30 Hot Female Actresses Under 30 i 2015

Vi har allerede sett på de hotteste av alle mannlige skuespillere under 30 for 2015, og nå er det på tide for oss å betale damene samme respekt. Vi håper du sitter komfortabelt - det er noen store filmer i dette innlegget, og noen super varme kvinner. Med slike som Emma Watson, Jennifer Lawrence og Nina Dobrev kommer opp, blir dette jam-pakket med sladder!

Uten ytterligere ado hopper vi rett inn i de 30 varme kvinnelige skuespillerne under 30 for 2015!

 1 - Jennifer Lawrence

Hun er varm, hun faller mye og hun ALDRI sier den rette tingen. Jennifer Lawrence, født Kentucky 15. august 1990, er jentens jente, er hun ikke? Hun er den eneste skuespilleren gutta vil date, og jentene vil være BFF med og tilsynelatende nå, er hun engang igjen også.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_01

Til tross for å ha oppnådd en Oscar, to Screen Actors Guild Awards, en BAFTA, to Golden Globes og en haug med Critics Choice Movie Awards, har hun hatt en presset dårlig tid på ting som er sent. Hennes on-off forhold med Om en gutt stjernen Nichols Hoult har vært mer slått enn på og de splittet nylig igjen i august 2014 med henvisning til forstyrrende arbeidsplaner som årsaken til splittelsen. Så var det de nakne bildelekkene ....

Hun gjemmer seg ikke av media-frenesen selvfølgelig. Hun håndterte alle vanskelige situasjoner (inkludert den pinlige turen på stjernene da hun gikk for å akseptere sin pris) i ekte jentekraft og hun fortsatte å gjøre det hun gjør best ... Laget et par trefffilmer!

Det er The Hunger Games: Mockingjay - Del 2 utelukkende i 2015 pluss en annen film kalt Glede der hun stjerner sammen med Bradley Cooper og Robert De Niro i dramaet om en sliterende enslig mor. Hold øynene oppe!

2 - Scarlett Johansson

Hun ble 30 for bare et par dager siden 22. november (født i New York i 1984), og hun er fortsatt en av de heteste kvinnene i verden. Dessverre er Scarlett Johansson en annen kylling som har vært i media på grunn av noen svært offentlige fotolekkasjer. Heldigvis har ting blitt bedre for den blonde bombehallen med ny baby, Rose Dorothy født til å forlovede Romain Dauriac i september 2014.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_02

Ikke bare å lage babyer og bli engasjert, hun har vært opptatt med å lage filmer også, og hun har ivrig etterlengtet Avengers: Age of Ultron kommer ut i 2015 hvor hun spiller den fantastiske Sort enke. Pluss ... det er det Jungelboken og hun er stemmen til Kaa i filmen - slithering slangen!

3 - Emma Stone

Oh kom igjen - vi ble alle forelsket i Emma Stone i Lett a, Ikke sant? Hva med Gal dum kjærlighet? Sikkert har du sett den? Hva med hjelpen? Alle elsket den filmen?

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_03

Ett minutt er hun en brennende rødhår, og så er hun en boblende blondine - uansett hårfarge, vi alle elsker Emma Stone både menn og kvinner. Hun kan bare være 26 år gammel (født 6. november 1988 i New York), men hun har sikkert gjort sitt merke på sølvskjermen og har vært en del av noen av de morsomste og mest fantastiske filmene i vår tid.

Hun har vært en travel jente nylig, og har to filmer satt til å bli utgitt i 2015. Det er et prosjekt der Woody Allen sies å være på vei som for øyeblikket er en stor hemmelighet. Det er også en Cameron Crowe-film som kommer ut, som igjen virker superhemmelig. Vi har ikke sett en dårlig film av denne vakre jenta så vi er sikre på hva filmene ende opp med, de vil være kjempebra. Like bra som Superbad! ��

4 - Nina Dobrev

Vi kjenner henne fra Vampyr dagbøkene men Nina Dobrev er ikke bare kjent for sitt TV-arbeid du kjenner. Bulgarskfødte Nina Dobrev er bare 25 år gammel (født 9. januar 1989) og begynner å forgrene seg til filmarbeid.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_04

Det er bare ett filmsett å komme ut i 2015, kalt The Final Girls der Nina spiller en jente som heter Vicki. Alexander Ludwig er også i den nye filmen, og så er Adam DeVine. Det er en horror-komedie, og plottet-linjen høres litt ut som Skrik ... Grieving datter trenger å hevne morens morder. Høres kjent ut, rett?

