Top 10 Drugstore Mascaras vuonna 2013

1. Maybelline Mega Plus -ripsupuu

Tämä ripsiväri on erinomainen ripsien rajaamiseksi ja erottelemiseksi. Se on karkeaa, helppoa ja se on alle 10 dollaria!

2. Maybelline Volum 'Express A Falsies

Tämä ripsiväri ehdottomasti elää sen nimeksi! Keskustele pituudesta - Tämä ripsiväri antaa silmäripsiäsi todelliset väärennökset. Kauhaharja varmistaa täydellisen kiharaa, ei hiutaleita ja paljon äärimmäistä äänenvoimakkuutta.

aaaaaa

3. Maybelline New Yorkin Great Lash

Tämä on yksi kauneimmista mutta silti yksinkertaisista apteekkien maskareista. Sovellus on sileä, harja erottaa ripset, antaa ripsien paksuuden. Ei ole mitään erityistä tämän ripsiväriä, mutta samaan aikaan on! Tämä ripsiväri ei kuivu kuukausien ajan ja maksaa 5 dollaria.

loistava

4. Maybelline Colossal Volum 'Express Cat Silmät Mascara

Alle 6 dollaria anna itsellesi täydelliset pitkät ripset tämän ripsivärien kollageenikaavion kanssa. Se antaa ripsiä pitkiä pituuksia, virheetöntä ulkonäköä ja määritellään "kynsi" harja tarjoaa täydellisen, seksikkään kissan silmän ulkonäön. Se kestää koko päivän ja poistuu helposti, kun haluat sen!

col

5. L'Orealin voimakkaat miljoonat ripset ripsiväri

Tämä alle 10 dollarin apteekkarin ripsiväri on sen, joka tuntuu miljoonalta pieneltä harjakselta sen suoralla harjalla. Piikit antavat ripsien määrittelemän ulkoasun ja todella kuvaavat "miljoonia ripiä". Tämä ripsiväri on määritelmä tilavuus. Siinä on helppohoitoinen, hiutaleettomat ja sileä pinnoite, joka on helppo levittää ja näyttää tuloksena yhdestä kerroksesta.

vol

6. Maybelline New York Lash Stiletto Ultimate Pituusnaamari

Käytä tätä ripsiväriä saadaksesi tyylikkäitä, pitkät, "stiletto" -tyyppiset ripset. Ultimate alle $ 8 chic drugstore ripsiväri. Maybelline tekee aina hyviä ripsivärejä, mutta tämä on listan kärjessä! Tämä ripsiväri tarjoaa uskomattoman pituuden ja äärimmäisen luokan.

stil

7. CoverGirl LashBlast Clump Crusher Mascara

Nimi antaa kaiken pois - Odottakaa hyvästä syystä, että kauhea putoaminen ikuisesti! Tämä ripsiväri todella estää minkä tahansa mölyn muodostumisen. Pieni harja käytännössä kampaa ripsienne läpi ja pitää kokkareita muodostumatta. Se sopii täydellisesti volyymin ja koko päivän kulutukseen. Hanki se mistä tahansa apteekista alle 7 dollaria.

clup

8. E.L.F Pidennys ja muotoilu Mascara

Saat vain 3 dollaria voit saada kätesi E.L.F Mascara enimmäkseen apteekkiin. Tämä ripsiväri on niin halpa ja silti se toimii hyvin pidennyksellä ja määrittelemällä (kuten nimi sanoo) ja kestää melkoisen aikaa ennen kuivumista. Tämän ripsivärien harja tekee siitä helppoa ja toimii sujuvasti, antaa sinulle tummia kauniita ripsiä päivällä tai yöllä.

E.L.

9. Lääkärit Formula Orgaaninen Wear Mascara

Niille, joilla on herkkiä silmiä tai jotka rakastavat kaikkea orgaanista - tämä tuote on sinulle. Alle 11 dollaria voit ostaa tämän ilman kemikaaleja, kierrätettävää ripsiväriä. Se on helppokäyttöinen, pitkäikäinen ulkoasu ja murtumaton kaava, joka toimii. Tämä ripsiväri tarjoaa virheetöntä, luonnollista ulkoasua, jolla on paljon pituutta.

oraga

10. CoverGirl LashBlast Volume Mascara

Oliko tämä koskaan räjäyttää ripsiä? Tämä alle 8 dollaria ripsiväriä on täydellinen sen suoralla, mutta määrittävällä harjalla, jotta saadaan aikaan täydellinen ja täydellinen äänenvoimakkuus ja määritelmä. Ei hiutaleita, ei möykkyjä, ei smearing ja se kestää pitkään. Mitä muuta voisit kysyä ripsiväristä?

lasth

Leave A Comment

66 − = 65