ray, er kjent for sine store roller i noen ganske store TV-programmer. Hun ble regelmessig en serie Som Verden vender i et år, og hun fortsatte også med å vises i skader for 7 episoder, Hvit krage og Sykepleier Jackie for 1 episode, og til og med en gjentakende rolle på Suits. Så var det den alltid fabelaktige Ganske små løgnere. I fem år spilte Vanessa Ray en del av CeCe Drake.

Du kan fortsatt finne Vanessa å spille del av offiser Eddie Janko i Blått blod, en rolle hun startet tilbake i 2013, og hun har nå sagt å ha racket opp en imponerende rikdom på over $ 1 million for sine ulike roller i TV-programmer.

Blå Bloods 4

Kilde: Taddlr

8 - Robert Clohessy

Anslått verdi: $ 1,5 millioner 

59 år gamle Robert Clohessy er ikke fremmed for tv-verdenen, eller politiet drama for den saks skyld. Faren hans var politimann, og selv om han ikke nøyaktig fulgte i hans fotspor, gikk han tilbake til hans røtter for den delen av løytnant Sid Gormley på Blått blod. Du kan også huske å se ham inn Boardwalk Empire for et par serier, og også i Oz, HBO-fengselsdramaet, som spiller en del av en korrespondentkonsulent kalt Sean Murphy.

Han har nå sagt at han har over 126 forskjellige skuespill under hans belte, og til og med forgrenet til filmer med hits som The Wolf of Wall Street og Avengers. Han er kanskje bedre kjent for sine støttende roller, så selv om han har stjernespill i et stort antall treff, er han bare sagt å ha reist opp et vell på rundt $ 1,5 millioner.

Det er fortsatt mye mer enn oss selv, så vi forestiller oss at han ikke klager for mye.

Blå Bloods 5

Kilde: Zimbio

7 - Amy Carlson

Anslått verdi: $ 2 millioner 

Hva vil du ha sett Amy Carlson i? Vel, ganske mye, og det er uten å inkludere hennes rolle som Linda Reagan i Blått blod. Du kan også ha sett henne inn En annen verden, såpeoperasjonen luftet om dagen på NBC, og også i Tredje klokke, et annet TV-show aired på NBC, denne gangen et drama.

Den 48 år gamle TV-skuespillerinne startet sin tv-karriere på nittitallet, og kom til og med i filmen, Grønn lanterne. Alt dette sammen sies å ha vokst sitt imperium til en estimert verdi på over to millioner dollar.

Blå Bloods 6

Kilde: HawtCelebs

6 - Gregory Jbara

Anslått verdi: $ 2 millioner

Du har sett ham i filmer som 2010 Husk meg med Robert Pattinson. Du kan også huske å spotte ham inn Lov og orden, Munk, venner, Ally McBeal, Malcolm i midten og mange flere! Gregory Jbara har utviklet en ganske etablert karriere gjennom årene, og det er ikke bare film og TV som han har gjort navn for seg selv. Han er også ganske stor på scenen, spesielt Broadway. Det er sannsynligvis hans Juilliard-start i livet ...

Hans mange scener, film- og TV-optredelser sies å ha nettet ham en kul to millioner dollar. Ikke at vi er sjalu i det minste.

Blå Bloods 7

Kilde: TV Guide

5 - Marisa Ramirez

Anslått verdi: $ 2 millioner 

Med opptredener i to bemerkelsesverdige TV-programmer på dagtid, og fire førsteklasses TV-programmer, vil du sannsynligvis allerede gjenkjenne Marisa Ramirez ansikt. Hun er Maria Baez, NYPD Detective, i Blått blod, og hun spilte også en annen politimann - offiser Riley Dunn i Bevislegeme. Ikke bare det, Mot veggen så henne spille en annen Detective - Lina Flores, og hun har også hatt en rekke opptredener i TV-programmer som Sykehus og Dager i våre liv.

Med flere TV-show-popups under beltet sies Marisa Ramirez å ha en nettoverdi på rundt to millioner dollar. Igjen, ikke så loslitt!

