10 Hot Canadian Male Actors

Canada produserer noen av de fineste og heteste skuespillerne verden noensinne har sett, men det morsomme er at så mange mennesker der ute antar at de bare er amerikanske og har ingen anelse om at de er fra Canada i det hele tatt! Faktisk er det ikke bare skuespillere heller! Visste du at rapper og sanger Drake ble født i Canada?

Her er 10 mer overraskende folk du kanskje ikke visste var faktisk fra Canada - 10 hot canadiske mannlige skuespillere!

1 - Ryan Gosling

Han er kremet av alles avling, ikke sant? Sikkert du har vært på Pinterest med meme etter meme av denne vakre skapelsen. Han har en kropp til å dø for og et ansikt å matche og la oss innse det, vi ble alle forelsket i ham litt etter å ha sett The Notebook.

10 Hot Canadian Male Actors_01

34 år gammel Ryan ble født i Ontario i Canada 12. november 1980, og han er ikke bare en skuespiller. Han er også sanger, musiker, regissør og manusforfatter. Det er hans skuespiller som synes å ha vunnet ham mest utmerkelser.

2 - Ryan Reynolds

En annen Ryan og en annen total kjære. Denne Vancouver-kanadiske i Canada (23. oktober 1976) har noen irske i ham som må forklare den utrolige skjønnheten, og faktisk er hans familie så kanadisk, to av hans brødre er politiet i British Columbia, med en av dem som en beryktet Mountie! Å visste du at han en gang var forlovet med den kanadiske sanger Alanis Morisette også? De brøt opp igjen i 2007, men ting har vært mye lykkeligere siden da. Han møtte Blake Lively tilbake i 2010 da de filmet Green Lantern sammen og for et par måneder siden annonserte de til verden at de ventet sitt første barn.

10 Hot Canadian Male Actors_02

Gjenta etter oss - awww! Vil de ikke være verdens vakreste babyer?

3 - Hayden Christensen

Star Wars-skuespilleren Hayden Christensen ble også født i Vancouver i British Columbia, akkurat som hans andre kanadiske Ryan Reynolds. Født 19. april 1981 ble denne 33 år gamle hottien nylig en far for første gang med kjæreste Rachel Bilson. Til tross for et on-off forhold (de brøt opp igjen i 2010), synes de å være lykkeligere enn noensinne med ny baby jente Briar Rose som ble født 29. oktober 2014.

10 Hot Canadian Male Actors_03

4 - Cory Monteith

Verden gikk i sjokk da 31 år gammel Glee-stjerne Cory Monteith døde 13. juli 2013 av en mistanke om overdosering av narkotika. Født i Alberta, Canada, var han absolutt en av de søteste ting som noensinne har kommet ut av Canada, og co-stars og fans gikk i sorg etter at han hadde gått tidlig. Han hadde ledet noe av et urolig liv som sies å være årsaken bak den tragiske historien, men vi vil aldri glemme Finn Hudson! <3

10 Hot Canadian Male Actors_04

5 - Joshua Jackson

36 år gammel Joshua ble født i Vancouver, Canada 11. juni 1978, og har i løpet av årene greid å bære seg over 30 forskjellige filmroller! Ikke dårlig kommer til å danne den lille delen han hadde i Crooked House tilbake i 1991, til høyre?

10 Hot Canadian Male Actors_05

Han flyttet ut av USA for en stund, men tilbake i 2009 da han filmet den andre serien av Fringe, flyttet han tilbake til sin hjemby Vancouver hvor han bor deltid (og deltid i Paris) med sin kjæreste, den tyske skuespillerinnen - Diane Kruger. De har vært sammen siden 2006.

6 - Keanu Reeves

Dårlig Keanu Reeves har ikke hatt en enkel tid med ting med et vakkert, tumultuøst personliv som har sett ham gå gjennom ganske bokstavelig talt, som bare kan beskrives som helvete og tilbake.

10 Hot Canadian Male Actors_06

Han kan være 50 år gammel, men det har ikke stoppet ham, og selv om han ikke egentlig ble født i Canada (men Libanon), har han kanadisk statsborgerskap etter å ha flyttet der med sin mor tilbake i 1971.

7 - Jay Baruchel

32 år gammel Jay Baruchel ble født i Ontario, Canada 9. april 1982, og er kjent for en rekke filmer selv gjennom at du kanskje ikke skjønner det. Med treff som Million Dollar Baby, Knock Up, Slik trener du Dragon, The Sorcerer's Apprentice og Tropic Thunder under beltet, har han et veldig godt navn for seg selv i Tinseltown!

10 Hot Canadian Male Actors_07

Han bor faktisk i stedet han vokste opp i - Montreal, Quebec, i nærheten av sin freelance designer mor, og hans antikvitetsforhandler far. Er det ikke søtt?

8 - Daniel Gillies

The Vampire Diaries hottie Daniel Gillies ble faktisk født i Winnipeg, Manitoba i Canada den 14. mars 1976, og er muligens en av de heteste gutta noensinne kommer ut av landet. Han klassifiserer faktisk hans nasjonalitet nå som New Zealand, da foreldrene hans bestemte seg for å flytte tilbake til deres hjemland i New Zealand da han var fem, men han reiste kort til Canada i et par måneder før han satte seg for LA for å forfølge hans skuespiller karriere.

10 Hot Canadian Male Actors_08

9 - Stephen Amell

Beklager, men har du sett CW TV-serien Arrow? Vel, denne utrolig vakre kanadiske hunken spiller den delen av Oliver Queen (eller The Green Arrow) i treffspillet og tror det eller ikke, han ble faktisk født i Toronto i Ontario 8. mai 1991. Det er ikke sikkert om det er den ansiktshår, øynene eller det blendende smilet, men noe skiller seg ut om ham. Dessverre er han gift. Faktisk giftet han seg med den samme kvinnen to ganger (de fornyet sine løfter ikke skilt!) Og da hun er skuespillerinne og en modell (Cassandra Jean), tenker vi på at det ville ta litt å vende bort hvis vi ønsket ham for oss selv!

10 Hot Canadian Male Actors_09

10 - Taylor Kitsch

Har du noen gang sett fredag ​​kveld lys? Hvis du ikke har det du burde, pluss du vil se denne hottie i det, og vi trenger egentlig ikke noe mer av en unnskyldning for å kjeve over dette søte lille ansiktet.

10 Hot Canadian Male Actors_10

Født i British Columbia, Canada den 8. april 1981, har han vært i noen få filmer som du kanskje har sett ham i. X-Men Origins: Wolverine (2009) eller Battleship (2012). Det er en film som kommer ut i 2015 at du kanskje vil sjekke ut om du vil se litt mer av ham ... Nesten Heroes 3D er animert så teknisk, du vil høre ham heller enn å se ham, men du vet hva vi mener! Hold øynene oppe!

Så der har du dem - 10 av de søteste skuespillerne noen gang kommer ut av Canada. Har vi forlatt noen ut? Gi oss beskjed om hva du synes, og mens du er der, hvorfor ikke sjekk ut noen av de andre søtene vi har på Herinterest-siden!

Leave A Comment

32 + = 33