40 филма, които ще ви накарат да плачете

Гледането на филми е един от най-добрите забавления някога! Те не са като телевизионни серии, където трябва да изчакате месеци, за да разберете какво ще се случи по-късно. И въпреки че обичам да чета, понякога просто трябва да лягате и да гледате добър филм, за да изчезнат всички ваши притеснения. Филмите са идеални и когато се чувствате надолу и всичко, което искате да направите, е да плачете. Ето списък от 40 филма, които ще ви накарат да направите точно това. Уверете се, че сте имали някои Kleenex удобни, преди да натиснете бутона за възпроизвеждане!

1. Чудото в клетка № 7

1

Чудото в клетка номер 7 е южнокорейски филм, който спечели сърцата по цял свят през 2014 г. Този филм е за баща, който е психически нестабилен и дъщеря му, който се бори за свободата си, когато погрешно е осъден с убийство. Безусловната любов между баща и дъщеря винаги е хубав заговор, който да гледате. Освен това е невероятно да гледате младо момиче да разбере уврежданията на баща си, дори и без присъствието на майка.

2. 50 първи дати

2

Има много романтични комедии, но 50 първи дати с участието на Адам Сандлър и Дрю Баримор е толкова сладък, сърдечен филм, който със сигурност ще ви накара да плачете. Представете си, че сте запознанствали някой, който няма да може да ви помни на следващия ден. Сега е нужно истински човек да се ангажира с този вид взаимоотношения! Разбира се, това е само един филм, но ви кара да се чудите дали такива невероятни мъже съществуват и в реалния живот, нали??

3.  титаничен

3

Кой не е гледал поне два пъти "Титаник"? Това ще те накара да плачеш по много причини. Първо, фактът, че това е истинска история за трагедия, която отнема толкова много животи. На второ място, краят. Никога няма да спра да се чувствам лошо за бедния Джак. Това е толкова депресиращо, но и романтично приключение. И накрая, защото филмът е направен със сърце. Всички елементи, взети заедно, правят този филм наистина преобладаващ! Една от любимите ми класики, че дори имам касета на VHS!

4. Пробуждане

4

Пробуждането е в ролята на Робин Уилямс (РИП) и Робърт Де Ниро. Можете да кажете, че това е страхотен филм само от гласове. Този филм е за лекар (Уилямс), който е разбрал за драматичните ефекти на L-Dopa на неговите кататонични пациенти, включително Леонард (De Niro). Невероятно е да ги гледате "събудени" от кататоничното им състояние и също така депресиращи, за да ги гледате да се върнат обратно. Въпреки болката, която Де Ниро преживява, той все още насърчава Уилямс да продължи проучването, за да помогне на други пациенти в бъдеще. Как бихте се чувствали, ако знаехте, че ще се върнете в кататонично състояние и всъщност трябваше да се откъснете с любовта на живота си заради това? Този вид безкористност ще те накара да плачеш.

5.  Stepmom

5

Stepmom е филм за майка (Сюзън Сарандън), която умира от терминална болест и трябва да се справя с емоциите си за новата стъпка на децата си (Джулия Робъртс) по същото време. Както можете да си представите, всеки преминава през множество емоции, но една от любимите ми сцени е, когато Джулия разказва на Сюзън, че се страхува, че в сватбения си ден на встъпващата си дъщеря всичко, което ще иска, е майка й, на която Сюзан отговаря, дъщеря й ще я забрави и дори няма да я пропусне. Ще се разпадне, когато гледате коледната сцена, където Сарандън казва на децата си, че тя ще бъде с тях завинаги. Това е един филм, който мога да гледам отново и отново.

6. Армагедон

6

Армагедон е бил толкова голям хит през 1998 г., главно защото става дума за астронавти, които са страстни за работата си и ще направят почти всичко, за да защитят земята от заплахата от астероид. Вие ще започнете да разкъсвате (знам, че съм го направил), когато Хари (Брус Уилис) казва на гаджето на дъщеря си (Бен Афлек) да напусне, за да може да умре и да го благослови с "Ще бъда горд, син ". И всичко това се случва в космоса! Сега, колко готино е това?!

