Kuinka päästä eroon selluliitista nopeasti

Urgh, selluliitti. Se on kauheaa, eikö? Se on masentava hetki, kun vakoiltamme joitakin näistä rumaisista rasvakertymistä peilistä, niissä rypistyneistä aukkoista, jotka ovat vain söpöjä. Jotkut meistä vain ikävästi vihaavat heitä, toiset harhahtaen oppivat elämään heidän kanssaan ja monet meistä ovat kauheita hämmentyneitä. Epäilemättä olemme kaikki kuulleet ongelman nopeasta ratkaisemisesta, mutta me kaikki tiedämme, kuinka hyvin (tai melkein miten hirvittävästi) ne toimivat. Se sanoi, älä paniikkia. Usko tai älä ole olemassa tapoja, joilla voit päästä eroon selluliitista nopeasti ja (voit halutessasi istua alas tästä osasta) pysyvästi! Kyllä, sanoin pysyvästi! Kiinnostunut? Olen kuitenkin niin. Pidä lukemassa kymmenen suurta tapaa päästä eroon selluliitista nopeasti ja hyväksi.

1. Anti-Selluliitti voiteet

ced705349ab783a6fa70c1b5dcf6b248

Markkinoilla on lukemattomia voiteita, jotka väittävät olevan ihonhoitoja selluliitille, mutta huono uutinen on, että useimmat niistä ovat väärennöksiä. Silti se ei tarkoita sitä, että osa niistä ei kannata mennä ja älä tee ihmeitä. Kun valitset kermaa, etsi sellaista, jolla on mahdollisimman monta luonnollista ainesosaa ja yksi, joka väittää taistellakseen ihon löysyydeltään, koska tämä on osa selluliittia.

2. Anti-selluliitti ruokavalio

dde2c98c70115b1540a4b5652b0ac5ec

Kuten kaikki, ruokavalio on avainasemassa. Varmista, että saat runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, koska niiden tiedetään pitävän selluliittia laiskassa ja kääntävät sen vaikutukset. Muut asiat, joita suosittelemme syömään helpottamaan selluliittia ovat sipuli, inkivääri, sitruuna, cayenne-pippuri, neilikka ja kaneli.!

3. Laihdutus Kylpyammeet

c7b47023b9a0db422dfc0935523e07e4

Kyllä, sinä luette oikein, voit ostaa kylpysuolat, jotka voivat auttaa sinua hilseilemään samalla kun päästä eroon tästä ikävästä selluliitista samaan aikaan. Varmista, että ostat luonnollisista raaka-aineista valmistetut suolat ja parhaan tuloksen mukaan suosittelen, että otat kylvyn kahdesti viikossa. Voi todennäköisesti kestää pari viikkoa, jolloin huomaat eron selluliitista, mutta keskimäärin sinulla on erittäin pehmeän ihon bonus.

4. Syö terveempi kaikki ympäri

a44447ccb0b7e9328ca580bc6b61806a

Mainitsin ennen anti-selluliittia ruokavaliota, mutta lopulta lisäämällä muutamia lehtivihreitä ruokaan ei riitä. Jos aiot sitoutua tähän, sinun täytyy tehdä elämäntapamuutosta. Tämä merkitsee sitä, että kaikki roskat ja jalostetut elintarvikkeet leikataan ja kaikki soodavesi (kyllä, vaikka ne ovat ruokavaliota) korvataan vedellä. Juo runsaasti vettä, suosittelemme 6-8 lasillista päivässä, ja katkaise roskaruokaa auttaaksesi huulirasi selluliittia ja parantamaan kehoa ja terveyttäsi ympäri. Koko kehosi kiittää sinua tästä, ei vain selluliittia.

5. Mikrotehon kehonhoito

6612e78d6611fb1b76e0ee5cca2caad9

Monet teistä eivät ehkä ole kuullut tästä, mutta pohjimmiltaan se on menettely, jossa elektrodit lähettävät erikoistuneita sähköpulsseja kehon läpi, joka jäljittelee kehon kykyä siirtää rasvaa luonnollisesti. Lyhyesti sanottuna se auttaa sinua menettämään painoa, rasvaa ja selluliittia yhtä aikaa! Plus, näet tuloksia vain yhden hoidon jälkeen, kuinka hämmästyttävää on se? Haittapuolena voi olla kallista, joten kokeile muutamia muita vinkkejä, ennen kuin roiskuminen ulos mikroaaltovirtamuodosta.

