20 Hotteste Bearded Men i Hollywood

Hva handler det om skjegg menn som gjør kvinner gå svake på knærne? Kanskje er det så "manlig" de ser ut? Kanskje er gruff og grov utseende det ultimate sexsymbolet når det gjelder menn i en viss alder? Studier har faktisk vist at menn med skjegg ikke bare ser mer maskulin ut til kvinner, er derfor ettertraktet, men viser også en mer aggressiv side, som antas å få dem til å virke bedre elskere - beskyttende, lidenskapelig, romantisk.

La oss innse det, hvis en fyr kan holde vedlikehold oppe på det vakre skjegget, vet de hvordan man skal gjøre litt innsats i, til høyre?

Disse dagene ser alle ut til å være rocking av skjegg utseendet i Hollywood, og som Gerard Butler, James McAvoy, Ryan Gosling og Brad Pitt kommer ut med deres ansiktshår på produktvisning, er det ikke rart at de alle gjør det.

Tror ikke på oss? Se på de 20 heteste skjeggene i Hollywood!

1 - Hugh Jackman

Han er den ultimate hårete fyren, ikke sant? Du kommer ikke til å spille Wolverine i X-Men uten grunn. Nylig vokste hans ganske imponerende ansiktshår for den nye filmproduksjonen som skulle komme ut snart - Pan, tok han til sosiale medier for å gi oss en Instagram-video av arrangementet som utviklet seg - og mistet sitt skarpe bearded look!

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_01

Så mye som vi elsker Hugh Jackman med skjegg, elsker vi også ham uten en slik heller ikke, vi har ikke noe imot.

Hva tror du? Foretrekker du med et skjegg eller uten det?

2 - Ryan Reynolds

En annen hottie som viste seg å være en fan av det gode gammeldags ansiktshåret, er Ryan Reynolds. Den 38 år gamle kanadiske skuespilleren er en annen fyr som nylig vokser sitt vakre trimmede ansiktshår ut til en scruffier som ser skjegg for den nye thrilleren Criminal som ennå ikke har en offisiell utgivelsesdato, men sies å være med hovedrollen Kevin Costner, Tommy Lee Jones, og Gary Oldman.

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_02

Selvfølgelig, ettersom han forventer sin første baby med partner Blake Lively, vil skjegget trolig bli mye scruffier før det blir trimmet igjen. Å høste en nyfødt er hardt arbeid, og vi ønsker dem alle lykken i verden!

3 - Jared Leto

Kanskje en av de mest berømte skjeggete mennene i Hollywood, 43 år gamle sanger, skuespiller, produsent, låtskriver og regissør Jared Leto sjelden sett uten det vakre ansiktshåret, ikke at det betyr noe fordi hans fengende øyne normalt stjeler showet.

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_03

Det var bare august i fjor (2014) at 20-sekunders-sangeren bestemte seg for å vises på Jimmy Fallon-showet og "bli kvitt skjegget", og du kan se den beryktede videoen på nettet. Ikke bekymre deg for mye skjønt - det var bare en trim og det fasjonable skjegget er fortsatt intakt!

4 - Jake Gyllenhaal

Han er ikke redd for litt ansiktshår, og vi tror faktisk at han ser varmere ut og på grunn av det. Han spilte en mye bushier skjegg for innlevering av hans nyeste film Everest, men heldigvis ble super-scruffy utseendet sortert ut i mai 2014, hvor han nesten startet en media-frenesi når han fjernet sitt elskede ansiktshår. Heldigvis har vi ikke noe imot hvordan hans ansiktshår ser ut og vi antar at de fleste andre kvinner er de samme. Selv med det lengste, mest lette ansiktshåret, klarer denne fyren seg fortsatt å se super varm!

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_04

5 - Chris Pine

En annen fyr kjent med prosessen med å vokse litt ansiktshår, han ser ut til å se like bra helt ren barbert som han ikke gjør når han ikke er! Den 34 år gamle skuespilleren for TV og film snakket faktisk til media om det i fjor, og forkynte det så bushy som hans øyenbryn fikk, ville han aldri få dem "sortert ut" etter ulike mislykkede skjønnhetsbehandlinger som gikk galt, var å plukke, voks og selv fargelegge hans penner.

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_05

Selv om han er rapportert, har du sagt at han elsker ritualet for barbering, faktisk er det ikke morsomt, og så lenge han har en "skjeggbørste", har han absolutt ikke problemer med å gå 'au naturel'.

