Hotteste mannlige skuespillere i 40-tallet (del 1)

Vi har hatt en hot man-frenesi som skjer nylig, har vi ikke damer? Vi gikk litt mentalt med One Direction Facts og Justin Bieber Facts. Deretter var det de heteste britiske mennene, de heteste mennene i verden, og til og med de heteste svarte mennene! Vi har besluttet å nå hilse på de varmere, eldre mennene vi ser på TV og spot i blader. Det er tid for Hotteste mannlige skuespillere i 40-årene!

Vi vil ikke holde deg venter for mye lenger for sølvrevene, men vi vil gjerne vite hva du synes om vår liste, så hvis det er noen du er enig i (eller uenig) med, vennligst ikke nøl med å gi oss beskjed!

Vi prøvde det vanskelig å sette disse i rekkefølge, så vi håper at du elsker det vi har kommet opp med så mye som vi gjør!

De heteste mannlige skuespillerne i sine 40-årene:

40 - John Cusack

John Cusack

Han er høy, han er mørk og han er kjekk - hva mer kan du muligens ha fra en varm eldre mannlige skuespiller? Ikke bare en skuespiller, John Cusack er også en manusforfatter og han har vært inne og skrevet noen av de mest imponerende Hollywood-tingene!

Hvem kunne glemme Con Air i 1997? Å være Joch Malkovich i 1999 gjorde det heller ikke vondt hans karriere heller. 2000 brakt sammen High Fidelity, 2007 brakte den galne 1408 film som vi ikke var sikker på om vi likte eller ikke, og hvem kunne glemme Hot Tub Time Machine bare et par år siden i 2010?

Opprinnelig fra Illinois i USA ble John Cusack født 28. junith, 1966 gjør han for tiden 47 år gammel. Kan du tro at denne mannen kommer til å bli femti på bare tre år? Det er galskap hvor bra han ser etter hans alder!

For de av dere som ikke kan få nok av denne fyren, er det nok av filmer som kommer ut som sannsynligvis vil strekke oppmerksomheten din. 2014 skal være et travelt år for denne fyren, da han har utgitt mange filmer. Kjærlighet og barmhjertighet, for eksempel vil se Cusack spille det eldre livet til The Beach Boys musiker og låtskriver, Brian Wilson. Det er også en thriller kalt Motel blir utgitt senere i år hvor Cusack vil star sammen med Robert De Niro og Crispin Glover, og det er noen flere å holde øye med så vel - Grand Piano, Drive Hard, Maps til stjernene, luftrommet og Fem minutter å leve.

39 - Rob Lowe

Rane Lowe

Robert Hepler Lowe ble født i Virginia den 17. marsth, 1964, noe som gjør ham til en vakker moden alder av 49 år gammel. Vi sa at John Cusack så ung ut, men denne fyren er bare ETT ÅR fra femti og det lyste fortsatt av tusenvis av kvinner over hele verden! Hvordan på jorden blir disse gutta ser så unge ut? Uansett fuktighetskremer de bruker, ønsker vi det, riktig?

Hvis du likte 1990-filmene, vet du hvem denne fyren er. Han var i noen av de morsomste og mest briljante filmene i tiåret, inkludert Wayne's World, Outsiders, West Wing Til og med Austin Powers: The Spy Who Shagged Me! De var strålende filmer og faktisk er det fortsatt!

Han var inne Californication for en stund sammen med David Duchovny, og han kommer til å være i en film og en tv-film de neste månedene. Killing Kennedy er tv-filmen og sies å bli utgitt senere i år, og han spiller for øyeblikket Sex Tape som forfaller til utgivelse i 2014.

Dessverre for oss damer, er han ikke oppe og lykkelig gift med en makeup artist som han har to små gutter med. Vi elsker familiemannen om ham, men ikke bare ønske at han var DIN familiemann? Sukk….

