20 Hotteste Bollywood-aktører fra 2014

Du kan alltid stole på Bollywood for å underholde deg med sine fargerike historier, flotte steder, fascinerende antrekk, fantastiske danser og varme menn! Snakker om varme menn, her er de hotteste Bollywood-aktørene i 2014!

1. Aamir Khan

1

Aamir Khan tar lett kaken for å være Bollywoods mest fornuftige og innflytelsesrike skuespiller. Etter å ha startet sin Bollywood karrierevei tilbake i 1984 med Qayamat se Qayamat Tak, fortsetter Aamir å imponere oss med inspirerende forestillinger hver gang (Vi er villige til å glemme Dhoom 3 noensinne har skjedd). Selvfølgelig, hans filmer kan forstyrre en kontrovers nå og da, som hans siste "PK", men det hindrer ham ikke i å stå opp for det han tror på, og det er det vi elsker mest om ham. Han er også vert for et veldig populært snakkesal Satyamev Jayate som omhandler Indias følsomme sosiale problemer. Har vi nevnt at han også er så søt som en knapp ?! Vi ønsker at det var mer som han!

 2. Hrithik Roshan

2

Å si at Hrithik Roshan er kjekk ville være underdrivelsen av århundret! Han er Bollywoods versjon av en gresk gud med en fantastisk kropp og den perfekte kinnbenet, for ikke å nevne de mest nydelige grønne øynene du noensinne har sett! Han har også vanvittig dansevansker! Han lagde sin debut i 2000 i Kaho Naa Pyaar Hai og har siden blitt en av Bollywoods mest suksessfulle skuespillere. Noen av hans bemerkelsesverdige filmer inkluderer Mission Kashmir, Koi Mil Gaya og Krrish, hvor han spilte en superhelt! Vel, hva kan vi si, han har definitivt det som trengs for å være superhelte! Unnskyld oss ​​mens vi drar på noen av hans bilder, damer.

 3. Arjun Kapoor

3

Arjun Kapoor er relativt ny til Bollywood gjengen og er også en av de mest lovende. Det vi elsker om ham er at han ikke er redd for å eksperimentere når det gjelder hans filmvalg. Fra sin ganske unike debut i Ishaqzaade til de bedårende 2-statene til den kommende Tevar, fortsetter Arjun å bevise sin allsidighet som skuespiller. Som en tidligere fett barn er Arjuns transformasjon til en absolutt hottie intet mindre enn inspirerende! Kan vi bare si hvor mye vi elsker ham med ansiktshår? Om nom nom!

4. Ranbir Kapoor

4

Ranbir Kapoor aka Puppy face er den sertifiserte heartthrob av Bollywood med sin upåklagelig godt utseende og sjarmerende personlighet. Når du er fra Kapoor-familien, har du store sko å fylle og Ranbir har definitivt lykkes med å gjøre det med fantastiske forestillinger i filmer som Barfi, Rajneeti og Rockstar. Han regnes også for å være en av Bollywoods mest kvalifiserte ungkarler, men det kan snart bli en ting fra fortiden, for hvis grapevine skal troes, ble han bare forlovet med kjæresten Katrina Kaif. Au. Er det lyden av millioner av hjerter som bryter overalt?

5. Siddharth Malhotra

5

"Han er søt!" Var den første tanken vi hadde da vi så Siddharth i sin debutfilm, Årets Student. Jo, han er bare tre filmer gamle, men noe forteller oss at han kommer til å være rundt i lang tid. Kan det være hans vakre brune øyne? Hans swoon-worthy kropp? Den enkle med hvilken han spiller forskjellige figurer på skjermen? Sannsynligvis en kombinasjon av alle tre. Han gjør skjegg ser oh-så-bra og kan rocke omtrent alt antrekk der ute. Han er også en hundelsker og en tilhenger av Peta India. Aww! Vi elsker deg Sid! Også, kan vi se flere av disse absene? Takk skal du ha.

 6. Ranveer Singh

6

Ranveer Singh er INSANELY SEXY ... .there sa vi det! Han er den typen fyr du har hemmelige, lidenskapelige kjærlighetsforhold med. Men det er ikke å si at du ikke kan ta ham hjem til å møte mor, fordi han kan være en ekte charmer når det kommer til det. Ranveer er kjent for å være "bindaas" (ubekymret) og ganske åpent sinnet, og det er derfor vi elsker ham. Han er en absolutt glede å se på skjermen også med flotte forestillinger i filmer som Band Baaja Baraat, Lootera og Goliyon Ki Rasleela: Ram-Leela. Også, enhver som kan danse som det, får automatisk brune punkter!