6 - Christian Bale

La oss innse det, vi har aldri sett på denne vakre skuespilleren og gått "ew", ansiktshår eller ikke! Den 40 år gamle Briten spiller veldig ofte litt av en skjegg og goatee-kombinasjon, og Academy Award-vinnerens karriere har definitivt kalt litt hår fra tid til annen. Selv med det buskeste skjegget i ansiktet, ser han en absolutt drømbåt og tilsynelatende med den riktige trimmeren og sørger for at goateen aldri knytter seg til skjegget, din fyr kan perfeksjonere det samme utseendet! Kanskje det er på tide du begynte å vise ham bilder av varme menn med skjegg for å overtale ham til å gjøre det samme?

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_06

7 - Johnny Depp

Kaptein Jack Sparrow selv sportet et skjegg og heldigvis er det en som Mr. Depp allerede rocket. Lazy skegg og goatee-blandingen har vært en fast favoritt av disse skuespillerne i mange år, og han er et godt eksempel på hvordan å rocke det latte / rockete / punk-utseendet uten å se ut som en hjemløs fyr. Selv når denne fyren ser ut som om han ikke har dusjet i dager (eller vasket håret for lenger), ser han fortsatt utrolig vakkert ut og er ærlig, vi er ikke helt sikre på hvordan han gjør det!

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_07

8 - George Clooney

Han er den mest kvalifiserte ungkarlen (eller han var før han ble hitched), og selv om det for det meste settes seg rent barbert og ser hver tomme de suave herrene han er, ser han definitivt litt av et skjegg som en sann profesjonell.

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_08

George Clooney's skjegg har faktisk vunnet avstemninger for det heteste / beste / søteste ansiktshåret, og det var rapporter om at hans ansiktshår stil var årsaken til nedgangen i barberhøyden, spesielt når kvinner gikk på rekord for å si at de faktisk foretrukket at han så på scruffier og hårdere enn rent barbert.

Vi er sikker på at han ikke er helt ansvarlig for nedgangen i barbersalg, men disse varme skuespillerne viser definitivt mennene der ute, hvordan de ikke skal barbere seg riktig!

9 - Ewan McGregor

Jeg vet ikke om deg, men jeg synes det er litt bortkastet når du har en super het skotsk skuespiller som Ewan McGregor og de har ikke skjegg .... Hver skotsk skuespiller (og mann vi noen gang har møtt) har sett helt bedårende med litt ansiktshår - ta Gerard Butler som et annet godt eksempel.

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_09

Hva tror du? Ser Ewan McGregor bedre ut med eller uten skjegg? Vi tenker med ...

10 - Tom Hardy

For å være ærlig kunne denne fyren komme ut i en svart søppelpose etter å ha dusjet i flere uker, og vi vil fortsatt ha en date med ham. Det er bokstavelig talt ikke se denne fyren kan ikke trekke av om det er garderobe relatert, ansiktshår relatert, eller noe annet i mellom.

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_10

Vi er ikke sikre på om det er musklene, øynene eller smilet, men en ting er sikkert - vi bryr oss ikke om hva denne fyrens skjegg ser ut, vi elsker ham fortsatt!

11 - Robert Downey Jr.

De eldre skuespillerne har alltid en tendens til å ha ansiktshår veldig bra, og en av de heteste skjeggene i Hollywood må i disse dager være Iron Man selv, Robert Downey Jr.!

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_11

Denne fyren har en tendens til å gå for en mer strukturert finish til skjegget med en hake-stroppdesign som tar ganske mye vedlikehold, hvis du skal lytte til fagpersoner. Å style guttens hår akkurat som dette Hollywood-hunkset, trenger du en trimmer og mye tålmodighet!

12 - Henry Cavill

31-årige britiske Superman-skuespilleren Henry Cavill er vanligvis sett renskåret og perfekt preened, men nå og igjen gir han damene en godbit og viser virkelig sin maskuline side med et lett skarpe skjegg som driver de fleste jenter gale.

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_12

I de tidlige stadiene av 2014 ble han slått ut med et skjegg som var klassifisert som et "super skjegg", og selv om det kanskje ikke hadde sett like skumle ut som noen av scruffier skjegget vi har sett (for eksempel Jared Leto og Jake Gyllenhaal for ulike filmroller) det var absolutt en pause fra normen og hadde folk å snakke over hele verden.

En ting er sikkert - skjegg eller ikke skjegg, vi alle elsker The Tudors starter Henry Cavill på Herinterest!

13 - Charlie Hunnam

Vi er vant til å se denne varme britiske hunken med skjegg eller en slags ansiktshår, spesielt i sin rolle som Jax Teller i den utrolig strålende hit TV-show Sons of Anarchy. Vi var nesten for glade for å se denne fyren spille den delen av Mr. Gray i den etterlengtede filmen Fifty Shades of Gray, men siden vi slår ned rollen, må vi akseptere at han aldri vil være den dominerende fyren vi ønsket at han kunne være!