6. Kehon kierteet

52010f1ffcc5319d462580dd1c54785c

Valitettavasti vartalouurteet ovat vain tilapäinen toimenpide selluliitin poistamiseksi, mutta jos sinulla on iso jopa nurkan takana, niin ne voivat olla juuri sitä mitä tarvitset. Ei vain kehon kääre auttaa vähentämään selluliittia vähäksi aikaa, mutta se myös auttaa sinua leikkaamaan muutama tuumaa väliaikaisesti liian.

7. Harjoittele

300ba55acf6f60bce9692f53635d71eb

Kuten mikä tahansa kehon parannus, liikunta on avain. Ei ole väliä onko kävelet, juokse, harrastat joogaa, pyöräile, uita - tee mitään, niin kauan kuin se saa lihakset aivorungossa. Tämä auttaa sinua taistelemaan selluliittia ja rasvaa samalla kun värjää sinut ja tekee sinusta näyttelijäksi, terveellisemmäksi ja ohuemmaksi. Vakavasti, mistä voi mennä pieleen? Harjoitus on sinulle hienoa, mistä syystä, eikä sen tarvitse olla kova. Vain puolen tunnin välein jokainen päivä voi tehdä ihmeitä kehoasi varten.

8. Ihon harjaus

b3023cabc8291ee2953e9fb24581443a

Ihosi on kehon suurin elin, joten on järkevää, että kaikki myrkkyjä ja järjestelmän epätasapainoa näytetään ensin. Sinun pitää pitää ihosi terveenä ja hehkuvaa ja tehdä se sinun tarvitsee tehdä enemmän kuin hypätä suihkussa joka päivä. Yksinkertainen kuiva ihonharja on erinomainen tapa huolehtia ihosta ja pitää se terveinä. Se kestää enintään viisi minuuttia päivässä, mutta se näyttää hyviä tuloksia. Varmista, että kehosi harja, jonka valitset, on luonnollisia harjaksia ja että harjaat koko ruumiisi, ei vain ongelmakenttiä.

9. Trio Lift -hoito

b70bb6f57b83d95ecf350247f1cb303d

Trio Lift -hoito on uskomaton, ei-invasiivinen hoito, joka kiristää kehoa ja nesteyttää nopeasti, mikä tekee erinomaisista tuloksista. Se on vallankumouksellinen selluliittikäsittely, mutta jälleen se tulee kustannuksiltaan. Jos olet kokeillut monia muita vaihtoehtoja ja epäonnistunut, niin tämä saattaa olla arvokasta. Tällä hetkellä Yhdysvalloissa on vain yksi salonki, joka tarjoaa tätä hoitoa, mutta siellä on runsaasti niitä ympäri Eurooppaa.

10. Anti-selluliittihieronta

1d4e2bdd204563ffbe9179bfee4b549b

Me kaikki rakastamme hyvää hierontaa, joten voit olla tyytyväinen voidessani saada kasvot ja samalla irrota selluliittia samaan aikaan. Menettely toteutetaan sekoittamalla imu- ja sylinterimäisiä rullia, joilla pyritään stimuloimaan verenkiertoa ja imunesteitä, jotka aiheuttavat kehon rasvasolujen poistamisjärjestelmän. On todennäköistä, että tarvitset useampaa istuntoa selluliittisi vakavuudesta riippuen, mutta muutamien näistä hierontoista sinun pitäisi olla selluliittia vapaa!

Joten sinulla on se, naiset, kymmenen suurta vinkkejä auttaa sinua päästä eroon selluliitista nopeasti. Selluliitti voi olla ruma, mutta älä paniikkia, se ei ole ikuisesti. Kovaa työtä, syödä puhtaana ja näet tuloksia hetkessä!

Leave A Comment

− 3 = 1