7.  Сляпата страна

7

"Сляпата страна" звезди Сандра Бълок и Куинтън Аарон и разказва историята на любовта и надеждата. Лий Ан (Сандра) става законният настойник на Майкъл (Квинтън), сирак с трудно минало. Бавно, но със сигурност отключва специалния си подарък като велик футболист, въпреки всички съмнения за него. Това е типичен филм за разкъсване на сълзи, в който коренувате за аутсайдера, а в края на един дълъг и труден път той побеждава. Фактът, че е полубиографичен, също не боли. Това ще ви накара да осъзнаете, че е възможно да обичате някого и да го считате за семейство, дори ако нямат същата кръвна линия като вас. Никога не подценявайте силата на любовта!

 8. Запомняща се разходка

8

Този филм ме кара да бъда като бебе всеки път! Това е съвършената любовна история с най-опустошителния, разбиващ край. Манди Мур играе Джейми, типичен онази, която се влюбва в Ландън, типичното хладно дете, което играе Шейн Уест. Да, те имат много различни личности и произход, но могат да спрат сърцето да не иска това, което иска. Те имат трудно време в началото и когато най-накрая нещата се случват, те откриват, че Джейми умира от левкемия. Ландън й помага да завърши списъка с кофи, като спечели сърцата ни и разчупи едновременно. Не можете да не усетите болката и тъгата си.

 9. Вината в нашите звезди

9

TFIOS беше голям хит, когато удари книжарници. Романът за млади възрастни, написан от Джон Грийн, стана толкова популярен, че Холивуд просто трябваше да има парче. Разбира се, това беше блокада! TFIOS е около двама духовни млади раково болни, които се влюбват един в друг в група за подкрепа на рака. Удивително е как истинската любов може да накара хората да се радват, въпреки много нещастни ситуации.

10. Кръпката на Адамс

10

Робин Уилямс беше най-добрият, нали? В Patch Adams играе медицински студент, който вярва, че пациентите трябва да бъдат лекувани, използвайки хумор и състрадание. Той е олицетворение на думите "Смяхът е най-добрата медицина". Той прави всичко възможно, за да даде своите услуги дори на хора, които не могат да си го позволят. Друг допълнителен елемент е връзката май-декември, която е прекалено сладка, за да не се преобърне.

12.  Преследването на щастието

12

Уил Смит доказва, че той наистина е нещо повече от красиво лице с гладка песен. В този филм той показва, че любовта на един баща е като никой друг. Той се бори като бездомен търговец, който е оставен да се грижи за сина си (изигран от Джейдън Смит) сам, след като жена му го напусне. Това е труден живот, тъй като те се борят с бедността, спят в приютите и дори тоалетните в метрото, но не губи надежда. Той открива възможност на фондовия пазар и работи по корпоративната стълбица. Въз основа на истинската история на живота на Крис Гарднър, това е докосващо парцалче за богатство приказка за преследването на "щастието". Гледайте това, когато имате нужда от малко лъч надежда.

13. Бележникът

13

Никога не мога да преживея любовната история на Ной (Райън Гослинг) и Али (Рачел Макадамс). Сигурен съм, че всички сме мечтали да открием нашия собствен Ной в един или друг момент и който може да ни обвини ... той е съвършен! Бележникът трябва да бъде най-популярният романтичен филм в целия свят. Ние всички знаем колко сладка млада любов е, но истинската сделка е, когато остарявате заедно и продължавате да се обичате, както много, ако не и повече. Ако тази история не извади сълза или две от очите ви, вие сте безсърдечни!

