Топ 100 романтични филми за периода 2000-2013 г. (част A)

Ооо ла-ла-любов! Няма нищо подобно на бързат да целуваш, да държиш ръцете си и да се моташ на някого толкова много, че да те усетиш, че сърцето ти се разкъсва! Това е чувството, че ние, жените, се чувстват толкова привлечени ... в някакъв момент дори пристрастен към. Благодаря на небесата за топ романтични филми да ни напомнят какво прави така жизнеспособна и вълнуваща любов!

Независимо дали ви липсва гаджето ви или ще се побъркате над човек, който очевидно ви е приятен (помислете: засега) или просто искате да се влюбите, ето един груб списък на Топ 100 романтични филма от периода 2000-2013 г.! Трудно е да ги класифицираме, така че нашето мнение определено ще се различава от вашето. Но кой го е грижа? Пеперудите в стомаха и скитането и ухапването на долните устни са универсални!

100. Звяра (2011)

Beastly_top romantic movies

Кайл Кингстън е великолепен, богат и популярен. Той е мечтател на всяка жена, освен че е суетен и арогантен. След като тормозеха вещица в гимназията, Кайл се превърна в ужасно състояние и ще остане така, ако не се влюби. Но може ли злокобно богато дете да се научи да обича някого, освен себе си? Може ли сладката и красива Линди някога да го обича, въпреки грозните си черти? Това е модерно разказване на приказката "Красавицата и звярът".

В ролите: Алекс Петифер, Ванеса Хъджънс, Нийл Патрик Харис

Романтично настроение: Чувствам се добре! Може да искате да си направите ваза с рози и да помислите за някого.

IMDB рейтинг: 5.3 / 10

Оценка на гнилата домати: 21%

Ремарке: 

[YouTube = HTTP: // HTTP: //www.youtube.com/watch V = Neo6W1f7hyY и w = 450 & з = 338]

99. Нощувки в Роданте (2008)

нощем in ROdanthe_top romantic movies

Пол е работохолик лекар, който кара Родан да говори с семейството на пациента. Адриен е майка на двама и отчуждена от съпруга си. Двата дни прекарват заедно в легло и закуска край морето и се отварят един към друг, споделяйки сърца и емоционален багаж. С течение на дните, се ражда истинска любов. Но Павел трябваше да си тръгне, за да поправи нещата и неговия син, съответстващи на Адриен само с писма, без да знае, че никога повече няма да може да се върне при нея отново.

В ролите: Ричард Гиър, Даян Лейн

Романтично настроение:  Сад. много.

IMDB Рейтинг: 5.8 / 10

Ротен Домат Рейтинг: 30%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = Cy3zR_mdUXA и w = 450 & з = 338]

 98. Защото аз казах че (2007)

Тъй-I-Саид-толкова-отгоре romantic movies

 Дафна, самотна майка на трима, е загрижена, че нейната скъпа, най-младата Мили ще свърши с г-н Грей. Следователно, тя я създава чрез интернет запознанства с двама кандидати - Джейсън, архитект и любител на виното, и Джони - татуиран китарист и татко. Мили, която управлява кетъринг, изглежда е направила избор ... но също така има и Дафне.

В ролите:  Даян Кийтън, Манди Мур, Габриел Махт, Том Еверет Скот

 Романтично настроение:  Смешно, докосващо и сладко!

IMDB Рейтинг: 5.3 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  5%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = gAZQDjlaRnk и w = 450 & з = 338]

 97. Руби Спаркс (2012)

рубин Sparks_top romantic movies

Калвин Уиър-Фийлдс се сблъсква с натиска да напише друг велик роман след успеха на първия си роман. Неговият терапевт му дава писмена задача за кучето си, но Калвин мечтае за едно момиче и вместо това пише за нея. На следващия ден измисленото момиче в крайна сметка става истинско и Калвин осъзнава, че има властта да я направи каквото и да иска от нея. Скоро той осъзнава, че и двамата са нещастни и я освобождават ... 

В ролите: Джонатан Дейтън, Зоуи Казан

Романтично настроение:  Смешно и тъжно ... горчиво лечение!

