20 най-добри разкъсани филма на всички времена

Имате лоша раздяла или добра, но раздялата все още е разпадане - има емоции, които трябва да се обработят и нов живот, за да се адаптирате, особено ако сте били във връзка дълго време. Тя може да ви помогне да гледате филми или да четете книги, за да ви преведе през това време, докато получите перспектива и осъзнавате, че има живот извън вашата раздяла. С гледането на някои от тези филми ще се вдъхновявате, за да създадете живота на вашите мечти, да отидете след това, което искате и в крайна сметка да намерите отново любовта.

Пробивът - защото това е живот

Това е филм, където една двойка се разпада, но тъй като те притежават едно жилище заедно, те решават да бъдат съквартиранти за известно време по-дълго, което причинява някои неловко, оживен и опустошителни ситуации, тъй като те се опитват да се направи един респективно ревнив и да извадят боли един на друг.

Спомням си как гледах това, след като се разделих с моя дългогодишен приятел и беше като "Да, това е нещо като това, което е." Не че ние притежавахме апартамент или се опитахме някоя от схемите в този филм, но има моменти, които са много вярна на това, което може да се почувства като в отношения и разпадане. Това не е най-случилото се филм, но ми помогна да се почувствам добре, когато се разделих с бившия ми тогава.

e68aff83ea6749c938f3640632efb9ad

Дневникът на Бриджит Джоунс - добър смях за единния живот

Това е класика - това е смешно и изпълнено с всички ужасяващи ситуации, през които преминавате като сингъл. Като да се напиете и да пеете "Всичко за себе си", готвене на дата синя супа, говорене на "очаровани брачни двойки" и падане за вашия шеф. Да не говорим, че дъното ви е измазано по цялата национална телевизия (говорете за това, че сте получили грешен ъгъл!).

Има няколко филма, които ме накараха да се смея повече през годините, отколкото Бриджит Джоунс, така че ако се чувствате надолу след раздялата и се нуждаете от добър смях, но нямате нищо против някаква романтична любов, която да ви очарова - това е окончателно филм, който трябва да бъде в списъка ви за гледане.

[телефонен секретар]

Бриджит: Бриджит Джоунс, божествена секс богиня, с много лош човек между бедрата й ... Мамо ... Здравей.

2ae2af5b49946c4fabc18d58dd66bfbe

Той просто не е това в теб - Регулиране на техниките ви за запознанства преди да се запознаете отново

Понякога използвате всички неправилни техники за запознанства. Сериозно. Оставяш импулс (или няколко) да разруши целия ти живот за запознанства и дори не знаеш, че го правиш, защото е толкова силен импулс ... да изпратиш до този горещ човек пет прекалено много съобщения. Но нямаш нищо добро. Всъщност, горещият човек ще създаде своя план за излизане, преди да влезе. Вместо това трябва да му дадете време наистина да работите по плана му за влизане. Запознанства трябва да бъдеш привилегия, а не нещо, което му се дава на сребърна чиния. Затова гледайте този филм, защото заслужавате човек, който се бори за вас. И междувременно заслужаваш смях.

Дева Мария: Имах този човек да ми остави гласова поща на работното място, така че го нарекох у дома, а след това той ме изпрати по електронна поща до моя Blackberry и затова аз влязох в килията му и след това ме изпрати по електронна поща на моята домашна сметка и всичко току-що излезе извън контрол. И ми липсват дните, когато имате един телефонен номер и един телефонен секретар, и че един телефонен секретар има една касета и една касета има съобщение от човек или не. А сега просто трябва да отидете да проверите всички тези различни портали, за да ги отхвърлите със седем различни технологии. Това е изтощително. 

e629690eb90fbac18614ad898922c303

Под тосканското слънце - изцеление на счупено сърце

Това е любимият ми филм. Може би защото, както главният герой, аз съм писател, може би защото обичам Средиземноморието, или може би просто защото това е историята за изцеление на разбито сърце и как е възможно. Просто трябва да дадете време и да почувствате собственото си сърце в този процес - вършете това, което обичате да правите. Това е бавен филм, но е уютен и изпълнен с всички неща, които го правят (или поне мой) сърцето пее: дома, слънце, храна, приятели и любов.

