Kuinka tehdä Brown Eyes Pop

Se ei ole salainen: ruskeat silmät ovat tummat, salaperäiset ja viettelevät. Kuitenkin, ellei sinulla ole oikeita meikkiä ja värejä silmänvärillesi, ruskeat silmät voivat pestä pois ja näyttää raastolta ja tyhjiltä. Vältä tätä haalistua ruskeaa silmänräpäintä varmistamalla, että olet tekemässä niitä luscious ruskeat silmät POP kanssa nämä yksinkertaiset 9 vinkkejä ja temppuja todella tehdä nämä kaunottaret elää.

87bb8515007678580099d4f038b2844c

1. Metalliset värit - Kulta, Bronzes Light Browns, Pinks

Kiinteät värit pysyvät vakaana no-no; se on varma tapa tuottaa kuluneesta ulkonäöstä, joka on tylsää ja epämiellyttävä silmään. Sen sijaan valitse silmien varjot metallinen heijastin. Metalliset kullat, pronssit, vaaleanruskeat ja pinssit toimivat parhaiten, kaikki hienolla loistolla, joka tuo todella silmäsi värit.

85aa2743e0c0affe9236be288ae32914

2. Valkoinen silmälaseri

Valkoinen eyeliner on muoti EI, eikö olekin? Ehkä kymmenen vuotta sitten, mutta varmasti enää!

Valkoinen silmälasilija voi varmasti olla valtava virhe, kun olet tekemisissä sytyttämättömien silmien kanssa, kuten vihreänä tai sinisenä (jos et tiedä, mitä teet, se on!), Mutta valkoisen värisävyn tumma silmien väri ei ole mikään vähän päihtymätöntä. Se luo määritellyn, look-at-me-tyylin, jota ei voida jättää huomiotta. Levitä hieman valkoista silmälasien sisä- tai ulkokierre-silmukoita lisäämällä siihen pieni kaunista syvyyttä ja ulottuvuutta. Tai sovellu koko silmän alla uskomattoman rohkealle ja upealle ulkonäölle!

b8bc901a6085e4e9a5872f15e0071c6c

3. Luumu, laivasto tai vihreä silmäripsi

Kun kyseessä on eyeliner, haluat välttää mustat tai tummat ruskeat - ellet luo ohuita viivoja. Ajattele musta / tummanruskea eyeliner voi todella piilottaa silmän väri ja tehdä asiat epämääräinen ja autio. Sen sijaan valitse silmälasien väri, joka herättää upeita, hohtavan silmiä, jotka todella ottavat huoneen. Jotkut suosikeistamme sisältävät luumua, laivastoa ja tummanvihreitä silmälasien. Jälleen, ei todella suunniteltu niille, joilla on värikkäät silmät, mutta ehdottomasti täydellinen kaikille ruskean sävyille!

e98a7fe91b01704b88aa0e3140bf8fa0

4. Musta ripsiväri on OKAY

Kun olet lukenut vinkit 2 ja 3, saatat olla sellainen vaikutelma, että sinun täytyy mennä kylpyhuoneeseesi ja vetää ulos kaikki suosikki musta mascaras. Mutta älä! Musta ripsiväri on A-OKAY! Itse asiassa musta ripsiväri yhdistettynä yllä kuvattujen silmälasien ja silmien varjojen kanssa tekevät ruskeat silmät energisoiduiksi. Älä kuitenkaan uskalla kokeilla muita värejä, kuten munakoisoa tai smaragdivihreää!

246e8c7137955c490f380e188c973549

5. Sekoita värit

Haluatko tietää superhajuisen asian siitä, että sinulla on ruskeat silmät ?! Voit sekoittaa ja vertailla luomiväri- ja eyeliner-värit helposti.

Vaikka vihreät silmät tai sinisilmäiset kissat saattavat näyttää naurettavilta vaaleanpunaisella ja persikanväriyhdistelmällä silmissään, voit päästä melkein mihin tahansa. Älä pelkää tuoda erilaisia ​​värejä silmäluomiisi yhteen. Tarkastele esimerkiksi luumupussi, jossa on persikanvärinen varjostin tai smaragdinvihreä silmäripsi, jossa on luumu ripsiväri. Siellä on niin monia vaihtoehtoja ja tulet rakastamaan!

e0648c9f36a75a5db5557d235a11f15b

6. Under Eye Concealer

Okei, hyvät: kukaan ei näytä hyvältä tummien silmien alla. Se on vain yksinkertainen elämäntapa! Varmistaaksesi, että vähentät pimeyden määrää silmiesi alla, älä unohda silmän peitevoidetta. Se on erityisen tärkeää, kun olet tekemisissä tummien silmien kanssa, sillä tummat silmät voivat todella synnyttää ja synkätä yleistä ulkonäköä. Silmien peitevoide tekee ihosta kirkkaan ja kauniin, jolloin ruskeat silmät POP!

56b635c074c975cc66566b352f3183e7

7. Vältä liian tummat värit

Yup, arvelit sen: super tummat värit, joilla on erittäin tummat silmät, on resepti herkälle katastrofi.
Tummat värit peittävät silmänne ja tekevät ne näyttävät pienemmiksi kuin ne todella ovat, ja ne saattavat jopa antaa heille tylsän ilmeen; ja juuri sitä yritämme välttää täällä! Joten sanotaan, pysy kaukana mustista silmänräpäistä silmänympäryksistä ja luomiväreistä. Jos olet menossa ruskealle luomiväreelle, varmista, että se on kevyempää puolta, ja siinä on sisäänrakennettu sisäkierre tai loisto. Musta ripsiväri on a-okay, mutta pidä sitä siinä.

9ff7dd9f07d91b39277bbd74ff6e094c

8. Käytä täydentäviä värejä

Tee silmäsi ponnahdus ei ole vain työpaikka meikkiäsi varten; sinun vaatekaappi on myös suuri vaikutus! Joten seuraavalla kerralla kun asetat asustasi huomenna aamuun, varmista, että sinulla on ainakin yksi näistä väreistä: sininen, kastanjanruskea, munakoiso, seepia, ruskea, smaragdi, violetti, laivasto tai harmaa ( samoja värejä, joita sinun pitäisi käyttää silmäsi). Haluat välttää valonsiruja, vauvojen bluesia, keltaisia, vaaleita vihreitä - periaatteessa mitään kevyttä ja kirkasta kalliimpaa. Kirkkaat, ulkonaiset värit kiinnittävät huomiota silmiisi välittömästi.

94bd19765867bcd0a24682075aa04e43

9. Käytä kultaisia ​​koruja

Joten sinulla on kaikki oikeat meikki tuotteet rivissä ja vaatekaappi on vuorattu edestä loppuun kaikkien onnistuneiden värejä; mutta entä tarvikkeet?!

Kun on kyse koruista, on vain yksi tapa edetä: GOLD! Kulta näyttää niin hämmästyttävän yhdistettynä ruskeilla silmillä, lisäämällä vähän sävyä ja loistaa, joka ei ole mikään upea. Vakavasti, jos koru-laatikossa on yksi koru, anna sen olla pari kultakorvakorua tai kultaketjua!

Miten teet ruskeat silmät POP?

Leave A Comment

20 + = 26