38 - Mark Ruffalo

merke Ruffalo

Til tross for at vi tror Mark Ruffalo ser litt Hispanic, er han faktisk en amerikansk skuespiller som ble født i Wisconsin den 22. novembernd, 1967, som gjør ham til en veldig vakker 45 år gammel. Han har vært i noen av de mest ikoniske filmene i laget vårt, og oppmuntret til og med jentene til å se på noen av de mest kjente filmene som Hevnerne, tilbake i 2012, hvor Mark Ruffalo spilte The Hulk i hitfilmen.

Bare ta en titt tilbake gjennom noen av filmene som denne fyren har vært i, og da vil du forstå hvorfor han hører på listen over de heteste mannlige skuespillerne i 40-årene sine! Du har greats slik Shutter Island, Date Night, Stjernetegn, 13 Går på 30, Sikkerhet og Evig solskinn i et plettfritt sinn... Nå ser du hvorfor vi elsker ham?

Han har hatt en ganske tøff tid gjennom årene. Han er en lykkelig gift mann med tre barn og en blomstrende karriere, men han tapte dessverre sin bror i sitt hus i 2008 i et ganske styggt spill av russisk roulette.

Du kommer til å se Mark Ruffalo rundt og i løpet av de neste par årene. Det ser ut til at han har holdt seg opptatt og har mer enn noen få filmer som kommer ut. Foxcatcher bør være ute senere i år, Uendelig Isbjørn vil komme ut neste år, og deretter 2015 vil bringe den allerede fantastiske The Avengers: Age of Ultron!

37 - Vince Vaughn

Vince Vaughn

Denne fyren er allerede kjent for å være en legende i Hollywood, og selv om de fleste av oss kjenner denne fyren, forstår mange av oss ikke nøyaktig hvor mange filmer denne fyren har vært i! Han er 43 nå - han ble født 28. marsth, 1970 i Minnesota, USA, og han har vært i et veldig imponerende utvalg av filmer:

 • 1996 - Swingers
 • 1997 - Den tapte verden: Jurassic Park
 • 1998 - Psykopat
 • 2001 - Zoolander
 • 2004 - Starsky & Hutch
 • 2005 - Mr & Mrs Smith
 • 2005 - Bryllupsødeleggere
 • 2006 - Bruddet
 • 2007 - Into The Wild
 • 2008 - Fire Christmasses
 • 2009 - Par Retreat

Det er ikke engang en liste over alle hans filmer! Han har seriøst vært en travel mann, ikke sant? Hvordan har han klart å passe noen form for liv i den slags arkivplanen?

Han har ikke hatt det mest suksessfulle kjærlighetsliv for å være ærlig. Det var 2005-filmen av Bruddet som førte til hans korte møte med Jennifer Aniston, men de brøt seg ikke lenge inn i 2006. Han er nå gift med en eiendomsmegler og de har en sønn sammen, så forhåpentligvis er kjærlighetslivet hans på vei tilbake. Vi forstår fortsatt ikke hvordan han har klart å ha en familie og ha tid til alt som filmer også!

36 - Stephen Moyer

Stephen Moyer

Ved første øyekast kan du kanskje ikke gjenkjenne denne fyren. Har du noen gang sett Ekte blod? Han er den beryktede Bill Compton ut av hit TV-serien, og du vil være glad for å se at han er like varm som en "normal" mann som han er som en vampyr!

Født 1. oktoberst, 1969, som gjør ham for øyeblikket 43 år gammel, fortjener han absolutt sin plass på denne listen med sitt floppybrune hår og vakre brune øyne.

Tro det eller ei, denne het skuespilleren er faktisk britisk. Han ble opprinnelig født i Brentwood, Essex, hjemmet til den hilariously funny British TV Show - Den eneste måten er Essex. Gi det en klokke hvis du får sjansen; du vil le av hodet ditt! Uansett, tilbake til Stephen Moyer, og når du ser tilbake gjennom historien, har han faktisk vært i ganske få ting!