7. Shah Rukh Khan

7

Bollywood er synonymt med Sharukh Khan aka King Khan. Han kom fra en middelklassefamilie i Delhi og traff seg langsomt, men sikkert, og viste at du ikke alltid trenger familieforbindelser for å gjøre det i Bollywood. Han debuterte sin vei tilbake i 1992 med Deewana, men fortsetter å styre roost till dato. Han har stjernespill i noen av Bollywoods største hits, inkludert Dilwale Dulhaniya Le Jayenge, Kuch Kuch Hota Hai, Swades, My Name er Khan, Devdas og Chennai Express for å nevne noen. Han er en ekte mengde pleaser og du vil finne det vanskelig å ikke bli sjarmert når han åpner munnen. Han er også lykkelig gift med Gauri Khan og er en doting far til sine tre søte barn. aww!

8. Salman Khan

8

Bollywood sikkert elsker sin Khans! Salman Khan er ikke bare smertefullt stilig og sjarmerende, men han er også en av de mest kommersielt vellykkede skuespillerne Bollywood noensinne har sett. Selv om han har vært i rampelyset for mange kontroverser og kjærlighetsforhold, er han mest kjent for sitt gyldne hjerte. Han går ut av sin måte å hjelpe sine nyere co-stjerner og tøver ikke med å vise sine fans hvor mye de mener for ham. Er det ikke bra? Han startet også "Be Human", en veldedig organisasjon for de underprivilegerte. Noen av hans beste filmer inkluderer Maine Pyar Kiya, Hum Aapke Hain Kaun, Hum Dil De Chuke Sanam og Dabangg.

 9. Farhan Akhtar

9

Hva er ikke å elske om Farhan Akhtar? Han er lett på øyet, han har en morder kropp, og han er en absolutt charmer! Han startet sin karriere som skribent og regissør for den banebrytende filmen Dil Chahta Hai, men flyttet raskt til å skuespillere med Rock On, Luck by Chance, Zindagi Na Milegi Dobara, Bhaag Milkha Bhaag, etc. Han kan handle, han kan synge, han kan danse og han kan få hjertet til å hoppe over et slag. Han har også en upåklagelig stilstilstand, er like allsidig som de kommer, og han har et bedårende smil! Jeg kunne gå videre og videre om denne kjæresten, men jeg synes det er på tide å stoppe.

10. Shahid Kapoor

10

Enten er han sikker på at Shahid Kapoor er den perfekte kombinasjonen av varmt og søtt, om han spiller den søte, romantiske gutten ved siden av eller den intense brooding typen eller bare brenner opp dansegulvet! Han startet sin karriere som bakgrunnsdanser, men med det ansiktet var det bare et spørsmål om tid før noen la merke til ham. Hans første film var Ishq Vishk, og det er utrolig å se hvor mye han har utviklet seg som en skuespiller siden. Noen av hans beste filmer inkluderer Jab We Met (så søt!), Kaminey, R ... Rajkumar, og den kritikerroste Haider. Vi kan ikke vente å se mer av ham!

11. Saif Ali Khan

11

Ikke mange skuespillere får en sjanse til Bollywood, men Saif er en av de få heldige som gjorde! Etter å ha debut på 90-tallet med filmer som Parampara, Main Khiladi Tu Anari og Yeh Dillagi, forsvant Saif praktisk talt i nesten et tiår, bare for å gjenopplive i Dil Chahta Hai. Siden da har det vært jevnt seiling for denne glatte snakkehatten med hits som Parineeta, Omkara, Race, og Go Goa Gone. Han og hans kone, Kareena Kapoor, gjør en ustoppelig Bollywood duo!

12. Akshay Kumar

12

Akshay Kumar passer ikke til den konvensjonelle definisjonen av "kjekk", men det er sikkert noe sånn attraktivt om ham! Han startet sin karriere som kokk og servitør før han skiftet til Bollywood, og det har vært en fantastisk reise for å si mildt med blockbusters som Main Khiladi Tu Anari, Hera Pheri, Velkommen, Housefull etc. Han er best kjent for å være en våpenhvile i det virkelige livet for alltid å utføre sine egne stunts i filmer, uansett hvor farlig. Vi elsker at han kan spille en komiker med samme letthet som han spiller actionroller. Han er også den perfekte mannen til kone Twinkle Khanna og en doting pappa til sine to barn.