IMDB рейтинг: 7.1 / 10

Оценка на гнилата домати: 79%

Ремарке: 

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = W4RJYlSgDKM и w = 450 & з = 338]

 96. Езерото къща

thelakehouse_top romantic movies

 Кейт Форстър е лекар, който наема езеро. Тя оставя писмо в пощата за следващия наемател. Алекс Вилер, архитект, намира писмото си ... но той беше от миналото, преди около две години, а къщата на езерото все още е пренебрегвана и необитаема. Те отговарят и се влюбват в писмата, чакайки до пощенската кутия и виждайки знамето да се изкачва нагоре и надолу. Но техните "отношения на дълги разстояния" в парадокс на объркващо време едва ли дават чувство на неудовлетвореност и болка. Кога ще се срещнат някога??

В ролите: Сандра Бълок, Киану Рийвс, Кристофър Плъмър

Романтично настроение:  Красива тъга и копнеж ...

IMDB Рейтинг: 6.7 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  36%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = V02lqEpbk2Y и w = 450 & з = 338]

 95. Встрани

Sideways_top romantic movies

 Джак Коул, който скоро ще бъде омъжена, и Майлс Реймънд, неуспешен писател и депресивен разведен, прекарват почивка в Италия. Първият иска последно сексуално ухапване, преди да свърже възела, докато последният просто иска да се отпусне и да се забавлява. И двамата се ориентират към две местни жени - Стефани и Мая. И двамата мъже на средна възраст се борят да запазят своята измама и да се окажат. Много вино, смях и остроумие, този филм е блясък! 

В ролите: Пол Джамати, Църква Томас Хаден, Вирджиния Мадсън, Сандра Ох

Романтично настроение:  Точно както се движи, колкото и смешно!

IMDB Рейтинг: 7.6 / 10

Оценка на гнилата домати: 96%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = YS9ocP6FNvM и w = 450 & з = 338]

 94. Целувка Джесика Щайн (2001)

целува-Jessica Stein--отгоре romantic movies

Джесика Щайн никога не изглежда да намери съвършения човек. Тя се опита да слепи дати, но без резултат, което я подтикна да разшири интересите си към ... жени. Тя отговори на вестникарска реклама от художника Хелън и започна бисексуални отношения. Джесика е щастлива да намери всичко, което иска, в мъж с нея, но отношенията между един и същи пол все още се пазят в тайна. Тя скоро излиза на молбата на майка си, за да бъде посрещната само с любовна изповед от бившия си приятел и шеф - Джош. 

В ролите: Дженифър Уестфелд, Хедър Юргенсен, Тогава Фелдшух, Естер Уърмфелд

Романтично настроение:  Смешно и просветляващо!

IMDB Рейтинг: 6.6 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  85%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = NaPqnezhXT8 и w = 450 & з = 338]

93. 27 Рокли (2008)

сватба-27-dresses_top romantic movies

Сватбената торта е грандиозна. Роклята е просто страхотна. Но Джейн Никълс винаги е шаферката, никога невестата. Джейн е също така трагично влюбена в шефа си Джордж, който се влюбва в претенциозната си, себична сестра Тес. Като посещава почти две сватби, тя среща Кевин Дойл, писател на сватбено оповестяване с циничен поглед върху брака. Кевин решава да направи нещо за Джейн с надеждата да получи промоция, но осъзнава, след като прекарва времето си заедно, че е наистина невероятна жена. Все още статията му се отпечатва и Джейн се чувства все повече предадена.

В ролите: Катрин Хейгъл, Джеймс Марсдън

Романтично настроение:  Смешно, сладко и овладяващо!

IMDB Рейтинг: 6/10

Ротен Домат Рейтинг:  41%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = glTzGSY3PjI и w = 450 & з = 338]

92. Артър (2011)

arthur_top romantic movies

Артър е остроумен, забавляващ, любезен наследник на многомилионна бизнес империя. Но той също е доста подслон, който обича да пие, да спи със случайни жени, да харчи парите си и да поиска от майка си Вивиен за повече. Като единствен наследник на семейната им корпорация, Вивиен урежда брак между Артър и нейния хитър асистент Сюзън. Въпреки това, Артър очарован от свободния дух Наоми Куин, незаконен екскурзовод. Артър се опитва да я преследва ... но майка му заплашва да го отсече от своето наследство и той трябва да се изправи пред класическата дилема на избора между любов и богатство. 