Han har gjort en forferdelig masse TV-ting gjennom årene, men det har vært noen gode filmer der også. Han var i 2004 frister, i tillegg til 88 minutter i 2007. I tillegg til å fortsette med Ekte blod i løpet av det neste året eller så, er det også en tv-film kalt Lyden av musikk kommer ut, pluss en film kalt Devil's Knot som sies å være ute senere i år - du må holde øynene skli.

Dessverre for oss damer, er han lykkelig gift med sin medstjerne på Ekte blod vis, Anna Paquin. De har tvillinger sammen, sammen med de to barna som han allerede hadde fra et tidligere forhold, og det virker som om de nå er lykkeligere enn noensinne. Livet er ikke så ille for dette opprørt vampyret, rett?

35 - Ewan McGregor

Ewan McGregor

Hvis du kan nevne en person som ikke liker denne fyren, vil vi spise våre hatter. Vel, vi vil nok ikke, men vi ville bli mektige overrasket. Denne fyren er bare en god fyr - han ser ut som en veldig god venn i alle "reality" og TV-ting som vi har sett ham i, og han var selv i en av Star Wars-filmens gutter og jenter - det gjør bare Han den kuleste av alle de hotteste mannlige skuespillerne i 40-årene!

En annen Brit på listen, Ewan McGregor ble født i Perth (Skottland) 31. marsst, 1971 som gjør ham 42 år gammel på tidspunktet for skriving. Han har vært en veldig, veldig travel gutt nylig og i tillegg til å ha en serie med filmer som stadig er utgitt de siste årene, inkludert Jack The Giant Slayer, Nanny McPhee Returns, Amelia, Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, Black Hawk Down, Moulin Rouge og til og med det virkelig rote opp Trainspotting, han er gift og fant seg tid til å ha fire vakre døtre. Det er på toppen av all veldedighetsarbeid som han også gjør - han jobber jevnlig med GO-kampanjen og UNICEF.

Kan denne fyren være noe kulere?

Den gode nyheten er at selv om han ikke klarer seg, er det god mulighet til å få ham ut i de neste månedene. Født å være konge er på grunn av å bli utgitt i 2014, som det er Jane fikk en pistol og Sønn av en pistol, og Vår type Forræder i 2015 også.

34 - Keanu Reeves

Keanu Reeves

En annen som snart vil slippe av denne listen og inn i 50-tallet hans, er Keanu Reeves som nå står på 49 år. Født 2. septembernd, 1964 i Libanon, er denne kanadiske skuespilleren best kjent for sin rolle som Neo i den fantastiske ut av denne verdensserien av filmer - Matrisen.

Han har vært i en rekke fantastiske filmer gjennom årene som hans karriere har spanned - Dagen Jorden stod fortsatt, Konstantin, Djevelens Advokat, Hastighet, Bill og Ted-serien, Point Break.... Må vi fortsette?

Han har ikke hatt en god tid på ting. For det første, kjæresten hans fødte en fortsatt født datter i den åttende måneden av graviditeten, og senere døde han i et bilvrak bare to år senere. Gjør det ikke at du vil gi ham den største klemmen?

For de av dere som ønsker mer, mer, mer av Keanu Reeves, er det et par filmer som kommer ut de kommende månedene for å holde deg fornøyd. mann av Tai Chi vil snart være ute etterfulgt av 47 Ronin, pluss det er en annen planlagt å bli løslatt i 2014 også - John Wick.

33 - Patrick Dempsey

Patrick Dempsey

Åh mannen denne fyren er varm, varm, varm, rett damer? Han er ikke bare en skuespiller, han er også en racing driver som umiddelbart gjør ham varmere enn noen gang før, og når du anser at han er mest kjent for sin rolle som den utrolig sexy Dr. Derek Shepherd i den amerikanske amerikanske TV-serien Greys anatomi, han blir bare varmere fortsatt.

Han har vakre blå øyne og et smil som kan smelte et hjerte laget av stein. Bare ta en titt på bildet sitt og fortell oss at det ikke får deg til å smelte? Det er bare noe om ham ...