14.  Марли и мен

14

Кучетата просто правят живота много по-полезен и това е идеалният филм за любителите на животните навсякъде. Марли е очарователна, невероятно палава и о, толкова привлекателна. Този филм ни отвежда през живота на Джон и Джени (Оуен Уилсън и Дженифър Анистън), Мардли лабрадор и двете им деца. Както се очакват, Марли носи съчетание от преживявания, но най-много им носи радост. За съжаление, както при много собственици на кучета в реалния живот, те са изправени пред трудно решение поради здравословните причини на Марли и е почти непоносимо да гледате! Марли и мен ще ви накарат да минете през влакче на емоции.

15. Запознайте се с Робинсън

1r

Анимационните филми в наши дни наистина страдат много. Първият анимационен филм в нашия списък е "Запознайте се с Робинсън" - филм, който затопля сърцето за цялото семейство. Едно момче пътува обратно във времето, за да се срещне с бъдещото си семейство и разбере как може да отмени грешките от миналото. В своето търсене той открива повече от семейната си линия. Има много извисяващо послание за всички, които гледат този очарователен филм!

16.  Хачи: Приказката на кучето

16

Друг страхотен филм за любителите на кучета! Този филм се основава на истинска история за куче на име Хачико, което религиозно посреща своя господар на гарата всеки ден. Когато господарят му страда от инфаркт и умира, Хачи продължава ритуала да го чака през следващите десет години, докато умре в снега! Фактът, че това се основава на истинска история, го прави много по-специален. Искам да кажа, говорим за лоялност.

17. Син Валентин

17

Има любовни истории, а след това има истории за излизане от любовта. Медицинска студентка Синди (Мишел Уилямс) се влюбва в декан (Райън Гослинг), който отпада от училище. Забременеят, решават да пазят бебето и да се борят за брака си, въпреки постоянните им битки и аргументи. За съжаление, както се случва в реалния живот, хората се променят, разрастват се и любовта се превръща в омраза. Както Мишел, така и Райън са блестящи актьори и обичам този филм да го запази истински. Това е депресиращ филм, но е красив!

18. Нагоре

18

Up трябва да бъде един от най-любимите ми филми някога! Понякога просто гледам видеоклипа на живота на Карл и Ели и се чувствам толкова щастлив и щастлив в същото време. Нагоре е за Карл, който е живял дълъг, прекрасен живот с любовта към живота си, Ели и наскоро я е загубил. Карл иска да спази обещанието си да вземе Ели за "Paradise Falls" и така се впуска в едно епично пътешествие с къщата си, много балони и Ръсел, възпитателен момчен скаут. Филмът е за неограничена любов, надежда и специални приятелства ... всичките ми любими!

19. Моето момиче

19

Моето момиче е един от онези класически скитници, на които всеки трябва да има свое собствено копие. Историята се върти около Вада (Анна Члмски) и нейния приятел Томас (Макулай Кълкин). Трудно е да гледаш как Вада минава през толкова много, толкова рано в живота. Представете си, че сте 11-годишна, която трябва да се справя със сложни емоции като смъртта на майка си, юношеството, отдалечен баща и самотата, за да назовем само няколко. Вие ще коренирате за нея през цялото време, но и ще разбие сърцето ви като нищо друго.

20.  Послепис Обичам те

20

Awww! Това е най-сладкият филм. Става дума за една жена Холи (Хилъри Суонк), която губи съпруга си Джери Бътлър на трагично заболяване. Но преди да умре, той се увери, че присъствието му остава с Холи, затова той й пише поредица от писма, за да й помогне да преоткрие себе си и да продължи. Неговият сладък и цялостен глас ще те накара да плачеш всеки път, когато чете писмо. Не боли, че тя играе много красивия Джерард Бътлър.

21.   Детегледачката на сестра ми

21

Пазителят на сестра ми е филм, базиран на романа на Джоди Пилут със същото заглавие. Лично аз бях много впечатлен от Камерън Диас, чиято роля като майка е далеч от обичайните ром-ком филми. Сара (Камерън) и Брайън (Джейсън Патрик) откриват, че тяхната най-голяма дъщеря Кейт (София Василева) страда от левкемия и от време на време ще се нуждаят от дарители, за да оцелеят. Така че те решават да имат друго дете, Анна (Абигейл Бреслин), чиято цел в живота е да даряват съвместими органи, кръв и тъкани, за да запазят сестра си жива. То стига до момент, когато Анна трябва да дари един от бъбреците си на сестра си и тя отказва. Тя ги съди за медицинска еманципация и за правата на собственото си тяло. Това е красив филм, който понякога може да се превърне в огромен и наистина да стане водоснабдяването.

