25 Hotteste asiatiske mannlige skuespillere

Vi vil gjerne se flere asiatiske skuespillere med hovedrolle i Hollywood fordi de er varme, varme. Generelt er asiatiske menn perfekte. De er stolte av vakkert skulpturerte kropper, feilfri hud og super mørke øyne som sjelden eksisterer blant internasjonale mannlige kjendiser. Nevnte vi at flere av disse skuespillerne også er virkelig talentfulle? Noen har stjernespillet i berømte TV-serier og filmer som "Fast and Furious", "Memories of a Geisha", "Covert Affairs", "The Mentalist", "Hawaii Five-0" og mer - du har kanskje allerede gjettet noen få navn . Her er en komplett liste med 25 av de hotteste asiatiske mannlige aktørene i øyeblikket.

1. Ian Anthony Dale

1.Ian Anthony Dale

Ian Anthony Dale er kanskje ikke den mest berømte asiatiske skuespilleren i Hollywood, men han er definitivt den hotteste. Han er feilfri - de øynene er bare fantastisk. Han hadde små deler i filmer som "The Hangover", "Tekken" og "The Bucket List", men han er ekstremt kjent for sine roller i TV-programmer som "Hawaii-Five 0" og "Murder in the First". I dag er Ian Anthony Dale en amerikansk skuespiller; hans foreldre er japansk, og han er også av engelsk og fransk avstamning. Perfekt oppskrift på sex-appell er du ikke enig.

2. Jonathan Stanton

2.Jonathan Stanton

Født til en sydkoreansk mor og en italiensk far, sparker Jonathan Stantons karriere bare av. En dag, hans gode utseende og frekk sjarm kan få ham som drømmer Hollywood-delen, han har vært ute etter så lenge. Inntil det skjer, må vi bare lene seg tilbake og kaste seg over den perfekt formede kroppen av hans. Stanton hadde episodiske roller i "CSI Investigation" og "Castle", og han avsluttet nettopp en kort film kalt "The Scuttlebutt Assassins", hvor han har en ledende rolle.

3. Tim Kang

3.Tim Kang

Tim Kang har de søteste dimples. Det er så synd at han ikke ler mer i den anerkjente TV-serien "The Mentalist". Bortsett fra å være en stjerneskuespiller, er Kang ganske intellektuell. Han har en grad i statsvitenskap og en mastergrad i kunst fra Harvard University. Berømt for sin rolle som Detective Kimball Cho i showet, hadde Kang episodiske roller i "The Unit", "The Office", "Third Watch" og mer.

4. Daniel Dae Kim

4. Daniel Dae Kim

Daniel Dae Kim er en sexy asiatisk skuespiller. Han ble født i Busan, sørkoreanske, men vokste opp i USA fra en alder av to. Berømt for å spille Jin-Soo Kwon i den prisbelønte TV-serien "Lost", er dette armet sitt nyeste gjennombrudd i Hollywood hans rolle som Chin Ho Kelly i "Hawaii-Five 0". Dae Kim har den mest vanlige, men likevel attraktive kroppen. Den sterke benstrukturen og piercing øynene gjør at han står over mengden.

5. Rick Yune

5.Rick Yune

Berømt for å skildre den dårlige fyren i filmer som "The Fast and the Furious" og "Die Another Day", er Rick Yune også en produsent og en kampsportsekspert. Ta en god titt på ansiktet og kroppens damer! Kan du tro at han er 43? Selv om Yune er av koreansk avstamning, var han faktisk født i USA. I sine tidlige år gjorde han også noen seriøse modeller for Polo Sport og Versace. Hvis du vil se mer av hans gode utseende, begynn å se på TV-serien "Marco Polo".

6. Daniel Henney

6.Daniel Henney

Kjennetegnet til stjernespill i filmer som "Seducing Mr. Perfect", "X-Men Origins: Wolverine" og "The Last Stand", er Daniel Henney av irsk og koreansk avstamning. Den amerikanske modellen ble skuespilleren ser helt nydelig ut. Han ser ut som en pustende Ken dukke. Selv om han er 35 nå, har han den mykeste babyhuden og de lyseste tennene. Og de sier perfektion eksisterer ikke!

7. Sendhil Ramamurthy

7.Sendhil Ramamurthy

Ramamurthy ble født 17. mai 1974 til en indisk mor og indisk far. Begge var leger som immigrert til USA før han ble født; Teknisk er han amerikansk. Denne kjekke fyrens skuespillerkarriere skyrocket da han landet en rolle i TV-serien "Heroes". Han opptrådte også i "Covert Affairs" for et par sesonger, så vel som i "Beauty and the Beast". Sendhil har det mest forførende utseende; Det er synd han er gift siden 1999.