Ikke bare en tv-skuespiller, han har også vært med i sin rettferdige andel av filmer. Det var Kjære hjem Alabama tilbake i 2002, pluss Transformatorer: Mørke av månen i 2011. Det virker som om han kunne spille hånden sin på noen måte, og for å være ærlig, det bare gjør oss lyst etter ham litt mer.

Det er rykter om at det kommer til å være en Enchanted 2 kommer ut og han sies å være i den. Han var i den første, så dette gir mening. Greys anatomi er din beste innsats for å fange denne virkelige søte i action.

Tro ikke, Patrick Dempsey er 47 år gammel og ble født i Maine, USA 13. januarth, 1966. Det er ingen måte denne fyren ser ut som om han bare er tre år unna femti ....

32 - Hugh Grant

Hugh Grant

Du kan ikke si at du ikke elsker den britiske aksent at denne varmere eldre Hollywood-filmstjernen stener. Med floppybrunt hår og playboy rykter rundt ham, er det noe veldig attraktivt om fyren som en gang spilte Daniel Cleaver i de briljante britiske filmene Bridget Jones 'Dagbok.

Han har vært i noen ganske kjempebra britiske filmer som Om en gutt, fire bryllup og en begravelse, Notting Hill Til og med Musikk og tekst med Drew Barrymore. Han har vært litt stille nylig, men det er et par filmer som kommer ut (eller ryktes for å være) snart, så det kan være verdt å holde øynene dine for dem hvis du elsker denne britiske hottie. Mannen fra U.N.C.L.E. er din beste sjanse til å se ham i aksjon!

31 - Jamie Foxx

Jamie Foxx

Han utpekte som nummer 7 på vår liste over de heteste svarte mennene, og han kommer opp igjen her på våre heteste mannlige skuespillere i 40-årene. Denne fyren er virkelig varmere enn varm!

Jamie Foxx, tro det ikke, er 45 år gammel! Vi trodde absolutt ikke det da vi fant ut hvor gammel det var. Det var faktisk dette nøyaktige faktum som førte til at dette innlegget ble gjort på vår nettside. Vi kunne ikke tro mange av de mennene som vi lurte etter i filmene vi så på. Kan du tro at Jamie Foxx er 45 år gammel? Han ble født i Texas, USA 13. desemberth, 1967!

Crazy, huh?

Han har vært en travel gutt nylig, og han har en rekke filmer som kommer ut i løpet av de neste par årene. 2014 vil se utgivelsen av Rio 2 hvor Foxx spiller stemmen til Nico, The Amazing Spider-Man 2, Annie og Hvorfor skal hvite jenter ha det moro?

30 - David Boreanaz

David Boreanaz

Du vil kjenne denne hete skuespilleren hvis du noen gang har sett den amerikanske amerikanske TV-showen Engel. Du har sett ham inn Buffy the Vampire Slayer også. David Boreanaz spilte også inn i Bones. Dette er alle viser at vi har blitt kjent og elsket - elsker du også dem?

Uansett om du kan tro det, er David Boreanaz faktisk nå 44 år gammel. Født 16. maith, 1969 i New York, USA, har han hatt en ganske imponerende karriere. Han er for øyeblikket hovedrollen i et annet flott TV-program kalt Full sirkel, og det er det Bones fortsatt i luften også. Rikelig med tid til å lyst etter ham, høyre damer?

De dårlige nyhetene (du vet at det må være noe et sted) er at David Boreanaz ikke er singel. Å nei, han er gift med en vakker blond som heter Jaime Bergman, og de har nå to barn også. Det har ikke vært klart å seile for dem. Hollywood sprinklet forholdet-ødeleggende støv som det er kjent for, og det kom snart ut at David Boreanaz hadde en affære med en av kvinnene at Tiger Woods også hadde hatt en affære med (tilsynelatende), og han innrømmet at ryktene var sanne.

Bad David Boreanaz!