22. Седем лири

22

Това е вторият филм в нашия списък с участието на Уил Смит. Това е въпрос на човек Тим Томас (Уил Смит), който завършва с трагично писане и шофиране, което отнема живота на седем души, включително шест непознати и неговата годеница. Неспособен да живее със себе си, той решава, че единственият начин да се измени, е да дари своите жизнени органи на седем заслужили хора, преди да вземе собствения си живот. Намира ли седем достойни хора? Дали в крайна сметка ще вземе собствения си живот? Трябва просто да гледате и да разберете.

23. Красивите кости

23

"Lovely Bones" е дълбок и тъмен свръхестествен филм, основан на роман със същото име. Сузи Салмон (Saoirse Ronan) играе 14 годишна възраст, която е брутално убита от съседа си Джордж Харви (Стенли Тучи). След смъртта си тя се озовава в "Вътрешното пространство", което не е нито небето, нито земята. Тя не може да пусне и да наблюдава семейството си, опитвайки се да ги доведе до убиеца и тялото й. Филмът има много релаксиращ, но напрегнат темперамент, който ще ви накара да се задържите на вашите места. В допълнение към това, силната любов, която семейството споделя, ще ви накара да избухне в сълзи и кинематографията ще ви отведе!

 24. Селена

24

Истинските истории винаги правят най-добрите филми! Това е едновременно затопляне на сърцето и разкъсване на сърцето, за да гледате този филм, защото става дума за историята на колоритния живот на Селена и как тя престава да съществува. Обръщанията и обръщанията са безспорно сълзотворни! Плюс това, не мислиш ли, че е лудо, как Дженифър Лопес изглежда точно като Селена в този филм. Разбира се, тя също е изключително талантлива! Това е почти като че ли е превъплъщение на късния латински художник.

25.  Цар Лъв

25

Този филм ще бъде фаворит за много поколения! Има всички елементи на страхотен филм, смях, сълзи, страхотни герои ... и музика! До момента, нищо не ме кара да плача като сцената, в която Симба намира трупа на Муфаса. Разбира се, Тимон и Пумба са очарователни и забавни, а аз все още получавам глупости, когато Симба се влюбва в Нала. Хакуна Матата!

26.  Форест Гъмп

26

Том Ханкс не може да направи нищо лошо! Той свири на добрия, но бавен Форест Гъмп, който има много, много приключения. Той работи като вятъра, получава стипендия за колеж по футбол, отива на война, става капитан на скара и става милионер, за да назове няколко. Преди всичко обаче, този филм е за любовта на Форест към Джени (Робин Райт). Невероятно е да гледате някой с такава ниска интелигентност, който всъщност разбира сложността на любовта. Само Том можеше да изпълни тази роля справедливо.

27. планината Броукбек

27

Спомням си как гледах Планината на Броукбек и чувствах, че просто съм прострелян в сърцето. И Хийт Леджър, и Джейк Гиленхал играят ролята си на Енис и Джак в чашата. Сцената на реюниън е един от любимите ми. Въпреки че и двамата са били омъжени за известно време, всяка емоция, която някога са се чувствали един за друг, просто се връща обратно, когато се виждат. Това е красива, уязвима, трагична любовна история, която е много повече от "гей каубойски филм" и трябва да я гледате поне веднъж в живота си.

28. Списък на Шиндлер

28

Няма следа от филми на Холокоста, но списъкът на Шиндлер винаги ще остане там на моя списък. Всички знаем за ужасите на Холокоста и този филм го заживява. Оскар Шиндлер, игран от Лиам Нейсън, е собственик на фабрика в Полша. Когато става свидетел на жестокостите в Аушвиц, той започва да спасява колкото се може повече евреи. Това е най-добрият филм на Speilberg по мое мнение. Когато за първи път гледах този филм, не можех да спя в продължение на дни. Тя е прекрасно блестяща и ще остави своя отпечатък върху душата ви.