В ролите: Ръсел Бранд, Хелън Мирън, Дженифър Гарнър, Грета Гервиг

Романтично настроение:  Смешно и сладко

IMDB Рейтинг: 5.6 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  26%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = rtTVquZ2TFk и w = 450 & з = 338]

 91. Чък на добър час (2007)

добре Luck Chuck movie poster onesheet

 Чък е обречен на проклятие: всяка жена, с която е секс, ще се влюби в следващия мъж, който я пита. На пръв поглед нямаше нищо против. Има много секс без вина! Но познайте какво? Да, той се влюбва в Cam, сладък, очарователен, тромав морски биолог. Сега той трябва да направи всичко, за да преодолее проклятието и да не позволи да се влюби в друг мъж. Но може ли наистина?

 В ролите: Дейн Кук, Джесика Алба, Дан Флегър, Конър Прайс

Романтично настроение:  Смешно, мръсно, смешно!

IMDB Рейтинг: 5.5 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  5%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = CSH1nwGzw3w и w = 450 & з = 338]

90. Преследване на свободата (2004)

гони-свобода-отгоре romantic movies

Подобно на всяко друго 18-годишно момиче, Анна Форстър изисква чувство за свобода. Проблемът е, че тя е единствената дъщеря на президента на САЩ, а агентите на тайните служби са винаги на нейната пътека - дори да я разрушат. При опит за независимост и свобода тя се превръща в европейско приключение, където се запознава с Бен Калдър, красив млад мъж с очарователен акцент. Тя се влюбва в него, но изглежда, че отхвърля напредъка си. Най-лошото от всичко, открива, че и той е агент.

В ролите: Манди Мур, Матю Гууд, Марк Хармън, Старк пясъци

Романтично настроение:  Смешно и сладко! Вие бихте искали да лети до Европа в сърдечен ритъм!

IMDB Рейтинг: 5.9 / 10

Оценка на гнилата домати: 19%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = uG0lPonk8J4 и w = 450 & з = 338]

89. Последната песен (2010)

Най-Last Song--отгоре romantic movies

След развода на родителите си Рони стана опозоряващ и бунтовен, особено на баща си. Тя също е избягвала пианото въпреки факта, че е дете, което е чудо. Но през лятото заедно с брат си и отчужден баща, Рони постепенно се отваря отново. Тя се чувства привлечена от Уил, местно момче, което има повече от него, отколкото от добрата му външност. Но нещата не са без усложнения и Рони ще трябва да се бори със сърбеж, предателство и загуба.

В ролите:  Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт, Грег Киннер 

Романтично настроение:  Сладко и тъжно. Има нужда от някои тъкани!

IMDB Рейтинг: 5.3 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  33%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = EZPr27Qddx8 и w = 450 & з = 338]

 88. Красиви същества (2013)

красиви създания-тапети-красивите същества във филмова 33031035-1280-800

 След началото на годината на младежите на Итън Уайт, пристигна красив новодошъл. Нейното име е Лена, чието семейство има репутацията си като поклонници на дявола. Итън е изключително привлечен от нея, осъзнавайки, че тя е момичето от странните си мечти. Те обвързват споделената любов към поезията и обща загуба на майките си. Но те не би трябвало да бъдат заедно, защото освен противоречието на семейството на Лена тя самата е магьосник, който не е сигурен дали принадлежи на светлината или на тъмната страна, носейки проклятие да боли когото и да е.

В ролите:  Алис Енглер, Виола Дейвис, Ема Томпсън, Олдън Ехренрейх

Романтично настроение:  Сладък и се движи по магически, тъмни вид!