5 - Amanda Seyfried

Pennsylvanian-født Amanda Seyfried3. desember 1985) kan bare være 28 år gammel, men hun er sikkert et flott navn i skuespilleren. Tatt i betraktning at hun lider av sceneskrekk, panikkanfall og angst, tar hun noen ganske kjedelige roller med filmer som Chloe og Slemme jenter under beltet hennes. Åh og hvem kunne glemme Les Miserables?

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_05

Tro det eller ei, det er ikke færre enn fire filmer med denne vakre blonde som kommer ut i 2015. Fedre og døtre, for eksempel, også stjerner Jane Fonda og Diane Kruger i et drama som lover å være en ganske gritty klokke. Pluss det er det Ted 2 og hun er i det ... Vi kan ikke vente på det! Hør opp hvis du lo som en galning når du så på den første!

Det er en annen Disney-stilfilm som også rammer våre skjermer Panne. Du vil se Hugh Jackman som Blackbeard i filmen også. Levi Miller spiller Peter Pan. Super spent på denne!

Sosialt liv er den fjerde og endelige filmen Amanda Seyfried kommer til å løslate i 2015. Det er en ganske dårlig stab i situasjonen i denne komedien, og det høres ut som en jentene vil se på ...

6 - Vanessa Hudgens

25 år gammel Vanessa Hudgens ble født i California den 14. desember 1988 og har kommet ganske langt siden hennes Zac Efron datingsdager. Oh, kom igjen - vi er alle sjalu. Vi ville gi vår høyre arm å gå på en date med denne hottie, enn si, ha et forhold til ham i fem år. Hun er nå lykkelig med å dele amerikansk skuespiller, sanger og modell Austin Butler nå, men ikke bekymre deg! ��

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_06

Hun har en film som kommer ut i 2015 Kjøkkenvask som er hver eneste komedie-horror du trodde det kunne være. Ed Westwick er i denne filmen, men som legger til totty-faktoren i denne zombie-stilfilmen som lover å være ganske morsom klokke.

7 - Keira Knightley

Britisk født Keira Knightley er en absolutt stunner, ikke sant? Plus hun handlet sammen med Johnny Depp i Pirater av Karibien filmer. Vi er alle sinnsykt sjalu. Født i Islington, London i England 26. mars 1985, er hun nå et husnavn, som kommer langt fra henne Hullet dager hvor hun bokstavelig talt filmet hele filmen i et flott hull under bakken. Det var en våken klokke og ikke alltid hyggelig, og hun har nettopp tatt på seg grittier og grittier siden.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_07

Den nylig giftet Keira (Hun giftet seg med Klaxons - James Righton), har hatt mange filmer utgitt nylig, og det er ganske mange flere å komme også. 2015 ser henne slippe ut filmen Everest. Eventyret / dramaet / thrilleren vil se stjernen hennes sammen med mange Hollywood-greats, inkludert Jake Gylenhaal, Robin Wright, Josh Brolin og Sam Worthington i filmen som ser at gruppen prøver å klatre Mount Everest med katastrofale konsekvenser.

8 - Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning ble født 23. februar 1994 i Georgia, USA, og er kanskje best kjent for sine roller i filmer som 2005 glede med Tom Cruise - Verdenskriget, 2012-hit The Twilight Saga: Breaking Dawn Del 2... faktisk, alle Skumring filmer, Det hemmelige liv av bier, og mye mer.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_08

Hennes sosiale liv holdes relativt privat og hun ser ut til å gå på universitetet mens de holder fast på et stabilt forhold til modell, Jamie Strachan, som hun har vært dating siden 2013, slik at ting ser ut til å gå veldig bra, og med noen få åpenbare hitfilmer på grunn av å bli utgitt i 2015, går flaksen bare fra styrke til styrke.

Franny er den første filmen hun kommer til å bli sett på, og Theo James, Richard Gere og Clarke Peters er også i denne filmen. Dette drama ser ut til å være ganske interessant, og også det andre med et "kunngjort" untitled-prosjekt skyldes også samme år.

9 - Emily Browning

Vi elsket henne i Sucker Punch, og hun var også i 2011-filmen Tornerose men det er flere gode ting å komme fra denne vakre sangskuespillerinnen. Noen ganger er det vanskelig å tro at hun bare er 25 år gammel.

