Kuinka tehdä Smokey Eyes

Smokeyn silmät ovat ajattomia ja täysin seksikäs. He muuttavat tavallinen tarkastuksesi salaperäiseksi, vietteleviksi ja tekevät sinusta erottuvan ja näyttävät upealta väkijoukosta. Epäilemättä, jos olet jotain sellaista, näet lukemattomia malleja ja julkkiksia, jotka heiluttavat sävyisiä, savuisia silmiä ja toivovat, että saatat näyttää jopa puolet niin hyvältä. No, hyvä uutinen on nyt voit. Smokeyn silmät eivät ole läheskään niin vaikeita, kuin ne näyttävät, luottavat minuun, joten nyt olen täällä antamaan sinulle kymmenen vinkkejä ja temppuja, jotka auttavat sinua kääntämään silmäsi jokapäiväisestä seksikseen seksistä, tavallisesta poltettavaksi. Tässä miten ...

1. Valmista silmäsi

e4b5ce13182c43a92803f6fbd363b899

Ensimmäinen askel tämän ajattoman ilmeen luomiseksi on valmistautua silmiisi. Se on avain, jos et halua, että ulkoasu leviää, mikä aiheuttaa kouruja vain muutaman tunnin kuluttua levittämisestä. Valmistaaksesi silmäsi kaikki sinun tarvitsee tehdä se levittää ohut kerros pohjamaalia silmiesi alla ja silmäluomien yli. Tämä yksinkertainen askel varmistaa, että silmämeikki pysyy näköisenä koko päivän ja koko yön.

2. Työnnä tummia piirejä

cf6eebffb1650460f1f20e4e03b16ba2

Huolimatta siitä, että menemme pimeään, houkuttelevaan ilmeeseen, silmiesi alla olevat tummat silmät voivat pilata hämmästyneiden silmiesi ulkoasun heti. Kun olet levittänyt jauhemuotteesi hieman peitevoidetta silmiesi alla, jotta ne näyttävät kirkkailta ja hereillä. Näytät välittömästi elpyneen ja sinä olet kiitollinen tästä pienestä temputestä, kun meikki on valmis. Lukitse se paikoilleen, harjaa peitevoideasi hellällä kosketuksella kirkasta jauhetta (tämä on myös hyödyllinen kaikkien myöhemmässä vaiheessa mahdollisesti kaatavien silmäripsien kiinni saamiseksi).

3. Linja 'em Up

c8e887d200ecc47079d678821bc46208

Jos haluat todella naulata tuon viettelevän ilmeen, kiristä silmiesi ylä- ja alareunan sisäreunat. Tämä luo pimeyden silmiesi ympärille ja sekoittuu virheettömästi myös luomiväriin. Voit käyttää nestemäistä eyelineria, mutta henkilökohtaisesta kokemuksesta suosittelen, että käytät tavallista silmäkynää saadaksesi parhaan ilmeen ja pisin kestävään viimeistelyyn.

4. Kierrä pois

38f52e7e30682de991df52969cf37353

Jos haluat todella hyödyntää smokey-silmän ulkonäköä, suosittelen, että ripustat ripsiasi tässä vaiheessa luomaan todella pyörrettäviä silmäpeppejä. Se on yksinkertainen kosketus, mutta se todella lisää yleistä ulkoasua ja laajentaa silmäsi ulkoasua. Jokainen monta on vaikea vastustaa sinua, kun olet saanut upeita ripsiäsi. Jotta käpristyksesi kestää kauemmin, voit myös lämmittää kevyesti parranajetta ennen kuin pidät sen ripustustasi viiden sekunnin ajan. Älä tee siitä liian kuumaa - olen varma, että voitte kuvitella, mitä voi tapahtua, jos et!

5. Lisää varjo

572482a85ddfb0c627cac4a0bab0b190

Pehmeällä harjalla tai luomivärillä (tai sormilla, jos haluat), käytä valittua luomivärin sävyä ripsien ristin ja silmänriskin välissä. Yhdistä se kaikki yhteen pehmeän, seksikkään ilmeen luomiseksi. Käytä sitten pieniä, kulmikkaita harjoja, ota väriisi pitkin alempaa ripustustasi, jotta voit lisätä värejä silmiisi. Sinun ei tarvitse käyttää vain tavallista vanhaa mustaa, vaan voit käyttää mitä tahansa väriä, kunhan valitset tumman sävyn. Henkilökohtaiset suosikkini ovat luumu ja harmaa - ne näyttävät fabilta, varsinkin vihreillä silmillä.