29. Книгата крадец

29

Книгата Thief е една от любимите ми книги на всички времена! Спомням си, когато започнах да чета книгата, не исках да правя нищо друго, докато не приключа. Така че, бях супер развълнуван, когато чух за филмовата версия. Разбира се, това не е толкова голямо, колкото книгата, но все още трябва да я гледате. Софи Нелис играе героя Лизел, младо момиче по време на Втората световна война Германия, която живее с приемните си родители. Тя е неграмотна и се забавлява, но нейният приемник го поема от себе си, за да я учи. Тя започва да обича книги, но трябва да запази любовта си тайна и затова започва да ги открадне от съпругата на кмета. Докато войната бушува, Лизел също се научава да пише и животът се движи, докато трагедията стачка. Фактът, че този филм всъщност се разказва от самата "смърт", добавя към това преживяване.

30. Историята на играчките 3

30

Защо не е Toy Story 1 или Toy Story 2, може да попитате? Е, и двата предишни са страхотни, но мисля, че третата беше най-раздвижената и най-"порасната" от трите. Анди е готов да се отправи към колежа и това означава да се отървеш от детските му играчки. Нашите любими герои завършват в дневник, което е по-малко забавно, отколкото си мислите. Да, все още има опитни, забавни моменти, които са невероятно преплетени с по-тъмни, по-тъжни емоции. Този е най-добре гледан с любим човек, който има желано рамо.

31. Зелената миля

31

Този филм се основава на книга със същото заглавие, написана от Стивън Кинг. Това е драматична драма и основните герои са гигант (Майкъл Кларк Дънкан) и мишка. Разбира се, това е най-лесният начин да опишете този тежък филм с движещи се емоции и християнски референции. Тонове хора ще се отнасят към този филм, особено онези, които са част от детската ера Death Row. Том Ханкс, както обикновено, не разочарова, но истинската звезда за мен е покойният Майкъл Кларк Дънкан с големите и изразителни очи ... които със сигурност ще ви събудят сълзи.

32. Милиони долари бебета

32

Million Dollar Baby не е просто друг бокс филм. Думата "евтаназия" е сама по себе си, сега тъчете това във филм, в който се вкоренявате за главния герой (Хилъри Суанк) една секунда, а в следващата, тя внезапно е квадриплегична, без никаква надежда за възстановяване. Голям глас, страхотен филм и един, който със сигурност ще те накара да плачеш. Този универсално аплодиран филм се сблъска с проблеми с активистите за правата на хората с увреждания поради темата на филма. Те особено не харесват края на филма и вместо това настояват за друг. Все пак не е само краят, който има значение? Това е самият филм и аз бих нарекъл този филм вдъхновяващ ... опустошително тъжен, но вдъхновяващ!

33. Децата на мъжете

33

"Децата на мъжете" се провежда през 2027 г. и е научно-фантастичен филм, написан от 5 различни велики писатели - така че вече можете да кажете, че сте в киното. Това е много интересен филм, тъй като се занимава с един от основните страхове на цялото човечество - изчезване. По време на филма вече са изминали 18 години от началото на глобалното безплодие. Това е чудесен избор за тези, които имат сърце за обществото и човечеството. Освен това има наистина нетрадиционен парцел, който ще се насладите.

34.  Кървав диамант

34

Диамантите може да са най-добрата приятелка на момичето, но този филм ще ви накара наистина да помислите закъде идва този прекрасен диамант, който носите, и каква е "кървавата" приказка зад него. Като се има предвид, че Blood Diamond е приказка за расова политика, алчност и чисто зло, филмът би могъл да се окаже проповядван и скучен, но в ръцете на режисьора Едуард Зуик и невероятни актьори като Леонардо ДиКаррио, Дженифър Конъли и Джимон Хунсу за да ви овладее по всяко време!

