The Minions: Имената и фактите плюс кой е кой списък

Ако не сте живели под камък през последните няколко години, вероятно ще имате добра представа за това какво са и в случай, че не го направите, те са от филма за 2010 г., Аз, проклетникът. Те са сладки, прекалено сладки, за да останат много ядосани в много случаи и са жълти. Светло жълто! Не само в първия филм, те също се появиха весело Аз, проклетникът 2, дори се развиват в пурпурни версии на себе си.

креатура 10

Източник: Pinterest

Формулирани като Тик-Так, те могат да имат едно или две очи и те са същества, които са известни с това, че са доста злощастни. Те имат много малко нулево самоконтрол, те са много наивни и невинни, и те също са много скъпи. От първия филм, досега, те бързо се превръщат в много обичан филмов герой, което кара зрителите по целия свят да се смеят заедно с оживените си разкази. И костюмите им - тези бойни костюми / гащеризони и очила със сигурност създават интересен старт.

Гр, злият ръководител във филмите, е един от първите злодеи във филм, който всъщност обожава малките си помощници. Той със сигурност оценява упоритата работа, която са му поставили, ръководейки парцели, за да поеме света и други подобни злини и за разлика от много от нас, той познава всеки от тях по име. Той разбира и техния език - "Мионион" - съставен от редица други, включително английски, италиански, испански, френски, хинди и дори бахаски индонезийски. Изглежда, че техният език няма много смисъл, но във всяка страна, в която филмът се освобождава, гласовете за движение се преобразуват, което улеснява зрителите в тази страна да ги разбират и.

Служителите имат много приятели - например Грю, но и Марго, Едит, Агнес и д-р Нефарио. Те също така имат няколко врагове - Вектор, Едуардо и злите пришълци, които да назоват само няколко. За протокола слуховете се изразяват от двама души - Крис Рено и Пиер Кофин.

Решихме да разгледаме по-отблизо служещите, и ето кой е този, който е избрал:

Дейв

креатура 1

Източник: Мразя за мен - Wikia

Това малко момче има две очи и той е основният минимум от всички тях. Това определено се случва във втория от двата филма "Мразя Мен 2. Очевидно е оживен, но той е нещо повече от това - любезен и щедър. В съчетание с друг министър, Стюарт, той е най-близките помощници на техния супер злодей бос, Гр, и когато той е в беда, те обикновено са първите на сцената, за да го спасят. Виждаме един пример за това, когато Гръцкият екип е бил включен в колата на г-жа Луси Уайлд - Стюарт и Дейв.

Любовник на сладолед, Дейвид, любимецът, също обича компютърни игри и е известно, че ги играе със своя спасител, Стюарт. Той също е тромав и виждаме един класически пример за тромавата му природа, когато той случайно изстреля ракетно ракета в първия филм. Той показва такова разкаяние по начина, по който той виси след себе си главата си и колкото и да се смеете, не можете да не се чувствате свръх съжаление за него. Той е един от най-любовниците - кой не обича Дейв, миниатюрата?

Стюарт

креатура 2

Източник: Мразя за мен - Wikia

Разбира се, не можем да говорим за миниатюрен Дейв, без да споменаваме нищо за Стюарт и за миниатюрата! Това малко момче има само едно око, но това не е под него, когато се чувства като спасително. Във втория филм, Despicable Me 2, Gru рисува както Stuart, така и Dave Purple, за да им помогне да се промъкнат в състава на Едуардо. Технически те се опитаха да спасят деня ...

нощно гърне

креатура 3

Източник: Мразя за мен - Wikia

Друга двукота малка красавица, Джери, миниатюрата, е напълно характерен, разтърсвайки космата му коса, малко по-голяма, отколкото повечето други помощници. (Той няма нищо против да кажем, че не се притеснявайте!) Той често е брандиран страхливец и когато видим, че Кевин го казва като такъв, можем да видим, че се разстройва от това. Той е доста чувствителната малка душа и странни неща, като странни шумове, често го плашат. Той не е министърът, който ще вземете, за да отидете и да видите страшен филм, това е сигурно!