8. Lee Byung-hun

8.Lee Byung-hun

Sørkoreanske skuespilleren Lee Byung-hun er også en kampsportsguru. Alder 44, han har en upåklagelig kroppsbygning og ganske forførende holdning. Han ga seg et navn etter at han hadde oppstått i filmen "G.I Joe: Rise of the Cobra" og oppfølgeren, "G.I Joe: Retaliation". Født i Seoul, Sørkoreanske, gjorde Lee Byung-hun sin debut i USA tilbake i 1991. Vi kan fortelle at han har en lidenskap for fitness også. Har du sett bedre utseende abs enn hans?

9. John Abraham

9.John Abraham

Opprinnelig fra Mumbai, India, er John Abraham faktisk en vellykket modell som skuespiller og produsent. Etter å ha gjort mange reklamer og kampanjer for kjente merkevarer på 90-tallet, begynte Abraham å snu sin oppmerksomhet til å handle. Etter å ha blitt vist i mange moderne indiske filmer, begynte den flotte superstjernen å ta stor oppmerksomhet med sin fantastiske kroppsbygning. Og vi må innrømme at han er nydelig!

10. Dev Patel

10.Dev Patel

La oss nå gå videre til yngre asiatiske skuespillere som tar tak i Hollywood. Dev Patel er en av dem; 24-åring var Patel gjennombrudd i 2008 da han landet en ledende rolle i blockbuster-filmen "Slumdog Millionaire". Akkurat nå kan den talentfulle skuespilleren ses i det britiske tv-dramaet "Skins", 2012-filmen "The Best Exotic Marigold Hotel" og i HBO TV-showet "The Newsroom".

11. Steven Yeun

11.Steven Yeun

Opprinnelig fra Seoul, Sør-Korea, immigrert Steven Yeuns familie til Canada og USA kort tid etter at han ble født. Den flotte skuespilleren er kjent for sin del i den anerkjente TV-serien "The Walking Dead". Han hadde også episodiske deler i "The Big Bang Theory", "Warehouse 13", "The Soup" og andre. Når det gjelder hans kroppsbygning, må vi innrømme at han er ganske uimotståelig og enkelt forresten.

12. Ken Watanabe

12.Ken Watanabe

Ken Watanabe er en vellykket japansk skuespiller som ikke trenger en introduksjon. Hans skuespillerkarriere startet klokken 24, og selv om han nå er 55, ser han fortsatt veldig varmt ut. Gjennom årene hadde Watanabe mange interessante filmdeler; han spilte i "The Last Samurai", "Batman Begins", "Memories of Tomorrow", "Inception" og selvfølgelig "Memories of a Geisha".

1. 3. Leonardo Nam

13.Leonardo Nam

Opprinnelig fra Buenos Aires, Argentina, er Leonardo Nam av koreansk avstamning. Etter å ha studert arkitektur i New South Wales vendte Nam til å handle. Han landet sin første viktige rolle i 2004, i filmen "The Perfect Score"; han fikk sin store pause i 2006 da han hadde dukket opp i "The Fast and the Furious: Tokyo Drift". Hvordan kan vi glemme den unge asiatiske med blondt hår?

14. Sung Kang

14.Sung Kang

Hei der nydelig! Hvem ville ha trodd at cutie-kaken som spilte Han i "The Fast and the Furious" -franchisen er 42 år gammel? Født i USA til sydkoreanske innvandrere, gjorde Kang sin første viktige rolle i filmen "Better Luck Tomorrow". Gjennom årene hadde han også episodiske roller i ulike TV-serier som "CSI: Crime Scene Investigation", "Easy to Assemble", "Monk" og andre. Vi elsker sikkert hans sex-appell og litt mystisk utseende!

15. BD Wong

15.BD Wong

Født i San Francisco, California, er BD Wong av kinesisk avstamning. Hans mest minneverdige prestasjon var en Broadway Show i 1988 som brakte ham en Tony Award. Akkurat nå er den talentfulle skuespilleren 54 år gammel, og han tar fortsatt stor oppmerksomhet med sin fantastiske prestasjon i "Law and Order: Special Victims Unit". Til tross for hans sterke utseende og profesjonelle holdning i showet, er Wong en ganske morsom fyr i det virkelige livet.

16. Nicholas Tse

16.Nicholas Tse

Hong Kong sanger, låtskriver og entreprenør Nicholas Tse er også en kjent skuespiller, kjent for sin rolle i "The Prequel", som han faktisk mottok Hong Kong Award for Best New Performer. Alder 34, Tse sluttet seg sammen med Jackie Chan i filmen "New Police Story". Nicholas Tse er sikker på hvordan han får et inntrykk, med gutterlig utseende, en interessant holdning og en ganske forvirrende personlighet. Vi er trist å informere damer om at han er gift!

17. Jet Li

17.Jet Li

Opprinnelig fra Beijing er Jet Li en av de mest kjente kinesiske aktørene i USA. Han hadde ledende deler i anerkjente filmer som "Shaolin Temple", "Once Upon a Time in China", "Romeo Must Die", "Kiss of the Dragon" og "Unleashed" for bare å nevne noen. Bortsett fra å være en utmerket skuespiller, er Jet Li også wushu-mester og kampsportsekspert. Han kan være 51 år nå, men han er fortsatt ganske attraktivt. Han har vært gift siden 1999, så tilbake av damer!