Blå Bloods 8

Kilde: Nærmere ukentlig

4 - Vil Estes

Anslått verdi: 4 millioner dollar 

Han spiller Tom Sellecks sønn i Blått blod - Jamie Reagan. Han var også i et annet NBC-TV-show før det - Amerikanske drømmer - et annet drama. Det var faktisk på filmen U-571 at han først fant berømmelse, og det var noen tv-reklamer rundt samme tid, spesielt for Fruit of the Loom. Etter det hadde han på / av deler i forestillinger som Santa barbara og Motorvei til himmelen, og så selvfølgelig, Gjenforening og Blått blod.

Han er 38 år nå, selv om han ofte ser yngre ut, og han sies å være verdt en kul $ 4 millioner.

Blå Bloods 9

Kilde: Live Rampup

3 - Donnie Wahlberg

Anslått verdi: $ 20 millioner 

Hvis du lurte på hvor du kjente dette navnet fra, er det fordi Donnie Wahlberg er den eldre broren til Mark Wahlberg, eller "Marky Mark" som Eminem en gang referert til som. Han er ikke bare en skuespiller, som vises i TV-programmer som Blått blod enten. Du kan huske å se ham i Sag filmer, Drømmefanger, Den sjette sans, Boston fineste, og Boomtown.

Den 47 år gamle skuespilleren, plateproducenten, filmprodusenten, sangskriveren og sangeren dukket opp først i film sammen med Tupac Shakur og Mickey Rourke, som er ganske kombinasjonen, og det var i filmen Kule fra 1996. Det var filmen som kom ut tre år senere, som så ut til å få ham til å være den mest fane og herligheten - Den sjette sans sammen med Hollywood, Bruce Willis.

Med en estimert nettoverdi på over tjue millioner dollar, er det trygt å si at Donnie Wahlberg har hatt en veldig vellykket skuespiller karriere, og en vellykket musikkkarriere også!

Blå Bloods 10

Kilde: Muzul

2 - Bridget Moynahan

Anslått verdi: $ 25 millioner

En modell samt en skuespillerinne, Bridget Moynahan, startet faktisk sin karriere i modelleringsverdenen. Det var faktisk i en Sex og byen episode som hun først gjorde henne bytte til TV-programmer, og det var tilbake i 1999. Du kan huske at hun spilte den delen av Natasha, som Carrie Bradshaws kjærlighetsinteresse, Mr. Big, fortsatte med å gifte seg med.

Derfra fortsatte hun med å spille i noen filmer, inkludert det helt strålende Coyote Ugly i 2000. Så var det Tilfeldighet et år senere, Summen av alle frykt et år etter det, og da Rekrutten et år etter det.

Å gå tilbake til TV synes å ha vært et godt valg for Bridget Moynahan, og hun fortsatte å vises i Seks grader, Ramona og Beezus, og så Blått blod, som hun har vært i helt siden. Med så gode karrierevalg, og det Sex og byen link, det er ingen overraskelse at hun har tjent seg til en estimert nettoverdi på hele 25 millioner dollar.

Blå Bloods 11

Kilde: Taddlr

1 - Tom Selleck

Anslått verdi: $ 45 millioner 

Han er en av de største navnene på TV og film, selv om mange av oss 80-årene og 90-barna vil huske ham mer for sin del i venner. Han spilte den delen av Monica's eldre kjæreste, Richard. Husker du?

Det er ikke alt han er kjent for, selvfølgelig, og det har vært noen ganske høyprofilerte TV-forestillinger gjennom årene. Han spilte Thomas Magnum i Magnum, P.I, dukket opp i Las Vegas for en stund, og enda stjernespillet i mer enn femti andre tv-serier og filmer, hvorav mange du sikkert har hørt om, og mer enn sannsynlig sett.

Hans karriere har spannet nær fem tiår, og i 72 år sier han å ha samlet en estimert verdi på over $ 45 millioner.

Blå Bloods 12

Kilde: Business Wire

Utvalgt bildekilde: Amazon.com

Leave A Comment

57 − = 47