Франсис: Какви са четирите стени, така или иначе? Те са това, което съдържат. Къщата защитава сънуващия. Невероятно добри неща могат да се случат, дори в края на играта. Това е такава изненада.

b8b850250f42978b4ab238f6efea53a7

Правно блондинка - Смехът се смеси с определение

Да, аз съм руса. Имам блог, наречен Confessions of a Dizzy Blonde и може да има или да няма няколко руса неща, които са общи с главния герой, но това не е смисълът. Въпросът е, че това е забавен, лек филм, но това е вдъхновяващо и ви казва как е: не позволявайте на никой човек (или някой друг по този въпрос) да определи вашата представа за това кой сте. Нареди да направите това определение сами и да направите това, което е необходимо, за да го направите. Скоро точният човек ще почука на вратата - този, който оценява истинския ти. Човекът, който ви вижда за вас всъщност те. Друг въпрос? Превърнете недостатъците си в най-големите си активи - от слабостта си за модата до зависимостта си от лоши дати. Просто трябва да го настроите леко, за да го превърнете в неуспех.

Elle: Ти си бреацарете с мен, защото съм прекалено ... руса?

Уорнър Хънтингтън III: Е, не. Това не е съвсем вярно ...

Elle: Тогава какво? Моите цици са твърде големи?

a3276a0ebe9b2d1f87b2a52dbbdb5a89

Магически Майк - Защото ти заслужаваш Стриптийз

Значи си мислиш, че си загубил някого чудесно. Изглежда, че не е толкова голям, ако никога не ти е дал стриптийз в хола, където той напълно го е убил. Магията на Майк ще бъде. Той сериозно ще спаси нощта ти.

  7058246d374be54ecdd5fae490fd3ba6

Обещанието - истинската любов продължава вечно

Понякога смятате, че сте намерили истинска любов. Вие сте толкова лудо влюбени в този човек, изглежда, че светът ще спре да се върти, когато не е наоколо. Само когато гледаш истински щастливи двойки, изведнъж осъзнаваш, че може би, може би не беше толкова голям. Или просто просто не е вложил толкова много усилия в отношенията си, колкото трябваше да направи. И вие заслужавате най-доброто. Искате да имате връзка, която разтърсва земята с любов и смях, а не със сълзи и горчивина. Гледайки обещанието, ще гледаш една такава връзка. Това е наистина вдъхновяващ филм за това, какво означава да намериш любовта някога след това и колко работа е необходимо, за да я задържиш, когато животът те хвърли на винтбол, като да кажеш, че жена ти има инцидент и забравя кой си.

  3ecb8f8961fcbc0451c7155d70d5e5ba

Как да губят един човек в десет дни - Как да не до дата

Това е смешен филм, който има полза от Матю Макконъхи в него. Харесваме всички тези шест пакета, нали? Това също е страхотен филм, за да си припомните всичко, което не трябва да правите, когато сте запознанства ... и че има нещо отвъд съветите и триковете на играта за запознанства. Има истинска връзка с някои хора, които оцеляват почти всичко. Дори и всичко, което правите, за да саботирате запознанствата.

37a32943061d5c483e96855dd62c5310

Послепис Обичам те - има живот след като стана вдовица

Разчупването от отношенията, които смятате, че не сте готови да свършите, е ужасно. Да бъдеш овдовена, когато си блажено щастлива с някого, е още по-зле. Но има много пътувания, които продължаваме в живота, а когато свършим, друг започва. Трудно е да оставим някои части от живота си зад себе си, това е възможно. И когато затваряме една врата, се отваря друга.

Този филм е красив разказ за това как един мъж насърчава жена си да продължи след смъртта си, като изпрати предварително написаните си писма отвъд гроба.

85d2422dbed4e95438c42969d2576fe9

Малко небе - защото си все още жив

Разбиването е ужасно. Може да се почувствате, че сте загубили голяма част от живота си. Понякога обаче помага да помните, че все още сте жив. Това, че имате този невероятен дар, наречен живот все още в ръцете ви, и че имате шанс да се възползвате максимално от това. Някои хора не са толкова щастливи. Те не само загубиха един човек, когото обичат - загубиха целия си живот.

Този филм разказва историята за една жена, която открива, че има рак и, както го прави, тя решава, че най-сетне ще живее. Наистина живея. Дайте живот и любов. Обърнете последните си месеци в празник на живота, а не в траур.