Hun er australsk og ble født i Melbourne den 7. desember 1988, og selv om hun tok en liten pause for å fullføre sine studier, er hun tilbake med hevn med et par filmer på grunn av det neste året eller så.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_09

Shangri-La Suite, for eksempel er et drama som vil se hennes hovedrollet sammen med Skumring legenden Ashley Greene, og kjæresten Luke Grimes også. Legende er også ute i samme år og har Tom Hardy i thrilleren. Det er klart at dette er en må-se film.

10 - Emma Watson

Vi kan ikke tro hvor mye lite britisk Harry Potter cutie Emma Watson har alle vokst opp! Franskfødt Emma er bare 24 år gammel (født 15. april 1990), men hun har noen ganske imponerende ting hakket opp under beltet hennes. Min uke med Marilyn, Perksen av å være en Wallflower, 8 Harry Potter filmer (pluss en kort), og Noah blant mange andre. Det er ganske mange som kommer også ...

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_10

Spenningen regresjon vil se Emma Watson spille en del av Angela Gray i filmen som følger en far (Ethan Hawke) er forpliktet til et mord som han ikke har noe minne om. Det er også dramaet Colonia Dignidad som ser henne bli transportert tilbake til 1973. Til slutt er det La La Land Starter også Miles Teller i filmen som følger historien om en aspirerende skuespillerinne og jazzpianisten som faller for henne.

11 - Teresa Palmer

28 år gammel australsk Teresa Palmer er en modell så vel som en skuespillerinne, og du må innrømme - hun er ganske varm. Hun har vært i noen få filmer gjennom årene, inkludert 2006-skremmingsfestet Grudge 2 i tillegg til Godnatt historier med Adam Sandler i 2008, og hun var også i hitfilmen Varme kropper sammen med Nicholas Hoult, Jennifer Lawrences ex kjæreste.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_11

Det er noen filmer med Teresa Palmer som kommer ut i 2015, og bare en av de som vi ble ganske glade for var Knight of Cups som vil se hennes stjernespill sammen med Christian Bale, Natalie Portman og Wes Bentley. Det er også den ivrige etterlengtede gjenopprettelsen av 1991-filmen med Patrick Swayze - Point Break. Det ser ut til at hun har vært ganske opptatt med tanke på at hun hadde en baby i februar i år (2014) med ektemann Mark Webber, en veletablert skuespiller og regissør.

12 - Odette Annable

29 år gammel Odette Annable ble født i California 10. mai 1985, og du vil sannsynligvis anerkjenne henne fra hennes rolle i 2008-filmen Cloverfield. Vi forsto ikke hva som virkelig foregikk i filmen ... forsto du det?

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_12

Det er ikke alt hun er kjent for selvfølgelig. Det var 2009 Jessica Alba-filmen De ufødte som hun spilte i, pluss 2006-tallet Ferien og 2007-filmen transformers.

Sannheten om Lies er hennes film fra 2015, og det er satt til å være en god en. En rom-com med en fyr i en sammenflettet web av løgner, det ser ut til at det kan være ganske morsomt! ��

13 - Kat Dennings

De fleste av oss elsker Kat Dennings fra hit TV-showet Fattige jenter men hun var også i 2011-filmen Thor, 2008-filmen Nick & Norahs uendelige spilleliste og The House Bunny som ble utgitt i samme år.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_13

Å skrive kjærlighet på armene hennes er 2015-filmen å se etter om du er en fan av denne brunette skjønnheten, og du vil se henne spille hovedrolle i drama-biografi stilfilmen. Du finner også Chad Michael Murray, Mark Saul og Rupert Friend i filmen.

14 - Ahna O'Reilly

Kanskje best kjent for hennes rolle som Elizabeth Leefolt i 2011-filmen Hjelpen, Ahna O'Reilly (født i California 17. februar 1985) har ganske mange filmer på hennes CV! Hun debuterte i 2003 i Bill intern og siden da har gått fra styrke til styrke med hovedrollen i en ganske imponerende streng film. 2008 så henne inn Glemmer Sarah Marshall, hun hadde en liten rolle i hit-tv-serien Vampyr dagbøkene i 2011, dukket opp i Hvordan jeg møtte din mor, og er satt til å vises i en av de mest spennende filmene fra 2015.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_14

Sleepwalker er en thriller som vil se Ahna skuespillere sammen med Rachel Melvin og Richard Armitage, og er definitivt en for å holde øynene skli for.