35.  Време е

35

С участието на Рейчъл Макадамс и Домънъл Глийсън, За Времето е само най-сладък филм за времето пътуване някога! Домъл играе Тим, чийто баща (удивителният Бил Ньони) му казва на 21-годишния си рожден ден, че всички мъже в семейството им имат способността да пътуват по време. Вместо да го използва, за да направи много пари или да събере материални неща, Тим го използва, за да открие и запази любовта на живота си. Има много сладки моменти, които ще запълнят очите ви с щастливи сълзи и ще ви накарат да оцените всичко, което имате.

36. Голямата риба

36

Знаеш, че един филм ще бъде добър, когато е замесен Тим Бъртън. Едуард Блум (Алберт Фини) е свикнал да разказва по-големи от живота си истории за своето минало. Докато се забавляваха да слушат, високите му приказки предизвикаха доста напрежение в отношенията му със сина си Уил (Били Крудуп). Но когато здравето му започне да се проваля, Уил и съпругата му се връщат в Алабама, за да са близо до него. Едуард продължава историите си. Ще изисква истината. В погребението на баща си Уил открива, че в историята на баща му всъщност има някаква истина. Това е страхотна история баща-син, която ще ви затопли сърцето.

37.  Скъпи Джон

37

Това е още една мрачна, но докосваща любовна история от известния писател Никълъс Спаркс. Скъпи Джон е за един войник Джон (Channing Tatum), който се влюбва в Савана (Аманда Сейфрайд), докато е на почивка. Когато Джон трябва да се върне на полето, Савана и той продължава отношенията си, като пише писма един на друг. За съжаление, връзките на дълги разстояния, особено тези, свързани с армията, са трудни и Савана свършва да се ожени за някой друг. Любимата ми сцена е, когато Джон чете писмо до баща си, когато е на смъртното си легло. Това е задължително за всички феновете на Никълъс Спаркс!

38.  Любовна история

38

Въз основа на романа със същото име, Love Story е трагичната приказка на двама любовници, Оливър (Райън О'Нийл) и Джени Кавалери (Али МакГрау). Джени умира от левкемия, но двамата се женят въпреки желанията на бащата на Оливър. Те споделят кратък, но красив живот и вие ще викате, когато тя го моли да я държи плътно, преди да умре. Другата ми любима част е, когато бащата на Оливър се опитва да се отърве от него и той повтаря думите на Джени "Любовта означава, че никога няма да кажеш, че съжаляваш". Ооо!

39. Единение

39

Нищо не боли като неизпълнена любов. Сесилия (Кейра Найтли) и Роби Търнър (Джеймс Макавой) се влюбват, а сестрата на Сесилия Брайън (Саорай Ронан) случайно ги гледа как се любят. Тя се ревнува и също не разбира напълно какво е видяла. Тя го обвинява, че е изнасилила братовчед си. Той се изпраща в затвора и след това в бой. Двамата се събират, преди да бъдат изпратени на война и да се оженят по-късно, или те? Краят ще ви накара да мразите Бруни и да пожелаете да имате машина за време.

40. 12 години слаб

40

Никога не е лесно да гледате филм за робството, без да разбивате сърцето си. Този филм, спечелил Оскар, базиран на невероятна истинска история, разказва историята на Соломон Север (Chiwetel Ejiofor), който е отвлечен и продаден в робство. Той живее брутален живот в продължение на 12 години, преди да бъде окончателно обединен със семейството си. Най-сърдечно изкривяващата сцена е, когато Соломон е принуден да бие своя приятел Патси (Лупита Ньонго). Това наистина ще ви накара да мислите за човешката природа и как някои от нас всъщност нямат сърце.

Има списък с 40 страхотни филма, които ще ви накарат да плачете от 90-те години насам до наши дни. Вашите фаворити стигнаха до списъка? Кажете ни по-долу.

Leave A Comment

+ 72 = 76