29 - Edward Norton

Edward Norton

Jeg kan huske det nøyaktige øyeblikket jeg først ble forelsket i Edward Norton, og det var under filmen rød drage da han kjempet mot Stillheten av lam terror, Hannibal Lector. Ikke bare kjent for den filmen, stjernespiller han også sammen med Brad Pitt i Kamp klubb, var Steve i Den italienske jobben, spilte i Illusjonisten, Oppfinnelsen av å ligge og The Bourne Legacy og ... han har mange flere filmer som kommer ut i løpet av de neste månedene også!

44 år gammel - det er Edward Nortons alder akkurat nå. Han ble født i Massachussets, USA 18. augustth, 1969. Han er også en skuespiller, produsent, regissør og prisvinner! Han har blitt nominert til et par Academy Awards for sine roller i Primal Fear og Amerikansk historie X.

Kjent for å være ganske talentfull i å gjemme seg fra pressen, anser han seg for å være en jordens mann og hater å være sentrum for oppmerksomhet i media. Han er en lykkelig gift mann med en sønn som ble født for noen måneder siden i mars i år, og elsker å gjøre sin ting for veldedighet. Gjør det ikke bare at du smelter?

Det er noen ting som skjer i løpet av 2013/2014 for denne fyren. To filmer er for tiden i etterproduksjon, sies å bli utgitt på et tidspunkt i 2014, og disse er Grand Budapest Hotel og Birdman. Hold øynene avskallede damer!

28. John Stamos

John Stamos

Erm hei Hottie! Denne fyren har noe alt mørkt og mystisk skjer for ham, ikke han? For tiden sitter vi på 50 år, og vi har besluttet å inkludere ham i listen over Hotteste mannlige skuespillere i 40-årene, fordi han bare har slått 50 - 15. augustth, 1963 er hans fødselsdato. Han er fra California i USA, og du har kanskje sett ham i gleder av Sykehus eller ER - disse er de to viser som han er mest kjent for.

John Phillip Stamos ble født i California og har et par filmer som kommer ut i løpet av de neste månedene. En av dem er en film kalt Min mann er en taper, og den andre er en TV-film kalt Jeg er Victor. Begge er satt til å bli utgitt på et tidspunkt i år.

Dette er ikke første gangen John Stamos har forgrenet seg til filmer i stedet for TV - det har vært en rekke TV-filmer i løpet av årene, og et par små budsjettfilmer. Du kan se ham i TV-showet Nødvendig hardhet hvis du ikke kan vente å se ham i filmene skjønt!

For øyeblikket ser det ut til at John Stamos er singel. Han daterte og giftet seg med Rebecca Romijn ved Victoria's Secret-mote, men de separerte seg senere. Det betyr at han er tilbake på markedet damer ....

27 - Chris O'Donnell

Chris O’Donnell

Vi kunne ikke tro at Robin ut av 1995 og 1997 filmene Batman Forever og Batman & Robin er nå 43 år gammel, men etter nærmere inspeksjon ser det ut til at det er sant! Født 26. junith, 1970 i Illinois, USA, er han bedre kjent for sine roller som Batman-frisparket, men han har vært i noen andre filmer bortsett fra disse. I 2002 så han hovedrollen med Al Pacino i Duften av en kvinne, og han var også i hit TV-showet NCIS: Los Angeles i 2009. Faktisk er dette hva du kan se ham inn hvis du ikke kan få nok av Hollywood-hottie.

Det ser ut til at det er stille for ham på filmfronten, men han viser ingen tegn på å forlate NCIS-showet snart så nå, det må bare gjøre!

Vi kan fortsatt ikke tro at han er i 40-årene hans!

26 - Russell Crowe

Russell Crowe

Vi kan aldri gjøre tankene våre om Russell Crowe - et øyeblikk vi tror han er helt varm, som når han spilte i den fantastiske filmen gladiator, og noen ganger tror vi at han ikke ser helt ut som han ble oppdaget på stranden med den podgy magen og unflattering shorts.