15 - Dianna Agron

En regissør, sanger, danser og amerikansk skuespillerinne, Dianna Agron, er bare 28 år gammel, men har hatt ganske karrierebakgrunn. Født i Georgia 30. april 1986, er hun veldig kjent for sin del i Glede franchise samt å kunne skryte av å være i filmer som Christina Aguilera og Cher-samarbeidet i 2010 - Burlesque, 2011 s Jeg er nummer fire, og mye mer.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_15

2015 er satt til å være et godt år for denne lille kjolen med fire rapporterte filmer på kortene - headlock, En konspirasjon på Jekyll Island, Naken og Berømt. Det er en konspirasjon på Jekyll Island at vi er ganske glade for - denne thrilleren vil også stjerne Minnie Driver og Ed Westwick!

16 - Lily Collins

En annen britisk skjønnhet på listen og denne gangen kommer vi til 25 år gamle Lily Collins. Født i Surrey, England den 18. mars 1989, er hun kanskje bedre kjent for roller som Speil speil med Julia Roberts i 2012, eller til og med Den blinde siden i 2009.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_16

Ikke bare en skuespillerinne, hun modeller også, selv om 2015 viser seg å være et godt år for sin skuespiller karriere i stedet for hennes modellering en. Det er et untitled prosjekt på grunn av å komme ut i året med Warren Beatty bak den. La oss se på dette rommet for å se hva som skjer?

17 - Mia Wasikowska

Alice in Wonderland Skuespillerinnen Mia Wasikowska kan bare være 25 år gammel, men det har ikke stoppet henne fra å prøve å lage et navn for seg selv i Hollywood. Født i Australia den 14. oktober 1989, startet hun faktisk sin karriere med australsk film og TV før de flyttet til USAs sølvskjerm, men med filmer som 2011 Jane Eyre bak henne ser det ut til at hun er oppe!

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_17

Crimson Peak er filmen å se opp i 2015, spesielt hvis du håper å få et glimt av denne kutten, og med Charlie Hunnam i det også, vil du ikke være kort for mannlig øyehag å undre seg over. Det er bare synd at han ikke spiller ledende rolle i Femti nyanser av grått lenger ... Sukk.

18 - Zoey Deutch

Født i LA 10. november 1994, kan 20 år gammel Zoey Deutch være ung, men det betyr ikke at hun ikke vet hva hun gjør. Allerede med hovedrollen i noen få filmer som har gjort overskriftene som 2011 Ringer med Sarah Michelle Gellar, eller 2014-filmen Vampyrakademiet, hun har noen flere til å komme med, inkludert 2015 Gode ​​barn - En komedie som også stirrer Ashley Judd.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_18

19 - Saoirse Ronan

Med tanke på at hun kom fra The Bronx i New York City, har Saoirse Ronan ikke gjort så mye for seg selv med nominasjoner for BAFTAs, Golden Globes og Academy Awards som flyr seg, spesielt etter 2007-filmen med James McAvoy og Keira Knightley - Attonement.

Saoirse Ronan

Selvfølgelig kan du ikke glemme hennes rolle i 2011-filmen Hanna, eller 2014-filmen Grand Budapest Hotel, eller 2009 De nydelige bena.

I disse dager er hun flyttet ganske langt fra The Bronx, velger å bo i Irland, og hun lager fremdeles filmer. Hun har faktisk to filmer som kommer ut i 2015 - Brooklyn som er et rom-com med litt drama satt tilbake på 1950-tallet i Irland. Pluss det er det Stockholm, Pennsylvania som også stjerner Cynthia Nixon fra Sex og byen, og er et drama - thriller vi ser frem til!

20 - Brie Larson

Hun kom til å star sammen med Channing Tatum i hitfilmen 21 Jump Street så øyeblikkelig er vi sjalu av denne 25 år gamle skuespillerinnen. Født i California 1. oktober 1989, har hun faktisk vært i ganske få filmer som vi likte å se på. 2013-filmen Don Jon fikk oss til å le for det meste, og det er noen få filmer som skal komme ut for 2015 også.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_20

Det er Brooklyn Bridge, Rom (som hun for tiden filmer), Graving for ild og Trainwreck. Det er også Basmati Blues Det høres ut som det kan være en god klokke.

Graving for ild ser ganske interessant ut - et drama også med Anna Kendrick og Orlando Bloom. Faktisk har vi ikke sett Orlando for en stund ... Det er godt å se at han er tilbake! Tilbake til Graving for ild skjønt, og det følger en mann og kone og smerter av å ha et langsiktig forhold. Det er noe jeg er sikker på at vi alle kan forholde seg til!