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_13

Ren barbert eller ikke, denne skuespilleren har en kropp til å dø for. Hva tror du? Foretrekker du ham hårete eller rene barberte?

14 - Matthew McConaughey

Denne hottie hevet nylig øyenbrynene da han etter å ha vunnet en Oscar for sin rolle i filmen, ingen kunne slutte å snakke om - Dallas Buyers Club, han plukket opp sin Hollywood Walk of Fame-stjerne og viste seg ... Vel, virkelig skremmende virkelig.

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_14

Vi er vant til å se denne fyren med litt ansiktshår, men vi elsker ham like mye når han ikke gjør det og skvaller det rene barberte utseendet. Hans filmer gjennom årene gir deg en fin titt på hvor allsidig denne fyrens ansikt er - fra de tynne mustasjerne fra hans lengre livsdag i 1996, til det rare, fullhårne håret han hadde til 1997-filmen Amistad, viser han definitivt å være allsidig og da han var fullstendig bald med et skjegg i 2002-filmen Reign of Fire, selv om øyenbrynene ble hevet om dette helt forskjellige utseendet, så han fortsatt så varmt som noen gang.

15 - Javier Bardem

Latino skjønnhet er en annen skuespiller som klarer å se helt fantastisk både med og uten ansiktshår. Skjegget hjelper definitivt med den spanske hot-lover-utseendet, tror du ikke? Selv om han er litt eldre i disse dager og sannsynligvis ikke alles kopp te, bærer han sikkert skjegget bra.

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_15

16 - Idris Elba

Lang, mørk og kjekk og med ansiktshår de fleste menn bare kunne drømme om. Vi elsker hvordan denne hunk klarer å stenge litt skummel ansiktshår med en perfekt skreddersydd dress og når han smiler, er alt vi kan gjøre smil med kjærlighet i våre øyne. Det er sant hva de sier - de fleste gutta med skjegg er bare for søte å si nei til!

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_16

17 - Antonio Banderas

OK så for å være rettferdig, vi elsker denne fyren fordi han spilte den søteste katten hele tiden - Puss in Boots. Men det faktum at han er en av de vakreste skjeggete mennene i Hollywood, hjelper sikkert også, tror du ikke?

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_17

Etter hans oppbrudd fra Melanie Griffith, hans kone på over 18 år, bestemte han seg for å prøve et nytt utseende og sportet et mye bushier skjegg enn vanlig som forårsaket ganske røre blant kvinner over hele verden. Det ser ut som at dette større skjegget hadde kvinner delt - noen likte det og noen virkelig gjorde det ikke. Vi elsker det ... gjør du?

18 - Joe Manganiello

38 år gammel Joe Manganiello er svært sjelden sett uten skjegg i disse dager, og det har vi ikke noe i det minste. Tilbake i 2013 så vi ham minus ansiktshår og vi ble ganske overrasket over utseendet - han er mye mer meislet og vakkert enn han er med ansiktshår!

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_18

Den perfekte benstrukturen og glatt som noe hud ses svært sjelden under det trimmede og holdes under kontrollskjegget, og selv om vi elsker skjegget, er det sikkert hyggelig å se ham uten det fra tid til annen.

19 - Seth Rogan

Morsom mann Seth Rogan er vanligvis sett med en lett spattering av ansiktshår, men nylig (august 2014) ble han sett med et større enn vanlig skjegg, og igjen synes det å ha hatt meninger delt. For å være rettferdig, var det for hans nyeste film, så vi kan ikke sette bushier-stilen på ham helt, men for noen så han litt ut som Zach Galifinakos som ikke er til alles smak ...

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_19

20 - Keanu Reeves

Tilbake i desember 2014, var Keanu Reeves sett ut og om minus ansiktshår som han har vært så nært knyttet til og hvilken forskjell det gjorde! Han så nesten uigenkjenelig - yngre, friskere, og med mye bedre hud enn vi først hadde tenkt.

20 Hottest Bearded Men in Hollywood_20

Selv om vi elsker denne fyren med skjegg, går det sikkert for å vise hvor mye en liten ansiktshår helt kan endre måten du ser ut. Hvem vet hvor lenge han vil holde dette nye utseendet på plass? For nå vil vi bare si RIP Keanu Reeves ansiktshår!!

Det er ikke nektet at mange av Hollywoods heteste trekk av skjegg med fullstendig raffinement, og det viser også hvordan selv de mest urokkelige stilene kan se akkurat perfekt på høyre ansikt. Hva er dine meninger om skjegg? Er du en fan? Er det noen kjendiser som du tror bør vokse en ... Bare for å se hvordan han ser ut?

Leave A Comment

33 − 27 =