6. Smudge It

c2ddeba21b1dc0e33909faa4553e25f5

Kuten kerroin, sinun pitäisi pilkata varjoasi, kun käytät sitä, mutta vielä parempien tulosten saamiseksi, ota nopeasti pistävä harja tai q-kärki, kun olet valmis ja varmista, että kaikki sekoittuu kauniisti. Silmiesi pitäisi näyttää savuisilta ja pehmeiltä heti, kun olet valmis. Et halua kauheita viivoja, jotka määrittelevät ja näyttävät ulkoasua, joten muista sekoittaa ne pois.

7. Suorita Top Lash

b44690ac880a056827d97bf306469b62

Jos haluat todella näyttää ulkoasulta, on aika liittää yläluistosi. Voit käyttää valittua väriä tai vaihtaa sen mustaksi. Varmista, ettet jätä mitään ihoa, joka näkyy linjan ja ripsien välissä ja pidä kädessäsi kädessä, kun teet sen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

8. Light 'em Up

af722538eaac8cfcffa7a0adec02e956

Kyllä, me menemme savun silmille, mutta haluamme, että silmäsi myös loistavat. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti tarttua korostustyökaluun ja koskettamalla sen silmän sisäkulmaan ja sekoittamalla sen hieman luomivärialustasi. Voit myös käyttää luomiväriä luomaan tämän vaikutelman joko käyttämällä kermanväristä väriä tai valitsemalla vaaleammaksi varjostetun minkä tahansa värillisen luomiväri jonka käytit aiemmin. Värin valitseminen yksinkertaisen kerman vastapainoksi tekee todella näyttävän hämmästyä.

9. Älä unohda ripsiväriäsi

b8e8b50165527e4c83998c027be8290c

Ei smokey-silmä näyttää täydelliseltä ilman henkeäsalpaavaa ripsiväriä lisäämällä ripaus tilaa ja kadehdittavaa pituutta ripsiisi. Valitse ripsiväri, joka lupaa lisätä äänenvoimakkuutta ja pituutta parhaan tuloksen saavuttamiseksi, ja varmista, että saavutat ripsiasi molempien päiden ääripäät, kun käytät sitä. Smokey-silmille henkilökohtaisesti mieluummin käyttää dramaattisesti mustaa ripsiväriä, mutta mustalla tai violetilla sävytetty musta antaa sinulle suuren kontrastin ja tekee sinusta erottuvan joukosta. Olen edes tiedossa, että hänellä on glittery ripsiväriä täydentämään tätä ulkoasua. Kaikkein hämmästyttävimpiä tuloksia lisää kaksi tai kolme kerrosta ripsiväriä ja silmiäsi ei jää helposti huomaamatta.

10. Viimeistely koskettaa

6f55ad36be00d22568dbf7aa0fdd5f98

Viimeistely koskettaa savutäyttävien silmien luomista on puhdistaa alue, kun olet valmis. Voit tehdä tämän käyttämällä puhdasta ja äärimmäisen kuohkeaa harjaa ja harjaa sen silmän alareunan alapuolella kiinni ja silmänräpäyksessä, joka saattaa olla kaatunut poskille. Voit myös käyttää q-kärkiä siivottaessa alueita, jotka ovat olleet hajuttuja, kun olit töissä töissä tai joita esiintyi. Ylivoimaiseksi kaikki ei voi mennä vikaan hiuslakan nopealla suihkolla pitämään kaikki meikit paikoillaan tunneille - vain olla varma siitä, että et laittaa enemmän kuin kosketusta kuitenkin, koska tämä häiritsee ulkoasua ja tee kasvosi tahmeaksi!

Ja voila! Sinulla on nyt upeat, savuiset silmät!

Leave A Comment

− 1 = 2