Mitä Primer tekee: 15 Makeup Primer -hoidon edut

Olemme kaikki kuulleet makeup-alusta, olipa se televisiossa, ystävästä tai yksinkertaisesti kaupasta. Mutta miksi tyttö todella haluaa käyttää rahaa ostaa alusta?

No, hyvät, minun täytyy kertoa teille: alusta tulee olemaan seuraava paras ystäväsi ja sinun täytyy tehdä meikki rutiinisi kokeilemalla sitä vain kerran.

Se on kuin ihme, joka vain jatkaa antamalla.

Tutustu näihin 15 valtavaan, uskomattomaan ja uskomattomaan hyötyyn meikkipeilien käyttämisestä ja et koskaan mene ilman sitä uudelleen!

Mitä Primer tekee: 15 Makeup Primer -hoidon edut

Pehmeämpi iho

Yksi asia josta jokainen nainen voi sopia on tämä: sileämpi iho on aina bonus!

Pyrimme jatkuvasti pehmeämpään ja pehmeämpään ihoon. hyvin, käyttämällä pohjamaalilla voit heti nauttia eduista liian sileä iho, joka tuntuu sensaatiomainen kosketus. Tällainen yksinkertainen korjaus iholle, joka saattaa olla hieman kuivaa - mikä luonnollisesti voi tehdä meikistäsi hieman "cakey" ja epämiellyttävät.

Piilottaa akne

Akne on kova taistelu taistelussa; ja jos olet kamppailee akne, olet todennäköisesti sairas ja väsynyt teidän meikkiä ei piilottaa kaikki nämä kauheat viat.

Suuri asia käyttää pohjamaalia ennen levittämistä säätiö on alusta vähentää välittömästi näkyvyyttä akne, piilottaa akne kuin jos ei ole koskaan ollut olemassa. Se on valtava plus kaikille ikäisille naisille, mutta erityisesti nuorille tytöille ja teini-ikäisille, jotka ovat jatkuvasti löytäneet itsensä nousuun taistelussa.

Piilottaa punoitusta

Akne voi varmasti aiheuttaa ylimääräistä punoitusta kasvoihin; mutta vaikka sinulla on akne tai ei, jotkut naiset vielä kamppailevat kasvojen punoitukseen. Upea asia primeristä on se, että se vähentää punoitusta hetkellä, kun sitä käytetään, mikä tarkoittaa, että voit nauttia punaisesta, vapaasta kasvosta vain pohjamaalilla.

Mitä Primer tekee: 15 Makeup Primer -hoidon edut

Vähentää hienoja viivoja ja ryppyjä

Olipa nuorempi ja sinulla on vähäinen määrä hienoja viivoja ja ryppyjä tai ovat hieman vanhempia, jotka kamppailevat samaa asiaa suuremmassa määrin, olet todennäköisesti hieman järkyttynyt; Tarkoitan kyllä, hienoja viivoja ja ryppyjä ovat vain asioita, jotka tapahtuvat meille ajan mittaan, mutta miksi meidän pitäisi olla niin huolissamme niistä?

Primer - erityisesti ne, jotka on erityisesti suunniteltu piilottamaan hienojakoisia ryppyjä - pystyvät peittämään nämä ongelmat nuorekkaan ulkonäön vuoksi. kukaan voi nauttia. Kuka ei haluaisi virheettömämpää ulkonäköä vain pohjamaalilla?

Vakavasti, kaikkien ikäisten hyvät naiset voivat nauttia alukkeen eduista. Pehmeämpi iho antaa nuoremman ulkonäön, joka sopii erinomaisesti kaikille naisille.

Pienentää huokoset

Monet naiset kärsivät liian suurista huokosista; ja hei, vaikka sinulla on pienempiä huokosia, nestemäinen säätiö voi tuoda nämä huokoset elämään uudella tavalla! Se on vakava kamppailu, kun käytetään nestemäisiä säätiöitä. Näyttää siltä, ​​että ne antavat meille automaattisesti huokosia, jotka eivät vain poistu!

Pohjamaalaus on erinomainen tapa piilottaa ja torjua nämä huokoset, olitpa sitten nainen, jonka huokoset ovat suuremmat kuin elämä tai vain pienemmät, jotka tulevat perustuksen jälkeen.

Välitöntä helpotusta huokosilta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, minkä tyyppistä säätiötä käytät päivällä ja päivällä.

Mitä Primer tekee: 15 Makeup Primer -hoidon edut

Helppokäyttöinen

Jotkin meikkituotteet vaativat paljon aikaa ja vaivaa. Se voi olla vakava kipu kurkkuun, kun et ole varma miten käyttää sitä tai sovelleta sitä parhaan tuloksen saamiseksi.

Toinen hieno mieli meikkipohjamaalilla on sinun ei tarvitse huolehtia mihinkään raskaisiin sovellusmenettelyihin. Se on yhtä helppoa kuin punastuttaa hieman pohjamaalia sormillasi ja levittää sitä kasvoillesi, ikään kuin haluat suosikki kosteusvoidetta.

Muista naiset: et tarvitse paljon alukea; vähän menee pitkällä tavalla, joten mikä tahansa alusta loppuun ostaa on varmasti velvollisuus kestää sinua hyvin kauan. Suuri sinulle ja vielä paremmin lompakollemme!

Toimii kaikille ihotyypeille / väreille

Toki, kun ostat täydellistä alukea, on olemassa joitain erityisiä tuotteita, jotka on suunniteltu "öljypintaisille" tai "kuiville kasvoille" tai tykkäämään; mutta päivän lopussa yhdeksänkymmentä prosenttia alukkeista ajaa uskomattomasti kirjaimellisesti jokaisen ihon ja ihon värin.