Не само уплашен мини, Джери също е един от най-музикалните от всички наркотици. Той е отвлечен и свири на китара на плажа, а също и пее на момичетата, за да ги успокои, когато Гр го оставя.

Кевин

креатура 4

Източник: Служители 2015 г.

Той е голфърът на групата, а той обича да дразни Джери, миниатюра, особено защото е малко развълнуван. Той има две очи и той е малко тъпо. Когато Джери е отвлечен, например, той всъщност се сбогува с приятеля си, а когато се опитат да го отведат, първият му инстинкт е да се хване на котешкия си приятел ...

Той определено не е най-острият инструмент в кутията, това е сигурно!

Тим

креатура 5

Източник: Pinterest

Друг от клубовете с две очи, Tim the minion има смешно малко изглеждащо косъмче и е "порасналият" на групата. Той обикновено се държи по-зрял, отколкото повечето други помощници, и поради това често се облича много по-интелигентно (а също и консервативно), отколкото другите. Виждаме, че той във втория филм разтърква вратовръзка и за известно време също е плешив!

марка

креатура 6

Източник: Мразя за мен - Wikia

Марк е чудесно пенирана коса и, точно като Тим, той също има две очи. Известен като майка на групата, той често е облечен в тази майчинска природа. Ако някога сте играли Микионецът, той е отключващият се герой, известен като "майката", и това е взето от родителската му роля в филмите "Дезъл Мой".

Тогава той е помолен да купи младо момиче, Агнес, еднорог във филма, който за първи път обвива тази майчинска роля, и той се облича като фигура майка във филма. Също така ще си спомняте, че пее караоке песни, когато го открият за първи път. Спомняте ли си песента? Беше "Копа Кабана".

Фил

креатура 7

Източник: Мразя за мен - Wikia

Друг певец, Фил избира да се присъедини към караоке забавно с Марк и Тим, а също така пее "Копа Кабана" по този начин. Друг от трите слуги, които се събират, за да накарат Агнес да бъде нов еднорог, този двуокият наркоман има друга важна роля във втория филм. Преди да бъде отвлечен, ще го видим облечен като прислужница и ще дадем на къщата добра пролетна почивка.

Carl

креатура 8

Източник: WallpapersIQ

Карл има най-сладкото малко бръмча прическа, а той има само едно око. Освен че прави наистина шумни шумове, той е фен на скейтборд, а също така обича да излиза и да причинява зло на приятелите си. Кой не го прави?!

Любовна любов, Кар случайно пръска Стюарт с пожарогасител на сладкото сладолед, който, нека се изправим пред него, е напълно оживен.

мистификация

креатура 9

Източник: RantNOW

Друг един от леко груб мини-клуб, Джош има две очи и много забавна личност. Той също така обича да причинява зло, както се вижда, когато сканира задника си с Лари и Стюарт. В един момент във филма, когато алармата "пчела до" се чува от Карл и неговата очарователна коса, се вижда, че Джош се появява като пожарникар. Може би трябва да го наречем "Пожарникар Джош"?

Миньон Цитати - Любими

Служителите са известни с цял куп брилянтни кавички, но някои от любимите компании включват:

  • "Долу" - както каза Стюарт
  • "Para Tu" - както каза Фил
  • "Ах! Pa-POY! "- както каза Тим
  • "Whaaat ?!" - както каза Джери
  • "Бах Дядо? Какъв вид папи? - както каза Тим
  • "Не не. Не не. Не, не, Па-Пой! "- както каза Марк
  • "Кен Пай" - както каза Дейв
  • "Gelato!" - както каза Стив
  • "Poppadom?" - както каза Стюарт
  • "Bananaaaah! Картофена наааааа! "- както казаха всички слуги в блестящата бананова песен

Leave A Comment

5 + 1 =