IMDB рейтинг: 6.1 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  46%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = 83zBGEOcj8Y и w = 450 & з = 338]

87. Топли тела (2012)

Warm-Bodies_top romantic movies

Може ли зомбита да се влюби? Очевидно за R, отговорът е "да". Предполага се, че е привлечен само да яде мозъци, но нещата се променят, когато той се среща с Джули, нормално човешко момиче, чийто баща се е склонил да унищожи всички зомбита. R се опитва да държи Джули с него в апокалиптичния си свят и тя се опитва да намери начин да избяга, само за да се забърка в неприятности и само да бъде спасена от него. В крайна сметка Джули и Р откриват начин да убедят оцелелите да се борят с истинските врагове, скелетните зомбита от кости, без следи от човешки емоции или памет. В крайна сметка, Р се оказва отново човек чрез това едно нещо, което ни кара да се чувстваме живи - любов!

В ролите: Николас Холт, Тереза ​​Палмър, Джон Малкович, Анали Типтън

Романтично настроение:  LOL-индуцира и heartwarming!

IMDB Рейтинг: 6.9 / 10

Ротен Домат Рейтинг: 81%

Ремарке: 

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = 07s-cNFffDM и w = 450 & з = 338]

86. Австралия (2008 г.) 

australia_top romantic movies

Годината е 1939 г. и светът е във война. Лейди Сара Ашли дойде в Северна Австралия, след като получи съобщения за филангирането на съпруга си. Тя намира убития и самата наследница на станцията им за добитък, Фарауей Даунс. Лейди Ашли става запленена с Nullah, аборигенно момче с бял род. Също така, тя се озовава на красноречиво красив драконин, наречен ... добре, "Дровър", когото тя използва, за да вземе 1,500 говеда с нея на Дарвин. Тя се влюбва в него в оживения австралийски пейзаж и се опитва да оцелее в заразен от войната, расистки и интригантски свят.

В ролите: Никол Кидман, Хю Джакман, Ши Адамс 

 Романтично настроение:  Някакъв величествен и преобладаващ човек би искал да бъдеш изхвърлен от краката ти!

IMDB Рейтинг: 6.6 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  55%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = FBph1IyTQO8 и w = 450 & з = 338]

 85. Stardust (2007)

stardust_top romantic movies

За да спечели ръката на нападението си, Тристан възнамерява да извлече една падаща звезда. Той отива толкова далече, че да прекоси Стената, която разделя магическата земя на Стормхолд и човешкия свят. Той открива в кратера на падналата звезда не галактическа скала, а красива жена, на име Ивайн, и я свързва с него, докато пътуват обратно към стената. Пътуването им е изпълнено с изпитания: пиратите на небето, завладените от млади зли вещици и примамливи принцове. Тъй като те се борят с едно предизвикателство след друго, Тристан и Ивайн откриват, че няма нищо по-вълшебно от любовта.

В ролите:  Чарли Кокс, Клеър Данес, Сиена Милър, Иън Маккелън

Романтично настроение: Вълнуващо!

IMDB Рейтинг: 7.7 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  76%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = fkHnumjuHL8 и w = 450 & з = 338]

84. Предложението (2006)

TheProposal_top romantic movies

Маргарет Тейт е шефът, който мразят всички. Издателската служба, тероризираща, трябва да продължи, докато Маргарет не бъде информирана за нея, която скоро ще изтече. Тя трябва да бъде депортирана в Канада. Малко Андрю Пакстън знаеше, че ще я реши. За всеки изненада тя предлага на него и те започват една вълнуваща чарада. Те дори пътуват до родния си град Андрю в Аляска за сватба, но о, да, претенцията изглежда да е истинска.

В ролите:  Сандра Бълок, Райън Рейнолдс, Мери Стийнбъргън, Крейг Т. Нелсън

Романтично настроение: Смях и сладост навсякъде!

IMDB Рейтинг: 6.6 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  43%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = eSViT1a0t1A и w = 450 & з = 338]

83. Пънк любов Пиян

удар love drunk_top romantic movies

Бари Егън управлява компанията си и е единствен. Въпреки това, той е нещо неловко и социално несправедливо, винаги под критиката и подигравките на седем сестри. С болка от самота, той набира телефонна сексуална услуга, но операторът се опитва да измъкне пари от него в следващите дни, дори и да изпрати поддръжници след него. Това усложнява разрастващата се връзка между него и Енглика жена на име Лена. Когато Бари попада за нея, той започва да намира нова кураж, за да защити любовта на живота си.

