Smokey Eye for Brown Eyes

2013-08-01 (1)

Brune øyne ser fantastisk omgitt av et røkende øye. Et røykaktig øye skaper sultry effekt som kan få deg til å se enda vakrere ut. Smokey eyed makeup bruker mørke øyenskygger og blandingsteknikker for å oppnå den ideelle smokey effekten. Det kan virkelig trekke oppmerksomhet mot øynene og skape en dramatisk definisjon. Den enkleste måten å skape det perfekte, røykrike øynet på er å bruke noen få forskjellige nyanser av farge - mørk, medium og lys. Dette skaper en dynamisk, gradienteffekt i stedet for en flat blokk med farge på øyelokk. Volumiserende mascara og svart eyeliner er glasur på kaken og kan være forskjellen mellom et gjennomsnittlig smokey øye og en spektakulær en.

A-Loreal-Paris-Eye-makeup-Tutorial-sølv-og-svart-Smokey-Eyes-in-8-Easy-trinn-4

Ting du trenger:

  • Øyenskygger
  • Øyenskygge børster
  • Svart øye liner
  • Svart mascara
  • Øyelokk primer
  • concealer
  • Øyenvippe curler
  • Et speil

maxresdefault

Velge komplementære farger

Når du velger fargen for å best kompliment din øyenfarge, ta en titt på et fargeskjul. Det er i utgangspunktet en sirkel med forskjellige fargeseksjoner som representerer forholdet mellom farger. Du husker kanskje læring om primære farger, sekundære farger og tertiære farger i kunstklassen. Men hvis ikke, her er et krasjbane. Primærfarger er røde, blå og gule. Sekundære farger er nyansene som du får når du blander primære farger - fiolett, grønt og oransje. Tertiære farger er fargene i mellom sekundære farger, for eksempel rød-oransje, gulgrønn, blåviolett osv. Enkelte farger "utfyller" hverandre, noe som egentlig betyr at de er motsetninger. Modsatte farger gjør hverandre virkelig skiller seg ut ved siden av hverandre.

Brune øyne betraktes som en nøytral farge, noe som betyr at de faktisk går med massevis av øyenskyggefarger. Du har størst frihet til å eksperimentere med fargevalg. Nøkkelen med brune øyne hvis du finner farger som også ser bra ut med hårfarge og hudfarge. Hvis du vil prøve lyse farger, er tealer og purler to av de beste for brune øyne. Hvis du foretrekker en metallisk, prøv sølv - den kule tonen kontrasterer veldig pent med varmen av brune øyne.

bryllup-make-up

Stikk øynene

En makeup artist tips for de beste smokey øynene er å prime øyelokket før noen øyeskygge brukes. Det er primere som er spesielt utviklet for å glatte overflaten av øyelokket og hjelpe øyeskyggen å holde seg til lokket effektivt. Din sminke vil vare lenger, smette mindre og vil ikke migrere inn i øyelokkets krøller. I tillegg til å primer øyelokkene dine, må du lage det perfekte lerretet ved å dekke opp noen mørke sirkler under øynene med concealer. Tips: gulbaserte skjulere dekker de lilla tonet sirkler de beste.

Skissere øynene

Når du har primet overflaten av øyelokkene og laget en base, kan du skissere øynene med eyeliner. Linje både topplinjen og den nederste linjelinjen for den beste definisjonen for et røykaktig øye. Du kan bruke hvilken som helst type liner du foretrekker - blyant, væske eller gel. Så lenge det er svart og langvarig, er det godt å gå.

Fremhev øynene

Fremheving dine øyne er den beste måten å skape kontrast på og ikke ha deg selv som en vaskebjørn. En høydefarge er vanligvis hvit eller en lys beige. Den påføres med en liten børste under øyenbrynene for å markere brynbenet. Legg til litt av samme farge i det indre hjørnet av øynene dine for å lyse opp dem.

Aksent øynene

Din aksentfarge er hovedfarge på hele ditt smokey øye sminke utseende. For brune øyne, prøv en sølv for et dristig metallisk utseende. Det vil kontrast vakkert med øynene dine. Å holde farger i grå skala er en klassisk smokey øye teknikk. Sørg for at sølvskyggen er mørk nok til å kontrast med høydepunktets farge og lys nok til å kontrast med den mørkeste fargen din. Bruk aksentfargen med en øyenskygge børste fra de fremhevede indre hjørnene til ca. ¾ opp øyelokket.

Definer øynene

Gi øynene den ekstra definisjonen de trenger ved å bruke en svart øyenskygge nærmest lashlinjen og ytre øyets hjørner. Bland denne farge litt med din aksentfarge, så det er ikke noen åpenbare linjer.

Bland skyggen din

Bruk en middels tonet farge for å blande sølvfokusfargen din med den hvite markeringsfargen med en blandebørste. Dette er det som skaper den røykaktige effekten.

Vis viskene dine

Avslutt ditt smokey øye ved å krølle dine lashes og bruke en volumiserende mascara. Bruk 1-2 lag for mest drama!

tumblr_lky9g09oXT1qjl3vno1_500

Leave A Comment

3 + 6 =