18. Vann Bin

18.Won Bin

Den sydkoreanske skuespilleren Won Bin begynte å samle internasjonal anerkjennelse etter at han dukket opp i TV-dramaet "Høst i mitt hjerte". Etter å ha utført sine militære oppgaver i den sørkoreanske hæren, kom Won Bin tilbake til skjermen i 2008. Noen av hans nyeste filmer inkluderte "Mother", "Taegukgi" og "The Man from Nowhere". Alder 37, super hot skuespilleren har aldri sett bedre ut. Han har den mest perfekte porselenhuden og det største håret. Hva mer kan vi be om?

19. Hiroyuki Sanada

19.Hiroyuki Sanada

Den japanske skuespilleren Hiroyuki Sanada fikk sin store pause i 60-årene, i filmen "Game of Chance". Men filmen som gjorde ham kjent, var "The Shogun's Samurai" fra 1978. Gjennom årene har vi sett Sanada er mange blockbuster filmer som "The Wolverine", "Sunshine" og "47 Ronin". I en alder av 54 er det trygt å si at han ser ganske bra ut. Bortsett fra en imponerende holdning i filmer, vet den japanske skuespilleren sikkert hvordan man får et inntrykk. Hvordan kan vi motstå smilet?

20. John Cho

20.John Cho

John Cho kan se underage fordi han er så søt og morsom; han har et så interessant guttlig utseende som aldri blir gammelt. I virkeligheten er han 42 - vi kan fortsatt ikke tro det! Den sørkoreanske skuespilleren er kjent for sin rolle i filmen "Harold & Kumar", men han har blitt sett på mange andre film som "American Pie", "Better Luck Tomorrow", "Star Trek", "Yellow" og andre . Cho kan også ses i TV-serier som "Sleepy Hollow" og "Selfie".

21. Yun-Fat Chow

21.Yun-Fat Chow

Berømt for sine dårlige guttroller i filmer som "Hard Boiled" og "Killer", er Yun-Fat Chow 2nd høyest betalte skuespiller i Hong Kong. Han kan være 59, men han ser fortsatt flott ut. L.A Times proklamerte ham den "kuleste skuespilleren i verden"; Selv om han har det mest grufulle utseendet, er han en ganske morsom fyr i virkeligheten. Du kan huske ham fra et annet kjent bilde som "Anna og The King", "Pirates of the Caribbean: At Worlds End" og "From Vegas to Macau".

22. Reggie Lee

22.Reggie Lee

Opprinnelig fra Filippinene, reiste Reggie Lee til stjernen da han landet en rolle i den anerkjente TV-serien "Prison Break". Alder 40, den kjekke skuespilleren er utrolig talentfull. Han opptrådte også i "The Dark Knight Rises", "Dra meg til helvete" og "Gale dumme kjærlighet". Akkurat nå spiller han sersant Wu i den berømte TV-serien "Grimm".

23. Aaron Yoo

23.Aaron Yoo

Født i New Jersey til koreanske foreldre skyroket Aaron Yoos skuespillerkarriere da han dukket opp i filmen "Disturbia". Han er 35 akkurat nå, og vi må innrømme at han ser ganske sexy ut. Han har håret, de perfekte tennene, kroppen og holdningen - hele pakken. Noen andre filmer han spilte inn i: "21", "Nick og Norahs uendelige spilleliste", "American Pastime" og "Friday the 13th”.

24. Donnie Yen

24.Donnie Yen

Hong Kong skuespiller og kampkunstner Donnie Yen flyttet til USA i en alder av 11. Han scoret sin første filmdel i 1984 i "Drunken Tai Chi". Hans gjennombruddsrolle var i "Once Upon a Time in China II", der han spilte General Nap-Ian. Noen av hans mest kjente filmer er "Ip Man", "Hero" og "Blade". Bortsett fra å være spesialist på kampsport, vet Yen sikkert hvordan han skal skjule sin virkelige alder (51). Det er så urettferdig at asiatiske menn ser så varmt ut på 50-tallet!

25. Godfrey Gao

25.Godfrey Gao

Taiwansk skuespiller Godfrey Gao er en sexy skuespiller og supermodell. Hans mest anerkjente filmdeler var i "The Mortal Instruments: City of Bones", "101 Forslag" og "Alt om kvinner". Han har kanskje ikke den skarpeste karrieren som skuespiller, men ser på hans kropp - han er nydelig. Det er god tid for Gao å kaste noen hjerter i fremtidige romantiske komedier og actionfilmer.

Der har du det damer, 25 av de hotteste asiatiske mannlige skuespillerne i øyeblikket. Noen av dem er strålende skuespillere, mens andre fortsatt er nybegynnere i denne bransjen. Heldigvis er vi ikke rangering talent, men godt utseende, så nyt!

Leave A Comment

85 − = 77