21 - Gemma Arterton

Født i Kent, England (bare en halv time unna hvor en av våre britiske forfattere vokste opp!), Gemma Arterton er en 28 år gammel skuespillerinne som er ansvarlig for noen av de mest livsforandrende filmene i vår tid, selv om du kanskje ikke har innsett det enda. Med trefffilmer som Prins av Persia filmer, Hansel & Gretal: Heksejegere, og Bond-filmen Quantum of Solace bak henne har hun vært en travel jente de siste årene, og det ser ikke ut til at hun sakter seg når som helst, med minst tre filmer satt til å bli utgitt de neste par årene, og en av dem kommer ut i 2015.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_21

Rød og Grays er for tiden i forproduksjon og vil se Gemma Arterton spille stemmen til Sammy i den animerte filmen som følger en krig mellom røde og grå ekorn. Det høres ut som en stor barn og små barn vil nyte og la oss innse det; vi alle elsker en god animert film. Husk hvordan bonkers verden gikk over filmer som Shrek og Toy Story? Det er på tide vi hadde en god ny en å nyte!

22 - Jessica Szohr

Det var Gossip Girl den første skutt 29 år gamle Jessica Szohr til berømmelse, men hun er siden forgrenet ut i filmens verden og overraskende nok, har et par ganske store bak seg allerede. Husker du 20013-filmen Internship? Hun var i den ene. Hun var også i den så ille-det-var-morsomme 2010-filmen Piranha 3D. To nattstand i 2014 er den som hun synes mest populær i disse dager, selv om det er et par nye som skal komme ut i 2015 at du skal holde øynene skli for.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_22

Club Life kommer ut neste år og ser Jessica Szohr sammen med Robert Davi i dramaet etter en nattklubbpromotor som desperat prøver å lage et navn for seg selv i den tøffe verdenen i New York City. Høres ut som en vi kanskje bare liker!

23 - Julianne Hough

26 år gammel skuespillerinne, danser og sanger-sangskriver Julianne Hough er best kjent for den galne, gode gjenopprettingen av den gamle filmen Footloose. Husker du den søte møtt, litt stygg jenta i den filmen? Vel, Julianne spilte hovedrollen.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_23

Hun har ikke vært i mange filmer gjennom årene, men hun var i 2010-filmen Burlesque (selv om en liten del) og også 2013-filmen Alderen klippe. Det er en film på grunn av å komme ut snart kalt Kurve som vil stjerne denne vakre lille skuespillerinnen og en ganske stygg ulykke i bilen hennes etter å ha kommet i kontakt med en hitchhiker. Vi elsker en god thriller!

24 - Abigail Breslin

Hun kan bare være 18 år gammel, men New York-født Abigail Breslin er sikkert et navn for seg selv. Hun har vist seg i sin første reklame i en alder av tre år, og har vært vant til spotlighten en stund, og dette har kanskje hjulpet henne i kjøringen for å komme seg til toppen. Født 14. april 1996, har hun stjernespillet i 2006-filmen Lille frøken solskinn, 2009 s Zombie, 2011 s Rango og til og med 2002 Tegn.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_24

Det er bare en film på grunn av Abigail i 2015 (selv om det er noen flere på vei til 2016/17) og dette er Maggie som nylig har fullført filming. En annen zombie stilfilm som følger Abigail som hovedrollen til Maggie med Arnold Schwarzenegger og Joely Richardson som handler sammen med henne.

25 - Sophie Turner

En annen britisk skjønnhet og Sophie Turner, en 18 år gammel skuespillerinne, ble født i Northampton, England 21. februar 1996. Sannsynligvis best kjent for hennes rolle i det treffede TV-showet Game of Thrones som Stansa Stark, det ser ut til at hun har bestemt seg for å filialere videre inn i filmarbeid, med en rekke filmer med stjernespillet hennes som skal utgis i 2015.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_25

Knapt dødelig er bare en av disse filmene og også stjernene Jessica Alba i et action-eventyr / komedie om en tenårings spesial ops-agent.

Hvis det ikke er helt en kopp te, vil du kanskje sjekke ut Alene hvor Sophie Turner skal spille Penelope - en jente som befinner seg i en krigseveteran (Mark Kassen) som lider av PTSD.

Det er også den etterlengtede Mary Shelleys monster som ser ut som det kan være veldig bra å filme for å fange, og med Jeremy Irvine som stirrer sammen med henne i dramafilmen, er det en sjanse for noe øye-candy også.