New Zealand født, Russell Crowe er nå 49 år gammel - hans fødselsdato er 7. aprilth, 1964. Selv om han ikke alltid har blitt sett i media i det beste lyset, er han sikkert en fantastisk skuespiller. Det var hans rolle i gladiator som vant ham sin Oscar for beste skuespiller, og han vant også en rekke andre priser i sin film. Dette er det som først økte ham til et internasjonalt nivå av suksess og en posisjon som det virker som han misbrukt til tider.

Selvfølgelig var det ikke bare gladiator at du vil ha sett Russell Crowe inn. Les Miserables starred denne hunk så vel som Et vakkert sinn tilbake i 2001 og L.A. Confidential tilbake i 1997.

Han har ting som skjer i løpet av de neste månedene, inkludert Mann av stål utgitt snart! Det er noen flere som kommer ut over 2014 også - Vinterfortelling er for tiden i etterproduksjon som det er Noah og The Water Diviner!

Det ser ut til at Russell Crowe er tilbake på markedet igjen, bare hvis noen av dere fortsatt var interessert, spesielt som det ser ut til at han har fått seg selv "buff" igjen. Danielle Spencer er en australsk sanger og de har vært på og av siden rundt 1989. De giftet seg i 2001, men bare i fjor (2012) ser det ut til at de igjen hadde brutt opp.

Ikke bare australske sangere som Russell Crowe har vært knyttet til - for en kort stavelse i 2000, var han romantisk knyttet til sin medstjerne i filmen Bevis på liv, Meg Ryan.

25 - Javier Bardem

Hotteste mannlige skuespillere i 40-tallet (del 1)

Ok så Javier Bardem er ikke konvensjonelt varmt, men det er noe om ham som fortsatt får pulser av mange kvinner over hele verden. Han har faktisk hatt vår Herinterest-team splittet på sine meninger ved mange anledninger. Enten du elsker ham eller hater ham, kan du ikke nekte at det er noe spesielt med ham, og han er absolutt en fantastisk skuespiller.

Nå er 44 år gammel, Javier Bardem født i Spania 1. marsst, 1969. Han har et utrolig lavt profilforhold med skuespilleren Penelope Cruz - de giftet seg i 2010 og har nå en sønn og en datter.

En av filmene han er mest kjent for, spesielt for damene der ute, var Spis, be Kjærlighet der han spilte kjærlighetsinteressen for Hollywood skjønnhet, Julia Roberts. Han spilte også en av Baddies i Bond-filmen Himmelfall. Det heter en film Rådgiveren kommer ut snart, og det er også en 2014-film kalt The Gunman at vi er ganske glade for.

Han kan være lykkelig gift og en total familie mann, men det stopper ikke oss drømmer, gjør det jenter?

24 - Billy Zane

Billy Zane

Visste du at UK-modellen og skuespilleren Kelly Brook en gang dyttet den vakre Jason Statham for denne mannen? De kan være to veldig forskjellige menn, men de er helt sikkert både varme i seg selv - kanskje ser vi til og med Jason Statham senere i serien vår ....?

De fleste av oss vil kjenne Billy Zane for sin del i Titanic - den hitfilmen som så Billy som spilleren som holdt seg i veien for den blomstrende romantikken som ble spilt av Kate Winslet og Leonardo DiCaprio. Du vil nok huske ham fra Tilbake til fremtiden serie filmer også - han var i disse! Han har vært veldig opptatt nylig, og du kommer til å se ham i et stort antall filmer. En vinterrose, for eksempel er i fullført tilstand og sies å være utgitt på et tidspunkt i år, sannsynligvis mot vinteren hvis tittelen er noe å gå forbi. Finne Harmony er et annet filmsett som skal utgis senere i år og går inn i neste år, Scorned and Mining For Ruby er de to filmene du må holde øye med.

Bare hvis du ikke trodde at denne hottie var skuespiller i 40-årene, ble han født 24. februarth, 1966 som faktisk gjør ham 47 år gammel. Kan du tro det? Vi kan sikkert ikke!