В ролите:  Адам Сандлър, Емили Уотсън, Филип Сиймур Хофман, Джейсън Андрюс

Романтично настроение: Определено смешно!

IMDB Рейтинг: 7.3 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  79%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = wT4UzvDFe3I и w = 450 & з = 338]

82. Safe Haven (2013 г.)

сейф-haven_top romantic movies

Кейти пристига в Саутпорт, малко градче в Каролина, като мистериозно и оттеглено доста блондинка. Тя се опитва да живее тихо и отделно от останалите хора, но все пак успява да хване окото на Алекс, красив баща на двама, който управлява местната хранителни стоки. Той достига до нея и след няколко свързващи моменти (т.е. каране на кану и бягане в дъжда), те се влюбват. Но Кейти има мрачно минало, което трябва да уреди ...

В ролите:  Джулиан Хоу, Джош Дюамел, Коби Смулдърс, Дейвид Лионс

Романтично настроение: Мистериозен ... и разбира се, сладък!

IMDB Рейтинг: 6.4 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  13%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = mj6i_Z1Srsw и w = 450 & з = 338]

81. Здрач (2008)

Twilight_top romantic movies

 Не знаеш ли вече? Седемнадесетгодишната Изабела Суон се премества в мрачния град на вилиците, за да живее с баща си. Тя е топло приета в местната гимназия, но трагично красивото Едуард Кълън изглежда е отблъснато от нея. Независимо от това, тя се оказва привлечена от него и заинтригувана от отчаянието си, но от красивите си братя и сестри. Почти се движи от един ван, Едуард идва за спасяването си и двамата се оказват неразделни въпреки шансовете: той е вампир, тя е човек. Той трябва да я спаси от заговор за човешки ядещи вампири и най-вече от себе си.          

В ролите:   Кирстен Стюарт, Робърт Патинсън, Били Бърк 

Романтично настроение: Bittersweet!

IMDB Рейтинг: 5.2 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  49%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = edLB6YWZ-R4 и w = 450 & з = 338]

 80. Дата на сватбата (2005)

на wedding date_top romantic movies

 Сякаш не е достатъчно лошо да бъде слугинята на сватбата на по-малката си сестра, Кат ще трябва да се примири с най-добрия мъж - годеника, който неочаквано я изхвърли две години назад. С нетърпение да не изглежда като губещ, тя наема "професионален" ескорт Ник. Тодният елегантен, че той е, той изглежда като обобщаващ главатар. Кат се влюбва бавно в него ... тъй като е тайно с нея.

В ролите: Дермот Мълриои, Дебра Месинг, Джак Дейвънпорт, Ейми Адамс

Романтично настроение: Толкова кикот! Забавен и очарователен, дори и да си единствен!

IMDB Рейтинг: 5.8 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  10%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = DS1bOLtMNfc и w = 450 & з = 338]

79. Принцесни дневници 2 (2004)

Anne_Hathaway_in_The_Princess_Diaries_2_Royal_Engagement_top romantic movies

Преди пет години принцеса Миа беше просто неудобно, отхвърлено тийнейджър. Тя се завръща в този филм като наследница на Кралството на Геновия. Но има предизвикателство пред трона и единственият начин да го защитите е да се омъжите в рамките на 30 дни. Придържайки се към конституцията, Миа избира принц Андрю Джейкъби, красив, добре възпитан, джентълмен. Въпреки това, тя безспорно е привлечена от синиоки лорд Николай Деверо, който се оказва съперник на трона. Те се борят, те флиртуват, те се влюбват ... но ще им вършат кралския мач.

В ролите:  Ан Хатауей, Крис Пийн, Калум Блу, Джули Андрюс

Романтично настроение: Предвиждайте епизоди на замайване!