Koska alukkeilla ei ole tyypillisesti väriä kiinnitettyjä, sinun ei tarvitse huolehtia pohjasta, joka muuttaa ihosi tai jotain sellaista. Jokainen voi käyttää samaa aluketta riippumatta ihonväriään valolta pimeälle, ja jokainen alusta on suunniteltu yhdellä tehtävällä: pehmeämpi iho, vähemmän punoitusta ja aknea ja virheetön viimeistely joka kerta.

Riippumatta siitä, minkä pohjan olet päättänyt, voit olla varma, että se toimii ihosi tyypin ja värin kanssa. Erittäin yksinkertainen päätös, varsinkin jos sinulla on taipumus olla gal, joka ei ole niin varma tuotemerkkien väreistä, joita hänen pitäisi käyttää.

Jotain kaikille

Kuten edellä mainitsin, jokainen pohjamaali toimii taikuudella ihollesi riippumatta siitä, mitkä valitset.

Kuitenkin, jos luulet, että kasvosi on liian kuiva, saatat haluta löytää erityisen pohjamaalin, joka toimii kuivemmalle iholle. Toisaalta, jos tarvitset jotain hieman vähemmän kosteutta mukana öljyinen iho, voit löytää pohjamaali nimenomaan rasvaiselle iholle markkeri helposti.

Tee vähän tutkimusta ennen ostopäätöksen hankkimista, ja sinun on löydettävä alusta, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi riippumatta siitä, mitä he voivat olla.

Mitä Primer tekee: 15 Makeup Primer -hoidon edut

Halvempia vaihtoehtoja

Saatat ajatella, että perusmateriaalin lisääminen meikki rituaali maksaa käsi ja jalka, mutta se ei yksinkertaisesti ole totta. Vaikka jotkut alukkeet ovat hieman kalliimpia, markkinoilla on TONS alukkeita alle 10 dollaria. Ja paras osa on - alustajat vievät sinut melko kauan, joten on helppo löytää pohjamaali, vaikka olet alhaisella budjetilla.

Ei tarvittavia erikoislaitteita

Muista aiemmin, kun mainitsin, kuinka helppoa pohjamaali on käyttää? Kyllä, olen ehdottomasti sitä mieltä. Ei ole erikoislaitteita kuten harjoja tai sieniä, joita tarvitaan pohjamaalin käyttämiseen. Laita se sormillesi ja levitä se kasvoillesi.

Se ei ole helpompaa kuin se!

Käytä kosketusnäytöille

Me kaikki tarvitsemme meikkiäsi koko päivän. Sen sijaan, että käytät kalliita säätiöitä tai jauhetta, yksinkertaisesti laittaa hieman pohjamaali ja sinun on hyvä mennä.

Vakavasti, tuote, joka voi todella auttaa sinua ennen ja kun laitat meikkiisi tuotteen, jota kannattaa ostaa, luovuttaa!

Makeup pysyy pidempään

Yksi ärsyttävistä asioista meikkiä kohtaan ei ole koskaan pysy! Muutama tunti hakemuksen jälkeen jätät meikkiä, joka näyttää paremmalta paremmalta, jotain, jota et ole tyytyväinen. Pohjamaalaus on helppo tapa varmistaa, että meikki säilyy virheettömästi koko päivän ajan, mikä tarkoittaa, ettet ole matkustanut kylpyhuoneeseen lounastauon aikana yrittäessäsi korjata meikkiäsi ennen kuin lähdet takaisin toimistoon!

Ei aiheuta Breakouts

Jokainen nainen, joka kamppailee breakouts, on jatkuvasti uskalla kokeilla uusia meikki tuotteita, koska ne ovat lähes varmasti se aiheuttaa uuden breakout. Hyvän olennon käyttäminen primer on, ne eivät aiheuta Breakouts. Jopa herkin ihon on turvallinen irronnut hyökkääjät!

Älä anna anteeksiantosi pelkoa hukata sinua alusta, joka voisi kirjaimellisesti muuttaa meikkipeliäsi. Jos olet todella huolissasi siitä, etsi esipaino, joka on erityisesti tehty naisille, joilla on taipumus murtautua.

kevyt

Ei ole mitään aivan kuten makeup-raskaus - se on kauhea, ja uskon, että voimme kaikki olla samaa mieltä siitä. Ei tarvitse huolehtia raskasta tunnetta pohjamaalilla. Itse asiassa aluke on niin kevyt, et edes huomaa, että käytät sitä.

Vakavasti, aluke on todennäköisesti kevyin asia kasvoillasi. Se on käytännöllisesti katsoen näkymätön, mutta sillä on niin monia etuja!

Mitä Primer tekee: 15 Makeup Primer -hoidon edut

Luo upea ilmansuodatin

Virheetön viimeistely on me, kuten naisia, STRIVE FOR. Mutta kohtaamme sen - ilmakuva näyttää niiltä, ​​joita näet televisiossa tuntuu käytännössä mahdottomalta. No, voit saada yhden askeleen lähemmäksi täysin täydellistä, ilmatyynyä ulkoasua yksinkertaisesti käyttämällä purppuran alusta ennen kuin teet normaalin meikki rutiinin.

Näet, aluke on valtuudet piilottaa kaikki nämä "puutteet" ja luoda uskomattoman silkkisen sileä alusta teidän meikki on sijoitettava. Lopputulos? Upea meikki joka näyttää PERFECT aina.

Se on niin yksinkertainen askel, miksi et halua kokeilla sitä?

Mikä on suosikki alusta?

Leave A Comment

86 + = 88