23 - Ethan Hawke

Ethan Hawke

Det er noe grusomt og spennende om denne skuespilleren. Født den 6. novemberth, 1970, Ethan Hawke er nå 42 år gammel. Han er fortsatt en baby i forhold til noen av de vakre mennene som vi har omtalt i denne serien!

Han er fra Texas i USA og siden hans film debut i 1985 da han stjernespillet i filmen Explorers - en science-fiction-stilfilm, han har hatt en rekke hitfilmer under beltet hans. Faktisk er han en så god skuespiller, han har blitt nominert til Academy Awards for ikke bare hans skuespill, men for sin skriving også - han er også en skribent og regissør!

Det er en rekke filmer du kanskje har hørt om i sin filmkarriere. En av våre faste favoritter er Tar liv der han stjernespillte sammen med Angelina Jolie. Det var tilbake i 2004, og siden da har han hatt suksess med Treningsdag, New York, Jeg elsker deg og Totalt tilbakekalling. Det er mer å komme fra denne varmere eldre skuespilleren også. Du kommer til å se ham i filmene som kommer og kommer Prestestination, Cymbeline og Kroppsforsvarere; alle disse kommer ut i løpet av de neste par årene!

22 - Clive Owen

Clive Owen

En annen Brit på denne listen, og vi kommer til Clive Owen. Det er noe om ham som flirter hjertene til kvinner over hele verden, og når du ser på noen av de rare og fantastiske filmene som han har tatt del i, kan du forstå hvorfor han har et så bredt spekter av tilhenger. Fra menn og kvinner til barn og pensjonister; det er en Clive Owen film for alle, det virker.

Tro det eller ei, denne Hollywood-veteranen er nå 48 år gammel - han ble opprinnelig født i Warwickshire i England 3. oktoberrd, 1964.

Det var 2004-filmen Closer som kjøpte ham til internasjonale nivåer av berømmelse. For den ene filmen alene vant han en rekke priser - en Golden Globe, Academy Award for beste støttespiller og til og med en BAFTA også! Nå er det imponerende!

Siden da har han funnet suksess med en rekke filmer - Innsideperson i 2006 var en favoritt av mange som var The Bourne Identity i 2004. For å se ham i fremtiden må du sjekke ut de kommende filmene - The Last Knights og også en tv-mini-serie som heter The Knick.

21 - Jason Bateman

Jason Bateman

Den endelige fyren på første del av vår liste - Hotteste mannlige skuespillere i 40-årene, og vi kommer til Jason Bateman. Det var på tide vi kjøpte litt mer humor til bordet, tror du ikke?

Han har den søteste ansikter og er kjent for sin tørre og noen ganger sarkastiske sans for humor som i beste grad ser på filmer som Forferdelige sjefer tilbake i 2011 og Juno i 2007. Det var også Paul i 2011 og Par Retreat tilbake i 2009. Det er trygt å si at han har funnet sin nisjefilmrolle og han slår den til maks!

Han er 44 år gammel - han ble født i New York den 14. januarth, 1969. Det var tv-serien Arrested Development som først vant ham en TV Land Award, to satellittpriser og også en BAFTA. Derfra har han gått til nye nivåer av superstardom da han treffer Hollywood hardt. Ikke at vi klager selvfølgelig!

Dessverre har ting ikke alltid vært squeaky clean for Jason Bateman. I løpet av 90-tallet innrømmet han at han hadde en ganske dårlig kamp med narkotika og alkohol. Han er gift med et par barn nå skjønt, så det virker som om ting er endelig på vei for fyren som bringer humor tilbake til Hollywood!

Så der har du dem damer - den første delen av vår Topp mannlige skuespillere i 40-årene. Hvorfor ikke holde øynene skli for Andre del men samtidig, ta en titt på nettstedet? Hvem vet hva eye candy du kan finne!

Gi oss beskjed om hva du tenkte på våre Hollywood-hotties!

Leave A Comment

− 3 = 3