Emma Stone Diet og treningsøkt

26 år gammel, New York-født skuespiller, Emily Jean Stone, bedre kjent som Emma Stone til deg og jeg - jenta fra Easy A, Zombieland, Crazy, Dumb, Love, and the Help. Det brennende røde hodet er kjent for ikke å holde munnen lukket på problemer som betyr det meste for henne, og det er hennes smittsomme og lyse personlighet som gjør henne vakker, hennes fantastiske utseende til side.

Emma Stone Diet and Workout _01

Selvfølgelig vet enhver skuespillerinne som er verdt hennes vekt i Hollywood, hvordan man holder seg og ser både trim og form, og vi kan ærlig si at det aldri har vært et bilde av denne unge skuespillerinne som ser noe annet enn vakkert.

Emma Stone Diet

Hun liker å holde ting så sunt som hun kan, men hun er en realist - hun vet at det vil være dager at hun virkelig ønsker noe raskt og fettete, som stekt kylling eller kinesisk mat. Den gode nyheten om kostholdet som Emma følger at du får lov til å spise de "dårlige" matene. Det er bare å trene hvordan man skal spise dem i moderasjon som du trenger å lære. Du må nå vite at hurtigmat hver kveld i uken er dårlig for din helse og vil føre til at du legger på vekt? Den merkelige take-out natten er akseptabelt - vi gjør det hele. Det er når du er en gjentagende lovbryter at du selv har et problem.

Emma Stone Diet and Workout _02

Vi vil råde deg til å unngå krasjdiet hvis du vil gå ned i vekt og holde den av, og det er den linjen som Emma følger også, og tror at de er meningsløse og veldig dårlige for din helse og velvære som i virkeligheten er de.

Hun har en stor frokost som hjelper til med å starte dagen og holde henne fullstendig helt til lunsj, og det vil normalt være noe som havregryn med lavmælk, kanskje noen jordbær, valnøtter og til og med en teskje honning kaster inn for sukker, og lagt loveliness!

Dette er faktisk en veldig god frokost å ha hvis du vil begynne å komme i form - den har alt du trenger. Protein for å gi deg et godt løft av energi som vil forbli hele dagen, pluss for å holde cellene i kroppens helse også. Deretter er det karbohydrater for metabolisme-boost og energi nivåer igjen. Det er også fiber for å hjelpe ting å gå regelmessig, og ikke for mye fett for å holde hjertet ditt i toppstand. I tillegg til at de gode tingene i yoghurt vil bidra til å holde dameens deler fine og sunne, og den store blandingen av vitaminer og mineraler vil holde tarm, hud, negler og hår i god stand, mens yoghurt gir kalsium som hjelper tennene dine og bein. Det høres ut som Miss. Stone kan være på en vinner her, rett?

Resten av dagen er relativt sunn - hvis hun har lyst på en candy bar, får hun en, men hun vil legge merke til trening i ti minutter eller så ekstra senere. Hun prøver å holde ting så sunt som hun kan, og vil alltid vende seg til nøtter, frø og frukt der det er mulig, og med andre deilige og sunne retter som grillet laks, banan smoothies, stekt kalkun, grillet kylling, tunfisk og salater , hun har en diett som er både blandet og deilig, så vel som å være super bra for deg!

Emma Stone Workout

Hun har gitt seg et stort løft av energi med alle de sunne karbohydrater og proteinene i frokosten, og hvilken bedre måte å brenne alt på enn ved litt trening som får hjertet til å pumpe, pulsene dine og hodet ditt fjernet fra stress og belastninger . Pilates er en flott trening for de eksakte tingene, bygger kjernestyrken og slapper av, samtidig som du strekker og styrker musklene dine, og bidrar til å tone hele kroppen også. En annen flott øvelse for alle disse tingene er å svømme - vannets motstand gir deg en treningsøkt som ikke føles som en trening ... til neste dag når alle musklene dine er vondt!

Emma Stone Diet and Workout _03

Å elske utendørs livsstil hjelper virkelig Emma til å holde seg i form, og fjellklatring er noe hun har funnet seg selv å komme inn i; noe som bygger og former overkroppen og abs som ingenting annet på jorden. Hun kombinerer dette med rask gange hvor hun kan, og hun har en ganske vellykket oppskrift på både trening og et ganske sunt kosthold som holder henne glad, og hindrer henne ikke i å spise eller drikke noe av det hun elsker. Hun er en "normal" jente, og hvis hun kan gjøre det, kan vi også!

Leave A Comment

+ 75 = 85