37087de240a0f0f19ecb9790b62ec426

Резервен план - направете плановете си, след което ги променете

Някои жени се чувстват безпомощни без мъже. Обратното е вярно за J-Lo в този филм, тъй като тя решава да има деца - всичко сами по себе си. Само, разбира се, тя се среща с мъжа на мечтите си точно след това. Страхотен филм, ако искате да сте вдъхновени да поемете собствения си живот, в същото време като намиране на смелост да дадете на някого нов в живота си.

30b03ebac7daa443560a847455a6639e

Ден на Свети Валентин - Краят на победените от запознанства

Понякога си мислим, че сме губещи, защото продължаваме да се срещаме с хора, които не ни харесват. Вместо да се чувстваме съчувствени за себе си след раздялата, е подходящо време да направим инвентаризация, ако бяхме на среща с хора, които наистина ни оценяваха, или ако всъщност сме били губещи за запознанства. Ако го направихме, тогава е време да започнем да се запознаваме с мъже, които се интересуват. Кой наистина се интересува.

Аштън Кучър в този филм научава, че е дошло време да се грижи една жена. И за нас дами е доста хубаво, тъй като получаваме допълнителната полза от гледането на Аштън Кучър - Мила Кунис!

4fdb8502a636cb5aabacc618dcd039e3

Приятели с предимства - приятелството е преди секс

Лесно е да излезете в джунглата за запознанства, търсейки набор от критерии, като същевременно пренебрегвате факта, че трябва да сте приятели с мъжете, с които се срещате. Приятелството е в основата на щастливата връзка.

В този филм Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк стават страхотни приятели. След това решават, че могат да правят секс помежду си, докато търсят "едното". Разбира се, те са страхотни приятели, които имат страхотен секс, така че защо не са във връзка? Защото отношенията са сложни, страшни неща, нали? Да бе. Може би е време да направите инвентаризация на това, което трябва да бъде истинската връзка и да изхвърлите старите си идеи.

df0dc9fdbb33365873dc31bcc6d2c0e8

Телма и Луиза - момиче мощност

Аз избягвах да гледам този филм от години. Мислех, че завършването звучи страшно. След това един ден седнах и го наблюдавах и разбрах за какво се забърква всеки. Телма и Луи може да не изберат най-добрите пътеки, за да подредят живота си, но има много много велики послания по пътя. Направи си услуга и го гледай.

89d17a016b1158b2f206c2a7d19cf5ef

Дата на сватбата - Вземи любовта, която искаш

Стара класика - ако нямате дата, наемете ескорт. И се отпуснете, за да видите усложненията, които се разгръщат ... Разбира се, винаги помнете най-добрия съвет, даден в историята на филма от ескорт: "Всяка жена има любовта, която иска.".

5042638397f5ddd4f27b39d719c338b4

Амели - можем да намерим любов

Животът ни е различен, а на моменти и неприятен, луд и неудобен. И по някакъв начин повечето от нас намират любов в края на краищата. Красивата, луда и неудобна любов, която съвпада с нашия луд. Френският филм Амели веднъж завладя света с буря и доказва колко любопитна любов може да бъде. Това е очарователна история и точно толкова френски, колкото бихте искали да бъде.

7e06d1b75968f548c2e11ba772d65473

Мръсното танцуване - защото никога не бива да бъдете в ъгъла отново

Ако сте били предразположени към днешна дата хора, които са ви поставили в ъгъла и сте забравили за вас, е време да направите промяна. Трябва да намерите своето собствено о, толкова горещо и секси Патрик Шайз, който обещава, че никой няма да постави някой като теб в ъгъла. Може да е сирене, но е вярно. И кой може да се съпротивлява на слюнка над Swazy? Определен добър фактор.

49166d605ce868b2a34ae81299a064fd

Махмурлукът - Гарантираният смях

Понякога, когато преминавате през раздяла, всичко, от което се нуждаете, е смях. Голям рев на смях, за да ви напомня, че в края на краищата има живот след разпадането. Въпреки, че това е филм за една бакалавърска партия, тя няма нищо общо с любовта и повече свързана с това, което може и вероятно ще се обърка във Вегас.

f9ecc0bf8a9b7ac7b8e5f5cd433f9946

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2от Мария Монтгомъри - Мария е писател, режисьор и социален предприемач на свободна практика. Тя също е говорител на Общинският център "Малките ангели" и запален блогър. Можете да я намерите някъде между Кейптаун, Лондон и Л.А., където най-вероятно ще я намерите в хълмовете, гледайки към града, който обича. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

13 − = 11