IMDB Рейтинг: 5.4 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  26%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = EtVXlpWD6yI и w = 450 & з = 338]

78. Писма до Жулиета (2010) 

писма to juliet_top romantic movies

Софи пътува до Италия с годеника си Виктор, но вместо сладък меден месец, който трябва да бъде, тя често се чувства пренебрегвана. Тя посещава двора на Верона, където хората оставят писма до Жулиета на Шекспир, и открива безпроблемна, написана през 1957 г. от Клеър Смит. Тя пише, като я принуждава да открие отдавна изгубения си любовник. В рамките на една седмица Клер пристига в Италия, придружавана от адвокатския си внук Чарли. Трите отбора са намерили любимия на Клер Лоренцо Бартолини. С напредването на търсенето Софи и Чарли се оказват влюбени в средата на дишащия италиански пейзаж. 

В ролите:  Аманда Сийфрид, Кристофър Еган, Гаел Гарсия Бернал, Ванеса Редгрейв, Марсия ДеБонис

Романтично настроение: Синхронизиране и сърдечно затопляне. Излезте и намерете вашето Romeo!

IMDB Рейтинг: 6.3 / 10

Оценка на гнилата домати: 40%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = xz43rtBUVA0 и w = 450 & з = 338]

77. Рок на епохите (2012)

rockofages-отгоре romantic movies

Тя е малко градско момиче; той е градско момче. И ако това звучи като песен, добре е, защото този филм е музикален хаос! Шери и Дрю работят в The Bourbon Room. Те се свързват с обща любов към музиката и мечтата да бъдат певци. Те се влюбват в силните и вълнуващи Sunset Strip. Но те ще бъдат тествани, тъй като всеки се опитва да се изправи срещу амбицията, тъй като рок музиката се защитава от критиците и Бурбонската зала се бори срещу предстоящата банкрут. Това е история на младата любов, приемането, вторите шансове и страстта към съня! 

В ролите:  Джулиан Хоу, Диего Бонета, Том Круз, Катрин Зита-Джоунс, Алек Болдуин, Ръсел Бранд

Романтично настроение: Така че, чувствайте се добре, прави сърцето ви да иска да пее!

IMDB Рейтинг: 5.8 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  41%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = VxVQhgySG74 и w = 450 & з = 338]

76. Нещо ново (2006)

Нещо-New-филм-poster_top romantic movies

Кения Маккуин винаги е поставяла кариера пред романтиката. Нейният стремеж към съвършенството я катапултира като успешен финансов мениджър, но също така и една черна жена с скучен начин на живот. Тя приема среща за среща и се среща с Брайън Кели. Той е очарователен, остроумен и красив. Та какъв е проблема? Той е бял. Кения смята, че това е изключително тревожно. Срещат се отново и Брайън се превръща в личен парфюм. Връзката разцъфтява в любовта, но Кения е измъчвана от натиска на висшето й афро-американско общество.

В ролите: Сана Латън, Симон Бейкър, Златни Брукс, Размита Фантоули

Романтично настроение: Супер сладък като шоколад!

IMDB Рейтинг: 6.6 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  61%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = 48e27D5XJLs и w = 450 & з = 338]

75. Магазин (2005)

shopgirl_top romantic movies

Мирабел е продавачка на вечер. Тя води тих, светски живот, докато тя не бъде преследвана от двама мъже, които са напълно противоположни. Първият е Джереми, очарователен борещ се художник, който също е социално неудобен, незрял и безработен. Следващият е Рей, по-възрастен, богат и богат логик. Мирабел прекарва повече време с Рей, като намира утеха и подкрепа от него дори до точката на зависимост. Но той не е толкова сериозен, колкото очаква. С течение на времето, сега подобрената Джеръми отново се свързва и Мирабел трябва да реши какво е най-добро за нея. 

В ролите:   Стив Мартин, Клер Данес, Джейсън Шварцман, Бриджит Уилсън-Сампрас

Романтично настроение: Смешно, докосване и да, сладко!

IMDB рейтинг: 6.4 / 10

Ротен Домат Рейтинг:  61%

Ремарке:

[YouTube = HTTP: //www.youtube.com/watch V = Bz4KxyvaaXM и w = 450 & з = 338]

 

Това са първите 25 от топ романтични филми от 2000 до 2013 година и има още какво да дойде! Не забравяйте да проверите следващата вноска (Част Б и Част C и Част Г тук!) За някои сертифицирани до костите giddiness! Насладете се и разпространявайте любовта, дами!

 

Leave A Comment

3 + 5 =