10 Hotteste italienske skuespillere

Hva er Italia best kjent for? Den store pizzaen? De beste skoene? Den største shopping? Vi kan ikke glemme de varme menn selvfølgelig!

Ikke bare idrettsmann, det er noen superskuespillere som gjør veien til våre skjermer fra Italia, og her er de 10 beste italienske skuespillerne vi tror du burde vite om!

1 - Raoul Bova

10 Hottest Italian Actors_01

Født: 14. august 1971 (43 år)

Hvor: Roma, Italia

Best kjent for: 2004 slo AVP: Alien vs Predator. Også 2010-film med Angelina Jolie og Johnny Deppy, The Tourist.

Varm fordi: Vel, vi lar deg finne ut den ene for deg selv! Det kan være det chiselled godt utseende? De vakre øynene? Den dashing smil?

2 - Giulio Berruti

10 Hottest Italian Actors_02

Født: 27. september 1984 (30 år)

Hvor: Roma, Italia

Best kjent for: 2010 slo Bon appetit, også 2003 The Lizzy McGuire Show, og 2011 Monte Carlo.

Varm fordi: Han har den kjekke, raske italienske hingsten som ser på ham, og vi er glade for at han fikk valget til å være skuespiller. Da han var på skolen, trente han for å være en tannlege, og da han gikk gjennom skolen, ønsket han å være modell!

3 - Kim Rossi Stuart

10 Hottest Italian Actors_03

Født: 31. oktober 1969 (45 år)

Hvor: Roma, Italia

Best kjent for: Bedre kjent for italiensk-talende filmer, et par som du bør sjekke ut er 2005 Romanzo Criminale. Eller 2010-filmen Angel of Evil, 2004-treffene Keys to My House, eller 2006 Libero.

Varm fordi: For en start, se bare på ham. Det smilet er en som vil blende enhver kvinne med tyve skritt. I tillegg visste vi alltid at han skulle bli en stjerne. Tross alt er moren hans en tidligere modell, og faren hans er en skuespiller. Det var en kamp laget i himmelen!

4 - Alessio Boni

10 Hottest Italian Actors_04

Født: 4. juli 1966 (48 år)

Hvor: Sarnico, Italia

Best kjent for: Det var 2003 The Best of Youth og 2010-filmen The Tourist. Han er bedre kjent for sine italienske talende roller enn sine engelsktalende.

Varm fordi: Vel, bortsett fra å være kjekk med akkurat den rette mengden ansiktshår for å få oss til å gå (vi diskuterte ikke så lenge siden skjegg menn og hvor varmt de er),

5 - Stefano Accorsi

10 Hottest Italian Actors_05

Født: 2. mars 1971 (43 år)

Hvor: Bologna, Italia

Best kjent for: Det var et par italienske filmer og en tv-film, du må sjekke ut om du vil se mer av denne lille jenta. En av hans beste stykker var sannsynligvis 2001 The Last Kiss, men du trenger undertekster for å se den.

Varm fordi: Har du lagt merke til at alle disse italienske mennene har de mest blendende smilene? Denne er ikke noe unntak og vitser de vakre øynene og den fantastiske aksent, du har en oppskrift på suksess med damene, det er sikkert!

6 - Adriano Giannini

10 Hottest Italian Actors_06

Født: 10. mai 1971 (43 år)

Hvor: Roma, Italia

Best kjent for: 2002-filmen med Madonna, som ble kalt Swept Away, vant faktisk prisen for sin skuespiller ... Det er synd at det var "Worst Screen Couple" tilbake i 2003 på Golden Raspberry Awards!

Varm fordi: Vel bortsett fra de utrolig søte kinnene, er han litt eldre og gruffer enn noen av mennene vi har sett på listen. En liten øye candy som liker mennene deres litt på grov og vill side! ��

7 - Gabriel Garko

10 Hottest Italian Actors_07

Født: 12. juli 1972

Hvor: Piemonte, Italia

Best kjent for: Vel, han var en modell til å begynne med før han ble til en skuespiller, så du kan ha husket ham fra hans modelleringsdager. Det har vært noen italienske filmer underveis som du kanskje vil sjekke ut - 2001 The Secret Life er det han kanskje er bedre kjent for.

Varm fordi: Vel som vi har sagt, var han en modell som nesten validerer hvor varmt han er, pluss se på ham - disse øynene er bare berusende, tror du ikke?

8 - Alessandro Gassman

Alessandro Gassman

Født: 24. februar 1965 (49 år)

Hvor: Roma, Italia

Best kjent for: Nå er han en sønn av en annen italiensk skuespiller - Vittorio Gassman, og moren hans var også en fransk skuespillerinne - Juliette Mayniel.

Selvfølgelig kan noen av dere huske ham fra den store Jason Statham-filmen, The Transporter 2 - han var i det! Det har vært noen andre filmer under beltet hans og totalt har han ikke mindre enn 67 skuespiller til navnet hans!

Varm fordi: Bare se på den kroppen! Hvordan kunne du ikke tro at denne sønnen fortjente å være på listen!

9 - Riccardo Scamarcio

10 Hottest Italian Actors_09

Født: 13. november 1979 (35 år)

Hvor: Trani, Apulia, Italia

Best kjent for: Han er produsent og skuespiller, så han har ganske mange forskjellige kreditter til navnet hans. Mest italienske filmer, en av de du definitivt trenger å sjekke ut for litt mer av dette øye-candy er Loose Cannons fra tilbake i 2010!

Varm fordi: Vi tror det kan være øynene, men vi elsker hans hår også! Hva handler det om italienske menn med veldig vakkert hår?!

10 - Rossano Rubicondi

Rossano Rubicondi

Født: 14. mars 1972

Hvor: Roma, Lazio, Italia

Best kjent for: Selv om han er skuespiller med en rekke filmer under beltet hans som The Golden Bowl 2000, er han sannsynligvis bedre kjent for å være den fjerde mannen til ingen andre enn Ivana Trump! Vi ville ikke ha noe imot ham som vår neste mann! ��

Varm fordi: Vel, det gode håret, det hyggelige smilet, de vennlige øynene med den modne spattering av rynker rundt dem .... Vi elsker oss selv en eldre herre, og vi ville ikke sparke denne ut av sengen!

Italienske menn er noen av de heteste mennene i verden, og selv om vi sannsynligvis er bedre kjent, lusting etter F! drivere, kokkens, dansere, etc., kan du ikke glemme filmen verden av det vakre landet og de fabelaktig blendende skuespillerne bransjen har presentert til oss!

Selvfølgelig, hvis du vil se noen flere italienske menn, bør du sjekke ut noen av disse - Andrea Masi - han er ikke en skuespiller, men en rugbyspiller og som varme menn går, er han definitivt en av de søteste og mest robuste vi jeg har sett det. Det er en DJ kalt Luca Dorigo som vi tror ikke er dårlig på øynene heller - den edgy tatoverte hunk er noen vi ville sette på vår juleliste!

Så hva tror du? Ville du date noen av disse mennene? Har vi gått glipp av en italiensk skuespiller du tror skulle ha vært på listen? Gi oss beskjed!

Leave A Comment

3 + = 8