 13. Arjun Rampal

1. 3

Arjun Rampal er den typen mann som gjør at du går Rawr! Bare se på det myke, stilige ansiktet. Han har kanskje ikke hatt den mest vellykkede Bollywood karrieren, men det tar ikke bort fra det faktum at han uten tvil er en av Bollywoods fineste menn. Arjun startet sin karriere som en modell, men med ligner han, var det ikke lenge før før han laget sin Bollywood-debut. Noen av hans bedre filmer inkluderer Don, Om Shanti Om, Rock On (som vant ham to priser), og Ra.One. Han er gift med supermodel og tidligere Miss India Mehr Jesia, og de to er definitivt en av de bedre parene i bransjen.

14. John Abraham

john

Hvorfor elsker vi John Abraham? To ord: Hans kropp! John er Bollywood bosatt hunk med den slags kropp som gjør jenter (og gutter) svake i knærne. Den beste delen? Han har det søteste smilet for å gå med det, og han er egentlig bare en fin fyr. Aww. Vi elsket ham i Dhoom, Dostana, Shootout på Wadala, og den kritikerroste Madras Cafe. Nå, unnskyld oss ​​mens vi går og swoon på noen flere bilder av denne hottie!

15. Aditya Roy Kapur

15

Selv om det er relativt nytt på Bollywood bandwagon, er Aditya Roy Kapur allerede i ferd med å få ganske superstjerne status. Vi tror det er en kombinasjon av hans krøllete hår, valpens øyne, det kjære smilet og hans imponerende skuespillerkompetanse. Og det er alltid noe om en fyr som ikke er redd for å skildre sin sårbare side, som Aditya gjorde i Aashiqui 2. Mens det er mange rykter om hans forhold til co-star Shraddha Kapur, fastholder han fortsatt fast at han er enkelt. Jippi! Noe forteller oss at vi skal se mye mer av denne kjæresten, og vi klager ikke.

16. Varun Dhawan

16

Ikke mange er heldige å få en stor debut som Varun Dhawan gjorde i Karan Johars Årets Student, men han gjorde det helt klart til rollen. Det er noe om det kjekke ansiktet og den perfekte kroppen (se på de absene!), Som gjør det så enkelt å elske ham. Han ser like fabelaktig ut i dresser som han gjør skjorteløs! Han kan spille den romantiske gutten ved siden av, som han gjorde i Humpty Sharma ki Dulhania, og deretter fortsette å spille en seriøs rolle som han vil snart bli utgitt Badlapur like enkelt. Han er en total hoot å se under intervjuer, og han er en absolutt kjære! Hvis det ikke kvalifiserer ham til å bli kalt en av Bollywoods heteste skuespillere, vet vi ikke hva som gjør.

17. Randeep Hooda

17

Randeep Hooda har hatt en rulleskøyter av en Bollywood karriere, men det er noe om denne snakken, mørk og kjekk skuespiller som gjør at vi vil ha mer av ham! Vi elsket ham i Monsoon Wedding, D, en gang i Mumbai, Saheb Biwi Aur Gangster og nyere motorvei. Det er ingen tvil om at denne soky hunk er så talentfull som han ser bra ut og vi ønsker ham en lys fremtid!

18. Imran Khan

18

Det er ikke lett å lage et navn for deg selv når du går inn i Bollywood som "Aamir Khans nevø", men den sjarmerende og søte Imran Khan har nettopp gjort det! Denne lette eyed cutie synes å være den søte gutten ved siden av, som definitivt har en hemmelig stygg side. Blunke. Vi elsket ham i Jaane Tu Ya Jaane Na, jeg hater Luv Storys, Mere Broder Ki Dulhan og selvfølgelig den morsomme Delhi Belly. Han er også ganske sosialaktivist og en tilhenger av PETA. Det vi elsker ham for de fleste, er hans langvarige forhold til nå kone Avantika Malik. De har vært sammen 14 år og har nå en kjære baby jente, Imara. aww!

 19. Sushant Singh Rajput

19

Den flotte Sushant Singh Rajput startet sin karriere på fjernsyn og gjorde nylig sin Bollywood-debut med den anerkjente Kai Po Che. Han er en fantastisk skuespiller, en flott danser, og lett på øyet. Noe forteller oss at hans beste er ennå å komme.

 20. Ayushmann Khurana

20

 Ayushmann er like søt som de kommer! Det beste med ham er at han har stemmen til en engel! Nå hvem liker ikke en fyr som er musikalsk begavet? Selvfølgelig gjør det ikke vondt at han også er 10 på 10 i utseendet. Han var fantastisk i Vicky Donor og Nautanki Saala, og vi kan ikke vente å se hva mer denne uber talentfulle skuespilleren har satt opp ermene.

Vi trenger en iste eller noe å avkjøles etter det. Fortell oss, hvem er din favoritt Bollywood skuespiller?

Leave A Comment

8 + 1 =