GRACE vinner The Face Thailand GRACEFULLY!

GRACE vinner The Face Thailand GRACEFULLY!

Natthaya "Grace" Boonchompaisarn vant The Face Thailand sesong3; en thailandsk snakk om byen reality reality tv modellering konkurranse serier aired på kanal 3 i Thailand. Dette showet Lukkade Metinee, Bee Namthip og Marshar Vadhanapanich / Chris Horwang ble reprized deres roller som trenere. La oss gratulere med suksessen hennes, Grace som representerer vakker kvinne med solbrun hud som ble henvist på sosiale medier som Naomis tvillinger!

GRACE vinner The Face Thailand GRACEFULLY!

The Face sesong 3 var over etter en stor gratulasjon blant GMM Livehouse da Natthaya "Grace" Boonchompaisarn (Team Marshar / Chris) vant konkurransen som de fleste forventet. Når det gjelder runner-up-modeller, gå til Nattaya "Plengkhwan" Tongsaen, den yngste konkurrenten som bare er 18 år gammel fra Phuket, Peemsinee "Fah" Sawangkla (Team Lukkade), en 22 år gammel som ble med i Thai Supermodel Contest 2014, hun ble oppnevnt som Miss Grand Rayong 2016 og ble med i Miss Grand Thailand 2016 (Top 20) og Maria "Sky" Hoerschlerm en 21 år gammel fra Ubonratchathani (Team Bee) som ble kåret som 1. Runner-up Miss Teen Thailand 2011.

Ifølge vinneren som ble født i Bangkok den 12. april 1994, ble en 22 år gammel kvinne med 1,75 m høy og vekt 55 kg, uteksaminert fra St. John's International School og fortsatte sin bachelorgrad ved Business Information Systems, Assumption University AU) Universitetet som er kjent for å tiltrekke seg mange utenlandske studenter fra forskjellige land. Natthaya "Grace" Boonchompaisarn sa at hun ikke har deltatt på noen konkurranse før, og dette var hennes første stadium. Tricket for denne store suksessen er å være tålmodighet og ikke slutte å lære. Hun har fått stor popularitet på sosiale medier, med mange tror at hun kunne bli vinneren av The Face Thailand.

GRACE vinner The Face Thailand GRACEFULLY!

Grace sa det er en drøm som kommer til å vinne denne konkurransen fordi hun bidrar 100% som dere kunne se hennes fantastiske fremgang.

Hun kunne ikke kommet så langt hvis hun ikke har en sjanse fra disse 2 mentorene, betyr så mye for henne, Marshar og Chris, og da verten skulle uttale vinneren, håpet hun at det kunne være henne og hun gjorde det.

Tidligere var det hennes største glede at hun ble valgt av treneren sin til å være en av de fjerde siste modellene som representerte Team Chris. Videre, denne sesongen sin tidligere coach Marshar Vadhanapanich quited og ble erstattet av Chris Horwang, derfor Grace har 2 trenere var hennes lykkeligste og lykkeste øyeblikk i dette spillet.

Mens hun var i konkurransen, ble hun kjent for å være en av de fremtredende kandidatene blant showet på grunn av hennes talent og positive holdning som ble vist av mange intervju scener i denne sesongen. Det er derfor når resultatet viser seg at alle var glade for det.

Hun ønsket å passere kjærligheten fremover sine to elskede mentorer, hun ønsket å takke Marshar for å gi henne en sjanse til å være i dette showet og også takke Chris for at hun skulle være i en siste runde. Videre, på sin store dag, ikke bare hennes fans som kom til å hylle henne i finalen, har hun sin spesielle kjekke gjest fra Finland. Kjæresten hennes har også gitt henne en klem og kyss på hennes suksess. La oss ta en titt på hennes søte øyeblikk med MK, ingenting ville være mer heldig enn ham å ha en så nydelig kjæreste som henne.
GRACE vinner The Face Thailand GRACEFULLY!

Som hennes 2 mentorer Chris og Marshar sa om Grace om hennes suksess. Marshar sa at hun var veldig glad for at hun var den første og eneste mentoren som plukket Grace for å være sammen med hennes lag, til Chis tok en viktig rolle og tok vare på Grace og Julie etter at hun uventet sluttet showet. Grunnen til at hun plukket henne fordi hun syntes Grace har sin egen karakter og hun var så stolt av å være en del av denne glamorøse suksessen.

Chris avslørte at hun var veldig fornøyd da hun hadde sjanse til å bli med en annen halvdel av konkurransen. "Jeg prøvde å gjøre alt som ralated med hva Mashar har lært henne og Grace skuffet aldri henne fordi hun gjorde alt sitt beste, og i dag gjorde hun det endelig!"

Når det gjelder hennes familiebakgrunn, kunne en annen spotlight på sosiale medier ikke vært noen, men hennes elskede bror, Nithipat "Art" Boonchompaisarn. Den nybegynnere som nettopp har uteksaminert seg fra Vajiravudh College, en privat all-boys boarding school ligger ved Dusit.

GRACE vinner The Face Thailand GRACEFULLY!

GRACE vinner The Face Thailand GRACEFULLY!

Sist men ikke minst, garvet hud er ikke et hinder, forskjell betyr ikke negativ, så jeg vil at alle skal ha tillit til seg selv og bare ikke gi opp drømmen din. sa hun etter at den siste turen er avsluttet.

GRACE vinner The Face Thailand GRACEFULLY!

Hvis du vil være en av hennes fans, følg hennes oppdateringer på instagram: @shesgrace og Facebook: Grace NB.

Kilder:

https://women.kapook.com/view170454.html

http://news.sanook.com/2208882/

http://campus.sanook.com/1384477/

https://women.kapook.com/view168154.html

Leave A Comment

20 − = 14