Smokey Eye for Green Eyes

lilla

Grønne øyne ser fantastisk ut når de blir forsterket av et røykaktig øye. Et røykaktig øye skaper sultry effekt som kan få deg til å se enda vakrere ut. Smokey eyed makeup bruker mørke øyenskygger og blandingsteknikker for å oppnå den ideelle smokey effekten. Det kan virkelig trekke oppmerksomhet mot øynene og skape en dramatisk definisjon. Den enkleste måten å skape det perfekte, røykrike øynet på er å bruke et par forskjellige nyanser av farge - mørk, medium og lys. Dette er å skape en dynamisk, gradienteffekt i stedet for en flat blokk med farge på øyelokk. Volumiserende mascara og svart eyeliner er glasur på kaken og kan være forskjellen mellom et gjennomsnittlig smokey øye og en spektakulær en.

PURPLE-EYE-sminke-TUTORIAL-3

Ting du trenger:

  • Øyenskygge quad
  • Sett med øyenskygge børster
  • Svart øye liner
  • Svart mascara
  • Øyenskygge primer
  • concealer
  • Øyenvippe curler
  • Et speil

a07d36ecd1c7bd5661e4e2d24d603a58

Velge komplementære farger

Når du velger fargen for å best kompliment din øyenfarge, ta en titt på et fargeskjul. Det er i utgangspunktet en sirkel med forskjellige fargeseksjoner som representerer forholdet mellom farger. Du husker kanskje læring om primære farger, sekundære farger og tertiære farger i kunstklassen. Men hvis ikke, her er et krasjbane. Primærfarger er røde, blå og gule. Sekundære farger er nyansene som du får når du blander primære farger - fiolett, grønt og oransje. Tertiære farger er fargene i mellom sekundære farger, for eksempel rød-oransje, gulgrønn, blåviolett osv. Enkelte farger "utfyller" hverandre, noe som egentlig betyr at de er motsetninger. Modsatte farger gjør hverandre virkelig skiller seg ut ved siden av hverandre.

Grønne øyne ser utrolig ut med purler, roser og mauves. Disse fargene er komplementære til fargegrønn og vil umiddelbart gjøre din øyenfarge pop. Du vil imidlertid unngå pinks og røde som også er motsatte grønne på fargeskjulet fordi de kan gjøre at du ser syk ut. Velg øyenskygger som har varme toner for å kontrastere fint med den kuleste tonen i dine grønne øyne.

tumblr_mbspyszRc11rifyigo1_1280

Stikk øynene

Trinn 1 til det beste smokey øyet primer ditt øyelokk først. Øyeskygge primere skaper den perfekte basen for øyeskygge å følge. Det gjør sminken din lenger og vil holde den i fare for å bli fanget i krøllet ditt på grunn av overskytende oljer. Når du har opprettet en glatt overflate, ikke glem å bruke concealer til å dekke opp eventuelle mørke sirkler du måtte ha.

Skissere øynene

Når øyelokket hadde blitt primet, er det på tide å starte ditt røykfulle øye. Skygge øyet med svart eyeliner. Bruk liner på den øvre og nedre lash linjen, men unngå å lukke øyet helt fordi det vil gjøre det mindre.

Fremhev øynene

Fremhevende beinbein og det indre hjørnet av øyet gjør øynene dine større og lysere. Bruk en liten børste til å bruke en lys beige eller hvit for best mulig effekt. Fremheving av øyet er viktig for å skape kontrast for det røykende øye.

Aksent øynene

Fargen du velger som aksentfarge, vil være hovedfokuspunktet for smokey eye. For dine grønne øyne, bruk en rik lilla med røde undertoner for å gjøre dem virkelig pop. Pass på at lilla er mørkt nok til å skille seg ut mot høydepunktets farge samtidig som den er lys nok til å kontrast med den mørkeste fargen din. Med en øyenskygge børste, bruk din lilla øyenskygge fra det indre hjørnet av øyet til ¾ av veien opp på lokket.

Definer øynene

Definer ditt smokey øye ved å bruke svart skygge nærmest lash line og ytre hjørner øyelokk. Dette gir den mørkeste fargetone til ditt røykende øye. Pass på at du blander noen åpenbare linjer mellom din definerende farge og aksentfarge.

Bland skyggen din

Bruk en middels nyanse for å blande fargen i aksentet i den siste 1/4 av øyelokket ditt inn i høydepunktsfargen. Ikke vær for presis, en smudgy ufullkommen design er det som gjør dette utseendet. Til syvende og sist, dette er det som gjør sminken ser smokey ut.

Vis viskene dine

Lange og tykke vipper er det perfekte tillegget til et røykaktig øye. Bruk 1-2 strøk mascara etter at du krøller dine friske øyne.

maxresdefault

Leave A Comment

1 + 5 =