26 - Emilia Clarke

En annen Thrones spill skjønnhet, Emilia Clarke er en 27 år gammel skuespillerinne igjen fra England, men denne gangen, London. Hun ble født 1. mai 1987 og har faktisk fått en Emmy-nominasjon for hennes del i TV-showet.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_26

En annen pen TV-jente som synes å ha lyst til å bli med i greats i filmer, det er et par som kommer ut i løpet av de neste månedene, og bare en er spesielt Terminator: Genisys, en film som vi allerede har nevnt et par ganger.

Det er også en annen film som hun for tiden filmerer kalt Stemme fra steinen som ser ganske freaky ut - hold øynene dine ut for det!

27 - Heather Morris

Vi tar deg med en annen skuespillerinne fra verden av Glede og denne gangen er det Heather Morris, den 27 år gamle fra California. Født 1. februar 1987 er hun en modell, sanger og danser, samt en skuespillerinne, og har bare en film som kommer ut i 2015 som heter Mest sannsynlig å dø.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_27

En skrekkfilm med et plott som er så skummelt som tittelen, blir Heather Morris sammen med Perez Hilton, Skyler Vallo og Jake Busey for å komme sammen i en film basert på en tiårsmessig høyskole ...

Det har vært et travelt år for denne vakre dame som i august 2014, hun ble forlovet med en fyr hun gikk på videregående skole med (men visste ikke den gangen) kalt Taylor Hubbell. De har også en baby gutt sammen kalt Elijah som er litt over et år gammel.

28 - India Eisley

Kjent for sin rolle i 2008-filmen Det hemmelige livet til en amerikansk tenåring, India Eisley er en liten baby på bare 21 år gammel. Født i LA 29. oktober 1993 kan du også se henne inn Underverden: Awakening tilbake i 2012 og også 2014-filmen Drage. Det er Forbannelsen til sovende skjønnhet at vi ser frem til - en av hennes 2015-filmer. Å bli med dette er to andre - Sosial selvmord som regnes for å være en spenning som undersøker hva som trengs for å få deg selv lagt merke til på internett. Det er bundet til å være en ganske kontroversiell klokke, det er sikkert.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_28

Hvis du vil ha noe litt mer spennende, kan du alligevel sjekke ut hennes tredje og siste film for å komme ut i 2015 - Sitter Cam.

29 - Samantha Barks

24 år gamle Samantha Barks fra Isle of Man, England ble født 2. oktober 1990. En sanger og en skuespillerinne finner du henne i alt fra TV til film, selv om det var hennes rolle i Les Miserables som skutt henne til berømmelse.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_29

Administrerer for å jonglere hennes forhold til musiker og skuespiller Richard Fleeshman med sin travle karriere (i motsetning til noen andre kjendiser vi kunne nevne) har hun jobbet hardt for 2014 og 2015 med et par filmer som fortsatt er satt til å bli utgitt før årets slutt, pluss ett sett for 2015 også. Caesar er filmen tilpasning av Shakespeare fortellingen, og du vil se henne spille den delen av Portia.

30 - Jena Malone

En annen skuespillerinne som bare har blitt 30 år den 21. november, er Jena Malone fra Nevada en oppadgående skuespillerinne som har ganske mange prestasjoner under beltet hennes, til tross for at hun er relativt ung. Hun var i 2011-filmen Sucker Punch sammen med Emily Browning, og kan også ses i 2005-filmen Stolthet og fordom, 2007-filmen Into the Wild, pluss 1997-filmen Kontakt.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_30

Bunnen av verden er den første filmen Starring Jena Malone som er satt til å bli utgitt i 2015, og vil se henne skuespill sammen med Douglas Smith og Ted Levine i en thriller som vil mystify you. Du kan alltid bare sjekke henne ut i The Hunger Games: Mockingjay Del 2, Selvfølgelig, og ingen av oss kan vente på den filmen. Hun er også midt i filmen Batman v Superman: Dawin of Justice som, la oss innse det; alle gutta skal virkelig nyte. Det har Ben Affleck, Amy Adams, Henry Cavill og Diane Lane i det også, så det er rikelig med øye-candy rundt.

Det er mange oppe og kommende unge skuespillere som setter pris på sølvskjermene med deres tilstedeværelse de neste par årene, så husk, i alle de filmene du ser dem, så du dem først! Er det noen som du tror har blitt slått av listen? Gi meg beskjed om dine tanker og kommentarer nedenfor!

Mens du er der, hvorfor ikke sjekke ut 30 Hot Male Actors Under 30 for 2015?

Leave A Comment

13 − 9 =